Eurocars Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Fiat 500c gekocht ,mooie auto . Echter auto trilt blijvend onder rijden , gebalanceerd nagekeken door fiat dealer (op kosten eurocars heel netjes)niks te vinden. Nu zeg wassink hoort bij de hybri... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij waren onderweg voor een andere auto, deze was helaas de dag ervoor verkocht. Wij zijn toch door gereden daar wij toch al onderweg waren. Na daar te hebben rond gelopen viel het oog op een pe... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb voor de 1e keer een auto gekocht bij Eurocars. Ik werd goed geholpen en keurig te woord gestaan door verkoper Niels. Niels was goed bereikbaar voor vragen tussendoor en doet wat hij je toeze... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kwam specifiek voor de auto die ik uiteindelijk gekocht heb. Niels was heel eerlijk over de auto en dacht goed mee. Na een proefrit was ik verkocht en na met Niels besproken te hebben wat ik nog graag... Mehr ansehen

1. Autowerkstatt

Vom Unternehmen geschrieben

De specialist in jong gebruikte personenwagens Eurocars is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste BOVAG occasionspecialisten van Nederland. Wij verkopen meer dan 1000 personenwagens per jaar voor een uiterst scherpe prijs, met een laagste prijsgarantie en met de mogelijkheid van BOVAG garantie.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Alle Bewertungen

82 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Nieuwe auto gekocht

Vorige week een nieuwe auto gekocht bij eurocars in Oss.
Ze hebben een ruim aanbod in 2e hands auto's.

Vanaf het eerste bezoek goed geholpen en een goed gevoel gehad bij dit bedrijf.
Het personeel is vriendelijk en weet waar ze het over hebben.
Alles kwam op mij als eerlijk en transparant over.

Ik twijfelde nog even over welke auto ik wil en kreeg daarin alle ruimte, niks werd opgedrongen of gehaast.
De auto stond netjes klaar toen ik hem kwam ophalen met een mooie strik erop.
Ik heb de auto nog maar kort maar heb er al veel rijplezier van gehad, ik zou hier in de toekomst zeker teruggaan wanneer ik weer een nieuwe auto nodig heb.

13. Mai 2023

Beste Jessica,

Dank voor de review! Goed om te lezen dat de auto goed bevalt. Het kiezen van een auto is altijd lastig. Hiervoor zijn wij er om jou te ondersteunen. Top dat dit is gelukt!

team Eurocars

Klantvriendelijk

Door Dani van Euro cars keurig geholpen en geadviseerd

16. Juni 2022

Beste Dani,

Bedankt voor de 5-sterren review! We zullen dit terugkoppelen naar Dani.

Seat Arona gekocht

We hebben bij de verkoper Niels de Seat Arona gekocht en gelijk de VW golf Plus1.4
Highline ingeruild
Wij zijn er zeer over te spreken over de afhandeling !!
Hind !! Alleen de bloemen moeten nog verstuurd worden!!
Groetjes Piet en Emmy

14. Februar 2023

Beste Piet en Emmy,

Bedankt voor de review. Wij bieden inderdaad de mogelijkheid om gebruik te maken van het inruilen van een auto. Goed om te horen dat dit proces soepel is verlopen. Veel plezier gewenst van de nieuwe auto!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professioneel bedrijf met goede service!

Ik heb een erg fijne ervaring gehad met het kopen van een auto bij Eurocars. Het is een erg professioneel bedrijf waarbij het personeel weet wat ze doen. Dit geldt voor de snelheid van het maken van een afspraak voor een proefrit tot het opstellen van offertes en koopovereenkomsten tot de aflevering van de auto. De Fiat500 occasion die ik heb gekocht was erg scherp geprijsd en ziet er ook nog fantastisch uit, zowel de buitenkant als motorisch. De service die ze me erbij hebben gegeven was ook erg positief, dus ik zou het bedrijf zeker aanraden!

24. Januar 2023

Beste Kim,

Bedankt voor de review. Leuk om te horen dat je Eurocars aan anderen zou aanraden. Veel veilige kilometers gewenste met jouw mooie Fiat 500.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede service en uitstekend geholpen!

Ik heb onlangs een nieuwe auto gekocht bij Eurocars. Er werd vanaf het begin af aan goed mee gedacht en ze wouden duidelijk aan MIJN wensen voldoen. Ze denken mee en zijn bereid meerdere kanten op te gaan om de klant blij te maken. Goed contact, goede service en alles tot in de puntjes geregeld. Ikzelf heb het garantiepakket er bij genomen (t.w.v. €795,-). Hierdoor hebben ze auto letterlijk tot in de puntjes, perfect afgeleverd. Een mooie strik om de auto en een bos bloemen erbij! Top ervaring! Ik kom zeker weer terug. (P.s. ik had Niels als verkoper, een aanrader).

18. Januar 2023

Beste Marco,

dank voor de 5-sterren review. Wij proberen altijd zo veel mogelijk vanuit de wensen van de klant te denken. Goed om te horen dat je weer voor ons zou kiezen in de toekomst, tot ziens!

Prima bedrijf, uitstekende service

Paar weken geleden gaan kijken voor een paar auto's die ik via de website had gevonden. Bleken uiteindelijk toch niet zo geschikt, maar met behulp van Marcel verder gekeken en uiteindelijk een fijne Nissan Qashqai aangeschaft. Voldoet aan al onze wensen, we zijn er heel blij mee. Bedankt voor de hulp Marcel en zeer attent dat we na een paar dagen na het ophalen van de auto een bos bloemen hebben ontvangen. Rob en Carola

29. Dezember 2022

Beste Rob en Carola,

Bedankt voor de review. Wij denken ten alle tijden mee, zo hebben we dus toch een mooie auto met/voor jou kunnen vinden. Top dat Marcel jullie goed heeft geholpen! Veel plezier met jullie auto.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Weggereden met mijn droom auto binnen…

Weggereden met mijn droom auto binnen een week dankzij Niels, super vriendelijk en weet je alles tot op de puntjes uit te leggen! Zeker tevreden & een aan te raden bedrijf/medewerker :-)

2. Januar 2023

Beste Asena,

Bedankt voor de review. Super dat wij jou hebben kunnen helpen bij het kopen van jouw droomauto! Veel plezier met jouw nieuwe auto.

aanrader

zeer fijn autobedrijf en aardige verkopers. Of je nu een dure of wat goedkopere auto koopt, je wordt keurig geholpen.
Als je aanmerkingen hebt aan een auto wordt er naar gekeken en opgelost. ze komen hun afspraken na.
ik zou deze garage zeker aanbevelen.

28. September 2022

Top service!

Pas een auto gekocht bij eurocars Oss.
Verkoper Niels heeft ons zeer netjes geholpen.
Ook bij aflevering alles goed uitgelegd hoe het werkt.
Top service!
Mulders

19. August 2022

Aanrader

Zelden zo'n klantvriendelijke, behulpzame en meedenkende autogarage gehad bij de aanschaf van een andere auto. Zal deze garage zeker adviseren aan anderen.

1. Juni 2022
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bij Eurocars gekochte auto terug verkocht.

Vandaag een eerder bij Eurocars gekochte auto die wegens plotseling veranderde werkomstandigheden overcompleet was terug verkocht. Het terugkoop proces was conform afspraak meteen goed geregeld, top.
Ruud bedankt..!!!

27. August 2021

Hele goede ervaring!

Vandaag mijn fiat 500 gekocht bij Eurocars en héél erg blij mee! Hele goede service, gastvrij, professioneel en antwoord op al mijn vragen. Ik zou zeker aanraden om naar Eurocars te gaan!

10. Juli 2021

Woensdag mijn Nissan qashqai opgehaald

Woensdag mijn Nissan qashqai opgehaald. Ze zouden in eerste instantie alleen de remschijven vervangen maar hebben nog extra dingen vervangen en koste mij niets extra’s!!! Wat een top bedrijf, maar zeker ook een top service van verkoper Ruud!!!

Ik raad dit autobedrijf zekerrr aan!!!

10. Juli 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Rij eraan voorbij......

We zagen op Marktplaats een mooie Golf en namen telefonisch contact op om na te gaan of de auto nog beschikbaar was en hoe de staat van de wagen was, deze was als nieuw, gewoon smetteloos meneer zei een vriendelijke verkoper. Dus een afspraak was snel gemaakt. Bij aankomst bleek de auto achter het bedrijf te staan, hier waren meer verkoper met klanten in gesprek. Daar stond onze Golf in de zon te glimmen. Echter zagen we al gauw onder de bumper diverse krassen en was de mistlamp unit aan gort.

O dat, zei de verkoper, ja dit is zo te verhelpen ff een nieuw kapje en lamp unit, ach meneer dat stelt niks voor! Wij verder kijken en al snel viel ons op dat rondom de Golf veel meer gebruikssporen aanwezig waren en op de hoek van de bumper links achter zelf de lak eraf en vele diepe krassen.... de verkoper vond dit normaal, onder de noemer, meneer het is geen nieuwe auto. En als we ons er aan stoorde konden we het toch gewoon over laten spuiten...... Na die woorden zijn we gegaan en hebben de verkoper bedankt.

Kijk een Golf van 2012 die nog bijna €12.000,- euro moet kosten met 97.000 km op de teller met zoveel mankementen en veel gebruikssporen die door deze verkoper aan de telefoon als smetteloos wordt betiteld houd niet alleen zichzelf maar ook ons als klanten voor de gek.

Wij raden dit bedrijf niet aan!

27. Februar 2021

Beste meneer Raatjes,

Vervelend om te vernemen dat uw ervaring te wensen over liet. Als eerste onze excuses daarvoor. Uw klacht is besproken met onze vertegenwoordigers met de opmerking om eerst zelf de auto te aanschouwen voordat zij uitspraken als smetteloos aan onze klanten delen.

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Alleen zo kunnen wij onze service beteren.

Graag zou ik de klacht met u willen oplossen, echter heb ik geen gegevens van u. Wanneer u deze met ons zou willen delen neem ik graag contact met u op.

Uw gegevens mag u mailen naar: verkoop@eurocars.nl.

Team Eurocars

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr