Jeg er netop færdig med modul 5 på Ejerlederuddannelsen, og det har været et rigtig godt modul. Det har givet stof til eftertanke og udfordret min måde at tænke på som ejerleder. Samtidig har jeg få... Mehr ansehen
Jeg har nu gennemført modul 5 Og har nu fået rigtig mange værktøjer igennem 5 moduler, til at blive en bedre ejerleder og til at få et mål for mig selv, virksomhed og for mine ansatte Kan varmt anb... Mehr ansehen
Fantastisk afslutning på modul 6.😁 Stort arrangement fra Ole, Michael og Jan.🏋♂️🏌♂️🏄♀️ Tak for en fed rejse og alle de nyttige værktøjer som bliver brugt i min virksomhed. Holdet bag Ejerle... Mehr ansehen
Modul 5 har været et af de, for mit vedkommende, mest krævende moduler. Der har været fokus på forretningsplan og ledelsesudvikling, og det har været en super inspirerende rejse gennem udviklingen... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Tag en lederuddannelse, som er tilpasset dig og din virksomhed, og hvor der er fokus på, hvordan din ledelse kan bruges til at øge arbejdsglæden og resultaterne. Ejerlederuddannelsen for og i sammenarbejde med SMVdanmark, hvor omdrejningspunktet er dig som leder og driften af din virksomhed.
Jyllandsgade 30, 6400, Sønderborg, Dänemark
- info@ejerlederuddannelsen.dk
- ejerlederuddannelsen.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Jeg har lige afsluttet modul 4
Jeg har lige afsluttet modul 4, og jeg må sige, at det her forløb har rykket mig markant som ejerleder.
Det har ikke bare været teori – det har været direkte anvendeligt i min egen virksomhed, især ift. forretningsplan, struktur og retning.
Jeg er blevet meget skarpere på mine mål, mine værdier og hvordan jeg faktisk driver en sund forretning – ikke bare en travl hverdag.
Underviserne er dygtige til at koble teori med praksis, og det giver virkelig værdi, når man står midt i sin egen virksomhed.
Kan klart anbefales til andre selvstændige, der vil tage deres forretning seriøst og skabe noget, der holder på den lange bane.
Virkelig inspirerende
Har netop afsluttet modul 5 på Ejerleder uddannelsen. Et utroligt spændende modul som virkelig er startskuddet til den kommende plan for min virksomhed. De bedste anbefalinger herfra
Må jeg have lov til at give…
Må jeg have lov til at give ejerlederuddanelsen modul 1 lidt feedback. Vores underviser brænder for det. Fra første øjeblik man træder ind til undervisningen. Underviserne er er gode til udfordre ens tanker og glæder mig til rejsen med ejerleder uddannelsen.
Bo
Super god opstart
Super god opstart
Meget inspirerende
Det bør være obligatorisk for alle ejere ledere😊
Gode konkrete værktøjer.
Gode konkrete værktøjer.
Dejligt undervisningen ikke er for digital, godt med lidt teambulding ind i mellem
relevant og relaterbar
Undervisningen er relevant og relaterbar.
Snakke og feedback med og fra andre deltager er også rigtig meget værd.
Gode ledelsesredskaber
Med Ejerlederuddannelsen får man gode redskaber til ledelse af sin virksomhed. Eller genbesøger allerede kendte værktøjer. Masser af god, åben og ærlig dialog på tværs af fag og fagligt niveau. Engagerede og kompetente undervisere.
Har du problemer med at få…
Har du problemer med at få konkretiseret og formuleret din strategi og vision for virksomheden, så er dette det helt rette at melde sig på.
Ikke alene får du teorier og værktøjer til at bruge, men du får selv udarbejdet en konkret og detaljeret plan - så kan du ellers bare komme i gang!
Fantastisk forløb
Fantastisk forløb, meget givende og dejlige rammer herunder underviserne, forplejning og omgivelserne
Konstruktiv udvikling
Konstruktiv udvikling, god læring samt gode kompetencer inden for forretningsudvikling
5 moduler afsluttet med rigtigt gode…
5 moduler afsluttet med rigtigt gode værktøjer i bagagen nu.
Det løfter én til et andet niveau.
Man får løftet sit eget syn på at være Ejer leder og hvilke fokus områder man skal arbejde med for at udvikle sin forretning.
Super inspirerende uddannelse.
Super inspirerende uddannelse.
Her er virkelig hjælp at hente i forhold til at drive forretning.
Se at komme afsted🫵
Modul 5 Super lærigt
Super lærigt.
Kan klart anbefales.
Meget viden og motivation.
Godt kursus for dig der er ejerleder.
Godt kursus for dig der er ejerleder.
Mange gode værktøjer.
Modul 4
Modul 4
Meget givtigt kursus med stor fokus på strategi og ledelse.
Fantastisk mulighed for ejerleder
Jeg har oplevet Ejerlederuddannelsen, som et sted hvor der hurtigt blev skabt et åbent, ærligt og fortroligt rum blandt deltagere.
Kurset har været et godt mix af praktiske opgaver, eksempler og undervisning - alt sammen i et let forståeligt og meget brugbart sprog.
Og der bliver flittigt delt ud af brugbare værktøjer.
Alt i alt en kæmpe hjælp til at bliver bedre til at dive virksomhed, som ejerleder.
3 undervisere der på skift kommer med…
3 undervisere der på skift kommer med guldkorn , imponerende undervisningsform.
Super lærerigt
Kan varmt anbefales
Meget kompetente undervisere
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.