Duurzaamadviesloket Bewertungen

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Foute en valse Nij Begun ondersteuning

Dit bedrijf doet alsof ze bewoners met Nij Begun subsidieaanvragen ondersteunen maar doen dit niet alleen foutief (weten het verschil niet tussen terugwerkende kracht en reguliere subsidie) maar vragen ook nog eens een percentage van de uitbetaalde subsidie. Er zijn aangesloten bedrijven die GRATIS ondersteuning bieden en wel kennis van zaken hebben.

13. April 2026

Stelletje colporteurs

Stelletje colporteurs. Bah. Werd gebeld en toen ik aangaf dat ik uit het systeem moest worden gehaald om te mogen bellen werd me gezegd dat dat niet kon zonder dat ik een geldige reden opgaf! Echt stelletje 🤮🤮🤮🤮

13. Dezember 2025

We hebben een helder en bijzonder…

We hebben een helder en bijzonder prettig adviesgesprek gehad met Cem Avci. Alles werd duidelijk uitgelegd, zonder verrassingen achteraf. Dat gaf direct vertrouwen, waardoor we meteen hebben besloten met dit bedrijf in zee te gaan.
De medewerker die de isolatie kwam uitvoeren, werkte niet alleen zeer netjes, maar ook bijzonder hard.
We raden hen dan ook van harte aan bij iedereen.

12. Juni 2025

Schimmige bedrijfje

Een mal advies en offerte voor drowa chips. Nou had ik al eerder hierv0oor zelf offerte voor aangevraagd. Eigen offerte was1200 goedkoper. Bij de vraag waarom kwam de aap uit de mouw de aanvraag koste 400 per aanvraag . Nij begun kan og helemaal niet aangevraagd worden. Rodney datema en dan loop je tegen de lamp

20. Mai 2025

Een geweldig 1-2-3'tje met Duurzaam Advies Loket

Een geweldig 1-2-3'tje met Duurzaam Advies Loket meegemaakt. 1: Fijn huisbezoek met een heel goed onderbouwd advies. 2. Uitvoering snel (isolatie al binnen 2 weken en zonnepanelen binnen 4 weken). 3. Subsidieaanvraag is door Sanne zo goed geregeld, dat we meer subsidie terugkregen dan we dachten.

Kortom, zeer aan te bevelen.

31. Januar 2025

Gebrekkige kennis, geen reactie op mails, verkoopt alleen vaste formule

Ik heb contact opgenomen met Duurzaam Advies Loket omdat ik mijn huis wil gaan verduurzamen en daarin slimme (en comfortabele) keuzes wil maken. Ik heb al een aardig idee welke maatregelen er mogelijk zijn, maar ik zoek hulp van een professional die mij kan helpen tot een onderbouwd plan te komen.

Met deze vraag kwam ik bij het "duurzaam advies loket" terecht. Het eerste telefonische contact was prima, ze konden mij helpen met mijn vragen en we hebben toen een eerste gesprek met een adviseur bij mij thuis ingepland.

Dat gesprek bij mij thuis was een blamage. De beste man had nog nooit van een groen dak gehoord ("ga je dan je dak groen verven?" vroeg hij letterlijk). Zijn advies was, zonder ook maar een rondje door het huis te hebben gelopen, om zonnepanelen met een thuisbatterij te nemen, met eventueel een wartmepomp. Waarom dat een goede keuze zou zijn, kon die meneer niet onderbouwen. Behalve dat ze deze formule altijd voor iedereen adviseerden.

Voor die thuisbatterij kon ik ook subsidie krijgen volgens hem. Namelijk door me in te schrijven als ondernemer en de BTW terug te vragen met de kleine ondernemersregeling. Dat is gewoon fraude, daar is de KOR niet voor.

In algemene zin was volstrekt duidelijk dat deze meneer helemaal niets met verduurzaming had. Dit was een verkoper, die een korte cursus heeft gehad en met wat termen kan gooien, maar zonder enig besef van of passie voor het daadwerkelijk verduurzamen en vergoenen van woningen.

Het moge duidelijk zijn dat ik niet met deze charlatans in zee ben gegaan. Ik heb achteraf nog een e-mail met feedback gestuurd. Op die mail is nooit reactie gekomen. Dat zegt genoeg over dit bedrijf denk ik.

Ook wel typisch is dat er, naast wat lovende reviews op hun eigen site, geen enkele ervaring online te vinden is. Bij deze dan de eerste.

Blijf weg bij dit "adviesbureau" zonder kennis van zaken!

18. September 2024

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen