Ev-Drive.dk Bewertungen 13

TrustScore 4.5 von 5

4.3

1. Autohändler

Vom Unternehmen geschrieben

Vi er en moderne bilforhandler, der bygger på et nyt og enkelt koncept, hvor hele købsoplevelsen er designet til at være så nem og bekvem som muligt for dig. I stedet for at bruge tid i et traditionelt showroom, får du bilen leveret direkte til din hjemmeadresse. På den måde kan du i ro og mag gennemgå bilen, se den ordentligt efter og tage din beslutning uden pres eller stress. Vores digitale setup gør processen både enkel og effektiv. Ved at drive forretningen online og reducere de klassiske udgifter til store udstillinger og fysiske salgssteder, kan vi holde vores omkostninger nede. Det betyder, at vi kan tilbyde dig konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvalitet eller service. Hos os handler det om fleksibilitet, gennemsigtighed og tryghed. Du får en moderne bilhandel, hvor det hele foregår på dine præmisser – nemt, hurtigt og bekvemt. Ingen sælgere, der presser på. Ingen lange besøg hos en forhandler. Bare en smartere og mere afslappet måde at købe bil på.

4.3

2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Kan klart anbefale Ev drive

Kan klart anbefale Ev drive.
Jeg var ret skeptisk overfor at købe bil på denne måde, men jeg har haft en rigtig god oplevelse. Bertram var meget sød og forstående igennem hele forløbet, han gjorde det trygt for mig. Jeg har nu haft bilen i 14 dage og jeg er mere end tilfreds med både bilen og forløbet. Efterfølgende har jeg haft et par (selvforskyldte) problemer, hvor Bertram har været super sød til at hjælpe. Jeg kan kun anbefale at købe bil her.

16. Juni 2026

Fantastisk handel af vores Tesla model 3

Vi har købt en Tesla model 3 igennem Ev-Drive.dk, og er ovenud tilfredse med hele processen.
Vi har haft glæde af at handle med Bertram, som har været yderst behagelig og professionel i hans tilgang. Kontakten både før og efter selve handlen har været informativ og vi har følt os trygge igennem hele processen.
Vi har allerede anbefalet Ev-Drive.dk til andre i vores netværk, som vi ved, er på udkig efter ny bil.

22. Mai 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

TESLA MODEL Y - SLUTSEDDEL TRUKKET RETUR

Vi købte en Tesla model Y igennem Ev-Drive ( Bertram )
2 dage inden levering ringer han og siger de ikke kan levere bilen alligevel grundt en større skade de ikke var klar over.

Men Bertram fortæller at de har i deres virksomhed at de finder en ny tilsvarende bil til samme pris eller bedre - jeg lever i troen om at det nok skal blive godt.

14 dage efter ringer jeg for at høre status, får besked om der ikke er noget endnu men hvis jeg kan vente 1-2 uger mere så er de næste sikre på der er noget.

jeg vender igen selv retur efter 14 dage og får svaret om der intet nyt er. Jeg fortæller så at bilen godt må koste 15-20.000kr mere ind den første slutseddel.

Der bliver ikke vendt retur på noget tidspunkt med et tilbud på en anden eller en snak omkring hvor langt de er i processen .

Jeg ringer så igen og ingen tager den og ingen retur svar d.13-06-26

Jeg burde havde modtaget bilen her d. 08-05-2026
Ikke en eneste gang har de ringet og givet en service meddelelse om hvor langt de er og forventningen.
De siger selv de går så utrolig meget op i kundepleje og god service - det har jeg desværre slet ikke oplevet noget af og vil på ingen måde anbefale nogle denne virksomhed da det er tomsnak tydeligvis.

JEG ER SKUFFET OVER PROSSESSEN !

8. Mai 2026
Ev-Drive.dk-Logo

Antwort von Ev-Drive.dk

Hej Søren,

Mange tak for din feedback. Først og fremmest vil vi gerne dybt beklage, at du har haft denne oplevelse. Vi forstår udemærket din skuffelse over processen – det er på ingen måde det indtryk eller det forløb, vi ønsker at give vores kunder.

Da vi desværre måtte konstatere en større skade på den oprindelige Tesla Model Y, valgte vi at annullere kontrakten med det samme. Vi vil aldrig levere en bil, som ikke lever op til vores kvalitetskrav, da kundens sikkerhed og bilens stand altid kommer i første række. I den forbindelse vil vi gerne understrege, at der naturligvis hverken har været opkrævet eller betalt depositum eller forudbetaling i dette forløb.

Når det er sagt, så må vi lægge os fladt ned i forhold til den efterfølgende kommunikation. Selvom vores team har arbejdet i kulissen og gjort alt, hvad vi overhovedet kunne for at finde en værdig erstatningsbil til dig, så har markedet simpelthen gjort det umuligt at finde en tilsvarende model. Vores største fejl har været, at vi ikke har holdt dig løbende opdateret om, hvor sort det så ud, og at vi ikke har fået ringet tilbage til dig som lovet. Det er udelukkende vores ansvar, og det beklager vi uforbeholdent.

Vi tager din kritik til os internt, så vi kan stramme op på vores opfølgning fremover. Vi er utrolig kede af, at vi ikke kunne hjælpe dig i mål med en bil denne gang.

De bedste hilsner,
Mathias Pedersen, EV-Drive.dk

FANTASTISK OPLEVELSE HOS EV-Drive

Bertram var god og klar i hans kommunikation, og besvarede alle mine spørgsmål undervejs så jeg i gennem hele købet følte mig tryg.

Derudover havde jeg et stort ønske om hurtig levering af bilen, og det gjorde Bertram alt, hvad han kunne for at efterleve.

Så en kæmpe anbefaling her fra!

11. Juni 2026

God, tryg handel

At købe bil hos Ev-Drive var en god oplevelse — alt levede op til forventningerne. Sælgeren var meget tilgængelig, og kommunikationen var god og løbende. Bilen og aftalen var som aftalt; ved ændringer blev vi kontaktet. Bilen blev leveret hjemme hos os, og betalingen forløb nemt. Vi kan varmt anbefale at købe her.

8. Juni 2026

En virkelig god oplevelse

En virkelig god oplevelse. De største anbefalinger til EV-Drive, Bertram og Mathias. Vi var meget skeptiske over for denne måde at handle bil på, men Bertram gjorde ALT hvad han kunne for, at få os til at føle os trygge ved handlen og alle vores bekymringer blev gjort til skamme. Vi har, hver gang vi ringede med en masse mærkelige spørgsmål, fået den bedste behandling. Vi er SÅ glade for at vi valgte at handle hos EV-drive og gør det gerne igen en anden gang. Det var den bedste oplevelse, at have besøg af Mathias, da han kom med bilen og han gav sig al den tid det tog. Tusind tak til Bertram og Mathias for at hjælpe os igennem denne proces og for at hjælpe os i mål med at købe den helt rigtige bil.

1. Juni 2026

Fantastisk online koncept

Det er er nyt koncept jeg som ung synes er fantastisk. Kig online, ring og bestil. Synes det er en fed ide at det hele er online så der ikke er udgifter til showrooms som skal dækkes med ind i købsprisen, så man får en bil til fornuftige penge.
Det min Tesla nr. 2, den første bestilt hos Tesla selv som CPO, det her gik fuldstændig smurt igennem. Så en bil online tirsdag d. 19/05 ved middags tid, allerede fredag d. 22/05 fik jeg leveret bilen direkte til mit arbejde som aftalt. Inden for 3 dage var bilen importeret hjem, synet, indregistreret, rengjort. I min optik er det ret hurtig, enkelt og smertefri service og over alle forventninger.
Handlen foregik med Bertram over telefonen, fantastisk snaksagelig, informativ omkring bilerne, og jeg kunne gennem telefonen fornemme smilet på den måde der blev snakket på.
Mathias stod for leveringen. Fantastisk energi, snaksagelig som blev til en hyggesnak i en lille times tid, bilen blev gennemgået, talt om bilens computersystem som lærte noget nyt om fordi jeg kun har en ældre tesla i forevejen, så fik lært noget nyt om highland.

Synes helt bestemt de er et opkald værd, vil anbefale man tager ud og prøvekører hos en forhandler, eller en man kender med den bil man kigger efter, og så ringer til EV Drive, da der som sagt er gode penge at spare, jeg sparede selv 27.000kr på den bil jeg bestilte kontra andet der var lignende på marked, fordi der netop ikke er udgifter til et showroom fra forhandleren

22. Mai 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skyhøje forventninger men eksekvering der når til stjernerne

Jeg har nu haft en del forskellige Teslaer som jeg havde købt fra ny og derfor var jeg en smule skeptisk overfor hvad jeg kunne forvente med en brugt samt den lidt utraditionelle virksomheds praksis fra EV-drive med hjemmelevering.
Bertram har været super god og hjælpsom med at finde den rette bil til mig samt vist at de er fleksible og gode til at tilpasse sig efter kundens drømme.
På dagen for levering var jeg en tand nervøs for hvad jeg egentlig kunne forvente men Mathias som stod for leveringen var vildt positiv og energisk, jeg blev overrasket med flere ting i handlen som jeg ikke havde forventet at modtage.
Den samlede oplevelse fra start til slut var helt i overklassen, det var lidt ligesom da man mistede sin mødom, man glemmer aldrig første gang hos EV-drive.

9. Mai 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God informativ og tryg handel.

Købte en Tesla Model 3. Er meget tilfreds med handlen. Bilen kom som aftalt på dagen og var i pæn stand. Oplevede en rigtig god dialog med firmaet, ligesom man løbende fik rigtig god information omkring processen. Jeg handler gerne med dem igen.

5. Mai 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

EV-Drive fandt min drømmebil :)

Jeg har haft et formidabelt samarbejde med EV‑Drive og især Bertram. De hjalp mig med at finde min drømmebil, tog sig af import og registrering i Motorregisteret, og på leveringsdagen modtog jeg bilen i Tesla‑appen. Jeg kunne følge hele turen fra København til min adresse, hvor Matthias leverede bilen personligt.

Servicen var langt over, hvad jeg havde forventet. I mit tilfælde ringede jeg til EV‑Drive, og selvom en tilsvarende bil lige var solgt, tog Bertram sig tid til at høre, hvordan jeg ønskede min bil konfigureret. Han kom med flere konkrete forslag og var meget hjælpsom gennem hele processen.

Jeg kan på det varmeste anbefale EV‑Drive — professionelt, personligt og meget kompetent.

23. März 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr