treatable Bewertungen 65

TrustScore 5 von 5

4.8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter en længere inaktiv periode med manglende træning blev løsningen for mig, at få en personlig træner. Jeg fik kontakt til Nicolas hos Fysio Bootcamp. Jeg kendte Fysio Bootcamp fra tidli... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg møder Nicolas Rockland holdet i Risskov 3 gange om ugen, til gennemtænkt og udfordrende træning. Op af bakker og ned af bakker fylder det mig med høj puls, åndedræt og livstegn mellem landskabets... Mehr ansehen

1. Krankengymnast

Vom Unternehmen geschrieben

Kunne du tænke dig en sikker kropstransformation, med garanti for en flottere, stærkere og mere smertefri krop? Med mig som din personlige træner og fysioterapeut, vil du være sikker på at opnå optimale træningsresultater, uanset skadeshistorik, alder og fysisk form. Jeg skaber tydelige og mærkbare resultater gennem effektiv styrketræning som sætter forbrændingen i vejret, og efterlader dig med en mere velfungerende, afbalanceret og smertefri fysik, uden slid og fejlbelastning. Med personlig træning får du de perfekte rammer, til at få en afbalanceret træning som passer præcis til dig og din hverdag!

4.8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Personlig træner

Jeg fik kontakt til Nicolas hos Fysio Bootcamp. Jeg kendte Fysio Bootcamp fra tidligere træning.
Nicolas fik sat et træningsprogram sammen, der passede til mine mål.
Mine mål var at starte til Fysio Bootcamp til januar 2024 samt at kunne ”jogge” en lille tur.
Træningen foregik hjemme i vores have.
De første 3 uger var hårde, jeg havde mest lyst til at kaste håndklædet i ringen. I uge 4 vendte det – og derefter har det været ren optur.
Nicolas har med et fantastisk træningsforløb hjulpet mig til at nå mine mål. Nicolas er med sit positive sind god til at motiverer under træningen.
Træningsforløbet sammen med Nicolas har givet mig træningsglæden tilbage, et øget velvære og et meget bedre humør.
I næste uge starter jeg atter til Fysio Bootcamp og jeg kan allerede jogge 14 minutter så begge mål er nået.
Lene Holm
Ps. Jeg er 65 år.

24. Januar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Yoga med Nicolas er noget jeg glæder…

Yoga med Nicolas er noget jeg glæder mig til hver uge. Det giver som regel sved på panden og mine stive led bliver udfordret. Det er lærerigt, udfordrende, hårdt og sjovt på samme tid. Nicolas underviser med stort nærvær og dedikation. Mit udbytte er en øget kropsbevidsthed, fornyet energi og velvære efter hver time. Kan klart anbefale yoga med Nicolas.

10. Oktober 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det mest fantastiske jeg nogensinde har…

Det mest fantastiske jeg nogensinde har prøvet!

I en kakofoni af byens lyde midt mellem politi- og rutebilsstationen, badeanstalten, Flammen og Train, tager Nicolas dig et sted hen hvor tid og sted forsvinder. Han tager dig på opdagelse i kroppens anatomi og med sin egen helt vanvittige kropsbevidsthed og -kontrol guider han os gennem yogaens grundlæggende principper og stillinger. Han forklarer, fortæller, demonstrerer på egen krop, guider og vejleder og med en imponerende ro, autenticitet og helt igennem tillidsvækkende personlighed fanger han enhver kursist lige der hvor hun/han er.

Enhver nybegynder i yogaens jungle, burde unde sig selv et Prehab-forløb hos Nicolas. Jeg er selv nybegynder og har på bedste Coronavis fulgt diverse online-sessioner gennem et halvt år. Det var først i mødet med Nicolas jeg oplevede effekten og glæden ved yogaen. Nu dyrker jeg yoga næsten hver dag og mærker hvilken forskel det gør for krop og sjæl og hvordan jeg for hver dag bliver mere og mere smidig, minimerer mine ’sidde-stille-arbejde-ved-computer’ skavanker – og så glæder jeg mig til næste time med Nicolas hvor mine lær-selv-unoder på fineste vis bliver korrigeret.

10. Oktober 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Træningsforløb der passer ind i en travl hverdag

Jeg vil sige det har været en god start på min træning igen. Jeg er kommet igang og har fået lyst til at løbe igen og det er dejligt så også at kunne have luft og energi til det.
Jeg vil fortsætte om ikke hverdag så ihvertfald flere gange om ugen. Og det er fordi det materiale du har givet mig er så let tilgængelig. Tusind tak også gør det jo ikke noget at bukserne er blevet lidt løsere :) 😀

8. Oktober 2022

Man behøver ikke

Man behøver ikke, at være specielt smidig, veltrænet og ligne en yogi, for at komme her til yoga-undervisningen. Jeg kommer her, fordi jeg netop ikke er alle de ting, men for at bevare det, jeg har og måske forbedre lidt, selvom jeg har ælderen imod mig. Jeg føler, alle er velkommen her og kan få noget ud af det.

Derudover er det hver gang både spændende, at høre Nicolas faglige forklaringer, og meget sjovt, at høre på alt det andet, han siger.

Især efter den lange tid, hvor alt var gået i stå, har yoga-timen ofte været ugens højtepunkt for mig. Jeg er meget glad for det.

1. September 2022

Fremragende👍

Fremragende👍
Profesionelle, engagerede og dedikerede trænere med stor faglig indsigt.
Kan varmt anbefale Nicolas’s bootcamp👏

19. Februar 2022

Dygtig og inspirerende træner

Nicolas er en helt igennem fantastisk træner🥇, som er god til at forklare hvad der sker i kroppen ved de forsk. øvelser👍🏼Han er super inspirerende og lytter til ens evt. skavanker og finder på andre øvelser, som erstatning, at han så også har humor er kun et plus😉

30. September 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nicolas har en fed måde at…

Nicolas har en fed måde at undervise/træne på. Kan godt lide han forklare under hele øvelsen hvad den gør godt for. Han kigger efter om man gør det rigtigt. På sin helt egen rolige måde.

29. September 2021

Indlevelse og intensitet.

Indlevelse og intensitet.
Nicolas lavede nogle gode øvelser til os - og varierede dem efter vores formåen. Det skete masser af gange at vi ikke lavede dem præcis som instrueret "host", men hver gang kiggede Nicolas efter om det var en fordel eller ulempe og kontrollerede tit selv om det var bedre eller dårligere for øvelsen. Stor ros for det. Vores niveau steg og det gjorde sværhedsgraden af øvelserne også - hele tiden med godt humør og entusiasme fra Nicolas (trods de indimellem "håbløse" elever.

27. Juli 2021

Fantastisk træning

Har deltaget i et 8 ugers forløb med Nicolas Rockland. Det har været fantastisk træning, der både har været udfordrende, sjov og alsidig. Nicolas er både motiverende, har humor og er meget kompetent. Vil klart anbefale et BootCamp forløb med Nicolas som træner.

21. Juni 2021

Fysio bootcamp med Nicolas

Har trænet udendørs i Roskilde med Nicolas og Fysio Bootcamp de sidste par måneder, og det har fungeret perfekt. Jeg har prøvet mange forskellige bootcamp-forløb og faktum er, at det afhænger helt og aldeles af den enkelte træner, deres engagement og faglighed, og alle elementer er der til fulde med Nicolas Rockland som træner. Det er den mest varierende træning, jeg har oplevet, og alle kan være med på det niveau, de nu engang er på. Nicolas ved, hvad han laver, har styr på kroppen og dens mekanismer, og så er han god til at motivere med et glimt i øjet, der gør træningen fed hver gang. Klart anbefalesværdigt at træne med Nicolas!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nicolas er utrolig engageret og…

Nicolas er utrolig engageret og professionel i hele hans optræden, og humoristisk, når vi er lidt gumpetunge.😜 dygtig og god formidler, god til at spørge ind, give andre øvelser, når man ikke lige kan dem, han viser.
Alti alt noget af det bedste jeg kunne melde mig til.😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dygtig og motiverende træner!

Nicolas er en super dygtig træner. Han formår at bygge programmer op hvor hele kroppen trænes, core aktiveres i de fleste øvelser og man hele tiden er aktiv. Samtidig er han motiverende og skaber god stemning.

Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr