Enova Energy Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Som Andel gas kunde (med serviceaftale) blev vi i starten af året rykket over til Enova som servicepartner. Efter 1 besøg fra deres tekniker, hvor der bliver udskiftet et par dele, oplyse... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har købt DVI varmepumpe og er fuldt ud tilfreds med hele forløbet. Kæmpe tak til teamet bag føler mig tryg hele vejen igennem. Michael for salg og rådgivning Carsten for logistik, support og tip... Mehr ansehen

1. Ökostromanbieter

Vom Unternehmen geschrieben

Enova Energy er en del af Danmarks største energiselskab Andel Energi. Vi er specialiseret i installation af varmepumper – både luft/vand og jordvarme. Vi stræber efter at være en forandringsleder og en accelerator i den grønne omstilling af vores samfund. Vi føler et ansvar for en bæredygtig forvaltning af den klode, vi er blevet sat på, og som vi skal give videre til kommende generationer. Derfor arbejder vi passioneret på at gøre grønne energiløsninger enkle at forstå og trygge og attraktive at investere i.

3.9

Gut

TrustScore 4 von 5

63 Bewertungen

Alle Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har lige fået installeret varmepumpe

Har lige fået installeret varmepumpe. Luft til vand. Super godt team som havde styr på alt. Søde håndværkere og god information vedr. hvordan pumpen virker. Anbefaler Enova med 5 stjerner.

2. September 2021

Varmepumpe: ENOVA A+ et godt og sikkert valg

Varmepumpe til erstatning af vort gasfyr var besluttet. Michael var manden, der gav de nødvendige oplysninger og et godt tilbud. ENOVA A+ fik derfor bestillingen på vor Vaillant varmepumpe samt et blødgøringsanlæg til vores vandforsyning. Rene og Malte var installatørerne sammen med elektrikeren Jacob. Alle var de utroligt behagelige og kompetente håndværkere, som alle hver især gjorde alt de kunne for at udføre et stykke arbejde, som var funktionelt og samtidigt tjente som en fryd for øjet. Stor tak til dem alle fra min hustru og mig selv og herfra en meget stor anbefaling til alle med varmepumpe tanker om at benytte ENOVA A+. Det er svært at få armene ned når et sådant håndværker team har været på besøg. Varmepumpen fungerer som lovet og vort indeklima er skønt med en god temperatur i hele vor store hus. Endnu en stor tak for god og professionel behandling fra alle involverede i vores installation af en varmepumpe.

3. Mai 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service. Både før og efter!

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Enova A+

Helt fra Martins første besøg. God og kompetent rådgivning, og han vidste hvad han talte om.

Jeg var dog midt i en retssag med et tagfirma, som skulle afgøres inden vi vidste hvordan vores økonomi så ud.
Det valgte at bruge tiden på at gøre godkendelser og så videre klar, på trods af jeg ikke kunne love at vi købte et anlæg.
De pressede ikke på eller noget, hvilket var skøn i sådan i situation vi sad i.
Vi kunne heldigvis efter ca 6 måneder takke ja til et anlæg.
Men så skulle vi have støbt gulv. Vi aftalte at jeg skulle ringe når der skulle ligges slanger under gulvet. Det kom de og gjorde når det passede.
Det samme med varmepumpen.
Der kom to herlige montører til aftalt tid, og de lavede et kæmpe flot stykke arbejde. Og i øvrigt rådgav med den øvrige VVS. Jeg kan desværre ikke huske hvad de hedder, men de skal have et kæmpe klap på skulderen.
Varmepumpen har kørt fuldstændig problemfrit siden installation og med utrolig god økonomi. Ca halv pris i forhold til vores pillefyr.
Carsten har været meget opfølgende på installationen og har ringet og checket at alt kørte som det skulle, eller lige kommet forbi hvis han var i nærområdet.
Jeg har aldrig fået så god behandling ved et firma før.
Hanna skal også have et kæmpe tak for at holde styr på alt det administrative :)

Topkarakter herfra!

11. März 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fem Stjerner for en god pumpe der lever…

Fem Stjerner for en god pumpe der lever op til mine forventninger. Alt har været ligetil med hjælp fra Enova + der har lavet huskeliste og guide til alt der skal klares når man for installeret en Varmepumpe. Jeg har anbefalet firmaet til flere som også bruger det. De har ikke været og hentet min Olietank endnu efter 1 måned som var med i kontrakten jeg ringede og rykkede så kom der en mand og hentede fyret men ikke tanken det kunne han ikke klare 1 mand. Det kommer nok. Det trækker ikke ned i mine karaktere for firmaet da det ikke har den store betydning for mig. Huset er blevet mere rart at være i efter vi har skiftet til denne MEGET Billigere varmekilde. God stil guys. Helt i orden.

11. März 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super team som har virkelig styr på…

Super team som har virkelig styr på det. Lige fra Michael kom ind af døren en sen aften. Han brugte den tid der skulle bruges. Jeg var slet ikke i tvivl. Har snakket med mange sælgere men Michael er den mest pålidelige. Man stoler simpelthen på denne mand. Tusind tak til Michael og Hanna og de andre jeg har snakket med i processen samt de der har samlet det. 👍👍👍

6. Februar 2021

100% til at stole på

Enova A+ er 100% pålidelige. Få altid også et tilbud fra dem, inden du beslutter dig for en god varmepumpe. Carsten (teknik), Michael (salg), Martin (chef) og Hanna (økonomi) er meget dygtige, og absolut til at stole på.
Vi er meget glade for dette valg, trods lang indkøring af Bosch 2-8kW jordvarmeanlæg.
Mvh. Terkild & Anne Kirstine

4. Februar 2021

Super service!!!

Tusind tak til Michael, Carsten, Jacob, Malte og Hanna for eminent service og vejledning i forbindelse med installationen af vores Vaillant varmepumpe.
Forløbet har været totalt tilfredsstillende og præget af fleksibilitet og lyst til at have glade kunder.

29. September 2020

Professionel etablering af varmepumpe

Professionel og kyndig vejledning omkring valg af varmepumpe. Også med passende tålmodighed, da det er en stor beslutning.
Det valget var foretaget, tog en anden del af ENOVA A+ over. Også her var vejledningen rigtig god. Alt blev forklaret trin for trin.
Selve etableringen gik hurtigt og smidigt. Efterfølgende skulle nogle rør flyttes, og det skete også hurtigt og i en god dialog. Alt i alt en rigtig god oplevelse. Tak til ENOVA A+. Nu glæder vi os til at lære at bruge varmepumpen. Vejledningen var ok, og nu skal vi stå på egne ben.

18. September 2020

Fantastisk rådgivning

Vi skal have skiftet vores oliefyr ud med en varmepumpe.
Da det er en stor investering for os, så tog vi os tiden til at få 7 forskellige tilbud.

Det personlige møde med Martin fra ENOVA+ var med afstand det bedste møde med en varmepumpe specialist. Dette pga høj faglighed, ærlighed og et overskueligt program på hans medbragte tablet, så vi øjeblikkeligt kunne se økonomiske konsekvenser/gevinster ved vores valg.

Stor respekt og tillid til det arbejde ENOVA+ lægger for dagen.

6. September 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har kun godt at sige om hele teamet…

Vi har kun godt at sige om hele teamet bag ENOVA A+. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi har skiftet vores 6 års gamle gasfyr ud, med et luft til vand fra ENOVA A +. Men inden da, havde vi ingen kendskab overhovedet til luft til vand, eller hvad der var på marked. Efter mange timer/dage på nettet, tog vi kontakt til ENOVA A+ for at høre hvad de kunne tilbyde. Efter telefonsamtale og flere mails kom Mikael ud for at give os den rigtig løsning for os. Vi godkendte tilbudet inden Mikael var nået ud fra byskiltet, pga den rigtig rådgivning.😉
Efter det tog ENOVA A+ over og gjorde alt arbejde, også selvom det var midt i sommerferien, så var teamet altid til rådighed. Vi har selvfølgelig valgt at få lavet vores serviceaftale igennem ENOVA A+ pga de ved hvad de laver.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

26. August 2020

Grundig, instruktiv og punktlig

Med min baggrund som ingeniør og byggerådgiver oplever jeg mange forskellige leverandører og håndværksfirmaer, men sjældent så god service, som jeg oplevede med Enova A++.
Hele vejen igennem forløbet fra første kontakt, tilbud og videre til tilrettelæggelse, udførelse og opfølgning blev jeg holdt godt og grundigt orienteret. Jeg modtog værdifuld hjælp og instruktioner til processerne med tilskud og omregistreringer. Arbejdet blev udført perfekt og grundigt og til tiden.
Jeg giver Enova A++ mine bedste anbefalinger.

24. August 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kunden i centrum hele vejen!!

Har købt DVI varmepumpe og er fuldt ud tilfreds med hele forløbet.
Kæmpe tak til teamet bag føler mig tryg hele vejen igennem.
Michael for salg og rådgivning
Carsten for logistik, support og tips/tricks
Hanna for alt papirarbejdet og logistik
Jakob og Malthe for super søde og dygtige montører.
5 kæmpe stjerner fra Morten og Søren Bogense

21. August 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hvis bare vi kunne have givet flere stjerner....

Hvis vi kunne have givet flere stjerne havde vi gjort det! En rigtig god oplevelse. Vi har længe forsøgt at få en troværdig rådgivning i valg af en jordvarme pumpe. Det er en branche med mange, der ikke har styr på hvad de laver, men med Enova A+ var der endelig en, der kunne svare ordentligt på hvor spørgsmål og deres færdige tilbudspakker er virkelig konkurrencedygtige!
Forud for installation fik vi en udførlig projektplan som blev mere end overholdt. Jordvarmen var oppe og køre 1 1/2 døgn efter de ankom hos os!
Selve installationen var også til topkarakter. Meget behagelige og dygtige til det som de laver! Samtidig lytter de til ønsker og behov, så alt i alt en perfekt oplevelse.
Tak til Plovtec, Hanna, Carsten, Jakob og Martin! Vi har haft håndværkere her på matriklen i snart 2 år, så vi ved hvad vi sammenligner med, og det var SUPER!

2. März 2020

Hej Peter,
Stor tak for den flotte anmeldelse. Det er jo dét, der får os ud af sengen hver morgen - at se tingene lykkes og vores kunder glade og tilfredse på den måde! Igen tak for at du deler.
Dbh. Martin, ENOVA A+

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi er så taknemlige for at vi valgte…

Vi er så taknemlige for at vi valgte Enova A+
Fra start til slut har processen kørt helt perfekt. Martin gav sig god tid til at forklare de forskellige løsninger.
Vi fik en klar køreplan med tidspunkter og datoer for hvornår de forskellige håndværkere mm. kom. Alle de forskellige håndværkere som kom, var super servicemindede, meget imødekommende og hyggelige og virkede til at brænde for deres arbejde og deres produkt..Arbejdet er lavet rigtig flot!
Prisen er også rigtig fin.
Vi vil varmt anbefale Enova A+

18. Februar 2020

Hej Birgitte,
Mange tak for din positive anmeldelse. Den er vi stolte og glade for. Det hele bliver jo lidt sjovere, når vores arbejde bliver oplevet på den måde, som vi også stræber efter. Igen tak!
Dbh. Martin, ENOVA A+

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Montering af luft til vand til centralvarme og brugsvand

Har fået monteret en stor varmepumpe, buffer tank, samt varmtvandsbeholder. Alt forløb som aftalt, og begge VVS folk var rigtig flinke og hyggelige at gå og kigge lidt over skulderen når man nu er lidt nysgerrig og spændt 😉. Har også bestilt serviceaftale, og forventer det kommer til at løbe gnidningsfrit osse.
Samme dag som anlæg var færdig monteret kom der en mail med vejledning/huskeliste til det videre forløb med BBR, el selskab, forsikring, håndværker fradrag osv. Gode anbefalinger her fra, bestil I roligt ved dette firma. Prisen er samtid fair i forhold til markedspris.

19. Juni 2019

Antwort von Enova Energy

Hej Morten, mange tak for din positive anmeldelse. Jeg er glad for, at du er kommet godt i mål. Dbh. Martin, ENOVA A+

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

ENOVA A+ holder hvad de lover.

Vi har benyttet ENOVA A+ først til installation af luft-vand varmepumpe for et år siden, hvilket var en fantastisk beslutning. Varmepumpen og enova har på alle måder levet op til vores forventning. Vi er ikke plaget af støj gener som vi havde frygtet. Anlægget er meget støjsvagt.
Vi har nu igen brugt Enova A + til at installerer et BWT afkalkningsanlæg. Også dette produkt lever 100% op til vores forventning. Vi frygtede at vandets smag ville ændre sig for meget, men det er kun til det bedre.
Carsten og Jacob var et fantastisk team som var både hyggelige, omhyggelige og meget velforberedte. De var nemme at kommunikere med, og det var meget tydeligt, at de gerne ville aflevere alt i bedste orden. De ved hvad de taler om og giver gerne fyldestgørende forklaringer på vores spørgsmål.
Enova A+ er et troværdigt firma som holder hvad de lover. Jeg kan på det varmeste anbefale Martin Falch Rasmusssen og team.

12. April 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr