Esigaretshop.nl Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb meerdere keren hier besteld en het is altijd netjes geleverd. Ook mijn vragen via email werden telefonisch beantwoord. Zelfs nadat ik zelf iets verkeerd had besteld denken ze mee over een op... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

10 flesjes vloeistof besteld, maar die zijn nooit aangekomen. Post.nl gebeld en die verwees naar verzender. Op mijn mail werd in eerste instantie gereageerd door Esigaretshop.nl dat ze het zouden uitz... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ze hebben mij goedkope rommel geleverd ipv de bestelde Supersmoker vloeistof. Op mijn herhaalde verzoeken om dit recht te zetten wordt doodeenvoudig niet gereageerd. Mijn geld ben ik duidelijk... Mehr ansehen

1. E-Zigaretten-Fachhandel

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

E sigaret kopen? De goedkoopste e-sigaretten van Nederland en GRATIS verzending! E-sigaret voor 18:00 besteld is morgen in huis - Kijk op Esigaretshop.nl.

Mangelhaft

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zonder overleg vergelijkbaar artikel ontvangen

Ik bestelde een nieuwe batterij voor mijn vape maar krijg zonder overleg een ander vergelijkbaar artikel. Zo had ik een batterij met mooie stevige metalen behuizing besteld. Maar krijg een goedkoper uitziend en voelend plastic alternatief opgestuurd... beetje jammer. Maar het gene waar ik me het meest over verbaas is dat het zo der overleg gebeurt

29. September 2023

Antwort von Esigaretshop.nl

Beste Arian, U heeft een zelfde artikel ontvangen en komt ook uit dezelfde fabriek, er staat alleen een andere naam op. Door de drukte hebben we je daar niet over kunnen bellen.We hebben er inmiddels zeker 500 verzonden en geen klachten omdat het precies dezelfde artikel is met een andere naam. U mag het retour sturen ( ongebruikt ) en dan zal ik het crediteren. Justfog levert de batterijen niet meer.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik wacht al 2 maanden en wil nu mijn geld terug!

Hoi John,
Bedankt voor je reactie. Ik heb het al lang retour gestuurd. Zie
trackcode 3SKABA636569198
Dus, graag een terug storting.

Na het retour sturen van onjuist ontvangen artikelen heb ik na 2 maanden nog steeds niet de juiste spullen ontvangen of mijn geld terug gekregen.

Ik wil mijn geld terug!
Ordernr:76818

28. August 2023

beste klant,

Hierboven Uw track en trace.
Als U het vervangende artikel , dan graag ongebruikt terug sturen en dan crediteer ik het.

Oplichting

4 wegwerpvapes besteld, ik kreeg een melding over de track en tracé en dat het pakket op woensdag bezorgd zou worden. Echter kreeg post nl het pakket nooit binnen. Ik heb toen een mail gestuurd, maar nooit reactie gehad. Uiteindelijk heb ik 2 weken later het pakket binnengekregen, maar het bevatte niet de vapes die ik besteld had. Ik kreeg 3 dezelfde en 1 andere. Van deze vapes had ik maar 1 besteld. Nooit bestellen hier!

6. August 2023

Beste Kelly ,
We hebben begin juni op de hoofdpagina geschreven dat de voorraad heel erg schommelt nu en ook bij leveranciers.
Zo waren niet alle smaken op dat moment leverbaar en hebben we daarom de bestelling aangevuld met smaken die je besteld hebt.
Oplichting is als je niets krijgt.
In dit geval heb je alternatieven gekregen , alternatieven die je ook besteld hebt.
Omruilen als het artikel niet gebruikt is mag altijd.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Eerste indruk over telefoon matig maar later dik en dwars goedgemaakt …

Eerst een beetje stug met communicatie .had esigaret besteld waren niet meer leverbaar maar uiteindelijk zeer goed geholpen en uiteindelijk betere vervanging
Gekregen voor wat ik eerst besteld had en nog voor 20 euro meer gekregen dan ik betaald had dus begin beetje stug maar daarna zeer te spreken over hun service Mvg Marcel riegman

10. August 2023

Bedankt voor de review !

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechte ervaring! Geld kwijt!

Ik had een vape apperaat besteld en gekregen maar deze knetterde veel en ik was gewoon bang om hem te gebruiken. Ook werd hij te warm om vast te houden. Nu blijkt dat hij ook nog lekt bij de luchtstroom. De liquid komt eruit. 4 a 5 mails gestuurd maar geen reactie op gehad. Geprobeerd te bellen maar geen reactie. Heel jammer dat ik deze reviews niet eerder heb gelezen! Denk dat ik naar mijn geld kan fluiten. Nooit meer ga ik daar meer iets bestellen. Ga iedereen die ik ken die vaped hierover informeren dat ze hier niks moeten bestellen!

1. August 2023

Eigenlijk gewoon oplichting

Bestelling gedaan op de site en een ander product in een andere kleur gekregen. Mail gestuurd over de fout en opgebeld door Johnny. Geeft gewoon ronduit toe dat mijn product op de site staat om mensen te lokken en heeft het dus ook niet op voorraad. Ik kan mijn product terugsturen maar hij wil me wel de verzendkosten laten betalen. Uiteraard niet mee accoord gegaan. Toen veranderde de toon van het gesprek, of ik dan ook niet meer op hun site wilde bestellen. Kreeg ik duidelijk geïrriteerd te horen. Helaas pas de reviews achteraf gelezen, dus terugsturen vertrouw ik ook niet meer. Lekker bezig Johnny, misschien geen mensen meer lokken met produkten die je niet hebt!

21. Juli 2023

Niet betrouwbaar

Communicatie is niet tot nauwelijks mogelijk met dit bedrijf. De producten werden (deels) pas na weken toegestuurd en mails werden niet beantwoord.

De ontbrekende en verkeerd toegestuurde producten zijn nooit nagestuurd, noch terugbetaald…

Niet vertrouwen dus!

18. Juli 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nooit meer bestellen bij Esigaretshop.

Besteld op 29-6-2023 JustFog Passtrough batterij en JustFog Clearomizers. Staan op de site als op voorraad dus verwacht je het snel te ontvangen. Niets is minder waar. Wel een verzendlabel aanmaken, maar niets versturen. Verschillende E-mail gestuurd, maar daar wordt nooit op gereageerd. Uit eindelijk op 11 juli maar telefonisch contact opgenomen. Het was op dat moment erg druk, ik zou na 10 minuten terug gebeld worden. Niet, dus zelf weer gebeld. Zeer onbeschoft te woord gestaan, hij beëindigde zelf het gesprek. Blijkbaar hebben ze toen maar wat bij elkaar gezocht en dat verzonden. In plaats van de door mij bestelde JustFog artikelen hebben ze een voor mij onbekend merk batterij gestuurd en clearomizers van het merk zenzations. Daar passen de coils die ik op voorraad heb niet in. Kortom, ik raad deze webshop niemand aan, tenzij u het niet erg vindt om lang te wachten, voor niets te mailen, zelf telefonisch contact op te nemen en dan de verkeerde artikelen toegezonden te krijgen. En als laatste voor Johnny, niet reageren met "Gelukkig gaat het bij andere klanten wel goed". Daar hebben de door jullie benadeelde klanten niets aan.

11. Juli 2023

Oplichters

Oplichters, ze proberen esigaretten doe niet op voorraad liggen te verkopen, het ligt niet op voorraad!
Dus je besteld iets voor 80 euro, maar ze leveren niet, en blijkbaar na vragen en mailen geven ze het geld ook niet terug

26. Juni 2023

Voor 16:00 besteld

Voor 16:00 besteld, volgende dag in huis gaat hier niet op.
Wel een verzendlabel aanmaken bij Post NL. Maar niks ontvangen.
Inmiddels een week verder en nog niets van vooruitgang.

Jammer dat ik deze reviews niet eerder heb gelezen.
Dan was de keuze niet moeilijk geweest.

14. Juni 2023

iets besteld maar GEEN levering gehad. Foei

Heb een paar weken geleden iets besteld en tot vandaag GEEN levering , heb verschillende mails gestuurd zonder resultaat !! NIETS kopen bij die sjacheraars !!! T'is maar een klein bedrag maar als je iets betaald , je wel de goederen ontvangt. ;-(

21. April 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede zaak ruim gesorteerd en een hele…

Goede zaak ruim gesorteerd en een hele service een echte aanrader een heel tevreden klant

16. April 2023

Beste klant,
Bedankt voor uw revieuw.
Uiteraard zullen ons blijven inzetten om goede service te verlenen.

Bijzonder slecht met klantcontact

Op zondag wat bestellen (direct betaald) en zou dinsdag aan moeten komen. Op woensdag bel ik zelf maar even en word er aangegeven dat hij niet leverbaar was en ik een vervangend product krijg, deze zou ik op donderdag binnen krijgen. Op donderdag komt er nog steeds geen pakket mijn kant op. Ik vraag wederom zelf wat de status is. Deze keer moest er nog een batterij binnen komen, maar de fabrikant had vertraging. Op vrijdag zou alles binnen komen en verstuurd worden. Het is inmiddels zaterdag en wederom komt er geen pakket mijn kant op, excuus deze keer was om dat ze het te druk hadden. Ik geloof niet dat ik ooit iets ging ontvangen. De annulering werd ook wel erg makkelijk aangenomen.
Je kunt niet niets van je laten horen bij vertraging. Je kunt niet niets van je laten horen wanneer je een vervangend product gaat leveren en ik daarachter moet komen omdat ik contact opneem vanwege de vertraging. Na een werkweek van vertraging en non communicatie heb je het simpelweg niet te druk om het alsnog te versturen. Als klap op de vuurpaal mag ik nu 48 uur gaan wachten tot mijn geld terug. Ik ben echt benieuwd of ze dat wel kunnen.

8. April 2023

Antwort von Esigaretshop.nl

Beste Robert, sorry we zijn door zieken onderbezet. En daardoor gaat de communicatie trager.
Maar wat ik allemaal lees ben je zeer ontevreden en raadt ik je aan elders voortaan te shoppen.
Er is geen ruimte voor begrip bij je .
Door deze dagen goede vrijdag en pasen ontvangen we voorraad ook later dus vandaar.
Maar gelieve elders voortaan te shoppen.
Geld hebben we op verzoek meteen retour gestort echter de internet kassa doet daar 48 uren over.
Ze moeten het wettelijke binnen 14 dagen op uw rekening storten.
Hou daar met andere internet aankopen in het vervolg rekening mee.

Slecht

Slecht! Ik heb paar dagen geleden een bestelling geplaatst en het zou de volgende dag geleverd zijn maar ik heb nog steeds niets ontvangen. Het pakket is nog niet opgestuurd. Ook is er geen klantenservice helaas.

20. März 2023

Antwort von Esigaretshop.nl

Beste Bey ik wil het graag oplossen als je je naam vermeld of email of liever nog mij belt op nummer 071-5121495.Graag wil ik kijken wat er fout is gegaan en het herstellen. Ik ben er dagelijks na 13.00 uur en heet Johnny.

Niet bestellen!!

Niet bestellen! Voor bijna €40 aan vapes besteld. Niks binnen gekomen en ze zijn onbereikbaar. Had de reviews eerder moeten lezen...

22. März 2023

Antwort von Esigaretshop.nl

Beste Mariette na telefonisch contact was gebleven dat de zending bij de post vertraagd was. Je hebt inmiddels het pakket ontvangen en je zou daarom de review aanpassen. Wil je de review zoals afgesproken nog aanpassen. Het lijkt zo dat wij een fout hebben gemaakt. Alvast bedankt ! met vriendelijke groet, Johnny Team Esigaretshop.nl

Netjes opgelost

Ik pas mijn recensie aan, omdat er contact met mij is opgenomen en het netjes is opgelost! Ik heb mijn geld teruggekregen.

15. März 2023

Antwort von Esigaretshop.nl

Beste klant, bedankt voor de review

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr