Duvi AS Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kjempe useriøst selskap. har ikke fått årsrapport noen gang, når jeg fikk ny arbeidsgiver mai 2025 skulle pensjonen overføres til Dnb. der kom det inn knappe 13 000 kr. har heller ikke kunnet se behol... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Å gå over til DUVI var et lett valg! Var på et presentasjonsmøte her og de forklarte pensjon på en enkel og ikke minst morsom måte. Enkelt og bli kunde på hjemmesiden og hele prosessen har gått knir... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Trege support svar, lang tid mellom pengene er mottatt hos Duvi og de er plassert i markedet. Høye gebyrer for den slags service. Anbefaler heller å ha plasseringer i Kron eller Nordnet. Eneste pos... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Finanzdienstleistungsinstitut
  2. Alternative Finanzdienstleistungen

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Velkommen til Duvi! Duvi er en erfaren, men nytenkende utfordrer til tradisjonelle pensjonsleverandører. Selskapet er et rendyrket innskuddspensjonsforetak som ble stiftet i april 2013. Duvi ble tildelt konsesjon fra Finanstilsynet i august 2015 og sta...

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ærlig pensjonsselger tok seg god tid til å ikke selge

Vi tok kontakt med duvi pensjon for opprette pensjonssparing. Vi er en frivillig organisasjon med to små stillingsprosenter i administrasjonen og lønner ungdommer som jobber et par timer pr. Mnd. Patrik på Duvi tok seg god tid til å forklare oss pensjonsreglene og ringte til og med regnskapsføreren vår for å forklare. Patrik sa at han gjerne kunne sette opp pensjonssparing for oss, det ville han tjene på. Allikevel rådet han oss sterkt fra å gjøre det da vi ikke oppfyller kravene og antagelig ikke vil gjøre det på lang tid. Hadde vi satt opp en avtale ville det kostet oss mye tid og penger og vi ville antagelig måttet slutte å gi ungdommer arbeidstrening og småjobber.

15. Dezember 2023

Hei, RELOVE!
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Hos oss er du og vi på lag, uavhengig av om du er kunde eller ikke. Takk for at du setter søkelys på dette :)

Husk at du alltid kan ta kontakt med oss igjen dersom du har spørsmål om din pensjon, eller book en tid med vår Pensjonslos her: https://rb.gy/fgx4xj Dette er selvfølgelig helt gratis.

Ønsker deg en fin dag videre :)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vårt firma besluttet å bytte fra duvi…

Vårt firma besluttet å bytte fra duvi da vi oppdager at de ikke greier å betale inn riktig pensjon til flere ansatte, når vi oppdaget feilen rapporterte vi dette til de. Vår regnskapsfører bruker mange ekstra timer for at de skal sette inn riktig beløp. Vi opplyste de om beløpene som manglet, men de fant aldri en løsning for å få satt inn beløpet. Tilslutt var vi så lei og byttet til DnB, der er vi svært fornøyd.
Bortsett fra at DnB utallig ganger har forsøkt å overføre pensjonen til en ansatt vi startet i august 2022, den fikk vi endelig henter til DnB i mai 2023.
Men så oppdager vi at de har hentet tilbake pensjons kapitalbeviset.
Det er nå nov 2023 og pengene er fortsatt hos Duvi.
De har helt vanvittig behandlingstid på Mail, lite behjelpelig på kundesenter, får beskjed om å være tålmodig og sende Mail.
Nå er der gått 15 måneder..

9. November 2023

Antwort von Duvi AS

Hei, Nina Charlotte :) Hos Duvi er vi på lag med kundene våre, og er opptatt av at alle ansatte i bedriften skal få korrekt sparing. Takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding slik at vi kan forbedre oss.

Vi beklager at du fikk en dårlig opplevelse hos Duvi, og misforståelsen som har oppstått. Vi forstår frustrasjonen din, og jobber kontinuerlig med å øke responstiden på vår kundeservice. For å ikke dele sensitiv informasjon kan vi svare på et generelt grunnlag.

Vi fakturerer basert på lønnsinformasjonen vi får fra selskapet. Dersom noe av denne informasjonen skulle vise seg å være feil i etterkant, korrigerer vi kostnadsfritt. Dersom det for eksempel er betalt for mye vil dette tilbakeføres til selskapets innskuddsfond etter lov om innskuddspensjon. Ubenyttet innskuddsfond vil bli overført til ny pensjonsleverandør ved flytting.

Når det gjelder flytting av pensjonskapitalbevis er dette noe privatpersoner/de ansatte kan velge selv uavhengig av hvilken pensjonsleverandør arbeidsgiver har valgt for bedriften. For eksempel hvis en av bedriftens ansatte har valgt Duvi som selvvalgt leverandør vil ingen andre enn den ansatte selv kunne flytte pensjonen til et annet sted. Dette er noe alle ansatte kan velge selv til enhver tid etter loven om egen pensjonskonto ble lansert.

Om du har andre spørsmål som bedriftskunde eller privatperson er du som alltid velkommen til å kontakte oss på tlf. 64 80 80 64 eller sende en e-post til kundeservice på ks@duvi.no

Styr unna!!

Styr unna!!

Ble bedriftskunde fordi det var enkelt med integrasjon med Fiken.
Ønsket avslutte pga høye kostnader og dårlig resultat
Selv etter mange mnd, telefoner og e-poster har jeg ikke klart komme meg ut av avtalen.

Meget uprofesjonelt. I beste fall er de sløve. I verste fall kyniske svindlere.

Ps. Duvi har fortsatt ikke klart å avslutte avtalen. Fiken henviser til Duvi. Så jeg er teknisk låst til Duvi selv etter oppsigelse.

26. Juni 2023

Antwort von Duvi AS

Hei, Geir :) Takk for at du tok deg tid til å gi en tilbakemelding slik at vi kan forbedre oss.
Vi beklager at du fikk en dårlig opplevelse hos Duvi, og misforståelsen som oppstod. Vi ser at saken er løst og at avtalen er avsluttet for en tid tilbake :)

Veldig smarte svindlere

pass på at du ikke blir for festet. De er en gruppe falske individer.qui ckassetr eco very o Rg hjalp med å få en refusjon til meg

2. Juni 2023

Masse feil i fakturaer

Masse feil i fakturaer, trekker dobbelt høyt.
Veldig vanskelig å kommunisere med kundesenter. Ikke fornøyd, anbefales ikke.

2. Mai 2023

Antwort von Duvi AS

Hei, Vita :) Takk for tilbakemelding, vi ønsker alltid å forbedre oss og jobber kontinuerlig med å øke responstiden på vår kundeservice. Vi beklager at du måtte oppleve dårlig kommunikasjon hos oss, og forstår frustrasjonen din. Her fakturerer vi basert på lønnsinformasjonen vi får fra selskapet. Dersom noe av denne informasjonen skulle vise seg å være feil i etterkant, korrigerer vi kostnadsfritt. Dersom det for eksempel er betalt for mye vil dette tilbakeføres til selskapets innskuddsfond etter lov om innskuddspensjon.

Om du har spørsmål eller handle henvendelser er du alltid velkommen til å kontakte oss på tlf. 64 80 80 64 eller sende en e-post til kundeservice på ks@duvi.no

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Umulig å ha kontroll hos Duvi

Jeg har hatt mine pensjonskapitalbevis hos Duvi i noen år nå, og har lenge irritert meg over at det er null informasjon på Min Side hos Duvi om utvikling av innskuddene mine, og etter at jeg valgte å ha pensjonskonto hos Duvi så skal jo også nåværende arbeidsgiver betale inn månedlig dit. Det er absolutt ingen informasjon om disse pengene på innloggingen hos Duvi.

Plutselig ved pålogging i går kveld, så står det plutselig at jeg har null innskudd hos Duvi - og jeg hadde jo et par hundre tusen.

Irritasjonen har vokst såpass at jeg satte meg ned for å flytte pengene mine over til en annen aktør nå, og da fikk jeg beskjed om at den nye leverandøren ikke klarte å finne noen penger som tilhører meg hos andre aktører.

Så jeg lurer virkelig på hvor Duvi har gjort av innskuddene mine.

8. Oktober 2022

Hei Erlend.
Takk for at du sier ifra. Vi sjekket og fant ut hvorfor beholdningen din ikke ble vist på Min side. Dette er rettet opp, så du bør kunne se din beholdning nå.
Vi beklager feilen på det sterkeste, og vil samtidig takke deg for at du gjorde oss oppmerksom på den.

Med vennlig hilsen
oss i Duvi Pensjon

Langsomt og ikke tilfredsstillende

Kundeservice svarer ikke og tross det er over 14 dager siden Duvi fikk overført 64000kr til å investere for meg har Duvi stadig ikke fått de penger inn på min pensionskonto.
Ser fram til en forklaring fra Duvi

4. Dezember 2021

Hei Jannick.

Vi har sett nøye på saken din. For å sikre at vi ikke gir ut sensitiv informasjon, er vi imidlertid nødt til å komme i kontakt med deg på telefon eller e-post. Alternativt anbefaler vi deg å gå inn på kundeportalen "Min side" på https://duvi.no/logg-inn/ for å se status på pensjonspengene du har hos oss.

På generell basis kan vi si at flytting av pensjon kan ta opptil flere måneder på grunn av lovpålagte frister og saksbehandlingstider hos de forskjellige leverandørene som man flytter fra. Du finner informasjon om dette samt svar på andre spørsmål på https://duvi.no/ofte-stilte-sporsmal/, og er som sagt velkommen til å kontakte oss på telefon 64 80 80 64 eller sende e-post til minside@duvi.no. Du har også mulighet til å booke deg rett inn i kalenderen til pensjonslosen vår her: https://duvipensjon.makeplans.no/. Dette er selvfølgelig helt kostnadsfritt.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ikke helt fornøyd

Eneste positivet er det lave administrasjonsgebyret for små bedrifter.

19. Februar 2021

Antwort von Duvi AS

Hei. Takk for din tilbakemelding og en hyggelig telefonsamtale. Vi håper den virket oppklarende, og skal gjøre vårt beste for at du er mer fornøyd i framtiden. Skulle du ha noen spørsmål fremover, er du alltid velkommen til å kontakte medarbeideren du snakket med, ringe oss på tel. 64 80 80 64 eller sende en e-post til kundeservice på ks@duvi.no
Hilsen oss i Duvi Pensjon

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr