Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har for et stykke tid siden fået skiftet min gas måler af Evida´s montør, det viste sig dog at den efter et stykke tid ikke var tæt, og der sev gas ud, jeg ringede derfor efter gas alarm, og ha... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nu må det her altså snart stoppe, vi er flere borgere i Ajstrup (9381) der er overgået til fjernvarme, vi har kvittering på at vi har aflæst, indset dokumentation på at vi er afmeldt, alligevel mo... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har kontaktet Evida pga en af deres under entreprenører er MEGET lang tid om at få lukket af for gassen, så at jeg kan få reetableret min terrasse. Jeg blev tilsluttet fjernvarme d 18-12-25. Og... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig venlig og kvalificeret medarbejder der manøvrerede fint i forhold til GDPR regler, så jeg kunne få svar på noget overordnet jeg kunne bruge til noget, selvom jeg manglede fuldmagt fra den je... Mehr ansehen

3.4

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig venlig og meget oplysende…

Hurtig venlig og meget oplysende betjening

8. Juli 2025

Hej Kate

Tusind tak for din anmeldelse, den sætter vi meget stor pris på.

Jeg er glad for, at vi kunne hjælpe dig. Hvis du får brug for hjælp en anden gang, er du altid velkommen til at kontakte os igen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Super dårlig personlig betjening.

Talte med en mandlig medarbejder omkring betaling, og at vi ikke kunne komme ind på deres online gas aflæsnings portal, medarbejderen virkede totalt arrogant, lange pauser når man spurgte om noget, og virkede med vilje ubehjælpsom........super dårlig service!

7. Juli 2025

Hej Martin

Jeg er ked af at høre om din oplevelse. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Jeg vil gerne hjælpe dig. Hvis du stadig har brug for hjælp, må du gerne skrive til mig på kontakt@kontakt.evida.dk

Jeg ønsker dig en god dag.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det er simpelhen så ringe service man…dårlig service

Det er simpelhen så ringe service man får hos dem.
Min far døde og vi har solgt hans hus.
det tager så 4 mdr før de kan lave en opgørelse på hans gas forbrug😡

1. Mai 2025

Hej Claudia

Jeg vil gerne kigge nærmere på din sag. Du må derfor gerne skrive til mig på kontakt@kontakt.evida.dk

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Evida er meget svær at komme i kontakt…

Evida er meget svær at komme i kontakt med
Jeg kan ikke komme til selvaflæsning pr. tlf., - den fejler og når man vil reg. via internet, så sker det samme.
Jeg bliver så bedt om via min mail til Evida om bede om fuldmagt, men da jeg allerede står på reg. så er det svært at få sådan en! - Det hele er standardsvar/autoreply. - Lur mig, at de godt kan finde mig, når jeg ikke når og registre mit forbrug og jeg derfor nok modtager et gebyr på dette. - som jeg nu allerede gerne vil klage over.

I skal se at få gjort noget ved jeres kundetilgang

Hej Kristian

Vi har rigtig mange kunder, der gerne vil af med deres kvartalsaflæsning i øjeblikket. Hvis du oplever, at du ikke kan ringe til vores servicetelefon, kan det være fordi, at linjen er fyldt - jeg anbefaler, at du prøver igen senere.

Jeg vil gerne hjælpe dig med at indberette din kvartalsaflæsning. Du må derfor gerne sende mig en mail med din adresse og din aflæsning på kontakt@kontakt.evida.dk.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har kontakte Evida på vegne af min…

Har kontakte Evida på vegne af min veninde som har fået fjernvarme og har en e-mail fra dem hvor de bekræfter slutdato. Alligevel her efter snart 2 måneder bliver der ved med at komme opkrævninger og slutafregning er ikke modtaget. Ved telefonisk kontakt kan de ikke se slutdato skønt de selv har sendt bekræftigelse på e-mail ?? Det er åbenbart sværere at komme ud af Evida end at flygte fra Alkratraz.

4. Juli 2025

Hej Knud

Jeg vil gerne kigge nærmere på din sag. Du må derfor gerne sende mig en mail på kontakt@kontakt.evida.dk med en kort beskrivelse af sagen og hvilken adressen det omhandler.

Hvis du henvender dig på vegne af en anden, må du gerne sende en fuldmagt med i din mail, hvis du ikke allerede har sendt denne, da vi skal følge den gældende GDPR lovgivning. Du kan udfylde en fuldmagt via dette link: https://evida.dk/kundeservice/din-regning/fuldmagt/

Jeg ønsker dig en god weekend.

Sikke dog et underligt firma

Sikke dog et underligt firma
Har meddelt flere gang at vi har afmeldt gassen da vi er overgået til fjernvarme og alligevel bliver vi ved at få beskeder om aflæsning og opkrævninger.

Hej Alexandar

Når du har opsagt din gasforsyning, og du er overgået til anden varmekilde, skal du indberette din slutaflæsning af din gasmåler.

Slutaflæsningen kan indberettes på Mit Evida ved at klikke på "Indberet aflæsning" - her skal du indtaste din målerstand og vedhæfte et billede af gasmåleren.

Når vi har modtaget din slutaflæsning, vil vi efterfølgende danne en slutopgørelse til dig, og du vil ikke længere modtage besked om aflæsning eller aconto opkrævninger.

Jeg vil gerne hjælpe dig med at indberette din slutaflæsning. Du må derfor gerne sende din aflæsning til mig på kontakt@kontakt.evida.dk.

Jeg ønsker dig en god dag.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

50 minutter og 26 sekunder tog det at…

50 minutter og 26 sekunder tog det at sidde i kø, for så at få at vide at... Ja, der ér fejl på systemet... [FNYS[
GUDSKELOV... kom jeg igennem til en rigtig sød dame, som forklarede lidt, og hjalp mig med min henvendelse i øvrigt. -
Hende, og sikkert flere andre i Kundeservice, skal Evida sandelig være glade for.

Hej Jette

Jeg er glad for, at du trods ventetiden fik den hjælp, du havde brug for.

Det er tid til kvartalsaflæsning for vores kunder. Du kan derfor opleve en længere ventetid på telefonen end normalt.

Når man ringer til os, tilbyder vi at man kan blive ringet op, så du kan undgå at vente i telefonen.

Super venlig

Super venlig

Hej Karen

Tusind tak for din anmeldelse, og for de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse, da du var i kontakt med os.

Hurtig og venlig besked og betjening

Hurtig og venlig besked og betjening

Hej Maia

Mange tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du har fået en venlig og hurtig betjening i din kontakt med os.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har været kunde indtil for 9 uger siden…

Har været kunde indtil for 9 uger siden og har stadig ikke modtaget min slutopgørelse, dette hænger utvivlsomt sammen med at jeg har betalt aconto for ca. 1000m3 gas for meget, havde jeg betalt for lidt havde girokortet utvivlsomt været kommet for længst!!!!! Hvis i har mulighed for at slippe uden om dette firma kan jeg kun på det kraftigste anbefale at i holder jer langt væk fra dem!!!!
Som svar på Evidas standard svar har jeg været i telefonisk kontakt med Evida efter uge 4,6 OG senest i sidste uge så uge 8 med samme svar hver gang, vi rykker lige bogholderiet for en opgørelse 🙄
Skovvænget 8, 8800 Viborg hvis du pludselig kan få noget sat i gang men jeg tror ved gud ikke på det!!

Hej Jesper

Jeg vil gerne undersøge din sag nærmere, du må derfor gerne sende mig en besked på kontakt@kontakt.evida.dk

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hurtig hjælp og det virker rigtig godt☀️👍

30. Juni 2025

Hej Vivi

Jeg er glad for, at du har fået hurtig hjælp, da du var i kontakt med os.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis der er andet, vi kan hjælpe dig med.

Jeg ønsker dig en dejlig dag.

Heidi

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid hjælpsomme og venlige og hvis der…

Altid hjælpsomme og venlige og hvis der er kø ringer de altid tilbage ret hurtigt

30. Juni 2025

Hej Meriane

Tusind tak for din anmeldelse.

Jeg er glad for, at vi min kollega Marcus kunne hjælpe dig. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du får brug for hjælp en anden gang.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

det jo forrygt man ikke engang kan…

det jo forrygt man ikke engang kan tilgå ens data og info på jeres side, for det første prøver jeg at logge ind på telefonen og den ber mig om at åbne mit id, det gør jeg så vil den have mig til at Scanne QR koden, hvilket er ret svært når åbner den via telefoen.
nå jeg prøver så på pc så vil den godylme have min email igen igen igen igen igen, det får den 100 gange og jeg får tilsendt en kode jeg skal taste som forøvrigt er den samme kode alle 28 gange, men den bliver ved med at skrive koden er forkert

Det sejler fuldstændig godt jeg snart af med evida og gas

29. Juni 2025

Hej Jesper

Jeg er ked af at høre om den oplevelse, du har haft, da du ville logge ind på vores selvbetjeningsside.

Jeg vil gerne hjælpe dig med at logge ind på Mit Evida, så du kan se dine oplysninger. Du må derfor gerne skrive til mig på kontakt@kontakt.evida.dk.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg ringede til kundeservice pga. at jeg skulle aflæse gas, jeg havde desværre fået slettet mailen, og kunne ikke oprette mig i systemet. Jeg fik at vide, at der var over 15 minutters ventetid, men jeg kunne blive ringet op, når det var min tur.
Jeg blev ringet op i løbet af 5-10 minutter, og medarbejderne tog imod min aflæsning.

27. Juni 2025

Hej Annette

Tusind tak for din anmeldelse, og for de 5 stjerner.

Jeg er glad for, at du har haft en god oplevelse, da du benyttede vores callback funktion, og at min kollega Line kunne hjælpe dig med din aflæsning.

Tak fordi du har delt din oplevelse med os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super tålmodig og tydelig hjælp

Super tålmodig og tydelig hjælp, er meget hørehæmmet, så stor tak.

27. Juni 2025

Hej Lone

Tusind tak for din anmeldelse, den sætter vi meget stor pris på.

Det er min kollega Hasse, som har hjulpet dig. Jeg giver de rosende ord videre til ham.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik svar på det jeg spurgte om

Jeg fik svar på det jeg spurgte om. Og fik en god dialog med medarbejder.

Hej Pia

Mange tak for din anmeldelse.

Jeg er glad for, at min kollega Sarah kunne hjælpe dig.

Jeg ønsker dig en dejlig weekend.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fik brugbart svar på mit spørglsmål

Godt svar hurtigt

Hej Kirsten

Jeg er glad for, at vi kunne hjælpe dig med dit spørgsmål.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du får brug for hjælp en anden gang.

Jeg ønsker dig en god weekend.

Kundeservice

God oplevelse og venlig dialog

Hej Kresimir

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Jeg er glad for, at du har haft en god oplevelse, da du var i kontakt med os.

Mange tak fordi du har taget dig tid til at dele oplevelsen.

Jeg ønsker dig en dejlig dag.

Heidi

God vejledning.

En behagelig og professionel vejledning - TAK!

25. Juni 2025

Hej Palle

Mange tak for din anmeldelse.

Jeg er glad for, at vi kunne hjælpe dig med dine spørgsmål.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er altid et meget venligt…

Det er altid et meget venligt personale, der betjener telefonen. Hurtig løsning på problemet.

25. Juni 2025

Hej Inge

Tusind tak for din anmeldelse, og for de 5 stjerner.

Hvor er det dejligt, at høre, at du altid oplever at få en venlig betjening af os. Jeg er glad for, at vi kunne hjælpe dig.

Sabrina

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr