Kubi fremstår som en yderst pålidelig samt kompetent sælger. Alt vedrørende mit køb af min første elbil, føltes sikkert fra start til slut. Rigtig god service.
Das sagen Bewerter
Vi har lige handlet bil hos Kubi. Vi har kun oplevet den bedste service og imødekommenhed. Alle aftaler overholdt og der blev ud over det aftalte ydet ekstra service til hjælp med dæk og montering... Mehr ansehen
Købte vores første familiebil hos CC Autohus. Bilen står gevaldig flot både indvendigt og udvendigt. Må indrømme jeg blev rigtig glad for den. Professionelt og top service. Bestemt ikke sidste ga... Mehr ansehen
God service og bil
God service og bil - alt forgik som aftalt. Og sælger var god til at hjælpe med Tesla app m.m.
CC autohus
Rigtig god service.
Top service!
Vi har netop købt bil hos CC Autohus og har haft en rigtig god oplevelse med Kubi. Han var behagelig, imødekommende og yderst kompetent. Servicen var helt i top. Handlen forløb gnidningsfrit, og alle vores ønsker blev opfyldt.
Kan varmt anbefales!
Utrolig god service ved køb af ny bil…
Utrolig god service ved køb af ny bil og på trods af lidt udfordringer med den gamle bil, blev der udvist stor tålmodighed, så det hele gik efter vores ønske.
Kan varmt anbefales
Er glad for mit køb af bil. God service og imødekommende. Kan varmt anbefales.
Super god oplevelse
Super god oplevelse, var ude og kigge på en Tesla, og vi fik hurtig lavet en god aftale og han tog min gamle bil i bytte, så jeg kan kun anbefale CC autohus!
Kubi ccautohus Top service fra start…
Kubi ccautohus Top service fra start til slut! Sælger var imødekommende, ærlig og hjælpsom. Hele købsprocessen var enkel og tryg. Kan varmt anbefales.Tak for handlen endnu engang kubi:)
Køb af ny bil hos CC Autohus :)
Vi har lige handlet bil hos Kubi.
Vi har kun oplevet den bedste service og imødekommenhed.
Virkelig en behagelig oplevelse , der gav os trykhed igennem hele forløbet.
Stor anbefaling herfra :)
Super god oplevelse i forbinde med…
Super god oplevelse i forbinde med bilkøb, transparent og super god kommunikation/guidance, kan varmt anbefales.
Pålidelig og tryg handel
Købte bil igennem Kubi, som sikrede os en pålidelig og tryg handel!
Kan kun anbefale CC autohus til andre bilsøgende.
Fremragende service hos CC Autohus og…
Fremragende service hos CC Autohus og Kubi! Enormt imødekommende, lyttende og løsningsorienteret. Hurtig og professionel håndtering af en glad ejer til en bil som blev leveret nyserviceret og nysynet. Absolut en forhandler, man vil komme tilbage til!
Den gode pålidelige service
Jeg har fornylig købt bil af CC Autohus (Kubi), hvilket var en rigtig god og tryg oplevelse.
Kubi er en mand af sit ord. Service og ærlighed står i højsædet. Fra starten var Kubi profesionel i sin håndtering af mine ønsker til ny bil. Prisen var skarp og leveringen foregik til aftalt tid.
Bil blev leveret nysynet, og i den stand, som Kubi lovede fra starten.
Jeg kan derfor kun give mine varemste anbefalinger til CC Autohus og Kubi.
Det er ikke sidste gang jeg har handlet der.
God rådgivning
En behagelig samtale før køb af bil af CC autohus i Vemmelev. Kubi fremstår reel, venlig og fik de ring klaret ved bilen som skulle fixes. God vejledning og ikke anmassende, en klar anbefaling. Tak for handlen
Ærlighed og god humor: Meget fin oplevelse
Kubi (ejer) var super professionel og går helt tydeligt op i at kunden får en god oplevelse. Jeg oplevede ærlighed, tillid og god humor - i tillæg til en god handel.
Varm anbefaling herfra.
Købte en ældre bil til min datter
Købte en ældre bil til min datter
Og når man køber sådan en som har gået
240000 så kommer der til at ske ting og
Sager i ny og næ og da katalysatoren stod af hurtigt efter køb var der ingen
Problemer med udskiftningen
Tusind tak kubi det bliver ikke sidste gang du kommer til at høre fra mig hvis der kommer til at ske noget igen😊
Rigtigt god oplevese hos dem
Rigtigt god oplevese hos dem. De hjalp mig lige fra jeg kom til handlen var slut. Meget nemt og bekymringsfrit.
Kan virkligt godt anbefales 😊
Tillidsvækkende og grundigt bilhus
Kubi gjorde købet af en Renault Scenic behageligt og der blev ydet en perfekt service på trods af at han skulle på ferie samme dag. Det tog ham en uge at få alt det aftalte på plads med bilen og koordinere med din bilpleje ved siden af så den kunne stå stort set som ny bil (7 år gammel). Han ville ikke handle på prisen men leverede 3 års forsikring og vinterdæk så vi ville blive trygge og glade. Anbefaler CC Autohus i Vemmelev.
Super god service og rådgivning i…
Super god service og rådgivning i forbindelse med bilkøb.
Jeg har i dag solgt min bil til Kubi og…
Jeg har i dag solgt min bil til Kubi og til en super realistisk pris. Alle aftaler overholdt, Fuld forventningsafstemning og handel gennemført inden for 24 timer. Ikke sidste gang jeg vil sælge igennem denne forhandler. 6/5 stjerner intet mindre!!
Bedste oplevelse ved køb af ny bil
Kanon hurtig og god service.
Fra vi kontaktede Kubi til vi kunne hente bilen gik der kun få timer. Virkelig en god oplevelse. Kan anbefales👍🏻👍🏻
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.