Som Andel gas kunde (med serviceaftale) blev vi i starten af året rykket over til Enova som servicepartner. Efter 1 besøg fra deres tekniker, hvor der bliver udskiftet et par dele, oplyse... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Har fået monteret en stor varmepumpe, buffer tank, samt varmtvandsbeholder. Alt forløb som aftalt, og begge VVS folk var rigtig flinke og hyggelige at gå og kigge lidt over skulderen når man nu er li... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Har købt DVI varmepumpe og er fuldt ud tilfreds med hele forløbet. Kæmpe tak til teamet bag føler mig tryg hele vejen igennem. Michael for salg og rådgivning Carsten for logistik, support og tip... Mehr ansehen
Enova A+ er 100% pålidelige. Få altid også et tilbud fra dem, inden du beslutter dig for en god varmepumpe. Carsten (teknik), Michael (salg), Martin (chef) og Hanna (økonomi) er meget dygtige, og ab... Mehr ansehen
Enova Energy er en del af Danmarks største energiselskab Andel Energi. Vi er specialiseret i installation af varmepumper – både luft/vand og jordvarme. Vi stræber efter at være en forandringsleder og en accelerator i den grønne omstilling af vores samfund. Vi føler et ansvar for en bæredygtig forvaltning af den klode, vi er blevet sat på, og som vi skal give videre til kommende generationer. Derfor arbejder vi passioneret på at gøre grønne energiløsninger enkle at forstå og trygge og attraktive at investere i.
Hovedgaden 36, 4520, Svinninge, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Jeg er 100% tilfreds med varmepumpen , og fik efter aftale med Martin f Rasmudsen sat prisen ned, da jeg havde problemer med levering af pumpen og fragtmanden havde smadret skabet, men fik så leveret et nyt. Helt ok , og det kører fint og er godt tilfreds.
Har fået installeret Metro air luft til vand. Martin gav et komplet tilbud på installation samt fjernelse af gammelt oliefyr + tank fra kælder og hjalp desuden med et par specialløsninger uden merudgift. Hans forretningsmodel er at de ikke går i små sko og vi fik super service uden problemer på trods af en fragtmand der ødelagde første luft til vand modul. Martin fik fat på et ekstra sæt samme dag så vi ikke skulle være foruden varme eller udsætte installationen. Derudover blev vi hjulpet igennem det hele og fik guides til hvordan man benytter håndværker fradrag, registrering hos BBR, nedsættelse af elafgift m.v.
Alt i alt en super oplevelse med god kommunikation og ingen overraskelse hvilket står stærkt i modsætning til de andre håndværkere vi har haft kontakt med.
Kan klart anbefales!
Effektive og troværdige folk. En aftale er en aftale. Ingen ekstra omkostninger.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.