Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har for et stykke tid siden fået skiftet min gas måler af Evida´s montør, det viste sig dog at den efter et stykke tid ikke var tæt, og der sev gas ud, jeg ringede derfor efter gas alarm, og ha... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nu må det her altså snart stoppe, vi er flere borgere i Ajstrup (9381) der er overgået til fjernvarme, vi har kvittering på at vi har aflæst, indset dokumentation på at vi er afmeldt, alligevel mo... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har kontaktet Evida pga en af deres under entreprenører er MEGET lang tid om at få lukket af for gassen, så at jeg kan få reetableret min terrasse. Jeg blev tilsluttet fjernvarme d 18-12-25. Og... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig venlig og kvalificeret medarbejder der manøvrerede fint i forhold til GDPR regler, så jeg kunne få svar på noget overordnet jeg kunne bruge til noget, selvom jeg manglede fuldmagt fra den je... Mehr ansehen

3.4

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har fået leveret gas fra jer i flere…

Har fået leveret gas fra jer i flere år. Tak for et godt samarbejde.
Altid fin betjening og venlig medarbejder kontakt.

23. Juni 2025

Hej Ruth

Tusind tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på.

Det er dejligt at høre, at du altid får en fin betjening af vores medarbejdere.

Jeg ønsker dig en skøn dag.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

IT systemet er til dumpekarakter

IT systemet er til dumpekarakter. Svaret giver ikke håb om forbedring. Misbrug af firmaets monopol-stilling.

17. Juni 2025

Hej Ole

Jeg er ked af at høre, at din oplevelse med vores IT-system ikke har levet op til dine forventninger.

Vi arbejder løbende på at forbedre vores system og vores kommunikation, og derfor betyder din anmeldelse meget for os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik svaret på mit spørgsmål

Jeg fik svaret på mit spørgsmål, nemt

19. Juni 2025

Hej Lene

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, dem sætter vi stor pris på.

Jeg er glad for, at vi kunne hjælpe dig, og at du fik svaret på dit spørgsmål.

Betaler forud.

Betaler forud.

18. Juni 2025

Hej Peer

Når du modtager en regning fra Evida, vil du modtage en opgørelse + en acontorate.

Din opgørelse dækker det faktiske forbrug fra det forrige kvartal på baggrund af din kvartalsaflæsning.

Din acontorate er beregnet ud fra dit forventede årsforbrug, som vi fastsætter på baggrund af de aflæsninger, som du indberetter til os hvert kvartal.

Indbetaler du for meget aconto vil det naturligvis blive modregnet på din opgørelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et flinkt og forstående menneske i…

Et flinkt og forstående menneske i telefonen, fik en brugbar og hurtig løsning på min tilmelding (super)

6. Juni 2025

Hej Knud

Tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner.

Jeg er glad for, at du har fået den hjælp, du skulle bruge, da du var i kontakt med os.

Tak fordi du deler din oplevelse.

Jeg ønsker dig en god pinse.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig oplevet med det brev vi fik den…

Dårlig oplevet med det brev vi fik den 12maj 2025

12. Mai 2025

Hej John

Jeg er ked af, hvis du har oplevet problemer med at tilmelde dig til betalingsservice.

Hvis du fortsat oplever problemer, er du velkommen til at kontakte mig på kontakt@kontakt.evida.dk med din adresse og dine kontaktoplysninger.

Jeg ønsker dig en god dag og en god weekend.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Den 02-06-2025 har jeg forsat ikke…

Den 02-06-2025 har jeg forsat ikke modtaget opgørelse på gasafgifter for april måned. Jeg ringede til Evida, og efter en alt for lang smøre, fik jeg at vide at de ikke kunne svare mit opkald grundet travlhed. Derefter blev forbindelsen afbrudt. Jeg ringede senere, og kom igennem til at kunne bede om en opringning. Denne kom 45 minutter senere. Her fik jeg at vide at de desværre er bagefter med at danne opgørelsen.

2. Juni 2025

Hej Mogens

Vi oplever i øjeblikket ekstraordinært mange henvendelser, og du kan derfor desværre opleve lang ventetid på telefonen.

Møder du en besked om, at vi ikke kan besvare dit opkald, er det fordi køen er fyldt op.

Jeg er glad for, at du efterfølgende kunne benytte vores callback-funktion, og at du kom i kontakt med en medarbejder.

I forbindelse med overgang til nye systemer, oplever vi desværre forsinkelse på nogle opgørelser. Vi arbejder på højtryk for at kunne afsende dem hurtigst muligt.

Du er meget velkommen til at kontakte mig på kontakt@kontakt.evida.dk med kundenummeret, det drejer sig om samt kontaktoplysninger, så vil jeg gerne se nærmere på sagen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Får en god behandling af medarbejderne…

Får en god behandling af medarbejderne på Evida.

Hej Lis

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, dem sætter vi meget stor pris på.

Jeg er glad for, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice. Du er altid velkommen til at kontakte os en anden gang, hvis der er andet, vi kan hjælpe dig med.

Jeg ønsker dig en dejlig weekend.

Supergod

Supergod, venlig og kompetent service

27. Mai 2025

Hej Hanne

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Jeg er glad for, at du har fået en god service af os, og at vi kunne hjælpe dig.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du får brug for hjælp en anden gang.

Klar besked

Klar besked, god hjælp, mine spørgsmål besvaret af en venlig og behagelig medarbejder.

27. Mai 2025

Hej Mette

Tusind tak for din anmeldelse.

Jeg er glad for, at min kollega Hasse kunne hjælpe dig med dine spørgsmål.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

skulle logge ind på mit evida

skulle logge ind på mit evida og rette mine kontooplysninger det var totalt umuligt at komme ind på mit evida. prøvede at ringe men de havde travlt fik intet ud. af det skrev til dem intet som helst reaktion.

Hej Jens

Vi oplever i øjeblikket at ekstra mange gerne vil i kontakt med os, da mange af vores kunder skal tilmelde sig til Betalingsservice. Vi tilbyder, at du kan blive ringet op, når det er din tur i køen.

Du må gerne sende mig en mail på kontakt@kontakt.evida.dk, med dine kontaktoplysninger og din adresse, så vil jeg gerne hjælpe dig.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kundeservice eksisterer ikke ...hvis er…

Kundeservice eksisterer ikke ...hvis man er nødt til at ringe i ens arbejdstid, så kan det ikke kaldes kundeservice.....
Det er sgu ikke i orden....
Tjek selv, hvornår de kan træffes ...
Føj!!

Hej Hasse

Hos Evida tilbyder vores kundeservice telefonisk betjening mandag-torsdag fra 9-15 og fredag fra 9-13. Derudover kan man kontakte os både på mail og via vores chatbot, som er tilgængelig hele døgnet.

Du ønskes en god dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg talte med en meget hjælpsom…

Jeg talte med en meget hjælpsom medarbejder der hjalp mig meget.

Hej Jytte

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner til vores kundeservice.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fuldstændig ublu priser Evida har for…

Fuldstændig ublu priser Evida har for levering af gas til brugere med lavt forbrug pr. md. I maj 2025 ca. 530 kr. pr. Kvartal. Jeg har afmeldt mig som aftager af gas til komfur i dag.

22. Mai 2025

Hej Wivi

Evida driver, overvåger og vedligeholder gasnettet og en stor del af omkostningerne hertil er faste og uafhængige af, hvor meget gas der bliver brugt. Derfor skal alle, der bruger gasnettet, være med til at betale de omkostninger.

Evida kan ikke frit sætte en tarif, men er underlagt en stram regulering for, hvad vi må regne ind i tariffen. Tariffen skal løbende afspejle de omkostninger, som det koster at drive gasnettet.

Det er Evidas opgave at sikre, at tarifferne lever op til kravene i lovgivningen om at være omkostningsægte. Den siger, at man skal betale en tarif, der svarer til de omkostninger man giver anledning til.

Uanset om der bliver brugt lidt eller meget gas, så skal Evida stadig vedligeholde rørene og gasnettet. Omkostningerne til vedligeholdelse er de samme, om du bruger gas til at opvarme dit hus eller kun til madlavning.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virkelig elendig service- man venter i…

Virkelig elendig service- man venter i kø i 45 min for at få at vide at ikke er muligt at komme igennem. Når man sender mail får man et sagsnummer og de skriver at de vender tilbage inden for 3 hverdage. Det sker bare ikke. De har nu haft vores penge siden min far døde i november og har endnu ikke udbetalt dem trods mange henvendelser. Det er virkelig dårlig service at man ikke kan afslutte et bo grundet at de som de eneste involverede ikke kan finde ud af at afslutte det. Jeg har talt med flere andre på vejen, der ligeledes er blevet afkoblet gas i okt/nov. De har også måtte kæmpe for at få deres penge ud. Det er bare ikke i orden. Så hold jer fra dette selskab.

21. Mai 2025

Hej Birgitte

Hvis du ringer op til vores kundeservice, og bliver mødt af en besked om, at det ikke er muligt at komme igennem, er det fordi vores kø er fyldt op. Dette har dog ikke været tilfældet for nylig - i sidste uge var den gennemsnitlige ventetid 5 minutter.

Vi forsøger altid at besvare vores henvendelser pr. mail inden for 3 hverdage, som du er blevet oplyst. Jeg beklager, hvis du ikke har hørt noget vedrørende din henvendelse.

Du må meget gerne sende mig en mail med dine kontaktoplysninger og adressen, det drejer sig om, så vil jeg gerne undersøge sagen nærmere.

Du kan sende mig en mail på kontakt@kontakt.evida.dk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er simpelthen så perfekt

Det er simpelthen så perfekt, aldrig nogen problemer. Søde, rare og hjælpsomme medarbejdere.
Har ikke noget at klage over 👍😊

20. Mai 2025

Hej Berit

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, dem sætter vi meget stor pris på.

Jeg er glad for, at du har haft en god oplevelse, og er blevet mødt af søde og hjælpsomme medarbejdere.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Synd man ikke kan give minus stjerner

Jeres opsigelses procedure er simpelthen for langtrukken og ikke særlig brugervenlig. Vi har længe forsøgt at opsige vores aftale og det er så først lykkes nu... men kun hvis vi betaler 9500 kr. for at blive afkoblet..Det er åbenbart et fast gebyr og kan ikke ændres.
Derudover er processen blevet trukket i langdrag så vi har betalt for aftalen uden at have brugt gas i flere år... Det vil være en underdrivelse at kalde mig utilfreds.. Sikke noget svineri

20. Mai 2025

Hej Naja

Man stopper som gaskunde, når man har opsagt sin gasforsyning via vores hjemmeside, og indberettet en slutaflæsning til brug for en slutopgørelse.

Prisen for en afkobling af gasforsyningen er fast og oplyses i forbindelse med opsigelsen. Gebyret er baseret på de omkostninger, der er forbundet med afkoblingen af gasinstallationen.

Du er meget velkommen til at sende mig en mail med dine kontaktoplysninger på kontakt@kontakt.evida.dk, hvis du ønsker, at jeg ser nærmere på sagen eller har brug for mere information i forbindelse med afkoblingen af gasforsyningen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kan ikke få oplysning om faktura

Kunne ikke få oplyst om en regning var betalt eller ej, kan ikke se det når man logger ind og kan ikke få det at vide i telefonen 😩

16. Mai 2025

Hej Jannick

Vi hjælper gerne med at oplyse, hvorvidt en regning er betalt eller ej, såfremt vi taler med den person, der står på kundeforholdet.
Er dette ikke tilfældet, må vi iht. GDPR ikke oplyse dette. Vi henviser her til at udfylde en fuldmagt, så vi kan hjælpe dig. Du kan finde fuldmagten her: https://evida.dk/kundeservice/din-regning/fuldmagt/

Grundet nyt IT-system er der data, der endnu ikke er tilgængelige på Mit Evida, blandt andet om en regning er betalt eller ej. Disse data bliver tilgængelige igen.

Rigtig god service.

Jeg har i dag 15 maj 2025, haft fornøjelsen at tale med to forskellige medarbejdere, Malthe og Jowel.
Begge var dygtige og meget vidende. Det var en glæde.
Mange tak for god service.

15. Mai 2025

Hej Mads

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Jeg sørger for at give de flotte ord videre til både Malthe og Jowell, som du har talt med.

Tak fordi du deler din oplevelse, det sætter vi meget stor pris på.

Heidi

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr