En stor och bred kurs som innehåller all information man behöver för att utveckla sin dropshipping verksamhet. Det finns även mycket stöd tillgängligt ifall man har några frågor eller fastnar med någo... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Jag har varit med i Edropp ett bra tag nu och min upplevelse har varit väldigt positiv. Plattformen är enkel att använda och det är lätt att förstå hur allt fungerar, även för den som inte har någ... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bra utbildning med tydliga instruktioner.De ger inspiration och ger känsla av att inget är omöjligt. Det enda att önska är att det skulle ingå lite mer i "välkomstpaketet". Jag tycker alltså att utbi... Mehr ansehen
Här kan du steg för steg lära dig allt du behöver för att lyckas med e-handel. Pedagogiskt upplagd med olika delar. Jessica är väldigt hjälpsam och engagerad. Kursen uppdateras ofta för att hänga med... Mehr ansehen
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Das haben sich andere Leute angesehen
Är i uppstarten av denna resa
Är i uppstarten av denna resa, ser mycket fram emot att komma igång. Jag gillar upplägget med utbildningsvideo där Jessica mycket går igenom modul för modul, enkelt att förstå. Bra att kunna gå tillbaka o titta igen.
Jessica är väldigt genuin o bryr sig det gillar jag. Nu hoppas jag på resultat!
/ Maria

Antwort von Edropp
Jag började för drygt en månad sen och…
Jag började för drygt en månad sen och har inte ångrat mitt beslut. Communityt och Jessica är väldigt stöttande och kursen är lätt att ta till sig. Steg för steg guidas man i att bygga sin butik och det finns gruppchatt 2 gånger i veckan där man kan lära sig mycket av varandra. Rekommenderas!

Antwort von Edropp
Jag är glad att jag gjorde en bra investering i mig själv!
Jag är fortfarande i början av min resa, men hittills känns upplägget tydligt och motiverande. Självutbildningsvideorna är bra, och jag upplever att Jessica delar värdefull information och svarar snabbt på frågor. Det är skönt att få struktur och vägledning istället för att gissa sig fram.
Man lär sig mycket om det digitala som är viktigt idag, som Canva, CapCut, AI-verktyg samt TikTok och Facebook, och det finns mycket mer att utvecklas inom.
Det kan vara mentalt tufft i början och kräver bra planering mellan familj, jobb, tid och ekonomi. Samtidigt känns det tryggt att kunna få stöd från gruppen och Jessica genom bra mentorskap.
Jag är glad att jag gjorde en bra investering i mig själv. Det känns som att detta kan visa en fin väg mot mer frihet för mig i framtiden.
Tuya.O

Antwort von Edropp
Bra hjälp med starten på något nytt!
Ett stort comunity med underbara personer som hjälper och stöttar varandra. Bra upplägg med steg för steg kurser som visar precis hur man som nybörjare ska starta!
Bra stöttning från Jessica och hennes team som alltid ställer upp och svarar på alla frågor man har😊
Tindra O

Antwort von Edropp
Extremt bra kurser/utbildning på alla…
Extremt bra kurser/utbildning på alla steg man själv var osäker på innan jag fick kontakt med Olivia och Jessica. Mycket bra information, inga frågor är dumma och peppen är oslagbar bland alla.

Nytt, härligt och inspirerande
Riktigt bra och genomtänkt utbildning som ger dig chansen att gå tillbaka 100ggr om du så vill och behöver för att lära dig alla steg o h viktiga moment. Otrolig gemenskap där vi peppar och stärker varann oavsett vilket plan vi är på då vi jobbar mot samma mål. En mentor som alltid finns tillgänglig med sin härliga feedback och inspiration 🙌

Antwort von Edropp
Så glad över att jag vågade ta steget…
Så glad över att jag vågade ta steget och gick med i utbildningen. Har lärt mig så mycket på kort tid. Väldigt pedagogiskt och lätt att hänga med i alla steg. Bra att man kan göra kursen i sin egen takt. Älskar hur alla peppar och motiverar varandra. Jessica svarar på alla stora och små frågor och är verkligen en stor hjälp!

Antwort von Edropp
Jag är supernöjd med utbildningen
Jag är supernöjd med utbildningen. Det jag verkligen älskar är att det finns så många likasinnade att bolla med, det skapar en trygg och utvecklande gemenskap. Jessica, är helt fantastisk. Otroligt hjälpsam, sjukt snabb på att svara och alltid väldigt peppande. Man känner sig verkligen sedd och stöttad. Rekommenderar Edropp varmt!

superbra utbildning!
Super bra utbildning där man lär sig otroligt mycket om droppshipping men även om sig själv! Jessica ör otroligt stöttande och med i varje steg! ☺️

Antwort von Edropp
Lätt att följa hur man ska göra och man…
Lätt att följa hur man ska göra och man får stöd, hjälp och pepp😊 Det tar mycket längre tid att uppfinna hjulet igen🥰
Veronica K

Uzma A.
Meget tydelig og god introduktion hos edropp, samt et trygt forløb. Professionel og behagelig vejledning – jeg ser virkelig frem til rejsen videre. Spændende!!

Så otroligt nöjd!
Jag är i uppstartsfasen och har haft en mycket positiv upplevelse av Edropp. Jag har fått tillgång till väldigt bra och tydligt material som verkligen underlättar uppstarten. Dessutom får jag all hjälp jag behöver och har blivit bemött av otroligt engagerade och kunniga personer. Det känns tryggt och inspirerande att samarbeta med Edropp, och jag kan varmt rekommendera dem.

Antwort von Edropp
Detta var verkligen starten på min resa…
Detta var verkligen starten på min resa till något nytt. Utan denna kurs hade det inte varit möjligt för mig. Jag är så tacksam för att ha fått chansen och kursen låter mig ta allt i min egen takt. Det mesta finns med i kursen och är det något så är det lätt att få kontakt och få svar fort.
Verkligen värt det!

Julia.J (jbloom)
trots ny inom Edropp så har den hittills varit över förväntan! Lärt mig så himla mycket inom branchen, om mig själv och min förmåga och bäst, att göra det jag gör tillsamans med andra som vill nå åt samma håll. Är så glad att jag gjorde detta!

Fantastisk utbildning
Fantastisk utbildning! Man får alltid snabba och tydliga svar på sina frågor och det märks verkligen hur mycket Jessica vill att alla ska lyckas. Rekommenderas varmt!

Antwort von Edropp
Fantastisk härligt att se och höra hur…
Fantastisk härligt att se och höra hur mån Jessica plus team är för att vara hjälpsam i framgången 🙏 Så djupt tacksam 🙏

Spännande framtid :)
Mycket tydlig och bra introduktion och programmets helhet är en mycket täckande utbildning.
Fantastiskt trevlig coachning och nogrant upplägg som ger trygghet.
Ser sååå fram emot denna resan ihop.
Superspännande :)
//Nina B

Mycket förtroendeingivande start
Mycket förtroendeingivande start. Jag är spänd av förväntan, men känner mig väl bemött och i goda händer.
Ser fram emot att kämpa för att lyckas!
Maria DeC

Super bra
Super bra! Lärt mig massor verkligen. Det enda negativa jag kan komma på är att Jessika bor i Mexiko. Jag kommer alltid på frågor när jag sitter med det på dagen och får då snällt vänta på svar 🤣
Men jag är verkligen super nöjd med all hjälp jag får!

Bra!
Väldigt bra kurs för nybörjare som mig inom e-handelsbranschen. Tydliga videos och alltid snabba svar från Jessica!

Antwort von Edropp
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.