Bestelde product goed verpakt en op de afgesproken tijd geleverd. Helaas geen 5 sterren omdat het bestelde product in een veel te grote doos werd geleverd. Deze neemt onnodig veel ruimte in bij de ver... Mehr ansehen
Ik ben fan! Ik had beide keren snel en prettig telefonisch contact, kreeg goed advies en ben dus heel goed geholpen. De 1e keer voor mijn aankoop. De 2e keer met het defect en geschikte vervangi... Mehr ansehen
Ik heb een paar maanden geleden een DELUX M618XSD (Delux Seeker) gekocht via ERGOwerken.nl De levering was snel en correct. Netjes verpakt, niks aan te merken! Echter na een tweetal maanden ging m... Mehr ansehen
Voor vaderdag een warmy deken besteld. Zou de volgende dag door DHL bezorgd worden. Helaas heeft DHL een probleem met mijn adres (veel DHL chaufeurs gebruiken kennelijk Google Maps voor navigatie... Mehr ansehen
- Gesundheit und Sicherheit am Arbeitsplatz
- Geschäft für Computerzubehör
- Computer- und Zubehörgeschäft
- Computergeschäft
Vom Unternehmen geschrieben
Het gezond inrichten van je werkplek moet niet moeilijk zijn, toch? Dat vinden wij dus ook. We hebben er onze taak van gemaakt. Begin 2013 startten wij ergowerken. Heel wat dagen later mogen we dagelijks werkplekken in heel Nederland een ergonomische boost geven. Via chat, telefoon, e-mail en bezoeken op locatie geven we advies en leveren we producten waar je fijner je werkdag mee doorkomt. Een paar van onze mooie services (gratis verzenden & retourneren, 90 dagen zichttermijn) geven je meer zekerheid in het maken van de juiste keuze.
Niederlande
- ergowerken.nl
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Valse belofte qua verzendtijd
Word geadverteerd met doordeweeks voor 23:59 besteld volgende dag in huis, echt klopt hier NIETS van. Donderdag circa 14:00 wat besteld, dan zou je denken het komt vrijdag aan. Ondertussen zaterdag en niks ontvangen, kom ik er ook nog achter dat ze het als brievenbus pakket verstuurd hebben en het dus met normale post meegaat, dit betekent dus dinsdag pas mijn pakketje. Ook de chatbot is waardeloos, zowel mijn mail als ordernummer gegeven maar de bot kan geen informatie vinden, als je dan een menselijke collega wilt spreken moet je “MENS” typen. Maar als je dat stuurt krijg je weer het zelfde bericht, over en over. Eerste en ook gelijk laatste keer dat ik hier bestel.
Edit: in reactie word gesproken over Hemelvaart, dat kan ik allemaal begrijpen maar jullie versturen per briefpost, per briefpost is het simpel weg niet meer mogelijk om de volgende dag te leveren omdat het bij PostNL tegenwoordig met de postbezorger meegaat en niet pakketbezorger. Dus de Hemelvaart heeft inderdaad voor extra vertraging gezorgd maar de oorspronkelijke vertraging komt gewoon omdat jullie een belofte maken die je niet waar kan komen.

Antwort von ergowerken.nl
Goede service en fijne spullen
Snelle levering en werkt goed
Goede levering en goed onderling…
Goede levering en goed onderling overleg over mogelijke opties.
Top!
Makkelijk te kopen en de bezorging ging snel! Aanrader!
Goede garantie afhandeling
Toen mijn toetsenbord van bijna 2 jaar oud het begaf, heeft men deze vervangen door een volledig nieuw exemplaar.
Direct vervangend product
Een product kwam helaas defect binnen, maar er werd eigenlijk direct een nieuw product gestuurd. Dat is top service.
Soepel en klantvriendelijk
Goede omschrijving, mooie prijs, goede service. (betaallink ging niet goed, 1 telefoontje en het was geregeld)
goed en rap besteld
Uitstekende producten en service
Meerdere producten bij ergowerken.nl besteld - deze zijn altijd op tijd en in goede staat geleverd.
Geen koude 'muis-hand' meer.
Geen koude 'muis-hand' meer, dus werkt goed. Snelle levering. Bestelling zonder problemen. Niet TE warm, net goed.
Duidelijke website en snel bezorgd!
Aanrader
Super snel verstuurd. Keurig verpakt. Mooi product
Blij mee! Ik heb goede ervaring met Ergowerken
Ik heb goede ervaring met Ergowerken. Heb een telefoon bureau standaard geleverd gekregen. Mooie stevige kwaliteit. Hoop dat het mijn nek/schouder gaat verminderen.
Zeer positieve ervaring
Goed overzichtelijke webshop, duidelijke informatie, vlotte bestelling, snelle verzending.
Zeer blij ook met de mogelijkheid tot betaling per factuur voor instellingen.
Product was naar wens .
Hele slechte service
Heb een duur toetsenbord gekocht (169 euro) waar een toets van kapot is gegaan. Ze hebben geen reserveonderdelen! En als je aangeeft dat je dat slechte service vindt krijg je daar geen reactie op. Kortom je kan net zo goed bij Ali kopen als bij dit bedrijf. Alleen Ali is dan nog een stuk goedkoper.
Ik heb een topervaring met Ergo Werken
Ik heb een topervaring met Ergo Werken. De persoonlijke afspraak die ik heb gehad op hun locatie in Breda gaf mij vertrouwen in dit bedrijf. Er wordt meer dan goed geluisterd naar de wensen en behoeften, en doordat er actief wordt meegedacht, verloopt het proces van het vinden van het juiste product zeer soepel. Het personeel is vriendelijk en heeft zijn expertise up-to-date.
Voor vaderdag een warmy deken besteld
Helaas heeft DHL een probleem met mijn adres (veel DHL chaufeurs gebruiken kennelijk Google Maps voor navigatie en die leidt je naar een verkeerd adres).
Pakketje dood leuk retour gestuurd, dus.
Contact opgenomen met Ergowerken, en die boden aan het pakketje dan maar met PostNL te versturen zodra het retour was, en dat is gelukt!
Zeer vriendelijk te woord gestaan.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.