Euromaster AB Bewertungen 62

TrustScore 4 von 5

4.1

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastiskt bra! Har tidigare lämnat in för AC-Service och nu var det dags för Basservice-oljebyte: Klockrent från start till slut. Rimliga priser, proffsigt kundbemötande och allmänt bara klockrent... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Behövde nya däck, gick enkelt att boka online. Fick tid ganska snabbt för bytet. De rekommenderade även en hjulinställning på grund av snedslitage. Fick tid för det väldigt snabbt och bilen uppför si... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Väldigt trevlig kille . Liban heter han. Väldigt noggrann när han lagade en punktering på min bil strax innan stängning Fredag em, när man behöver bilen som mest.En kundvänlig verkstad.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bristande kommunikation dvs att olika medarbetare ger olika information. Det inger inte förtroende hos kund. Jag har informerat berörd verkstad om mitt missnöje. Jag har enligt verkstan själva betalt... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Reifenhandel
  2. Kfz-Ersatzteilgeschäft
  3. Fahrzeugzubehörgeschäft
  4. Felgenfachhandel

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Köp eller byt till bra däck, fälgar och hjul hos Euromaster billigt online eller på verkstad.

Kontaktinformationen

• Stormhallsvägen 6, 432 32, Varberg, Vereinigte Staaten

• euromaster.se

4.1

Gut

TrustScore 4 von 5

62 Bewertungen

1 Stern

Hat 25 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Euromaster i Trelleborg rekommenderas..

Euromaster i Trelleborg. Ärliga, kunniga och snabba. Rekommenderas.
Hade punktering. De lagade däcket utan några kommentarer.
Priserna är satta innan. Inga konstiga överraskningar. De drog bultarna med momentnyckel. Proffsigt.
Jag frågade om de kunde kolla om avgassystem läckte medan bilen ändå var på lyften. Det gjorde de utan att tveka. De tog inget extra betalt heller.

10. Juni 2024

Jag känner mig lurad

Hej, god morgon!

Mitt namn är Jaime och jag bor i Östersund.
Den 1 maj åkte jag för att byta däck på Östersunds däckstation på följande adress;
Minnesgärdsgränd 4F, 831 45 Östersund.
Jag har varit där två gånger tidigare år och har inte haft några problem.
Men den här gången fick jag veta att det var fyra skruvar i dåligt skick som hade skadat gängan där hjulet sitter fast.
För varje skruv tar de 300 kr, och hur vet jag att de inte har gjort det själva med en skruvmejsel?
Det finns alltid oerfarna människor som använder samma tryck för alla bilar och om de sätter skruven fel och skadar gängan på bilen och då måste jag betala för det.
då får jag betala för det.
Det är otroligt att den som organiserar arbetet säger till mig att han måste betala killarna och för det tar han 300kr för varje skruv,
däckbyte och balansering, totalt 1799 dollar.
De skadar min bil och dessutom tar de betalt av mig, som om jag hade skadat den, eftersom de måste tjäna pengar för att betala killarna som arbetar där.
De måste tjäna pengar för att betala dem som arbetar där. Jag känner mig lurad och ser det som stöld. Jag tror inte att jag kommer att
Jag kommer aldrig att byta däck där igen.
Jag hoppas att detta inte är ett knep för att tjäna mer pengar. För hur kan du säga att de inte passar skruvarna. Du kan inte åka därifrån med tre däck.

Bästa hälsningar och ha en trevlig dag.
Jaime.

1. Mai 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Däck som aldrig kom fram …

Beställde ett par nya vinterdäck på euromaster hemsida, däcken skulle levereras till versktad. Kommer till verkstan och euromaster hade inte skickat några däck, mekanikern berätta att de va liknande med en kund för några dagar sedan. Ringde upp kundtjänst och då säger dem att de inte kan hitta min beställning trots order bekräftelse. Istället ville dem boka en ny tid till mig. Jag tackade för mig och kommer därmed aldrig att beställa från euromaster mera!

30. Oktober 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hade problem ned nybytta hjul där det…

Hade problem ned nybytta hjul där det vid efterdrag visade sig att två bultar inte tog gäng…..På väg Hnd-Sthlm svängde jag in i S-vall! Trots högsäsong blev jag mycket vänligt mottagen, omgående inspektion och omgängning plus bultbyte av en ytterst kompetent och mycket trevlig person! Allt klart på ca en halvtimme! Vilken strålande service!!

27. Oktober 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Varning!!! Beställt 4 Michelin till Euromaster i…

Beställt 4 Michelin till Euromaster i Hässleholm med bokad tid för balansering och pålägging. När jag 4dagar senare kommer till avtalad tid - har fått boka av egna patienter - meddelar man att man inte hinner. Man säger sedan att man inte fått däcken. Efter kontakt med Euromaster i Varberg meddelar de att de gjort fel och däcken ska komma dagen efter eller på torsdagen. Hässleholm skulle omgående kontakta när däcken kommit. En vecka senare har man fortfarande inte hört av sig! Uruselt! Och det är inte direkt några specialdäck...... Bilen ska besiktas till helgen - ska det ta 3 veckor att få fram 4 205/55 16

28. August 2023
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Dålig kunskap inom det område dom…

Dålig kunskap inom det område dom själva anser sig vara experter inom. Hade ingen aning om åtdragningsmoment på husbil, vilket är en stor säkerhetsrisk. Dom hävdar också att man inte behöver efterdra hjulmuttrar och när jag ändå ville gör det saknade dom verktyg för att hjälpa mig…

25. Juli 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Euromaster eran slogan måste väl ändå…

Euromaster eran slogan måste väl ändå va '' Euromaster, Vi leder dig rakt in i sömn i väntan på vanligt däckbyte eftersom vi tar 30 min på oss ''

Så sjukt långsamma. Att ni ens försöker härma ett annant företag som verkat inom området i många år och det ända ni fokuserade på va att det skulle se snyggt ut, inte nån som helst koll på att vi kunder åker till sådana här ställen för att vi vill att det ska gå fort!

Så nu i vår blir det verkligen inte drop in i erat tält!

20. November 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

3700kr att skifta däck!!!!!!!

Vad ska det kosta att skifta däck på fälg? Tydligen 3700 kronor!!!!! om man går på drop in i Svågertorp!
helt sanslöst att man tar över 500kr i avgift PER däck om man INTE köpt däcken på plats ,. Är detta verkligen marknadspriser att tillägg är dyrare än vad skiftet kostar

27. November 2022

Värdelös bokningsprocess!

Värdelös bokningsprocess!! Av nån j*vla anledning hittar sökfunktionen inte min bil på reg. plåten. Tänker att det är jag som måste skriva fel, så dubbelkollar men nej då, det är rätt. Testar i tre olika webbläsare på tre olika datorer, på två olika nätverk samt på mobilen. Rensar cache och f*n och hans moster. Samma sak varenda j*vla gång! Ser dock att man kan boka ändå, jo tjenare.... Väljer service, väljer tid, fyller i alla uppgifter och klickar på Bekräfta - då får man ett j*vla meddelande om att man inte fyllt i reg. nummer och inte kan gå vidare med bokningen!! SKÄMTAR NI ELLER?!?

17. November 2022

Euromaster Bromma

Euromaster Bromma
Super proffs med bästa servicen
Extra plus för att de är så trevliga

16. November 2022

Euromaster dåligt!

Första gången jag beställde från Euromaster och är besviken!
Beställde fälgar till min Kia och dagen efter ringer dom och säger att dom inte kan leverera till det billiga priset jag beställde dom för.

12. Oktober 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lämnade sommarhjulen på däckhotellet…

Lämnade sommarhjulen på däckhotellet Euromaster Varberg hade bokad tid tog ändå ca.50 min fullt med väntande kunder alla stolar upptagna ingen grovtvätt hade gjorts t.o.m smutsigare än när jag lämnade in dem, alla 3 lägena på förarstolen var ändrade för köra in och backa ut bilen

31. März 2022

Euromaster Kungens Kurva

Ordnade upp mina däck efter klåparna på Bythjul.se hade misslyckats totalt och vilken skillnad det var att köra på ordentligt balanserade däck!

Trevligt kundbemötande och kompetent personal, har absolut inget att klaga på vad beträffar Euromaster i Kungens Kurva, Stockholm.

25. November 2021

Tar tid

Herregud så långsamt det går! De drar verkligen benen efter sig. Nästa gång väljer jag Däckskiftarna som jag brukar. Jobbar väldigt mycket snabbare där!

18. November 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr