Blev pludselig kontaktet af anden el udbyder om at vi var overgået til dem da energive ikke var leverings dygtig længere. Og har lige siden sloges med dem om at få vores tilgodhavende tilbage trods... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
elendig service. har oplevet de trak 3mdr forud på det tidspunkt strøm var skyhøjt og samtidig lige vurderet vores forbrug 20% mere end normalt. et efterslæb der betød nye forhandlinger om kreditmaks... Mehr ansehen
Endelig nogen der ved hvad de laver, som har fokus på service og kundetilfredshed. Energive har fra starten fået os til at føle os, værdsatte velkomne og hørt. Prisen giver mening og servicen er... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Rigtig dårligt service. De snyder med at de ikke vil tilbage betale dig. Som de skylder. Har 18000 kr hos dem. som de ikke vil tilbage betale.
Energive.dk er et erhvervs-elselskab. Energive.dk tilbyder alle kunder en fuldkommen transparent løsning. En løsning hvor der bl.a. bliver betalt loyalitetspenge (cashback) tilbage til erhvervskunderne efter hver betaling, som en del af vores marketingsbudget. Dette mener vi er en fair og god løsning på et sundt samarbejde.
Maglebjergvej 6, 2800, Kgs. Lyngby, Dänemark
Godt og ærligt firma, med fair priser
meget forskellige kommentarer. Mystisk, at en del er tilfredse???
Dem som klager, svarer Energive: Du er ikke kunde hos os!!! Nemt at omgå sandheden.
Vi har 2 selskaber, som er blevet lokket til Energive af en sælger ved navn cc Ingen grænser hvad han kunne love.....
for nogen dage siden fik vi a`conto opkrævning på henholdsvis 225.000 og 195.000 for en kvartal, hvor vores forbrug i 2022 trods højre priser i 2022 var ca 40.000
Har både skrevet og ringet adskillige gange. Ingen svar.
Det eneste vi har hørt fra Energive Svindel A/S er trussel om strøm afbrydelse, intet andet.
Ender nok med politi anmeldelse for svindel nu på mandag.
Mark

Antwort von Energive
Jeg vil sige, energive selvskab den bedst vi har samme arbejder med efter vi har været hos andre selskabet .presis Kristina hun er en fantastisk medarbejder som hjælp hurtig,og løs alti problem ,vis der er noge som skal har forklaring eller anden.derfor jeg vil sige vi er rigtig glade samarbejde med Kristina og energive selskabet.
Jeg blev kontaktet af en yderst venlig mand, som fortalte mig om mulighederne og fordelene ved at skrifte til dem.
Jeg har nu haft Energive i en lille måned og må bare sige at jeg er yderst tilfreds.
Har opnået en god besparelse og det jeg rigtig glad for.
Jeg kan derfor varmt anbefale Energive til andre der leder efter en god og troværdig erhvervsaftale.
Jeg er utroligt tilfreds med energive! Deres service var enestående, og de overgik mine forventninger på alle måder. Personalet var yderst hjælpsomme og venlige, og de svarede hurtigt på alle mine spørgsmål. Overgangen af min el-aftale gik problemfrit, og jeg har oplevet god besparelser på min energiregning siden da. Energive er virkelig et pålideligt el-firma, og jeg kan ikke anbefale dem nok. Tak for jeres fantastiske arbejde og ret venlige kundeservice!
Virksomhedshjælp - min bare!
Jeg føler mig bondefanget i den grad. Virksomhedhjælp lokker på Facebook om at man kan få penge tilbage ved for meget betalt for el.
Sælgeren lokker én med mange gode intentioner og jeg får skrevet under på et dokument, mens jeg har sælgeren i røret uden at have læst dokumentet. Jeg opdager, at der er blevet trukket mere end 46.000 kroner på min konto. Jeg ringer flere gange til sælgeren og lægger besked, men han ringer ikke tilbage. Jeg var ikke klar over, hvad jeg skrev under på; jeg troede at han skulle bruge konto nr til en overførsel af for meget betalt el, hvis jeg fik det godtgjort. Jeg havde ingen idé om, at jeg allerede havde skiftet el-leverandør og skulle betale forud i depositum, 3 måneder. Hvorfor det, det har jeg ikke gjort tidligere. I dokumentet står der også, at det ikke kan fortrydes, da det er en erhvervsaftale, kan det være rigtigt? Han oplyste mig slet ikke om noget af det, jeg skrev under på.
Jeg skriver også til sælgeren og beder ham om at ringe eller skrive tilbage; jeg hører intet. Bliver ringet op af en anden fra Energive, som siger, at man skal betale 3 måneder forud og hvis jeg ønsker at forlade aftalen vil det koste et beløb. Jeg beder om at tale med sælgeren, som har fyldt mig mig løgn, men han er ikke tilgængelig og han svarer stadig ikke min mail. Jeg er rigtig gal, men afviser betalingen og så må vi se hvad der sker. Jeg kan absolut fraråde andre, som bliver lokket af “virksomhedshjælp” - det er betalt af Energive og er bare en metode til at lokke erhvervsvirksomheder i fælden. Det lykkedes mig at få annuleret overflytningen af el-aftalen og jeg talte med min nuværende el-leverandør og fortalte dem om “oplevelsen”. De oplyste mig også om, at hvis jeg flyttede leverandør udenfor aftaleperioden, ville jeg få en efterregning for den rabat jeg havde fået. Jeg oplyste Energive om, at hvis de stadig insisterer på at jeg skal betale for opsigelse i bindingsperioden kr. 9.125 inklusiv. moms, så må de hive mig i byretten og få lægdommere til at vurdere Energives “forretningsmetoder”. Jeg kan se på Trustpilot, at jeg ikke er den eneste, der er blevet bondefanget.

Antwort von Energive
God service! Og hjælpsom.
Mange tak til Camila!!
Det vil jeg varmt anbefale
Rigtigt god arbejder folk og hjælpsom.er glad som jeg har flyttet hos dem
God Service og vi fik da grinet en del. God måde at starte dagen på😊👍
Super god service!
Christina som jeg snakkede med, var virkelig serviceminded og satte præg på hele samtalen.
Kan virkelig anbefales!
Gode og professionelle med arbejder, der holder hvad de lover og bliver ved til det er løst.. det er super fedt.. jeg kan varmt anbefale dette her sted til erhvervskunder og der også deres privat afdeling.
Super betjening hele vejen igennem.
Er lige blevet kunde.
Super modtagelse👍
Dårligste oplevlyse nogensiden igennem kunderservice som ikke forklar løsninger på betalinger udover ps og når du flytter fra indgående at mand ikke kan betal regning fra udlandet konto/ bank og sikker sig at mand betler regninger til tid og ikke kommer til at bliv lukket ned for strøm så er der forbind kontrakt og bød gebyrer skal betale rent svindl

Antwort von Energive
Er lige med stor tilfredshed skiftet til Energive.
Deres kundeservice er det bedste jeg har oplevet ved et energiselskab.
Hej Energive er en rigtige god firma ,
Service og spørsmål svar hurtige ,
Min jeg beklager at jeg annuller min aftale
Fordi har ikke lige nu dansk Erhverskonto
Mvh vikingbageren
God oplevelse at tale med Energive og en meget pædagogisk gennemgang af hvordan elprisen er sammensat og forskellige muligheder for afregning. Har senere talt med kundeservice - ingen ventetid - som var utroligt hjælpsomme.
Vi har været tilfreds med Energive fra første dag at vi talte med kundeservice og til nu. De vender hurtigt tilbage på spørgsmål, er søde og venlige samt professionelle. Jeg kan godt anbefale dem.

Antwort von Energive
Jeg har haft et super behagelig samtale med ansatte fra energive
De er super flinke og forståeligt og deres samtalen med os.
Jeg anbefaler med hjertet til alle dem skal have el selskab.
Professionel og ærlig rådgivning/ kundeservice.
Ærlig om priser og service. Hurtig og personlig service selv i en tid hvor elselskaber har travlt.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.