En stor och bred kurs som innehåller all information man behöver för att utveckla sin dropshipping verksamhet. Det finns även mycket stöd tillgängligt ifall man har några frågor eller fastnar med någo... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Jag har varit med i Edropp ett bra tag nu och min upplevelse har varit väldigt positiv. Plattformen är enkel att använda och det är lätt att förstå hur allt fungerar, även för den som inte har någ... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bra utbildning med tydliga instruktioner.De ger inspiration och ger känsla av att inget är omöjligt. Det enda att önska är att det skulle ingå lite mer i "välkomstpaketet". Jag tycker alltså att utbi... Mehr ansehen
Här kan du steg för steg lära dig allt du behöver för att lyckas med e-handel. Pedagogiskt upplagd med olika delar. Jessica är väldigt hjälpsam och engagerad. Kursen uppdateras ofta för att hänga med... Mehr ansehen
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Das haben sich andere Leute angesehen
Teamwork
E-dropps utbildning är bra, speciellt om man är helt ny inom branschen. Man får steg för steg ta del av hur man bygger upp sin butik och verksamhet. Det är mycket att ta in och kände
att jag inte hanterade strukturen till 100% men det har blivit enklare med tiden och efterhand med rätt stöd.

Suverän kurs
Jessica är grym och jag är nöjd, finns massor att lära sig :)

Antwort von Edropp
Mycket bra utbildning och support
Mycket bra utbildning och support. Jessica är riktigt proffsig och kunnig.

Gedigen utbildning
Gedigen utbildning. Det finns enormt mycket information och "läromedel" i form av noggranna och späckade videofilmer. Men det gäller att hänga med, för det går väldigt snabbt i dem.
Jag tycker att Jessica är toppen, och har alltid svarat och stöttat mig när jag har frågor.
Men... var noga med att läsa ALLT det finstilta. När jag gick med ställde jag raka frågor till den säljare jag pratade med. Han gav felaktiga uppgifter, om vad som var mitt åtagande ifall jag skulle vilja avbryta kursen med återbetalningsgarantin inom 6 månader!! Det är det som gör att jag bara ger 3 stjärnor istället för 5.

E-dropp kurs - det förändrar ditt liv för alltid 🥰
✨ E-dropp har förändrat allt för mig! ✨
Jessica leder kursen med ett fantastiskt engagemang och en tydlighet. Kursen finns tillgänglig dygnet runt, så jag kan ta del av materialet precis när det passar mig. De pedagogiska videorna visar steg för steg hur man gör. Och det är bara att spola fram och tillbaka hur mycket man vill. 😜
Det finns dessutom ett inspirerande community där alla som går kursen stöttar och hjälper varandra. Varje vecka hålls möten med Jessica och en annan från teamet som svarar på frågor, ger tips och peppar oss vidare. Det har varit superbra! 😍
Jag är supernöjd – jag hade aldrig klarat detta på egen hand. Att gå kursen E-dropp är helt enkelt ett av de bästa besluten jag har tagit! 💛

Antwort von Edropp
Fint stöd på vägen till egen ehandel
Härligt att jobba med Jessica som är snabb med att svara på frågor och stöttar mig i min utveckling mot att skapa en egen ehandelsbutik. Rekommenderas absolut!

Antwort von Edropp
Jag hade aldrig klarat alla steg i…
Jag hade aldrig klarat alla steg i Edropp utan denna utbildning. Jätte bra med inspelade videos så man kan titta om och om igen i sitt egna tempo. Bra med en peppande comunity på plattformen med!

Mycket bra utbildning
Jag är väldigt nöjd med ehandelskursen från EDROPP.se! Kursmaterialet är tydligt, välstrukturerat och lätt att följa – perfekt både för nybörjare och för dig som vill ta nästa steg. En av de största styrkorna är att man får personlig hjälp när man behöver det. Man känner sig aldrig ensam.
Communityn är också ett stort plus. Det är ett engagerat nätverk av likasinnade där man får konkreta tips, vägledning och stöttning. Oavsett om det handlar om produktval, annonsering eller tekniska hinder, så finns det alltid någon som har svar.

Antwort von Edropp
Jag ångrar mig så mycket att jag gick…
Jag ångrar mig så mycket att jag gick med på detta Edropp , jag trodde att jag skulle få stöd och hjälp men så var det inte , Jessica verkade vara mer irriterad och skyllde på tidsskillnaden , jag har betalat och när ni sålde detta till mig enligt er så fick man hjälp och stöd 24h men så är det inte.
Jag åkte på en akut hjärtoperation , Aorta dissektion Typ B som återhämtningen är långsam och kan ta flera år om man blir återhämtad.
När jag nämnde det för edropp så sa dom att jag skulle skicka in intyget för att återbetala mig 2 månader eller lägga ner lånet , för jag hade nyss börjat , men dom tänkte inte alls betala tillbaka och dom gjorde inte det.
Dom lovade mig all hjälp, personlig hjälp för att komma igång så att jag kunde utnyttja garantin , dom sa att jag kunde ta kontakt med Jessica när jag var redo.
Nu mår jag lite bättre och är redo att försöka så jag skrev till Jessica och hon svarade , titta på videos och var med på mötena.
Jag blir så less arg på detta , dom skiter i dig fullständigt bara dom får sina pengar , det är så ni uppträder , om ni lovar något så ska ni hålla det.
Jag tror att minst 70% av recensionerna här är falska , de är påhittade och ni vet varför jag säger det.
Jag önskar att jag aldrig hade gått med på detta.
Så falskt !
Det bra för mera information till alla…
Det bra för mera information till alla som ska utveckla med droppshoping och hjälpa till alla information i för steg frammot.

SLUTA SPAMMA MIG
Jag ångrar att jag fyllde i formuläret och visade mitt intresse. Jag har ändrat mig och är inte längre intresserad, men istället för att ringa 1-2 gånger och kanske helt enkelt låta bli, ringer de dig varje j@@vla dag. Min telefon har ringt varje dag i två veckor i sträck. Jag har avböjt samtalet varje gång, men de förstår absolut inte att jag KANSKE helt enkelt inte vill svara dem. Jag är glad att jag inte har gått med i programmet eftersom jag inte vet hur mycket mer de skulle ha pressat mig att betala dem för kurser som du kan hitta gratis online. Snälla, sluta spamma mig.

Är sååå nöjd!
Är sååå nöjd!! Super trevligt och professionellt bemötande. Jag lärde mig ALLT om e-handel och massor av tips. Tack snälla för allt.

Stephanie K
Jag är ny i edrop branchen och har massor att lär mig. Denna kurs och community ger mig tillgång till information som jag själv hade inte lyckats med. Det är därför att jag valde att våga tar det steget. Att får hjälp och steg for steg instruktioner i hur jag ska gör. Nu känner jag att jag kan faktiskt lyckats med det här!

Proffsigt
Proffsigt företag! Bra material som är lätt att följa och blicka tillbaka på. Jessica är snabb på att svara och ger bra tips! Kan varmt rekommenderas.

Antwort von Edropp
Bra kurs och man lär sig så mycket…
Bra kurs och man lär sig så mycket speciellt om man är ny i branschen. Tack för all hjälp man får Jessica☺️

Antwort von Edropp
Tycker ”E-dropp” är en bra kurs där dom…
Tycker ”E-dropp” är en bra kurs där dom lär en mycket om hur man går tillväga för att uppnå bästa resultat!
Tycker dock att där borde finnas fler detaljer som går in mer på det som är svårt, det vill säga marknadsföring, hur man hittar den bästa produkten och hur man konkurrerar mot andra på allra bästa sätt.

Antwort von Edropp
Gå inte i samma fälla som jag.Jag vill dela med mig av min erfarenhet…
Jag vill dela med mig av min erfarenhet med eDrop.se, och framför allt min kontakt med Jessica – en person som jag initialt trodde skulle fungera som en mentor och vägledare i processen att starta eget. Tyvärr blev det raka motsatsen.
Jag har haft flera möten med Jessica och deltagit i måndags- och tisdagssamtal mer än sex gånger. Från början verkade upplägget seriöst, men det tog inte lång tid innan jag märkte ett mönster som satte tonen för hela upplevelsen: en konstant brist på engagemang, svar och respekt.
Jessica uppträdde ofta som om hon var på dåligt humör. När jag ställde frågor fick jag sällan svar – ibland fick jag inget svar alls, trots att det rörde viktiga saker som direkt påverkade mitt arbete. Det blev snabbt tydligt att jag inte kunde räkna med henne för stöd eller vägledning, vilket ju är exakt det man förväntar sig när man får en mentor.
Det mest frustrerande har varit att behöva upprepa sig om och om igen. Det är som om informationen inte tas in – eller helt enkelt ignoreras. Det fanns ingen känsla av att mina frågor eller tankar togs på allvar. I stället blev varje kontakt med Jessica en källa till stress och osäkerhet.
När jag försökte kommunicera tydligt kring vad som inte fungerade, möttes jag av undvikande eller inget bemötande alls. Ingen självrannsakan, ingen vilja att lösa problemet. Det kändes som att jag som kund inte hade något värde.
För mig har det här samarbetet lett till förlorad tid, utebliven utveckling och en stor känsla av besvikelse. Man betalar för att få stöd – inte för att känna sig ensam, ignorerad och motarbetad.
Jag skriver det här omdömet som en varning till andra: om du överväger att arbeta med eDrop.se, tänk om. Det finns många andra alternativ där ute med riktiga mentorer som faktiskt lyssnar, svarar och bryr sig om din resa. Jessica på eDrop.se var inte en av dem.
Jag ångrar djupt att jag litade på detta företag och denna kontaktperson. Välj med omsorg – och välj bort eDrop.

Antwort von Edropp
Fem ⭐️ till Jessica som person i…
Fem stjärnor till Jessica som person i edropp! Hon är jordnära och vet vad som krävs av en själv när det kommer till eget mindset och att tro på sig själv! Det är något som gör att jag också mår bra av att vara med i edropp! Jag har varit långtidssjukskriven och tack vare Jessica så känns det som att jag även gör en inre resa samtidigt som jag lär mig om drop shipping.
Jag kunde verkligen ingenting innan om hemsidor och allt och är sjukt oteknisk men med Jessicas videos går man steg för steg i sin egen takt, man kan också sänka hastigheten om man tycker hon pratar o gör grejer för fort.
Anledningen till att det blir 4/5 stjärnor ⭐️ nu är att jag hade velat att man gjorde en ordentlig uppdatering av videosen i mellan åt. Samla ihop det som elever frågat om mest och ändra/lägg till i videon istället för att lägga det som tilläggs video under videon. Vissa detaljer kunde vara lite tydligare. Men hade jag varit mer teknisk o mindre trög så hade det blivit 5 🌟.
Jätte härligt community också!!!
Så glad att jag tog steget till just Edropp!!!
/Josefine ZJ.

Antwort von Edropp
Tydliga videos och snabb återkoppling
Tydliga videos och snabb återkoppling. Jessica vet verkligen vad hon pratar om.
/Carita C

Antwort von Edropp
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.