Hej, jeg havde bestilt body butter Alma k. Til min overraskelse cremen er så parfumeret at jeg kan slet ikke har det på , fik hovedpine af dette. Der stå på Wiht natural plant oils botanical ex... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bestilte under Black Friday 2016 og allerede 2 timer efter var mine varer pakket og klar, i en lille fin pose. Jeg fik derudover også fantastisk service i form af lignende produkter jeg kunne prøve t... Mehr ansehen
Glimrende service! Hurtig pakning af ordren fra lageret. Produktet var præcist som adviseret på websiden. Kun ros herfra! Samtidigt stor ros til DAO for gang på gang at aflevere pakker lynhurtigt... Mehr ansehen
Jeg havde afgivet en bestilling og mindre end en time senere, blev jeg ringet op, at varen desværre var både udsolgt og udgået. Jeg blev tilbudt at købe deres ubrugte tester af produktet til en favora... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hos Eau De Parfum finder du et stort udvalg af billige parfumer fra alle de populære og mest anerkendte producenter af skønhedsprodukter. Du har derfor også mulighed for at finde din nye favorit parfume blandt de mange produkter. Uanset, om du er til en sød, skarp eller forholdsvis neutral duft, har de nemlig en billig parfume efter din smag hos Eau De Parfum. Når det kommer til parfumer og dufte generelt, er det meget individuelt, hvad vi hver især foretrækker. Derudover er der forskel på, hvordan vi opfatter en duft, og hvor kraftig eller svag vi oplever den. Af den grund kan det aldrig være den samme parfume, der passer til enhver person. Har du endnu ikke fundet den parfume, der matcher dig bedst, har du alle muligheder for at finde din nye favoritduft her hos Eau De Parfum.
Rolighedsvej 11, 1958, Frederiksberg, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Lækre produkter og super super hurtig forsendelse - skøn service
På mindre end 24 timer efter bestilling blev varen leveret med GLS helt fra Frederiksberg til Faaborg. Vildt imponeret og så til en pris 57% af normal pris. Ikke sidste gang der handles der.
Jeg fik derudover også fantastisk service i form af lignende produkter jeg kunne prøve til næste gang - billige priser, central butik og generelt bare tip top i orden! Se det bliver ikke bedre :D
Bestilte tirsdag aften og modtog torsdag morgen, fantastisk hurtigt og nemt og problemfrit!
Billige mærkevarer og hurtig levering! Jeg vil handle her igen :-)
Brugte eaudeparfum.dk for første gang, da jeg fandt Decleor serum til ingen penge (under halv pris) på hjemmesiden. Bestilte varen og to dage senere hentede jeg min pakke. Fornemt! Ikke sidste gang jeg benyttet deres shop.
Må indrømme at jeg var skeptisk, da jeg aldrig havde hørt om websitet, - men jeg har aldrig fået bedre service og mine tilbudsvarer ankom efter kun et par dage, - både med smsvarsling og med en mail, så det var en overraskelse af de gode :-) Jeg har sparet mange penge på mine varer, og havde en positiv oplevelse hele vejen gennem købet, - så jeg kan bestemt kun anbefale Eau deparfurm.dk - tak for en god handel :-)
Har lige købt en flaske kenzo homme boisee
Den står for bare 100 kr og jeg afhentet den i butikken.
Giftwrap med i købet er super god og folk i butikken var virkelig søde.
Det eneste problem jeg har er at duften er alt for gammel. Den er fra 2010 og det kan godt være at det er hvorfor de har dem så billigt.
Men jeg har den på og dufter dejligt.
Er sikker på at varen er ægte,
4/5 for søde mennesker og billige priser.
hurtig levering,og en lille ekstra gave i pakken. Men der efter blev jeg skuffet. Har købt to parfumer. Minder om kopivare. Duften holder ikke ret længe på den kenzo amour jeg har købt. Fælles for begge parfumer er at deres låg er noget billigt plast, der ikke er til at sætte rigtigt på efterfølgende. Printet på flasken til kenzo amour, ligner også noget billigt tryk.
Kan dog ikke sige 100% at det er kopi, da det kun er min egen vurdering, men kvaliteten er ikke i top, som på en parfume fra Matas feks. Bare ved at kigge på min kenzo amour, tænkte jeg kopi med det samme....øv øv

Antwort von eaudeparfum.dk
Virkeligt billigt !
To dages levering :O
Beskeder online omkring pakning, afsendelse og afhentning.
Flotte varer og benefitgaver i pakken, jeg er imponeret ...og der skal.meget til
Super nem handel - godt tilbud, hurtig levering og en lille gave med i kassen - alt i alt en god handel. De store kunne altså lære noget af den service de mindre webbutikker yder...! Super...!
Elsker denne her netbutik! Købte for lidt for mange penge da jeg blev for fristet. Mange edt, cremer og deodoranter er langt billigere her end deres nærmeste konkurrenter. Der er dog heller ikke alle de mærker jeg oprindeligt søgte. Udvalget her er ikke så stort som andre online parfumerier. Men det de har er de til gengæld bare billigst med efter en søgning.
Det bedste ved det hele er dog de overraskelser de kommer i kassen som gaver! Fik hele fire gaver med i min pakke så det var en positiv overraskelse sammen med de gode priser og hurtige levering de ydede. Hvis jeg endelig skulle komme med et kritikpunkt ville det være selve indpakningen!
Mine varer blev sendt i en tynd skotøjsæske uden nogen vatering udover lidt papir. Heldigvis var der ikke noget der var gået i stykker. De har dog til huse i samme kommune så min pakke har ikke rejst så langt. Måske vil der være mulighed for at lave en selvhenter på et tidspunkt!? Ikke desto mindre var tingene forsvarligt pakket ind, men må ærligt indrømme at jeg gispede lidt da jeg så at alle mine vare kom i en tynd skotøjsæske. I bunden af æsken lå der tilmed en mærkat fra de sko der havde været i som jeg studsede lidt over var en besked til mig.
Så jeg vender helt sikkert tilbage som kunde her igen!
Jeg bestilte nogle parfumer og frygtede lidt, at siden ikke levede op til sin troværdighed. Men kan heldigvis kun være positiv over den gode service, jeg fik. Jeg havde lidt problemer med levering og ringede ind, hvor en sød herre hjalp mig med at lave min bestilling om. Jeg benyttede mig af muligheden for at få pakket parfumerne ind - og det var SÅ fint! :-)
Kan KUN anbefale siden. Det gik super stærkt med levering og priserne er så fornuftige! Ros herfra
Bestilte en gaveæske, som jeg skulle bruge til en fødselsdagsgave.
Prisen var super fornuftigt og det var nemt at kunne bestille.
Deres kundeservice er også god, så kan helt klart anbefale dem :)
Post danmark havde lagt pakken forkert selv om eaudeparfum.dk havde noteret det korrekt. De tog telefonen med det samme løste problemet og ringe tilbage samt sendte en mail med at det nu var løst.
Bedre bliver det ikke.
Søgte bredt efter Lacoste-deodoranter og valget faldt på eaudeparfum.dk .Prisen helt OK og tilfældet ville, at jeg samtidig ramte en fødseldagsrabet på 20%. Bestilte torsdag aften og hentede varene i postbutikken mandag morgen - helt perfekt. tillykke med fødselsdagen og held og lykke med fremtiden.
Min mor og jeg har lige bestilt 9 parfumer fra eaudeparfum.dk. 9 stk for 1050 kr. Dét er da en god handel :)
Der var blandt andet parfume fra Thierry Mugler, Versage, Jean Paul Gaultier og Issey Miyake imellem.
Derudover har de blandt andet parfume fra Gucci, Calvin Klein, Hugo Boss, Bvlgari og de lækre Molecule dufte, til gode priser.
Varerne kom i en papkasse, der var godt tapet sammen, samt fyldt med papir imod stød.
Vi er super tilfredse med handelen og tjekker dagligt hjemmesiden ud, så vi kan følge med i de nye varer der kommer :) Det er bestemt ikke sidste gang vi handler her!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.