Super!
Superfijne online coaching gehad bij Evisports! Madelief is heel erg betrokken en denkt echt met je mee als het even niet lukt of tegenzit. Ze kijkt naar wat bij jou past en weet je op een fijne manier te motiveren. Echt een aanrader!
Het heeft mij inzicht gegeven in wat ik kan/moet eten, bewustwording van wat ik kan veranderen, zelfvertrouwen dat ik niet zomaar aankom en een beter zelfbeeld. Daarnaast vind ik Madelief een respectvol, eerlijk en prettig persoon om te hebben als coach!
Ik vond het heel fijn werken de online coaching van Evisports. Er werd goed gekeken wat ik en mijn lichaam nodig hebben. Ik ben enorm goed door de kerstdagen heen geholpen. Ik ben niet alleen kilo’s kwijt, maar ook een enorme omvang !! Fantastisch.
Een half jaar door Larissa gecoacht mogen worden. Wekelijkse check-in momenten waarin ik online mijn gewicht en omvang moest noteren en maandelijks foto’s aanleverde om te zien wat de progressie was.
Ik ben hierin kilo’s kwijt geraakt en mijn omvangen waaraan ik mij stoorde zijn weg. Ik ben bijna 2 kledingmaten kwijt en ben hier enorm dankbaar voor
Onwijs lieve mensen en goeie coaching ! Onwijs tevreden met hun hulp en communicatie, ik raadt evisports iedereen aan !!
Lieve coach, wordt naar je geluisterd, meegedacht en het is leerzaam! Goede motivatie krijgen als je een dip hebt. Zeker aan te raden!
Bijna 6 maanden geleden toch besloten om me aan te melden bij Evi sports. Niet omdat ik niet sport. Dat zit allemaal wel prima. Maar omdat ik het diëten zat ben en gewoon een andere levensstijl en kijk qua voeding wil. Hoe doe je dat genieten en toch afvallen en daarna op gewicht blijven.
Ik heb coach Lisa. Ze is lekker nuchter en zegt waar het opstaat. Het stukje afvallen met haar tips en voedingsplan gaat prima. Ik heb voornamelijk de hulp nodig met levensstijl verandering. Hoe pas je genieten en opletten met eten toe zodat je niet meer aankomt en of maar weer opgeeft.
Daar krijg ik dus handvaten voor en die werken. Dus bijv na een vakantie geeft ze ook eerlijk toe dat het normaal is als je wat aangekomen bent. Maar dan pak je de draad weer op. Dan zie ook dat het goed komt. Ze motiveert hierin en geeft vertrouwen. Ze past het plan aan waar nodig, maar altijd in overleg.Het allerbelangrijkste is dat het voor mij niet voelt als afvallen. Dat ik gewoon nog mag genieten van eten. Iets dat met diëten nooit ging.
Ik heb een 6 maanden traject gevolgd bij Evisports en heb daar Lisa toegewezen gekregen als mijn coach. Na al wat maanden bezig geweest te zijn met afvallen begon ik te stagneren en wist ik niet meer zo goed hoe ik verder moest. Ik volgde Evi al een tijdje en besloot me in te schrijven voor dit traject! Ik ben super blij dat ik dit gedaan heb, want Lisa heeft mij de handvaten gegeven om verder te gaan. Ze is super positief en zorgt er elke week voor dat je weer vol met motivatie zit om verder te gaan en je doel te halen. Mocht je net als ik vastlopen in je afval proces, dan zou ik Evisports zeker aanraden!
In november 2025 begonnen, met als verwachting dat het “toch weer niet zou lukken”, maar ik kreeg coach Lisa. Zij begeleidt mij op een liefdevolle confronterende wijze. Ze houdt mij een spiegel voor en wat veel andere therapieën niet lukten, maak ik met Lisa mooie stappen. Ik voel mij fitter, weet waar mn valkuilen liggen en stap er steeds minder in (of stap er sneller weer uit). Je kan altijd appen en er wordt echt met je meegedacht. Ik ben echt een blije sporter! 🏋️♂️
November 2025 besloot ik voor mezelf het roer om te gooien. Na jaren lang sporten en nu volledig de draad kwijt te zijn. Ik had écht hulp nodig. Ik kwam bij Evisports terecht. En wat ben ik hier blij mee zeg!!!
Ik kreeg Larissa als coach. Iemand die volledig bij mijn doelen paste. Ik heb nog nooit zo’n fijne begeleiding gehad als van haar. Duidelijk, secuur, meedenkend en vooral heel erg lief.
Ik at goed, mijn lichaam werd steeds strakker en gespierder, ik kreeg weer energie en vooral voelde ik mij weer helemaal goed in mijn lijf.
Ik ben echt enorm dankbaar voor deze coaching en ik kan iedereen dit van harte aanraden!! Mocht ik ooit weer hulp nodig hebben dan klop ik 1000% weer hier aan!
Ik heb een 5 maanden traject gevolgd bij Evi sports met online coaching. Het was een super fijn ervaring met goede begeleiding. Mijn coach Lotte gaf de begeleiding die ik nodig had, motiveerde, gaf fijne tips als dat nodig was en was ook nog gezellig om mee te kletsen. Ik heb er super veel aan gehad om bewust te worden van een gezondere levensstijl en ben blij dat ik het gedaan heb!
Als je een goede online coaching zoekt. Dan is dit de plek! Super fijne coaches die echt met je mee denken❤️
Als je zoekt naar een online coaching, adviseer ik zeker evisports!
Dit heeft mij de afgelopen 4 maanden goed op weg geholpen met voedingschema en training op maat naar jouw doelen en behoefte, ook het contact tijdens deze periode loopt soepel en denken ze met je mee! Het motiveerd je ook vol te houden.
Handige app om alles bij te houden en in te zien hoe je progressie verloopt.
Dank jullie wel 🌸🌸
Mijn ervaring was heel fijn met Evi! Larissa heeft me de juiste handvatten en kennis gegeven. Ze weet veel door eigen levenservaring. Ik raad Evi zeker aan!
Lieve mensen als je even niet weet hoe te beginnen, neem deze stappen. Ze helpen je super goed om de beste versie van jezelf te worden. Lieve groet Suus. Een zeer tevereden klant.
Ik heb mijn coaching via Evi Sport net afgerond en ben bijna 2 kg kwijtgeraakt. Ik had moeite om de juiste balans te vinden in de keuze van oefeningen in de sportschool en koos vaak voor te lichte gewichten. Dankzij de goede begeleiding van mijn coach Lotta hebben we dit snel kunnen bepalen en kon ik me goed aan het schema houden.
Ook het voedingsschema was prettig en ik had niet het gevoel dat ik mezelf veel moest ontzeggen.
Ik zou deze begeleiding zeker aanraden aan mijn vrienden, mits de persoon gemotiveerd is en echt zijn of haar doel wil bereiken:)
Ik zit momenteel nu zo'n 4 maanden in het coachingstraject. Ik sportte zelf al erg veel, maar de combinatie van voeding en sporten vond ik lastig. Ik heb heel veel geleerd en ben nu 40 cm aan lichaamsomvang kwijt door dit traject. Ik heb nog 2 maanden te gaan, maar met mijn coach Larissa heb ik nog steeds heel veel zin in. Het mooiste wat ze mij terug hebben gegeven bij Evi Sport Coaching is zelfvertrouwen. Bedankt!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.