Skrev meget venlig mail til kundeservice den 7. januar 2019 med spørgsmål + billeder angående en vare jeg ville købe hos esmog.dk. Jeg fik ingen svar og skrev igen den 13. januar 2019, hvorvidt d... Mehr ansehen
eSmøg.dk, e-Cigaret Shop
Esmog är kanonbra att beställa ifrån. Sidan är lättöverskådlig och de är snabba med att leverera. Priserna är också helt okej och jag tycker det är känns bra att kunna betala via paypal så jag kan ver... Mehr ansehen
Perfekt på alle plan og leveringen var også på toppen... jeg havde min bestilling inden 24 timer var gået jeg tror det tog 22 o en halv time fra jeg lagede min bestilling, - yes! Jeg vender definitivt... Mehr ansehen
Efter nøje granskning af websitet, udvalgte jeg mig et par varer, som jeg ville købe. Jeg bestilte dem fredag (dejlig nemt at bruge Paypal så jeg ikke behøvede skrive adresse osv, men kunne nøjes m... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Esmøg sælger eicgaretter, evæske og alt tilbehør til disse. Esmøg forhandler alle de kendte mærker såsom Kangertech, Joyetech m.fl.
Center Boulevard 5, 2300, København S, Dänemark
- 71992179
- support@esmog.dk
- esmog.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
hurtig levering
god og præcis levering, meget enkelt at handle, dejligt med paypal.
virker meget troværdigt
Lever op til forventninger plus superhurtige!
Min faste leverandør af juice og clearatomizere ,er der fejl eller mangler sker udbedring af fejl nemt og uden diskussion indenfor 24 timer
Dårligt service niveau
Når man kontakter via tlf er man på vent og når man kommer igennem er der en ny stemme og så bliver man afbrudt... trods flere forsøg med samme resultat...
Ingen åbningstider på deres butikker og ikke engang på deres hjemmeside.
Men pengene for det man bestiller skal de nok sørge for bliver trukket med det samme...

Fantastisk
Bestilte 2x 30 ml exotic fik så bare en 100ml istedet :) god service!
God oplevelse
Har ikke andet end gode ting at sige om esmøg, de leverer hurtigt og deres varer er absolut det som de siger det er, ingen klager på noget som helst.
Det er altid irriterende...
- ikke at have noget at brokke sig over. Og her er der intet. Hvad gør man så? Der kommer i hvert fald ikke noget brok herfra. Irriterende...
Manglende og defekte varer.
Købte et "start-sæt" hos e-smøg, som skulle indeholde følgende:
2 stk Batterier á 650 mAh med eSmøgs logo
2 stk CE4
1 stk USB lader
1 stk Strømstik
1 stk Taske med eSmøgs logo
Men strømstikket fulgte ikke med i leveringen, så måtte bruge et af mine egne strømstik til USB til at få ladet det første batteri op.
Da jeg vil oplade det andet batteri, virker det ikke. Det kan ikke oplades og giver ingen tegn på funktion, når det aktiveres.
Det kan man vist kalde for noget af en uheldig oplevelse.
Har nu forsøgt at komme igennem telefonisk til kundeservice i 1½ time, men efter 6 forgæves opkald á knap 6 minutters varighed, hvor en elektronisk telefonstemme fortæller mig at jeg er "nr. 1 i køen" for derefter at afbryde forbindelsen, må jeg nok bare konstatere, at jeg desværre har været offer for et fup-firma.
Kan bestemt ikke anbefale nogle at handle hos eSmøg. Der er masser af andre gode og servicemindede udbydere på markedet.
P.s. At eSmøg, kun ligger "udvalgte 5-stjernede" anmeldelser fra trustpilot ud på deres hjemmeside, siger noget om hvor lusket dette firma er.

Meget hurtigt.
Bestilte mine varer søndag eftermiddag, fik det leveret tirsdag over middag.... Hurtigere kan det vidst ikke gøres👍
Hurtigt levering
Firma som ved hvordan man skal behandle kunder :-)
Super hurtig levering!
Varen er i orden og kvaliteten med.
M.Dalgaard
altid fin behandling
absolut fin service hos esmøg.dk nent at handle her og hurtig levering
søde folk rage mensker på toppen
Biglig e forhandler vh Uffe
Oversigt.
Jeg synes siden er lidt rodet og der er svært at finde det man præcis skal bruge, især da dette har stor betydning.

Antwort von eSmøg.dk, e-Cigaret Shop
Sådan skal en webshop fungere
Jeg bestilte dem fredag (dejlig nemt at bruge Paypal så jeg ikke behøvede skrive adresse osv, men kunne nøjes med mine Paypal credentials) og modtog varen tirsdag.
Alt som bestilt - sådan skal det være!
holder hvad de lover
God service, hurtig levering, nem at handle med.
nemt
I starten, da jeg gik over til en cigaretter for ca 1.1/2 år siden, var esmøg.dk super god,men desværre er de faldet meget af på den. Der er altid udsolgte produkter når man skal bestille varer, og der går meget lang tid før varerne igen er tilgængelige på nettet. Desuden har jeg flere gange oplevet at nyindkøbte batterier holder op med at virke efter 8-14 dage. Dette er sket så mange gange at jeg ikke mere gider have ulejlighed med at sende dem retur.

Fra 40 smøger om dagen til 2 smøger om dagen på 4 dage
Du skal altså prøve eSmøg, det er helt fantastisk jeg har næsten kvittet almindelige cigaretter på bare 4 dage. Æblesmag og den mindste styrke i nikotin har bare virket for mig. Her prøv at tage et sug.
super service
Deres hjemmeside er nem at navigere rundt på og der er gode forklaringer til produkterne. Og så gik det super hurtigt med at få de ting vi bestilte. Og samtidigt er vi rigtig glade for kvaliteten af det der er købt.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.