Unternehmen hat geantwortet
Ingeschreven, maar nooit een eerste consult en opstart gesprek gehad. Veel geld voor weinig aandacht. Moeilijk contact
Unternehmen hat geantwortet
Dikke prima! 2 x een half jaar gedaan. Eerst tijdens corona en daarna tijdens mijn zwangerschap. Het is echt veel werk om in te vullen wat je de hele dag eet en drinkt, wat je aan beweging doet en wa... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bij Changing Life, waaronder Personal Body Plan, begeleiden en ondersteunen we je op afstand bij het behalen én behouden van je zelfgekozen doel(en). Het is onze missie om jou de kracht, de tools en de begeleiding te bieden om je leven te veranderen en jezelf te kunnen blijven ontwikkelen. Onze experts zijn verantwoordelijk voor de inhoud van jouw persoonlijke plan om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Zij hanteren een evidence-based aanpak om je plan af te stemmen op jouw Body, Mind en Life. Daarmee geef je jouw lichaam en geeft wat het nodig heeft en zorg je voor evenwicht tussen je binnen- en buitenwereld.
Veemarktkade 8, 5222AE, 's-Hertogenbosch, Niederlande
Hat 25 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Personal Body Plan is extreem duur voor wat het daadwerkelijk biedt. In de kern bestaat het uit een dieetplan met calorie- en eiwitdoelen, een sportschema en een coach via chat. Voor deze prijs verwacht je kwaliteit en maatwerk, maar dat blijft helaas uit.
De applicatie zelf heeft een onaantrekkelijk en verouderd design en is niet prettig in gebruik. Er is bovendien geen volwaardige website ter ondersteuning, wat de totale gebruikerservaring aanzienlijk verslechtert.
De coach is in het begin nog motiverend, maar na één à twee maanden vervallen ze in herhaling en bieden ze nauwelijks nog toegevoegde waarde. Meerdere vrienden, collega’s en kennissen die eveneens Personal Body Plan gebruiken, ervaren precies hetzelfde. Het voelt al snel als een standaard, gekopieerde begeleiding in plaats van persoonlijke coaching.
Het sportschema is misschien nog wel het grootste minpunt. Na een extreem lange intake over blessures, trainingsniveau en gewichten, moet je weken wachten op een schema dat vervolgens geen rekening houdt met de ingevulde blessures of je daadwerkelijke kracht. Daarnaast kost het enorm veel tijd om tijdens je training alles in de app in te voeren, waardoor je soms twee uur in de sportschool bent voor effectief één uur trainen.
Hierdoor laat je de coach en het trainingsschema al snel links liggen en gebruik je de app eigenlijk alleen nog om calorieën bij te houden. Daar is de app echter veel te duur voor: zelfs zonder coaching betaal je nog steeds ongeveer €20 per maand. Ter vergelijking: concurrerende apps zoals Yazio bieden vergelijkbare of betere calorie-tracking voor slechts een fractie van de prijs.
Tot slot is opzeggen een frustrerende ervaring. Je zit vast aan lange contractperiodes, terwijl er in de tussentijd niets verandert aan je plan. Ze geven aan dat het automatisch doorloopt op een maandelijks opzegbaar abonnement, maar dit heb ik nooit als optie gekregen. Je moet direct weer voor een langere contract periode tekenen en tussentijds opzeggen is absoluut onmogelijk, wat erg klantonvriendelijk is.
Conclusie: veel geld voor minimale waarde. Er zijn aanzienlijk betere en goedkopere alternatieven beschikbaar.

Antwort von Personal Body Plan
Vol goede moed hiervoor ingeschreven. Via de werkgever kreeg ik de mogelijkheid om dit een jaar te proberen. Vanaf de intake kreeg ik direct een enthousiast gevoel, omdat ze niet een paar vraagjes stellen en daar een plan op maken, maar je moet er echt even voor gaan zitten om je door alle vragenlijsten heen te worstelen. Je krijgt echt het gevoel dat er serieus naar je wensen en behoeften gekeken wordt. Ik zou ruim een week later starten en in de tussentijd ook paar keer een mail gehad dat ze druk bezig zijn met mijn plan en wat ik allemaal kan verwachten. Helemaal top dacht ik. Hoe groot is de deceptie op het moment van beginnen. Je krijgt een app die totaal niet overzichtelijk of intuïtief is. Geen idee hoe je precies je maaltijden bij moet houden. Er is wel een voeding tabblad, maar daar staan zoveel zaken op in onbegrijpelijke taal, dat je niet snapt wat je nou waar moet invullen. Ook is er geen plan gemaakt qua voeding, maar krijg je een totale calorieën calculator te zien die alles bij elkaar optelt. Waar heb ik dan al die vragen voor beantwoord??
Als je zaken invult dan vraagt de app domweg weer om een input, zodat je nooit weet wat je opgeslagen hebt. Je kan ook niet even op een website zelf iets aanpassen of invullen, want die is er domweg niet.
Tijdens het invullen van de vragen ook aangegeven wat ik wel en niet fijn vind qua workouts, maar in het plan in de app staan deze gewoon als opdracht voor een training. De trainingen zelf bijhouden vergt meer tijd dan de oefeningen zelf, omdat de app gewoon niet lekker werkt. Een uurtje sportschool wordt hierdoor al gauw 2 uur.
Wat mij het meest ergert is dat er vooraf heel veel informatie ingewonnen wordt en dat dit niet terugkomt als iets van een plan. Ik open de app en heb vervolgens geen flauw idee wat ik moet doen en wat er van mij verwacht wordt.
Waarschijnlijk moet je eerst een duurder abo afnemen waarbij je door een personal coach geholpen wordt om echt van dit programma gebruik te maken. Op deze manier is het echt weggegooid geld (€300 pj) en werkt totaal niet motiverend.
Slechte coaches. Geven alleen open deuren, willen niet echt meekijken en meedenken op eigen initiatief
Goede persoonlijke contacten met coach
Ik ga nu changing life voor de 3e keer doen omdat ik er altijd goeie resultaten mee boekte !
Bug in ontvangen pushmeldingen wat niet opgelost kan worden
Een coach gehad die nergens op reageert
Nu een bug in bijhouden voeding
Ik volg het programma nu zo'n 6 maanden. Ik ben erg positief over de persoonlijke begeleiding van de coach. Dat werkt erg motiverend. De trainingsschema's zijn uitdagend, maar fijn. Het resultaat begint nu echt zichtbaar te worden en ik voel ik me een stuk energieker. Kortom dit werkt voor mij!

Antwort von Personal Body Plan
Fijne app met een fijn opgebouwd trainingschema, ook de foodtracker werkt top en de recepten en lessen zijn ook top. Fijn dat er coaches beschikbaar zijn.
Super compleet aanbod.

Antwort von Personal Body Plan
Ik maak nu circa 5 maanden gebruik van het programma. Een basis ligt er. Het idee achter het programma is prima. Helaas ontbreekt echter de nazorg en ondersteuning.
De app is niet altijd toereikend. Ik gebruik de app hoofdzakelijk voor het loggen van voedsel en dat is nou net hetgeen niet goed doorontwikkeld is. Hierdoor is het invoeren van eten tijdrovend en demotiverend.
De ondersteuning is er, maar helaas erg minimaal. Voor alles is een antwoord, maar inhoudelijk wordt er niets aangepast.
Mijn advies: wacht totdat het programma goed is doorontwikkeld voordat je start aan Changing Life
** deze review is geschreven nadat de klantenservice langere tijd (weken) de kans heeft gehad problemen op te lossen.
*** 31 maart 2025 een bericht ontvangen dat de problemen met de barcodescanner inmiddels zijn opgelost. Momenteel niet getest aangezien ik elders een abonnement heb. Tzt zal ik opnieuw aansluiten bij het programma.

Antwort von Personal Body Plan
Ik zit sinds kort in het traject Changing Life en het bevalt me prima. Goede oefeningen leuke begeleiding waar ik wat mee kan. Ik vind het zelf wel lastig om de balans te vinden de app goed te kunnen volgen. Ik vind het vooralsnog heerlijk om te doen en ga er voor

Antwort von Personal Body Plan
Goeie begeleiding, korte lijntjes, fijne coach en fijne trainingsschema's. De app maakt alles voor mij compleet; ik ben fan!

Antwort von Personal Body Plan
Super fijne begeleiding, goede trainings plannen, duidelijk voedingsplan.

Antwort von Personal Body Plan
Altijd positief ingesteld en helpen mij enorm om in een positieve mindset te komen en het beste versie van mezelf te kunnen worden. Was laatst ook op een evenement en het was echt een fantastisch en begripvol ervaring

Antwort von Personal Body Plan
Ik ben net ongeveer 5 weken bezig met changing life. Ik heb een coach die super meedenkt en tips en tops geeft. Ze is betrokken en beantwoord mijn vragen. Ook per mail vraagt Tom hoe ik het programma ervaar en of er dingen zijn. De medewerkers zijn super betrokken en denken mee! De app vind ik prettig. Het zorgt ervoor dat ik gemotiveerd blijf en dat het steeds onder de aandacht blijft. De lessen zijn ook prettig opgedeeld en helpend.

Antwort von Personal Body Plan
In het verleden ook al meegedaan met PBP (nu CL) met hele goede resultaten. Nu het weer opgepakt om weer "back on track" te komen en gaat heel goed. Erg fijn al die train schema's en natuurlijk de beste coach!!! ;)

Antwort von Personal Body Plan
Eerder een traject gedaan bij Personal Body Plan, dit heeft mij toen goed geholpen mijn resultaten te bereiken. Ook daarna heb ik er nog veel profijt van gehad, nu na een aantal jaren zoek ik weer en stok achter de deur en heb me daarom opnieuw aangemeld.

Antwort von Personal Body Plan
De app zelf geeft goede houvast om je doelen te bereiken. Maakt je levensstijl heel inzichtelijk. De begeleiding is prettig omdat er altijd ruimte is voor vragen en je altijd een kundig en uitgebreid antwoord ontvangt.

Antwort von Personal Body Plan
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.