VaneCampen - Elias Obdrup Bewertungen 97

TrustScore 5 von 5

4.9

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg melde mig til hos Elias efter en meget behagelig og ned på jorden samtale med ham. Jeg fik en rigtig god fornemmelse af Elias og hans måde at arbejde på, der var ikke en “masse spillende med mus... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har netop afsluttet et seks måneders forløb hos Vanecampen og kan kun komme med min varmeste anbefaling Jeg har tabt 11 kilo og er blevet meget klogere på mig selv og min træning - jeg er kommet... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nu har jeg været i forløbet i 6 mdr og det har været det rigtige valg for mig😊 Jeg er blevet taget godt imod, og der er sket noget, faktisk mere end jeg havde forventet (14 kg) Udover det er d... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har tabt mig 7 kg, måske ikke meget i et forløb på 5 måneder! Men jeg har opnået det allervigtigste for mig….. Jeg har fået sat ord og handling på hvorfor, jeg hver gang have tabt mig, t... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Gewichtsabnahme-Coaching
  2. Personal Trainer
  3. Krankengymnast

Vom Unternehmen geschrieben

Hos VaneCampen hjælper vi vores klienter med at slippe slankekure og skabe en hverdag de elsker. Vi gør noget så kompleks som vægttab simpelt, gennem aktiv dialog, vaneændringer, adfærdsdesign og koststrategier der virker🧠

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været i et fantastisk online…

Jeg har været i et fantastisk online forløb ved Elias og Heidi i VaneCamp. De er super fantastiske, har man haft spørsmål, har de været hurtige til at hjælpe. Jeg sættet stor pris på den hjælp, de har givet mig og de nye vaner, jeg har fået 😉
Hvis man skal have lidt hjælp til sit vægttab, så fin VaneCamp den kan kun anbefales 😃

2. Dezember 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et forløb hos Elias er godt

Et forløb hos Elias er godt, man får en god vejledning, gode råd og støtte når det er svært eller man går i stå. Han har en god app med øvelser og madopskrifter som er let at finde rundt i. Han er god til at tage en snak med en når det bliver svært. Kan varmt anbefales.

23. November 2024

Fantastisk forløb "vanekamp"

Elias og Heidi har gjort mit forløb hos dem meget nemmere, da de er virkelige nemme at kommunikere med og får en til at føle sig tryk i at dele ens oplevelser med dem. Jeg var tilmeldt deres vanekamp som er et utroligt godt koncept, jeg har virkelig fået ændret nogen af mine vaner og skal arbejde meget mere med dem i fremtiden.

24. September 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De bedste anbefalinger fra mig.

Elias er en fantastisk coach!

Han er sådan et empatisk, engageret og positivt menneske.
Jeg er en del af Vanecampen, som har været en kæmpe hjælp for mig. Der er plads til alle, hvad end man har med sig i bagagen. Elias er opmærksom, og man føler sig ikke bare som et nummer i rækken.

Jeg har med både gode og dårlige perioder, tabt mig 7,2 kg på 5 mdr, og det er hvor jeg holdt vægten i sommerferien. Så faktisk over 4 mdr.

- bedst af alt, så har jeg fået nye vaner, jeg trives i det, og der er plads til at leve, alt imens man taber sig.

Jeg vil anbefale alle at melde sig til Vanecampen ved Elias - og nu også Heidi! Et fantastisk team som får mine varmeste anbefalinger.

24. September 2024

VANECAMPEN

VANECAMPEN
Fællesskabet i campen er rigtig god, det er fedt man kan uploade skridt og mål. Elias er respektfuld, forstående og man får generelt en rigtig god behandling og service! 🙏

6. September 2024

Antwort von VaneCampen - Elias Obdrup

Jeg sætter stor pris på de pæne ord om VaneCampen. Tak for tilliden til at vi må hjælpe dig også🙏

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mega engageret i sine klienter og…

Mega engageret i sine klienter og medmennesker. Altid god med råd og vejledning. Et helt fantastisk og godt sted at starte hvis man vil ned i vægt eller få nogle sundere vaner.

4. September 2024

Antwort von VaneCampen - Elias Obdrup

Tak for de pæne ord Mia. Sætter stor pris på det🙏💪

Han er guld værd!

Jeg har været hos Elias et godt stykke tid nu. Og det har været det bedste jeg har gjort for mig selv. Elias er enormt dygtig til hans arbejde, og gør alt hvad han kan, for at du skal være glad. han støtter dig i op og nedture.

Jeg vil klart anbefale Elias.

29. August 2024

Tak for samarbejdet Frida. Hvor du har rykket dig meget. Tak for de pæne ord 🙏🔥

VaneCampen

Kan varmt anbefale at være en del af VaneCampen med skønne mennesker, som også har et ønske om at bryde vaner. Man kan dele stort og småt, heppe på hinanden, udfordre og ikke mindst bakke hinanden op. Elias er god til at lytte og bringe relevante emner op i gruppen og svarer altid hurtigt tilbage på spørgsmål eller udfordringer. J

23. August 2024

Antwort von VaneCampen - Elias Obdrup

Jeg sætter stor pris på de pæne ord om VaneCampen Jette. Tak for tilliden til at vi må hjælpe dig også🙏

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vanecampen med Elias og Heidi kan noget særligt....

Vanecampen med Elias og Heidi formår at skabe forandringer og udvikling i en vægttabsproces.

Elias' tilgang er unik og respektfuld,han er der når der er behov for det. Han svarer hurtigt og fyldestgørende og har en stor faglig viden.

Kan anbefales.

14. August 2024

Antwort von VaneCampen - Elias Obdrup

Tusinde tak for de pæne ord, vi sætter stor pris på det🙏

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Elias er super dygtig og hvis du selv…

Elias er super dygtig og hvis du selv vil kan der skabes gode resultater sammen med Elias og med mad hvor alle kan deltage 👍👏🌞

9. August 2024

Antwort von VaneCampen - Elias Obdrup

Der er nemlig plads til alle som ønsker at tabe sig🙏 Tak for anmeldelsen Birthe💪

Virkelig professionel

Virkelig professionel, og meget venlig. Man føler sig både set og hørt og imødekommet ift. hvor man står i sin jagt på at nå sit mål og de personlige problematikker man har.
Elias er en virkelig god coach og han gør så meget for én som klient 👍🏼

1. Juli 2024

Antwort von VaneCampen - Elias Obdrup

Tusinde tak for den pæne anmeldelse Signe. Og tak for et fantastisk samarbejde gennem tiden🙏

Det hele værd!!

Jeg har haft en utrolig positiv oplevelse med Elias. Han er yderst professionel, empatisk og engageret i sine klienters succes. Han skræddersyede en personlig plan, der passede perfekt til mine behov, og hans ekspertise i ernæring og træning gjorde processen både effektiv og behagelig for mig.

Elias’ motiverende tilgang og dybe viden gjorde en enorm forskel for mig. Jeg har ikke kun opnået mine vægttabsmål, men også fået en sundere livsstil, øget selvtillid og mere energi i hverdagen.

Jeg kan varmt anbefale Elias til alle, der søger en dedikeret og dygtig vægttabscoach.

9. Juli 2024

Antwort von VaneCampen - Elias Obdrup

Tusinde tak for den flotte anmeldelse Magnus, tak for tilliden til at vi måtte hjælpe dig💪🙏

1:1 forløb på 6 måneder

Efter et veloverstået forløb ved Elias på 6 måneder, kan jeg 110% stå inde for, at Elias skaber resultater med en helt ny motiverende tilgang end andre.
For troede jeg nemlig, at modellen til vægttab var hård træning 7 gange om ugen, samt en striks - kedelig og ensformig kostplan.
Men!
Allerede efter min første samtale med Elias, vidste jeg, at han havde en helt anden tilgang! Han kom med en helt anden motiverende energi ! For trods jeg kom direkte fra et tidligere forløb på 6 måneder ved anden coach samt at have spenderet mange mange penge på kostplaner mv, så var vægten kun steget gennem tiden! Jeg havde kun nederlag med i bagagen.

Elias er en enormt sympatetisk og rolig mand! Han er jordnær og har bestemt en indsigt og tilgang, der er langt over hvad man ellers forventer fra en online coach! Elias hjalp mig med at dele mine mål op i små håndgribelige skridt samt give mig en ny rettesnor. Personligt har vi snakket en del om vigtigheden af søvn, da jeg opdagede, at dette ofte var en benspændet for mit overskud i hverdagen. Det giver måske sig selv for mange, men når man er vant til at sove 4 timer i døgnet og har gjort det i mange år, så var det noget jeg ikke så som en hæmsko ift. mit vægttab.
Elias er generelt en rigtig god sparringspartner og har en positiv måde at forbinde helheden i ens hverdag til de ting, der netop spænder ben eller kan arbejdes på og med! Små håndgribelige mål, som rykker på den lange bane, men som ikke føles uoverskuelige.
I stedet for at arbejde med en hel livsstilsændring, har vi justeret min måde at håndterer hverdags ting på, små ændringer og masser af pyt knapper, hvilket har gjort, at jeg har fået bedre mentalt overskud samt en forståelse for mine vaner generelt. Jeg havde brug for madro i min hverdag og det har jeg fået. Jeg har tabt mig 15 kilo uden at følge en kostplan. Det havde jeg slet ikke troede var muligt.

Tak til Elias for at være en god vitamin pille i min hverdag 👏🏻

1. Januar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er ikke i tvivl om at dette bliver rigtig godt

Jeg er lige startet i et vanecamp forløb hos Elias og Heidi, hvor jeg virkelig er taget rigtig godt i mod og de viser fuld forståelse for mine udfordringer.
Er jeg i det mindste i tvivl, får jeg med det samme svar på mine spørgsmål.
Er der noget der er svært, så får jeg straks den bedste opbakning.
Jeg har været i et andet forløb og bare den lille uge jeg har været hos Elias og Heidi, har jeg allerede fået meget mere end jeg fik hos den anden på 4 mdr.
Elias siger ofte, spørg hellere en gang for meget end engang for lidt og selv i pressede situationer, får man den bedste opbakning og forståelse.
Der er god opbakning, nemme opskrifter og jeg ser virkelig frem til et fantastisk forløb, hvor jeg kan komme af med dårlige vaner og få skabt flere nye og gode vaner.

26. Juni 2024

Verdens bedste coach ❤️

Elias er en professionel, tillidsvækkende, motiverende coach med fænomenale evner! Han formår at skabe et rum hvor der er plads til op- og nedture i forbindelse med min vægttabsrejse. Aldrig før har jeg formået at tabe mig og spise det jeg elsker samtidig, men med støtte og hjælp fra Elias er det blevet muligt 💪🏻
Jeg kan varmt anbefale Elias!

17. Mai 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den bedste træningsmakker lige i lommen.

Elias er den bedste trænings/sparringsmakker man kan få. Han følger en på sidelinjen, og inspirerer, hjælper og motivere en, når man har brug for det. Nye lækre og nemme kostplaner hver uge, som ikke kræver 117 forskellige ingredienser. Og man kan komme med ideer og forslag til, hvad man synes at de skal indeholde. Flere forskellige træningsplaner, som man også selv kan rette og tilføje i. Og så er der netværket/fællesskabet, som også kan inspirere og støtte en.

12. April 2024

Meningsfuldt forløb

Som en del af Vanecampen hos Elias, bliver du en del af et meningsfuldt fællesskab. Elias er god til at gribe en i ens pågældende situation, og han kommer med brugbare værktøjer, der medvirker til, at man får ændret sine vaner. Det tager tid at ændre vaner, og det har Elias lært mig. Jeg kan derfor kun give mine varmeste anbefalinger af Elias som coach.

8. April 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr