Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Blev pludselig kontaktet af anden el udbyder om at vi var overgået til dem da energive ikke var leverings dygtig længere. Og har lige siden sloges med dem om at få vores tilgodhavende tilbage trods... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

elendig service. har oplevet de trak 3mdr forud på det tidspunkt strøm var skyhøjt og samtidig lige vurderet vores forbrug 20% mere end normalt. et efterslæb der betød nye forhandlinger om kreditmaks... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Endelig nogen der ved hvad de laver, som har fokus på service og kundetilfredshed. Energive har fra starten fået os til at føle os, værdsatte velkomne og hørt. Prisen giver mening og servicen er... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Rigtig dårligt service. De snyder med at de ikke vil tilbage betale dig. Som de skylder. Har 18000 kr hos dem. som de ikke vil tilbage betale.

1. Stromversorgungsunternehmen

Vom Unternehmen geschrieben

Energive.dk er et erhvervs-elselskab. Energive.dk tilbyder alle kunder en fuldkommen transparent løsning. En løsning hvor der bl.a. bliver betalt loyalitetspenge (cashback) tilbage til erhvervskunderne efter hver betaling, som en del af vores marketingsbudget. Dette mener vi er en fair og god løsning på et sundt samarbejde.

2.3

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bedrag

Jeg har ventet siden Oktober måned at pengene, der blevet opkrævet for meget på forhånd, blev returneret til mit firmakonto, Dreams from Spain. Energive siger og skriver kun undskyldninger, men returneret ikke pengene. Min tålmodighed begynder at løbe ud

7. Februar 2024

Antwort von Energive

Kære kunde, vi kan se at du via adskillige profiler har skrevet anmeldelser af virksomheden og vi har nu anmeldt dine opslag. Jeg vil gøre dig opmærksom på at dette er strengt forbudt og er et brud på trustpilots regelsæt.

Ikke udbetalt tilgodehavende

Jeg skiftede fra Energive til andet selskab 22/8/23 og modtog slutafregning den 14/9/23 hvor jeg har lidt over kr. 30.000 til gode, disse penge har jeg stadig ikke modtaget på trods af jeg har rykket både på mail og telefon rigtig mange gange. Jeg har fået svar, at de var lagt til betaling (altså er det godkendt), men der var gået noget galt, flere gange at den skulle endelig godkendes og pengene snart kom. Derudover har jeg også flere gange bekræftet at det er det rigtigt kontonummer de har.
Mit kundenr. hos Energive er 36776 – blot såfremt Energive vil svarere mit indlæg, så svaret ikke bliver - at de ikke kan genkende mig.
Jeg har både alle mail og telefonsamtaler – så dokumentation mangler jeg ikke og min advokat har skrevet til dem 2 gange – men modtager desværre ikke svar eller for den sags skyld beløbet.
Skift aldrig til dette selskab – det er umuligt at få sine penge retur.
Energive har spurgt efter flere oplysninger og det har de fået!!!!!
Har lige været på CVR og fundet Energive's regnskab - negativ egenkapital kr. 3.629.995 og med ny direktør 27/11/2023 men tænker det er for sent at gøre noget ved den synkende skude. Det bliver umuligt at få vores penge igen - hold jer langt væk.
Har endnu ikke modtaget et svar fra Energive
Energive skriver i deres svar at de ikke kan genkende mig som kontaktperson jf. kunde nr. 36776, men her kan jeg oplyse Energive om at jeg er den rigtige person bag. I ved jo godt hvem i sender mails til. I selvmodsiger jer i svaret og skriver i ikke genkender mig og slutte i vil kontakte mig. Det er de samme selvmodsigelser i har brugt gennem hele forløbet, sammen med alle løgnehistorierne.
Er endnu ikke blevet kontaktet af Energive.

5. Februar 2024

Kære Keld,

Vi er kede af din anmeldelse og tager det selvfølgelig alvorligt.
Din analyse af situationen er dog ret så forkert, og derudover, så er det ikke mindst jer der har brudt et kontraktforhold. Jeg vil ydermere gøre dig opmærksom på at indicerende adfærd er strafbart - Det er opfordring på sociale medier også.

Hernæst kan vi ikke genkende dig som kontraktindehaver på det kundenummer som du har offentliggjort. Det er imod trustpilots regelsæt at skrive på andres veje.

Hvis en erhvervsvirksomhed har indgået et kontraktforhold og uden varsel har skiftet før tid, så er det et brud på kontrakten.

Vi vil kontakte dig

Værste skod firma

Værste skod firma. Snyder så meget de kan komme afsted med. Alt for høje a conto betaling og nu er jeg blevet skiftet til andet selskab og min konto ved energive bliver nok aldrig udbetalt. De bliver ved med at komme med dårlige undskyldninger

1. Februar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har også penge tilgode

Jeg har også penge tilgode. Fik en slutopgørelse midt december, og det er kun undskyldninger de kommer med, ingen handling. Hold jer væk, privat som erhverv. Mangler stadig mine penge, og min tålmodighed er brugt op. Tænker ikke det kan være helt lovligt. Hvis du ikke betaler din elregning lukkes der for strømmen, men når det gælder den anden vej hvor kunden har betalt for meget, så bliver det syltet.
Jeg er virkelig skuffet

3. Februar 2024

Hej Elise,

Vi er kede af situationen. Lige så meget som dig. Vi kæmper lige nu med den balanceansvarlige som har fjernet grundlaget på under 48 timer. De er skyld i situationen, og vi kæmper lige en kamp for at få vores indestående (sikkerhedsstillelsen) og gebyrerstatning. Vi forsikrer dig for at der er intet i verden vi hellere vil end af afslutte det på en ordentlig måde med dig.

Jeg kan se at du har fået dit tilgodehavende retur.

Penge til gode........

Jeg har 18000 til gode ifølge en opgørelse fra december 2023. Jeg er nu 3 gange blevet lovet, at jeg ville få mine penge udbetalt, men det er ikke sket endnu. Når man ringer ind får man fat i et callcenter som intet har med firmaet at gøre ud over at tage telefonen og bede en fra Energive om at ringe tilbage. Når man så bliver ringet op fra kundecenteret får man sørme samme besked. De vil sende sagen videre for de kan ikke håndtere den. Men jeg hører aldrig noget tilbage fra bogholderiet. De taler ikke med kunder!

12. Februar 2024

Kære Tina,

Vi er kede af din anmeldelse og tager naturligvis dette utrolig seriøst. Vi har dog tilbagebetalt dig det tilgodehavende som du havde her.

Årsagen er fortsat den samme, og vi undskylder endnu engang.

Hold jer væk

Hold jer væk!
De trækker store beløb fra ens konto og når de så skal tilbage betale udestående, så gør de det ikke.. har ventet over 2 mdr. på pengene og efter utallige forsøg på at komme i kontakt med dem er der intet sket. Man bliver ikke ringet op men får bare samme mail. Har fuldt op på de ting de siger de mangler ved de forskellige instanser, men alt er tilsyneladende iorden. Men stadigvæk er det ikke muligt at få pengene udbetalt.

1. Februar 2024

Kære Jean,

Jeg kan se at du har fået dit tilgodehavende. Vi undskylder forsinkelsen, og det er en helt korrekt og legitim årsag som har forsaget dette.

Vi beklager endnu engang.

Returnering af udestående modtaget

Jeg har d 5 december modtaget en mail om at jeg var overgået til anden leverandør. Så modtager jeg en ny aconto opkrævning fra den nye leverandør. Den er forfalden til betaling omgående. Energive sender en slut opgørelse, der viser, jeg har 15.000 tilgode. Dem vil de sende til mig efter 6 uger. Det er jeg helt uforstående overfor hvorfor beholder de mine penge så længe. Pengene er jo mine, men der er ikke noget at gøre. Jeg modtaget så en mail med at de bliver udbetalt. I januar/februar. Jeg har ikke modtaget dem og ringer derfor til Energive. De kan ikke oplyse, hvornår de sender dem. Det er så urimeligt at holder på pengene. Skift aldrig til dette selskab.

Jeg har i dag modtaget pengene dog fratrukket et gebyr da pengene er sendt fra en udenlandsk konto.

5. Februar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvor bliver mine penge af???

Som så mange andre, mangler vi også vores penge.
Helt præcis 20.558,30 kr
Hold jer langt væk, Det er umuligt at få dem retur.

Husk nu at jeg er medejer, og der kun kan stå en på jeres side, som bruger/kunde.

17. November 2023

Kære TNT,

Du skrive på vejene af en anden person som har indgået en aftale. Dette er i strid med trustpilots politik. Vi vil gerne forholde os til kritikken såfremt den rigtige person henvender sig.

Ydermere, så vil jeg gøre dig opmærksom på at indicerende adfærd som dit offentlige skriv her har en hel del af, er strafbart. Vi agter at anmelde dit opslag og indicerende adfærd.

Vi kan ikke besvare din henvendelse da du ikke er kunde hos os.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virkelig det største fusker elselskab

Virkelig det største fusker energiselskab, som går overstregen for alt hvad værende god etik og moral, for hvordan man kan/ bør drive virksomhed. Desværre fandt jeg ud af at det drejer sig om et fuskerelselskab, og havde allerede sendt pengene afsted. Jeg fortryder det biddert, og håber ikke andre begår samme fejl som mig. Kontakt til selskabet er også nærmest umulig, efter pengene er overført. Troværdigheden var stor, da aftalen var indgået, men efterfølgende kan det kun siges, at INTET er overholdt, og at pengene ikke kommer tilbage til min konto, selv om det er klart ulovligt det de foretager sig. Man bør kunne give minusstjerne på trustpilot, og de burde kunne gives til dette selskab. Jeg vil om nogen gerne komme med en længere forklaring vedr. hvad de lover når aftalen indgåes, og hvad de overholder, når den afbrydes, da de ikke forholder sig til de mundtlige indgåede aftaler.! Og i opkræver gebyr, hvilket er ulovligt - jf. bekendtgørelsen af lov om elforsyning, kapitel 2, paragraf 6: vedr skift af elhandelsvirksomhed.!! I går klart imodlovgivningen. Viser også gerne korrespondancen, og gengiver gerne hvad der er blevet lovet af de forskellige medarbejdere i firmaet. Man kan jo også undre sig over, at der ikke er billeder af personerne/ medarbejderne på deres hjemmeside, men kun tegnede profilbilleder.!! Igen.. fusk fra start til slut!. Pas på. Alle lamper burde blinke rødt..

6. Februar 2024

Antwort von Energive

Hej Kim, vi har behov for lidt information for at genkende dig. Din historie lader ikke til at være omkring os hvorfor vi har rakt ud til dig således vi kan finde frem til om du er kunde hos os.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Er enige med de to før dårlige…

Er enige med de to før dårlige anmeldelser, jeg har også restaurant, og vores pris hos jer er også helt vanvittige i forhold til Ørsted. Det hænger ikke sammen med hvad der blev lovet i en lang salgstale, om penge retur og store besparelser. Servicen er fuldstændigt umuligt at få fat i, først efter at ha ringet og råbt af en eller tilfældig ansat på er Call center der ikke vidste noget blev jeg sat over til en anden, men ligeledes hjalp det. Lad være med at gå over til energive de forsøger at snyde dig, også selvom ejeren er en offentligt person. Der skal laves en løsning nu. Og gerne den at vi går tilbage til vores “dyre” gamle el leverendør.
Svar. Vi får stadig regninger fra vores gamle leverendør og de er nøjagtig de samme som de altid har været. I lover alt muligt og holder intet, priserne er helt vilde og i lyver både når i kontakter os, Feks har i sagt at i personeligt har talt med mig en dag på et given tidspunkt, det er ikke sket, der er blot sendt en sms at der skal overføres nogle penge, faktuare er er land i Rusland for jer, priserne man betaler hænger ikke sammen med hvad der står på brugerprofilen i jeres web. Vi har kontaktet de forskellige instanser man nu gør i denne situation.

28. September 2023

Kære Peter,

Priserne i August og september har på flere datoer været op til 800% højere end kvartalet forinden. Det er årsagen til at vi har en højere acontopris end forinden.

Derudover, så er afgifterne genindført efter et lille års fravær. (eks.: +70 øre pr. kWh). Det er ikke os der nyder godt af afgifter, skatter, momser og tariffer.

Din opstart er ramlet lige ind i de voldsomme prisstigninger, men det havde været akkurat det samme hos din tidligere udbyder. desværre.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr