VaneCampen - Elias Obdrup Bewertungen 97

TrustScore 5 von 5

4.9

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg melde mig til hos Elias efter en meget behagelig og ned på jorden samtale med ham. Jeg fik en rigtig god fornemmelse af Elias og hans måde at arbejde på, der var ikke en “masse spillende med mus... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har netop afsluttet et seks måneders forløb hos Vanecampen og kan kun komme med min varmeste anbefaling Jeg har tabt 11 kilo og er blevet meget klogere på mig selv og min træning - jeg er kommet... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nu har jeg været i forløbet i 6 mdr og det har været det rigtige valg for mig😊 Jeg er blevet taget godt imod, og der er sket noget, faktisk mere end jeg havde forventet (14 kg) Udover det er d... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har tabt mig 7 kg, måske ikke meget i et forløb på 5 måneder! Men jeg har opnået det allervigtigste for mig….. Jeg har fået sat ord og handling på hvorfor, jeg hver gang have tabt mig, t... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Gewichtsabnahme-Coaching
  2. Personal Trainer
  3. Krankengymnast

Vom Unternehmen geschrieben

Hos VaneCampen hjælper vi vores klienter med at slippe slankekure og skabe en hverdag de elsker. Vi gør noget så kompleks som vægttab simpelt, gennem aktiv dialog, vaneændringer, adfærdsdesign og koststrategier der virker🧠

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Holdbart vægttab

Hvis du, som jeg, ikke har formået at komme i gang med et vægttab på egen hånd kan jeg kun anbefale Elias.
Hans tilgang til vægttab og dét at han også er vanecoach tiltalte mig, og jeg er på ingen måde blevet skuffet.
Elias er altid tilgængelig og har de bedste opskrifter.
Jeg har forsøgt at tabe mig utallige gange på mange forskellige måder. Men denne gang har jeg fundet en vej sammen med Elias som er til at overholde og så nem at gå til. Jeg har tabt næsten 6 kg den måned jeg har været i gang.
Jeg kan kun give Elias og Heidi fem stjerner

4. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hvis du går og overvejer et vægttabs forløb!

Hvis du går og overvejer at påbegynde et vægttabs forløb fordi andet ikke har virket! Så vil jeg helt klart anbefale at starte op hos Elias! Jeg har ikke fortrudt et sekund! Jeg har allerede tabt mig mere end jeg havde sat som delmål!og har været igang i 4 uger! Jeg er så glad over at se vægten går nedad og energien opad🥳.
Kosten er super nem og lige til at gå til. Ingen svære opskrifter med alle mulige ingredienser som man skal ud og købe. Jeg har prøvet mange forskellige kure og intet har virket før nu🤗. Så 5 kæmpe ✨✨✨✨✨ herfra!

3. September 2025

Vil helt klart anbefale Elias

Vil helt klart anbefale Elias, hvis du som jeg ikke kunne finde ud af mig selv. Jeg havde ikke ideen til hvordan jeg kunne komme i gang med min livsstilsændring og så dukkede han op ud af det blå.
Det er det bedste der er sket for mig i lang tid
Han lytter, han støtter, giver lækre opskrifter, holder lives, han er der 24/7,
Efter 6 uger hos ham har jeg forbedret mit helbred rigtig meget. Dyrker motion, så godt jeg nu kan med 2 meget gigtfyldte knæ.
Mentalt har jeg ændret mig rigtig meget og uden overhovedet at føle jeg mangler noget, tabt 8,8 kg på 6 uger.
Jeg kan ikke takke Elias nok, så hold jeg ikke tilbage med at kontakte ham og kom i gang. Hellere i dag end i morgen
Dorthe Thisgaard 63 år

25. August 2025

Tak for jer!

Tak for jer!
Tak for gode råd, tips og opskrifter.
Tak for at have givet mig ro i kroppen.
Troen på at det jeg gør er godt nok.
At lidt er bedre end ingen ting.
👍🏻🥰

10. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været i et forløb ved Elias og…

Jeg har været i et forløb ved Elias og Heidi i 5 mdr og tabt 11 kg
Jeg kan kun anbefalede dem jeg har altid fået hjælp og det har været mit ur der ikke kunne fange app eller skulle på ferie og været i tvivl hvordan jeg så skulle holde mig til mine gode vaner jeg har fået ind i min hverdag
Jeg kan kun anbefalede dem efter mig skulle de havde 10 stjerner mit hoved er bare begyndt og tænke anderledes med hvad kan jeg gøre hvis jeg har en travl uge og få træning ind og ang mad har jeg heller ikke brugt mere tid bare også fået tænkt anderledes ville sige har drukket cola med sukker og ind imellem og fået et stykke kage og alligevel med støtte og hjælp fra Heidi og Elias klare jeg den og er så Mette min hverdag jeg selv kan klare det nu

20. Juli 2025

Fem stjerner til jer ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fem stjerner til jer ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Elias og Heidi er altid tilgængelige med gode råd og støtte til hver en tid
De var gode lige fra opstart til slut og fulgte op på hver tjek in med gode råd støtte og opmuntring
De giver de rigtige og nyttige redskaber til skabe en livsstilsændring der varer ved ved at hjælpe med at ændre ens tankegang og vaner til det bedre
Resultatet er blevet en livsstilsændring og søgen indad i ens behov med fokus på både det kostmæssigt men også på det mentale helbred hvilket har givet en anden ro og selvbevidsthed
Tusind tak til jer ❤️

19. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mere ro, retning og energi i hverdagen – takket være Elias

Jeg har haft fornøjelsen af at være i et coachingforløb med Elias i et halvt år, og det har gjort en markant forskel i min hverdag. Med fokus på struktur, overskud og balance har Elias hjulpet mig til at skabe en hverdag, hvor der er bedre plads til både kost, motion og restitution.

Vi havde månedlige samtaler over telefonen og løbende kontakt via Beefit-appen, hvilket fungerede rigtig godt og skabte en tryg og kontinuerlig støtte. Gennem forløbet har jeg opnået langt større struktur og er blevet bedre til at mærke efter, hvordan jeg bedst bruger min energi – og hvornår jeg har brug for at trække stikket og lade op. Det har givet mig et stærkere fundament i hverdagen.

Elias er en coach, der virkelig lytter. Han er motiverende, omsorgsfuld og har altid haft fokus på, at jeg skulle have det godt – også når hverdagen var svær. I de perioder justerede vi sammen målene, så de stadig var realistiske og kunne lykkes. Det betød enormt meget.

Jeg vil 100 % anbefale Elias til andre. Han er ikke bare en dygtig coach, men også et utrolig rart og omsorgsfuldt menneske. Man føler sig tryg i hans hænder, og det er tydeligt, at han oprigtigt interesserer sig for, hvordan man har det – både fysisk og mentalt. Elias formår at møde én dér, hvor man er, uden at dømme, og han skaber et rum, hvor det er okay at have op- og nedture. Det betyder, at man tør være ærlig, hvilket er en kæmpe styrke i et forløb som dette.

Han er til stede, engageret og altid klar med opmuntring, perspektiv eller justeringer, hvis det er det, der skal til. Det har gjort en stor forskel for mig – og jeg er sikker på, at han kan gøre det samme for mange andre.

16. Juni 2025

En god gave

Forløbet med Elias var en fødselsdagsgave til mig selv, og hold da fest for en god gave!!
Der bliver stille og roligt rykket på de uhensigtsmæssige vaner og mønstre, og den tætte og åbne dialog med Elias har ført flere vigtige erkendelser med sig - jeg bliver til stadighed klogere på mig selv.
Elias er helt fantastisk at arbejde sammen med, hans input og opbakning motiverer mig - også når det er svært.

19. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Forløbet det ændrede mit liv

I mit 12 måneders forløb, har jeg lært at acceptere mig selv for den jeg er, og jeg har fundet styrken i at se mit mål på den lange bane.

Jeg har virkelig forstået, hvad indre ro, madro, det at lytte til min krop, værdien i at elske mig selv, og ikke mindst at overholde aftaler med mig selv, har gjort for mit mindset og min livsstil.

Jeg er et sted i dag, hvor jeg stoler på mig selv, og på at jeg kan træffe de rigtige beslutninger for mig. Jeg er totalt klar på, hvad end livet måtte bringe min vej.

De bedste og største anbefalinger skal lyde fra mig. Uden Heidi og Elias var jeg aldrig nået så langt i arbejdet med mig selv, min livsstil og mit vægttab, som jeg er i dag.

17. Mai 2025

Jeg ville allerhelst have givet 4,5

Jeg ville allerhelst have givet 4,5, men da det ikke er muligt, og 4 er for lidt, blev det en 5’er fra mig. Mit ønskede halve point har udelukkende grobund i, at kampagnebreve på de sociale medier ikke er selekteret til kunder og “endnu-ikke-kunder”, - så det var svært at vide, om jeg som medlem skulle foretage mig noget - eller ej. Efter et stykke tid og med respons fra Elias og Heidi, fandt jeg så ud af det. ✅ Jeg har generelt været glad for hele konceptet og støtten man får som medlem af campen. Forløbet blev indledt med en telefonsamtale med Elias på et for mig ønskeligt tidspunkt - det var en god måde at blive taget i hånden på, da jeg jo netop havde committet mig over for mig selv, at det er NU, jeg vil i gang med at leve sundere - og med et vægttab for øje.
Der var mange ting at skulle forholde sig til i begyndelsen, men da de begyndervanskelighederne var overstået, og jeg fandt ud af systemet, var jeg klar. Jeg fik rigtigt meget hjælp og støtte af specielt Heidi, både på skrift og med video - som direkte svar på mine frustationer over bla ikke at kunne finde den daglige tid til mig selv. Den støtte var 100% årsagen til, jeg endte med at få succes med mine planer og ændrede vaner - Tak til Heidi ✅ Jeg kommer aldrig til at blive typen, der går i træningscentre, som Elias opfordrer til undervejs. Min facon er primært hjemmegymnastik og traveture i naturen. Og det er det, der passer til mig og min hverdag, og sammen med den altid tilstedeværende mulighed for at skrive til Elias og Heidi, lykkedes det mig at komme nedad i vægt og føle mig Det er jeg meget glad for, og vil sige Tak til Elias og Heidi for hele konceptet.
Afslutningsvis vil jeg ønske jer alle ( på begge sider) en rigtig god og spændende tid mod de gode mål, DU sætter dig for din fremtid med Elias og Heidi som dine gode støtter.
“Spis det, du har lyst til” 🍀🍀🍀

25. April 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har under mit forløb hos Elias og…

Jeg har under mit forløb hos Elias og Heidi, udover at gået ned i vægt, fundet ro omkring min vægt og mad. Jeg har fået en forståelse for hvorfor jeg har spist som jeg gjorde før og hvad der skal til at ændre mit spisemønster. Jeg er dybt taknemmelig for at have haft dem som trofast støtte og hep i mit forløb.

14. März 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Forløb hos Elias

Jeg er i forløb hos Elias og han er bare en helt igennem fantastisk fyr. Jeg har lært at intet er forkert at spise.jeg har tabt 4 kg indtil videre og en masse cm. Elias lytter og støtte og er meget omsorgsfuld, og er med hele vejen , og mangler man noget som fx øvelser eller træning planer som kommer det....jeg kan varmt anbefale Elias og hans team , de gør det virkelig godt !

5. April 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Et forløb hos Elias…

Har helt klart gjort mig opmærksom på vane ændringerne i forhold til en livsstilsændring.

Jeg har lært om at alt mad er tilladt, hvilket giver madro og overskud. Træningsøvelserne har helt klart været et kæmpe plus og er blevet mit frirum i forhold til at fortsætte rejsen alene.

Jeg har ikke tabt mig sønderligt meget men har fået arbejdet sindssyg meget med mit mindset.

Han er en fantastisk gut 🏋️🏋️🏋️

12. März 2025

Det Elias har lært mig

Det Elias har lært mig, er at det er okay at spise ALLE fødevarer med måde. Så min fredagsslik bliver spist med nydelse og uden dårlig samvittighed.

Heidi og Elias er fantastiske mennesker

26. Februar 2025

VaneCamp hos Elias og Heidi

Jeg var så heldig at vinde 1 månede i VaneCamp, og hold op det gav pote!. Jeg tabte mig 6 kg på de 4 uger fordi jeg fik en masse god sparing tilbage jeg selv kunne arbejde med. Jeg har ændrede en masse små ting i mine tanke og vaner mønstre. Jeg kan klart anbefale VaneCamp forløbet for Elias og Heidi. 💪🏻

12. Februar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg vil helt klart anbefale forløb hos…

Jeg vil helt klart anbefale forløb hos Elias og Heidi vanecamp.
Jeg har fået ændret på min vaner og har fået en masse positiv energi. Jeg har brugt en masse af den vejledning der er app på kost, motion og vaner .Der har også været støtte fra Elias og Heidi i app .
Jeg kan godt lide der ikke er noget der forbudt . Dette gør det nemmere og modstå fristelser .
Jeg har både tabt mig , kommet i bedre form og fået et bedre psykiske velvære

11. Februar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været i forløb hos Elias og…

Jeg har været i forløb hos Elias og Heidi (primært Heidi) gennem knap 6 måneder.
Jeg har tabt mig i vægt og cm.
Forløbet har været intet mindre end fantastisk.
Jeg har fået en madro, både i hverdagen, men også når jeg er i byen, hvor jeg nu formår at nyde min mad og mine valg. Førhen var det svært for mig, tænkte altid jeg ville tage på, men nu har jeg lært at nyde lidt men godt,
For mig har det været guld værd, at det ikke blot er et forløb på få uger, hvilket stresser mig i forhold til vægttab, men at der har været tid/6 måneder til stille og roligt at få opbygget en tillid til mine mad-valg og nye vaner.
TUSIND TAK for et fantastisk forløb, som fortsætter lidt endnu🌸

25. Januar 2025

Vanecampen ved Heidi og Elias💪🏻

Elias og Heidi har gjort mit forløb hos dem meget nemmere, da de er virkelige nemme at snakke med og får en til at føle sig tryg i at dele ens oplevelser både de gode og dårlige.
Jeg er tilmeldt deres vanekamp som er suværent, jeg har virkelig fået bedre indblik i mine vaner og få ændret nogen af mine vaner, og har lært så meget allerede!
Og ja jeg startede hos dem i december 24💪🏻
Og ja nu har jeg været der 3-4 uger og tabt 4 kg😍
Og fået det meget bedre med mig selv!

23. Januar 2025

Skab dine nye vaner hos Vanecampen - Det gjorde jeg

Jeg er lige nu i et forløb hos Vanecampen og har været det i 6 måneder. Opstartssamtalen var en rigtig god oplevelse, da den blev holdt over Meet, hvor jeg fik sat ansigter på både Elias og Heidi. Det er noget, jeg personligt værdsætter meget.

Jeg er nu i et basic-forløb med Heidi som vægttabsmentor og har opnået et vægttab på 8 kg. I starten tænkte jeg, at jeg måske ikke ville få lige så meget sparring i et basic-forløb som i et 1:1-forløb, men jeg blev hurtigt positivt overrasket.

Undervejs i mit forløb stod jeg med nogle personlige udfordringer, der påvirkede mit vægttab. Heidi var lynhurtig til at opfange det, rakte ud til mig og hjalp mig igennem. Som jeg sagde til hende: “Jeg troede ikke, jeg skulle skrive til dig om personlige problemer,” hvortil hun svarede: “Alt, der påvirker dit vægttab, tager vi hånd om.”

Jeg er så inderligt taknemmelig for, at jeg har Heidi at støtte mig til i min rejse mod mit vægttabsmål. Hun guider, vejleder, lytter og motiverer mig på en måde, der føles helt rigtig.

Vanecampen får min STØRSTE anbefaling! Man bliver hurtigt en del af et fællesskab, hvor man kan deltage i det omfang, man selv har lyst og behov for.

6. Januar 2025

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr