Ennakkotilattua tuotetta ei ilmeisesti…
Ennakkotilattua tuotetta ei ilmeisesti edes yritetty toimittaa luvatun aikataulun mukaisesti. Pahoitteluviestistä on rivien välistä ymmärrettävissä että viivytyksiä on syytä odottaa lisää. Hyvitykseksi tarjotaan alennuskoodia joka on pienempi kuin alennuskoodi jonka voin tilauksestani saamillani pisteillä ostaa, kyseisillä pisteillä ei voi ostaa mitään muuta.
Jokunen sähköpostinvaihto ja viikkoa myöhemmin, puuttuvat akut on korvattu vastaavilla ja saatu matkaan. "Vastaavat" akut tulivat eri terminaaleilla ja laturi jonka tilasin samalla ei toimi niiden kanssa, vaikka asiasta erikseen kysyin. Näihin akkuihin ei myöskään käy samalla tilaamani Ecoflow kaapeli. Minulla ei siis ole mitään keinoa kytkeä näitä akkuja mihinkään.
Kun erehdyin kysymään tästä niin myytiin minulle vääränlaiset kaapelit tarvitsemieni virtakiskojen sijaan. Kaapelit hyvitettiin minulle myöhemmin kun valitin asiasta.
Akut toimivat hyvin, nyt kun ne on viimein saatu käyttöön.
TLDR: Älä ennakkotilaa näiltä, vältä neuvojen kysymistä. Tuotteet itsessään vaikuttavat laadukkailta. Tuki ja verkkokaupan toimintatavat eivät.