Evobike Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kjøpsopplevelsen var veldig bra. Kom fort, men etter en tur forstår jeg at jeg har kjøpt en for liten Elsparkesykkel, den er liten og klarer ikke små bakker engang. Det var veldig synd. Må nok ha en... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg finner ikke et verksted som kan hjelpe meg med feilsøk og oppgradering av system på Cargo pro. Får heller ingen hjelp av dere. Får bare beskjed om at den kan leveres til et lokalt sykkelverksted.... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Fahrradgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Selskapet bak Evobike.no heter Nordbutiker i Sverige AB. Nordbutikker er et av Sveriges 100 største e-handelsselskaper. Vi har virksomhet i Norrtälje, ca 70 km nord for Stockholm. Her bor vi i et 3000 m2 stort rom som huser vårt lager, vårt kontor og vårt 150 m2 store showroom. Nordbutikers virksomhet startet i 2005. Vi har vokst jevnlig siden da. I dag er vi ca 20 ansatte, og vi sender 1000 pakker hver måned til Sveriges alle hjørner. Siden våren 2017 har vi også utvidet virksomheten vår og sender nå så mange pakker som mulig til våre nordiske naboer. I dag har Nordbutiker ti forskjellige e-handelsnettsteder. Mer informasjon om disse finnes på www.nordbutiker.se.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

45 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ok hjelp med å finne produktet jeg…

Ok hjelp med å finne produktet jeg trengte. Veldig enkelt å bestille, men det virker svært vanskelig å få sendt varen. Jeg har fått varsel fra Posten at jeg skal motta en vare. Nå har det gått en uke uten at Posten har mottatt noen vare for videre forsendelse. Spennende å se om jeg får nytt batteri til sykkelen før sommerferien…

23. April 2026

Hei,
Takk for at du deler opplevelsen din.
Det er bra å høre at bestillingsprosessen fungerte fint, men vi beklager at leveringen ikke har tatt seg opp så raskt som forventet.

Vi kan se at pakken nå er på vei hjem til deg, og at den er i bevegelse i transporten. Vi håper den blir levert til deg innen kort tid, og at alt fungerer som det skal når du mottar batteriet.
Takk for tålmodigheten din, og vi håper du får god nytte av produktet fremover.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den var fin og syke og god kvalitet på…

Den var fin og syke og god kvalitet på sykkelen.

24. April 2026

Hei Trond,

Takk for din tilbakemelding!

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med sykkelen og opplever den som av god kvalitet. Vi håper du får mye glede av den fremover! 🚲

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Terrible quality product and poor…

Terrible quality product and poor customer service.

13. April 2026

Hi,

thank you for your feedback, it truly means a lot to us that you take your time and effort to help us develop our customer service further.

Please feel free to contact us again, if you have anything we can help you with or if you want to give us more specific feedback.

Have a nice day!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kjapp levering og enkel montering

Kjapp levering og enkel montering. Sykkelen har gode innstillingsmuligheter og er veldig brukervennlig! Strålende fornøyd med min Evobike!

2. März 2026

Hei!
Tusen takk for din flotte tilbakemelding og for at du deler din opplevelse.
Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med både leveringen, monteringen og brukervennligheten på sykkelen.

Vi setter stor pris på at du valgte Evobike og håper du får mange gode sykkelturer fremover. 🚲
Ha en fortsatt fin dag!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Min mor på 84 år fik levert Evobike i…

Min mor på 84 år fik levert Evobike i august 2024.
Cykel montert iht veiledning. Starter ikke.
Utallige henvendelser senere, og besøk hos flere Evobike forhandlere - ingen hjelp å få.
Ingen tvil om at det er batteri som er dødt. Det har en elektriker bekreftet.
Sjokkerende dårlig service fra Evobike Sverige og Evobike forhandlere i Norge.
Tenk om dere bare kunne sendt et nyt batteri iht deres garantitid på 5 år.

31. Juli 2025

Hei,
Takk for at du deler dine erfaringer.

Vi synes det er trist å høre at opplevelsen med sykkelen og servicen ikke har vært tilfredsstillende, spesielt når det gjelder din mor.
Vi forstår at dette har vært frustrerende, og vi vil gjerne hjelpe videre. Du kan kontakte oss direkte på info@evobike.no hvis du trenger mer hjelp å se over saken.

Takk!

God info

God info og kjapp levering. Varen svarte til forventningen

2. Dezember 2025

Hei Irene,

Takk for det fine omdømmet!
Hyggelig å høre at informasjonen var god, leveringen rask, og at varen svarte til forventningene. Vi håper du blir fortsatt fornøyd fremover.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I bought an Evobike cargo bike in July…

I bought an Evobike cargo bike in July and have had problems from the very first week. First, the cable that stops the bike malfunctioned. Then I had serious brake issues. Because I live in Copenhagen, I had to pay out of pocket to fix these problems myself.

Now I’m having the exact same brake problem again. I have contacted Evobike several times, and they have not replied to a single email.

Not only is the bike unreliable, but the lack of follow-up, guarantee, and customer service is unacceptable. Selling a bike with recurring brake failures puts customers’ safety at risk.

24. Juli 2025

Hi Ghala!
I have reached out to you regarding your claim. It appears that we have experienced a technical issue and have not been able to receive your claim, but we will make sure to resolve this now.
Please reply via email and we will handle your case promptly!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det står pakken var sendt for en uke…

Det står pakken var sendt for en uke siden og den er ikke sendt. Sto 2-3 dager forsendelse ved bestilling og at den var på lager…

12. September 2025

Hei!
Vi kan se at pakken din forlot oss samme dag som du la inn bestillingen, men at den ser ut til å ha stoppet opp på veien. Vi tar kontakt med DHL for å undersøke hva som har skjedd, og du kan også kontakte dem selv om du ønsker via denne linken: https://www.dhl.com/no-no/home/kundeservice.html
Vi gir deg tilbakemelding så snart vi har mer informasjon!

Veldig fornøyd med sykkelen

Veldig fornøyd med sykkelen! Den er kompakt, men likevel romslig. Barna elsker å bruke den! Den er riktignok litt anderledes å sykle enn en vanlig sykkel både med tanke på at den svinger på en annen måte, har større svingradius og har vekten foran. Men når en venner seg til dette, er det ingen problem.

Regntrekket over kassa kan bli noe høyt, så for korte voksne kan det være vanskelig å se over - bør derfor vurdere om en virkelig trenger det.

31. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det mest angrede kjøpet noensinne

Det mest angrede kjøpet noensinne. Alltid noe galt med det, ingen service. De forventer at du fikser det selv. Anbefales ikke!

10. Juni 2025

Hei Karitas,

Vi beklager å høre at kjøpsopplevelsen hos oss ikke har levd opp til forventningene dine.
Vi kan se at det allerede er opprettet en pågående reparasjonssak, og vi håper at denne behandlingen vil bidra til å løse problemet på en tilfredsstillende måte. Skulle det mot formodning ikke være tilstrekkelig, vil vi naturligvis gjøre vårt beste for å finne en alternativ løsning.

Vårt mål er at du skal være en fornøyd kunde som kan bruke sykkelen uten bekymringer.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sykkelen jeg kjøpe svarer IKKE til…

Sykkelen jeg kjøpe svarer IKKE til forventningene. Batteriet lar seg ikke løsne. Har vært i kontakt med kundeservice ang dette. De har foreløpig ikke kunnet hjelpe meg. Får nå heller ikke svar på e-post jeg har sendt, siste sendte jeg 26.august. Ønsker på et sterkeste at Evobike er villige til å hjelpe meg med batteri-problemet. Problemet oppsto med det samme meg mottok sykkelen 12.august. Var i kontakt med kundeservice allerede 16.august, men problemet har ennå ikke latt seg løse. Forventer nå en løsning på dette problemet relativt snart.

8. August 2025

Jeg kjøpte el-traktor fra ruller.no

Jeg kjøpte el-traktor fra ruller.no
Det tok lang tid å få byttet til en annen modell.

Hilsen Frithjof Arngren

21. Juni 2025

Takk for din anmeldelse!

Da levering først ble nektet uten anledning så var det årsaken til at returen ble forsinket i første hånd. Returen er nå ankommet oss og skal ha blitt tilbakebetalt.
I henhold til våre kjøpsvilkår har vi opptil én uke på oss til å behandle returer fra den datoen vi mottar dem.

Ha en fin dag!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Det er for lang behandlingstid tid

Det er for lang behandlingstid tid. Har ikke fått bekreftet kjøp.

6. August 2025

Hei Bjørn,

Takk for din anmeldelse!

Vi tilbyr en leveringstid på mellom 2-8 virkedager. Når ordren blir sendt av gåre så sender vi en leveringsbekreftelse til deg på epost. Sikkerstill at du har mottatt denne eller om den kan ha havnet i søppelboksen.
Ifølge sporingsinformasjonen så skal du har mottatt din pakke nå, men bare si ifra hvis det er noe mer du lurer på.

Ha en fin dag!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Sykkelen kom kjapt med mindre mangler, som jeg løste selv.

Sykkelen kom kjapt, men det var en noe uryddig bruksanvisning med sammenblandling av pil opp of ned med plus og minus. Sykkelen virket ikke til jeg fant ut at skruen midt på bakakselen måtte justeres for å få fremdrift.
Ellers har jeg nå syklet 92 kilometer uten andre bemerninger utover at en trehjulssykkel må bremses ned som en bil i svinger ellers kan deu velte.

18. Juli 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Fulgte instruksjonene for å sette…

Fulgte instruksjonene for å sette sykkelen sammen, men styret løsnet mens jeg syklet som endte i at jeg mistet kontrollen og tryna stygt.

4. August 2025

Hei!

Takk for din tilbakemelding.

Du må gjerne kontakte oss på info@evobike.no med ordrenummeret ditt og dokumentasjon på feilen du beskriver, så skal vi selvfølgelig hjelpe deg videre.

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr