Har gennem flere år brugt Endomondo, de seneste år som Premium udgave. Har været meget tilfreds indtil for nogle uger siden. F.eks. går der 1½-2 døgn for mine aktiviteter bliver registreret. Stopper... Mehr ansehen
Endomondo er lukket med udgangen af 2020!! Måske men er lige blevet trukket 375 kr. For abonnement 2021/22.
Hvad går der galt? Får hele tiden fejl på hjemmeside og app på Android opdaterer kun "feed-tab" når man åbner den første gang. Man kan ikke uploade nye træningspas fra filer (.fit .gpx etc.). Vi... Mehr ansehen
De sidste tre uger er det bare blevet dårligere og dårligere... Kan læse Endomondo lukkede og slukkede i Danmark i efteråret 2018 og platformen rykkede Under Armour til USA. De må ha’ opgivet den her... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Endomondo, total ubrugelig!!!
Må da konstatere, som andre, at Endomondo nok mister en kunde mere.
App`en er da total out of order.
Tænker Strava bliver den nye
RIP Endomondo
Der kommer ingen af mine ture fra Garmin, over på Endomondo. Sidste tur den har overført, er fra 1/7. Det er 6 dage siden. Siden da, har jeg haft 5 aktiviteter, som endnu ikke er vist på Endomondo. Det er gået meget ned af bakke for den
Så blev det abonnement opsagt.
Så blev det abonnement opsagt.
Det går virkeligt ned ad bakke for en app der HAR været verdensklasse, men nu stinker helt sygt
HVIS der bliver loaded nogle ruter fra mit Garmin, er det først efter adskillige dag
Godt nok ærgerligt at dette ikke tages alvorligt
Tak for nogle gode år
Ja, jeg er også en af de bruger som har haft appen i 5+ år. Jeg har været glad for den pga den gode historik og statistik man kan se derinde. Men det virker til at appen er kommet til sin afslutning. Man kan jo ikke leve med så langsom en opdatering.
Brug i stedet for strava. Den høre til fremtiden og har ligeledes en gratisversion. Tak for nogle gode år Endomondo. I var de første og super gode da indtil appen blev solgt til udlandet. R.I.P
Det går kun den 1 vej …👇
Seriøst hvad ske der lige for den app??? Kan slet ikke se mine aktiviteter på min væg længere...😳🤨👎👎👎. Idag kunne den ikke viser distancen...så dårligt helt ærligt...og jeg betaler for den app 😡😡
Endomondo bliver ringere og ringere
Endomondo bliver ringere og ringere. Nu er der gået 4 dage og mine motionsture er stadig ikke opdateret. For en måned siden gik der timer men nu er det dage. Jeg benytter Endomondo sammen med Apple watch men min mand bruger kun Endomondo og hans ture ses nu heller ikke af oversigten.
Jeg har den betalende app men den er overhovedet ikke til noget p.t.
Kundeservice fortæller at de p.t. har problemer men de har varet længe nu. Glæder mig til st høre fra dem og hvad de vil fortælle.
Der var engang
Der var engang, det var en velfungerende app. Men det er efterhånden ved at være længe siden. Det sidste halve års tid har den været meget ustabil, hvor der ofte går flere dage før en aktivitet er uploaded. Hvis ikke det var fordi jeg har flere år gamle aktiviteter til at ligge der, så havde jeg slettet app’en for længst.
Kort virker ikke mere
Kort virker ikke mere. Uforklarlige udfald midt på ruten. Bliver nød til at finde alternativ. For ustabil
Virker bare ikke
Virker bare ikke, og har ikke gjort det længe. Registere noget at vores træning eller overhovedet ikke. Kommer der ikke snart en forklaring eller en opdatering så man ved hvad der sker?
Sync issues and web site (endomondo.com) has big issues.
My workouts have problems syncing. It has been like that for several months. Long after finishing my run, often the web site says I'm still out running. Today I ran 15k and the workout on the web site has the correct time, but only 1,3k logged. It usually syncs after a while, but today it has been like this for 8 hours. App says "not able to sync".
I have premium subscribtion but I'm done with endomondo and will not look back.
Impossible to contact customer support
Impossible to contact customer support via the form on their website. "Email not submitted." is the message that keeps popping up.
Can't see the route it tracked. Just ran my longest run ever and the app was supposed to notify me about that but it didn't, and I wanted to go through the route, but sadly it's just not there for me to view.
Update: Now 2 weeks later, the errors in the app have finally been fixed. So I am now giving 4 stars instead of 1.
Appen registrer desværre ikke alle mine…
Appen registrer desværre ikke alle mine træningspas, hvilket er super irriterende når man har udfordringer kørende. Virker fint enkelte gange, men har alt for mange gange svigtet. Virkelig ærgerligt, for selve intentionen med appen er jo helt ok. Æv...
Ja endnu en beklagelse af Endomondos…
Ja endnu en beklagelse af Endomondos dårligere og dårligere interface med garmin...flere løb bliver ikke registreret, har haft Endomondo og garmin i flere år, men det skal jeg nok ikke mere.....
Jeg har nu haft endomondo i 5år
Jeg har nu haft endomondo i 5år
Og jeg kan kun slutte mig til alle de andre som er utilfreds med appen de sidste 4-5 måneder, jeg får ikke registreringer for mine løb,
Igår var jeg ude og løbe 17kilometer men der er ikke kommet nogle registreringer endnu efter ca 28 timer temmeligt irriterende når man gerne vil se hvordan ens træning går.
Og jeg har også den betalende model.
Er der nogen som kan anbefale en anden app?
Utroværdig produkt med for mange fejl
Gennem de sidste par måneder er der kommet flere og flere fejl. Træningspas vises ikke i feedet og ikke alle aktiviteter opdateres i ‘udfordringer’
Overvejer på det kraftigste at finde en mere stabil udbyder.....
Endomondo er blevet virkelig dårlig
Endomondo er blevet virkelig dårlig! Meget ustabil.
Der er efterhånden alt for mange fejl…
Der er efterhånden alt for mange fejl ved indlogning på Endomondo, og ved overførsel fra Garmin. Endomondo er efterhånden blevet et MEGET dårligt produkt, det kan I ikke være bekendt. Tag Jer nu sammen og få løst de mange problemer I har 😡
Viser kun en meget lille og tilfældig…
Viser kun en meget lille og tilfældig del af ruten.
En ommer
Elendig til at opdatere og vil ikke vise ruter længere.
Elendig app
Elendig app. Den er pludselig holdt op med at vise et kort over den rute jeg har gået. Resten er der. Bare ikke ruten på et kort. Og mine træningspas står pludselig heller ikke i Feed. 😡
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.