Jeg er netop færdig med modul 5 på Ejerlederuddannelsen, og det har været et rigtig godt modul. Det har givet stof til eftertanke og udfordret min måde at tænke på som ejerleder. Samtidig har jeg få... Mehr ansehen
Jeg har nu gennemført modul 5 Og har nu fået rigtig mange værktøjer igennem 5 moduler, til at blive en bedre ejerleder og til at få et mål for mig selv, virksomhed og for mine ansatte Kan varmt anb... Mehr ansehen
Fantastisk afslutning på modul 6.😁 Stort arrangement fra Ole, Michael og Jan.🏋♂️🏌♂️🏄♀️ Tak for en fed rejse og alle de nyttige værktøjer som bliver brugt i min virksomhed. Holdet bag Ejerle... Mehr ansehen
Modul 5 har været et af de, for mit vedkommende, mest krævende moduler. Der har været fokus på forretningsplan og ledelsesudvikling, og det har været en super inspirerende rejse gennem udviklingen... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Tag en lederuddannelse, som er tilpasset dig og din virksomhed, og hvor der er fokus på, hvordan din ledelse kan bruges til at øge arbejdsglæden og resultaterne. Ejerlederuddannelsen for og i sammenarbejde med SMVdanmark, hvor omdrejningspunktet er dig som leder og driften af din virksomhed.
Jyllandsgade 30, 6400, Sønderborg, Dänemark
- info@ejerlederuddannelsen.dk
- ejerlederuddannelsen.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Masser af værktøjer og inspiration
Jeg har deltaget i modul 1 og det er fantastisk konkret og giver masser af refleksion og kommer med mange direkte praktiske værktøjer, man kan tage med sig hjem.
Gennemført og gode mennesker.
Modul 3
Modul 3 er velegnet til alle. Indholdet præsenteres på en interessant og letforståelig måde, samtidig med at der gives detaljerede forklaringer, når det er nødvendigt. Derudover bruges der eksempler fra mange forskellige brancher, hvilket gør det nemt at blive inspireret – uanset hvad man arbejder med.
Meget dygtige undervisere
Meget dygtige undervisere. Forløbet kan varmt anbefales.
Ærlighed og læring i sammenhæng
Ærlighed og læring i sammenhæng
Ejerlederuddannelsen er til dig, der tør at få ærlig sparring på DIN virksomhed, hvor DU er ejerleder! Hvis du tør at være ærlig, så får du uvurderlig læring om hvordan DU nemmere kan drive din virksomhed!
Ole, Jan og Michael hjælper DIG!
Super konstruktive kurser de kører
Super konstruktive kurser de kører - du får 100% noget med der kan bruges i fremtiden 👍
Giver relevante værktøjer som ejerleder
Jeg har kun rosende ord om forløbet.
Jeg har kun rosende ord om forløbet.
Bliver så motiveret hvergang jeg tager herfra
Modul 4 :Lærrig og nytig viden
Modul 4 :Lærrig og nytig viden, som kan tages med hjem og implementeres i virksomheden.
Aha oplevelse med redskaber til delegering.
Info og redskaber til MUS samtaler.
Super konstruktivt kursus på modul 4……
Super konstruktivt kursus på modul 4… jeg glæder mig til at holde MUS i min virksomhed
Kæmpe mulighed for at gøre sin…
Kæmpe mulighed for at gøre sin virksomhed bedre!
Meget kompetente og dygtige underviser.
Super inspirerende
Super inspirerende, mange gode råd og vejledning
Utrolig udvikling for virksomheden og…
Utrolig udvikling for virksomheden og personlig. Brugbare redskaber direkte til værktøjskassen. Forløbet har frigivet plads og luft i dagligdag. Stærk anbefaling herfra
Indblik
Gode værktøjer, bedre indsigt i egen virksomhed. Ejerleder uddannelsen er et must for at få et bedre indblik på din rejse med din virksomhed, uanset hvad, bliver du klogere på alle parametre.
Meld dig til💪
Super oplevelse
Er lige færdig med 5 og næstesidste modul og er som på de andre moduler meget glad og føler mig rustet til at gå tilbage til virksomheden og bruge det jeg har lært 🙂
Mvh. Nicolai Sørensen
Thisted Maskinteknik
Igen et helt igennem fantastisk modul!
Igen et helt igennem fantastisk modul!
Vi kører hjem med hovederne fyldt op, af nye udfordringer - På den helt fede måde. Glæder os helt vildt til at skulle møde alle på modul 6 til marts!!!
Enhver ejerleder med respekt for sig…
Enhver ejerleder med respekt for sig selv og hjertet med i sin virksomhed - bør give sig selv en omgang med Ole og Michael.
Fantastisk og lærerigt
Endnu et super forløb på ejerlederuddanelsen.
Fantastisk oplevelse med passionerede mennesker!
2 fantastiske mennesker
2 fantastiske mennesker som virkelig brænder for at se andre ejerleder rykke sig i den rigtige retning. Det er nogle fantastiske værktøjer man for med sig fra modul til modul
Ejerlederuddannelsen
Som vanligt en super engageret undervisning. Med gode indlæg, praktiske øvelser, fordybelse og eksempler fra den virkelige verden.
Det er nemt at relatere til og brugbart i ens egen dagligdag
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.