Hej, jeg havde bestilt body butter Alma k. Til min overraskelse cremen er så parfumeret at jeg kan slet ikke har det på , fik hovedpine af dette. Der stå på Wiht natural plant oils botanical ex... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bestilte under Black Friday 2016 og allerede 2 timer efter var mine varer pakket og klar, i en lille fin pose. Jeg fik derudover også fantastisk service i form af lignende produkter jeg kunne prøve t... Mehr ansehen
Glimrende service! Hurtig pakning af ordren fra lageret. Produktet var præcist som adviseret på websiden. Kun ros herfra! Samtidigt stor ros til DAO for gang på gang at aflevere pakker lynhurtigt... Mehr ansehen
Jeg havde afgivet en bestilling og mindre end en time senere, blev jeg ringet op, at varen desværre var både udsolgt og udgået. Jeg blev tilbudt at købe deres ubrugte tester af produktet til en favora... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hos Eau De Parfum finder du et stort udvalg af billige parfumer fra alle de populære og mest anerkendte producenter af skønhedsprodukter. Du har derfor også mulighed for at finde din nye favorit parfume blandt de mange produkter. Uanset, om du er til en sød, skarp eller forholdsvis neutral duft, har de nemlig en billig parfume efter din smag hos Eau De Parfum. Når det kommer til parfumer og dufte generelt, er det meget individuelt, hvad vi hver især foretrækker. Derudover er der forskel på, hvordan vi opfatter en duft, og hvor kraftig eller svag vi oplever den. Af den grund kan det aldrig være den samme parfume, der passer til enhver person. Har du endnu ikke fundet den parfume, der matcher dig bedst, har du alle muligheder for at finde din nye favoritduft her hos Eau De Parfum.
Rolighedsvej 11, 1958, Frederiksberg, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Bestilte en vare fredag kl. 10.46, hvor jeg fik ordrebekræftelsen med det samme. Klokken 11.07 kom en mail om, at en pakke var på vej til mig. Klokken 11.46 fik jeg mail om, at varen var pakket og på vej, inklusiv Track&Trace og hvilket fragtfirma, der leverede. Næste dag kl. 12.34 fik jeg besked om, at jeg kunne hente varen i pakkeshop. Varerne var pakket godt ind og alt var som det skulle være. 5 store stjerner herfra. God pris, perfekt og hurtig levering/ekspediton samt kommunikation. Klar anbefaling herfra.

Antwort von eaudeparfum.dk
Købte en Molecul 01. Den dufter IKKE, kun af lidt sprit. Enten er der sket en fejl under produktionen, eller også er der sket noget andet, jeg ikke kan gennemskue. Jeg har brugt Molecul 01 i mange år, denne flaske minder på ingen måder, om alle de flasker jeg tidligere har købt på andre hjemmesider! ØV! 750 kroner i vasken.
God og overskuelig hjemmeside, fair priser og hurtig levering.

Antwort von eaudeparfum.dk
Købte 4 Biotherm shapoo 40% billigere end den næstbilligste. Jeg modtog pakken dagen efter.

Antwort von eaudeparfum.dk
Falske Kopi vare bestilte en Versace Dylan blue 100ml duften var højst i 5 minutter derefter går den væk totalt spild af penge

Antwort von eaudeparfum.dk
Her skal i aldrig handle.!!
Du får en gang sjap som dufter i 10min..
Selv dårlige kopier fra Normal dufter længere.
Og deres leverandør Sæther er ligeså store fuskere.

Antwort von eaudeparfum.dk
Meget lækker duft til under den halve pris af det f.eks. Matas tager. Hurtig levering.
Super lækre og billige varer som ankom hurtigt 👍🙂

Antwort von eaudeparfum.dk
Jeg fandt en gaveæske til 50% af prisen ift. andre steder jeg havde kigget, derudover blev den sendt med det samme selvom jeg bestilte den en lørdag, og jeg havde pakken mandag. Virkelig god oplevelse :-)
Helt vildt fine priser. Leveringen var lynhurtig og produktet er fuldstændig som forventet. Det er absolut ikke sidste gang jeg handler hos Eaudeparfum.
Jeg havde bestilt en 30 ml parfume, men da de ikke havde flere fik jeg den samme parfume men i 50 ml. Det er sku god service!
Gode priser og meget hurtig levering. Modtog varen dagen efter, jeg bestilte :-)
Super fin hjemmeside. Det var billigt, og der var en super hurtig levering. Der er ikke en finger at sætte på denne hjemmeside.
Hurtig levering og bedste priser, kan varmt anbefales.
Fantastisk service.
Levering næste dag👍🏼😊

Antwort von eaudeparfum.dk
Hurtig levering modtog varen dagen efter.

Antwort von eaudeparfum.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.