Eurocars Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij waren onderweg voor een andere auto, deze was helaas de dag ervoor verkocht. Wij zijn toch door gereden daar wij toch al onderweg waren. Na daar te hebben rond gelopen viel het oog op een pe... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Heel fijn autobedrijf, erg vriendelijk en goed geholpen door Lars. Mijn lease is op vrijdag aangevraagd en 7 dagen later op vrijdag afgerond en kon de auto ophalen. Erg snel! Dank voor de goede,fij... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb voor de 1e keer een auto gekocht bij Eurocars. Ik werd goed geholpen en keurig te woord gestaan door verkoper Niels. Niels was goed bereikbaar voor vragen tussendoor en doet wat hij je toeze... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kwam specifiek voor de auto die ik uiteindelijk gekocht heb. Niels was heel eerlijk over de auto en dacht goed mee. Na een proefrit was ik verkocht en na met Niels besproken te hebben wat ik nog graag... Mehr ansehen

1. Autowerkstatt

Vom Unternehmen geschrieben

De specialist in jong gebruikte personenwagens Eurocars is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste BOVAG occasionspecialisten van Nederland. Wij verkopen meer dan 1000 personenwagens per jaar voor een uiterst scherpe prijs, met een laagste prijsgarantie en met de mogelijkheid van BOVAG garantie.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Alle Bewertungen

82 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn goede ervaring met rick van eurocars…

Mijn goede ervaring met rick van eurocars in Asten heel vriendelijk betrouwbaar en een man van zijn woord ik heb voor de tweede keer blind een tweede bakwagen opgehaald en zowel als de eerste en de tweede bus
Beiden rijden uitstekend tot nu toe nooit problemen of mankementen gehad ben zeer tevreden en superblij

13. Januar 2025

Beste Mounir,

Bedankt voor deze mooie review en het vertrouwen dat je in ons stelt! We zijn blij om te horen dat je goede ervaringen bij ons hebt gehad en wensen je heel veel veilige kilometers.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

snelle en goede service van Paul

Bedrijfswagen gekocht bij Eurocars Oss. vriendelijk geholpen door Paul Palthe, bus bevalt heel goed.

6. Dezember 2024

Beste Thom,

Bedankt voor de review. Wat fijn om te horen dat het goed is bevallen! We wensen je heel veel veilige kilometers met de bedrijfswagen.

Heel erg goed geholpen door luke,

Heel erg goed geholpen door luke,
Geen verkoop praatjes maar gewoon eerlijk!
Mooie bos bloemen thuis gestuurd gekregen! Ik raad eurocars zeer zeker aan!

2. Januar 2025

Beste Jessica,

Bedankt voor de positieve review en aanbeveling. We zijn blij om te horen dat Luke je goed heeft kunnen helpen en wensen je heel veel plezier met de auto!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gelijk goed gevoel bij binnenkomst…

Gelijk goed gevoel bij binnenkomst hartelijk welkom koffie staat klaar bij vragen ons direct roepen. Hele nette showroom met glanzende auto's vriendelijk personeel. Ik heb hier dus ook gelijk mijn auto gekocht. Mocht je een nieuwe tweedehands zoeken is het de moeite waard om eens bij eurocars in oss te gaan kijken.

14. Dezember 2024

Beste Rene,

Bedankt voor de review! De klant staat hoog bij ons in het vaandel. Hier hoort een goede klantvriendelijkheid bij en een goede service van begin tot en met het einde. Veel veilige kilometers gewenst!

Dikke aanrader

Werden heel fijn ontvangen. Fijne medewerkers die er veel verstand van hebben. Erg vriendelijk. Toen ik de auto heb gekocht kreeg ik ook nog een mooi boeket bloemen afgeleverd thuis. Met een persoonlijk kaartje erg leuk.
Al met al een goede ervaring.

9. Dezember 2024

Beste Myrthe,

Bedankt voor de review! Fijn om te lezen dat jou ervaring met ons 5-sterren waardig is geweest. We doen er alles aan om het zoeken van een auto voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Veel veilige kilometers gewenst!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top service goed geholpen door Jens

6. Dezember 2024

Beste N H,

Bedankt voor de review. Goed om te horen dat je tevreden bent over onze service en dat Jens je goed heeft kunnen helpen!

Hele prettige garage

We hebben een hele goede ervaring gehad bij Eurocars in Oss waar we een tweede auto hebben gekocht. Luke nam alle tijd en heeft ons goed geadviseerd. Het contact verliep prettig, geen verkooppraatjes, maar een eerlijk gesprek en oog voor wat we zochten. We houden deze garage zeker in de gaten voor een volgende keer.

23. November 2024

Beste Malou,

Bedankt voor de positieve review. Wat lfijn om te horen dat jullie een hele goede ervaring bij ons hebben gehad! We wensen jullie heel veel rijplezier met de auto en zien jullie in de toekomst uiteraard graag terug.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een top bedrijf en wat een…

Wat een top bedrijf en wat een magnifieke service! Zelden zo goed geholpen bij een autobedrijf! 100% top!

21. November 2024

Beste Martin,

Bedankt voor de review! De klant staat hoog bij ons in het vaandel. Wij willen een kwalitatief goede service bieden waardoor jij een topervaring bij ons hebt. Fijn om te lezen dat je dit zo hebt ervaren. Veel veilige kilometers gewenst!

Een aanrader 😍

Deze week onze Ford ecosport opgehaald bij Eurocar Helmond.
Zeer goed geholpen,verkoper was behulpzaam,vriendelijk.
Auto stond netjes klaar met een strik erop.....
Top bedrijf,een aanrader 💪🏽

29. Oktober 2024

Beste Roger,

Bedankt voor de review! We proberen onze kwaliteit goed te waarborgen en dit begint bij het eerste contact. Maar ook na de verkoop willen we dat onze service goed is. Veel plezier gewenst met jouw nieuwe Ford Ecosport!

zeer goede ervaring

Ik ben zeer goed geholpen bij de aankoop van een volkswagen polo. Het is een gastvrij bedrijf dat hun afspraken nakomt. Ik wil met name Paul Palthe bedanken voor de vriendelijke en snelle communicatie.

26. Oktober 2024

Beste Sophie,

Bedankt voor de review! Afspraken nakomen is zeer belangrijk om geloofwaardig te blijven. top dat Paul jou goed heeft kunnen helpen. Veel plezier gewenst met jouw nieuwe Volkswagen Polo!

Online een auto gekocht

Online een auto gekocht. Vriendelijke en snelle communicatie met Cem. Alles prima afgehandeld en een kleine week later auto netjes en schoon thuis geleverd.

14. Oktober 2024

Beste Raymond,

Bedankt voor de review. Goed om te horen dat de communicatie naar wens is geweest! We wensen je veel veilige kilometers.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel nette bedrijf ,komt afspraken na…

Heel nette bedrijf ,komt afspraken na en behulpzaam
Ik wil heel erg bedankten aan Paul die ons een perfecte auto geleverd heeft. Jullie zien ons zeker terug 🤝

24. Oktober 2024

Beste Hans,

Dankjewel voor de review. We zullen de complimenten doorgeven aan Paul en zien jullie in de toekomst graag terug!

Heel prettige ervaring

Heel prettige ervaring bij de aankoop van een Mercedes C350e. Ik vond verkopers erg fijn, je merkt dat ze jouw wensen belangrijk vinden. Vlotte reacties bij vragen via bellen of whatsapp. De auto werd tiptop afgeleverd. Al met al heel erg tevreden!

25. Oktober 2024

Beste Mathijs,

Bedankt voor de review. We zijn blij om te horen dat je een prettige ervaring bij ons hebt gehad en dat je tevreden bent! We wensen je heel veel rijplezier met de Mercedes C350e.

Aankoop auto

Aankoop auto. Goed contact. Mee werkend. Snelle afhandeling. Auto klopte met omschrijving.

Prettig bedrijf om een auto aan te kopen.

23. Oktober 2024

Beste Autohandel van der Wal,

Bedankt voor de review. Goed om te horen dat het contact en de auto naar wens zijn!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Onduidelijke communicatie

Van het begin tot het eind slechte en onduidelijke communicatie. Als het al zo begint...
Daarmee win je geen vertrouwen Eurocars Oss

Update : er wordt nu gevraagd naar aanvullende info.
Jullie hebben al mijn gegevens al.
Ik was de dame die 3 dgn lang probeerde info te krijgen over de peugeot2008. Werd steeds aan het lijntje gehouden..
En vrijdag gebeld met excuses door verkoper Paul. Auto stond nog geen uur na het gesprek als verkocht.
Wees gewoon eerlijk als je met een verkoop bezig bent en hou klanten niet 3 dgn aan het lijntje. Waarbij de klant zelf steeds contact op moet nemen!

17. Oktober 2024

Beste mevrouw Kusters,

Als eerste onze oprechte excuses voor het ongemak!
Ik wil u vriendelijk bedanken dat u toch de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.
Alleen zo kunnen wij onze service verbeteren en zorgen dat dit niet vaker voorkomt.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Eurocars Oss. Waardeloos

Eurocars Oss.
Mijn zoon had een afspraak gemaakt voor een testrit en de auto was gereserveerd.
Krijgt hij een dag voor de proefrit een telefoontje dat de auto doodleuk verkocht is door een andere collega.
Mooi bedrijf om een afspraak te maken en vervolgens gewoon aan iemand anders te verkopen.
Het eerste positieve is dat ze wel gebeld hebben om dit alles door te geven zodat we niet voor een uur in die richting zouden rijden en het 2de positieve is dat we gelukkig niets kopen bij dit waardeloze bedrijf.

4. Oktober 2024

Geachte "Jadagames Lol",

U begrijpt dat we niet weten wie u bent.
Ook heeft u niet gereageerd op onze vraag of u zich bekend wilt maken.
Dit is de grootste ergernis voor bedrijven die het goed met de klanten voor hebben.
Jammer dat u ons de kans niet geeft om een mogelijke klacht op te lossen.

Topservice en superbedrijf!

Ik ben fijn, snel, efficiënt, betrokken en behulpzaam geholpen door Jens bij de aanschaf van mijn auto. Het is absoluut een aanrader om bij Eurocars een goede betrouwbare auto aan te schaffen en ik zal dat ook aangeven bij anderen.

Michel Broekhuis-Timmers

17. Juni 2024

Beste Michel,

Bedankt voor deze mooie review en aanbeveling. We zijn erg blij om te horen dat alles naar wens is geweest en wensen je heel veel rijplezier met de auto!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijn geholpen door Niels top service!

Fijn geholpen door Niels top service!

20. Juni 2024

Beste Dwayne,

Dankjewel voor de review. Fijn om te horen dat Niels je goed heeft kunnen helpen en dat je tevreden bent over onze service!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fijn geholpen.

Fijn geholpen door Luke. Heel relaxed en niet opdringerig. Heel gastvrij. Iets wat nog ontbrak bij het ophalen van de auto netjes nagestuurd met een track en trace nummer. Wij zijn super blij met onze nieuwe auto.

27. April 2024

Beste Monique,

Bedankt voor de review. Goed om te horen dat jullie blij zijn met jullie nieuwe auto! We wensen jullie veel veilige kilometers.

Team Eurocars

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr