Dutch Jerky Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Leuk bedrijf, niet zo massaal en die persoonlijke aandacht voor de producten proef je. Is de tweede keer dat ik besteld heb, helaas waren en paar producten uitverkocht waardoor ik andere smaken heb ge... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het product is gewoon goed, brengt me terug naar m'n jeugd in Canada en past goed bij m'n carnivoor manier van eten. Persoonlijke touch met het handgeschreven briefje erbij en de snelle levering maakt... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

23-07-2026 heb ik mijn tweede bestelling gedaan Bij Dutch Jerk, Snel verzonden en het pakket snel binnen. Ook leuk met een handgeschreven brief erbij. De Jerky zelf is van goede kwaliteit, s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lekkere beef jerky, persoonlijk geschreven kaartje erbij. Snel geleverd. 1 zakje was open, gemaild, kreeg snel bericht terug dat ik bij volgende bestelling gratis zakje krijg. Ik zeg helemaal top, kan... Mehr ansehen

Vom Unternehmen geschrieben

Dutch Jerky is een bedrijf dat verse Beef Jerky produceert en verkoopt.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 83 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

187 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alles was goed verpakt en snel…

Alles was goed verpakt en snel verzonden zodat ik op mijn verjaardag heerlijk kon smullen. Ben blij dat ik uit de ruime variatie kon kiezen hier ga ik zeker weten nog een keer bestellen en ik zal het iedereen aanbevelen

12. Februar 2026

Goede kwaliteit

Goede en snelle verzending. Erg mooi verpakt en duidelijk aangegeven wat waar in zit. Ook mega goede service. En een handgeschreven kaartje doet een lach op me gezicht toveren. Ga zo door heren.

11. Februar 2026

Heerlijk

Voor de 2e keer een bestelling gedaan, helaas is dat nog veel te weinig geweest. Het zijn heerlijke producten, goed gekruid / gerookt. Keurig verpakt en snel geleverd.

11. Februar 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik zou wel elke week een pakket willen…

Ik zou wel elke week een pakket willen bestellen, maar dat zou een te kostbaar verhaal worden.
Zodra ik de bestelling uit mijn bus haal, kan ik namelijk niet rusten totdat alles op is. Zo lekker is de Dutch Jerkey.
Ik heb zelfs enkele smaken op mijn verjaardagsverlanglijst gezet.

9. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Updated review, van negatief naar positief

Initiele review (update beneden);
Enkele jaren geleden was ik heel blij dat ik jullie gevonden had. Klantvriendelijkheid op en top, jerky puur vlees, niet te veel boecht. Als je een smaak koos dan lag de focus steeds eerst op het vlees. De jerky was lekker droog en had een echte beet. Goed voor een tijd op te kauwen als tussendoortje zonder dat je het te snel opkreeg.

Nu constateer ik spijtig genoeg dat de originele smaken vaak niet beschikbaar zijn en de meeste andere smaken heel malse jerky zijn. Bij de meeste nieuwe of rebranded smaken overheersen de kruiden en aroma's helemaal. De jerky zelf komt er niet meer tussendoor.

Zeer teleurgesteld van mijn laatste bestelling, ik hoop dat dit niet de algemene richting is van het bedrijf.

*** Update:
Zeer positief verrast door de klantvriendelijkheid en hoe ver er gegaan word om klanten tevreden te stellen.

Na meerdere gesprekken met Max was duidelijk dat er door het publiek veel gevraagd werd om nieuwe, fellere smaken & zachtere jerky. Hierdoor werden mensen zoals mij die de jerky liever natuurlijk, met niet te overheersende smaken en taaiere textuur hebben - onbedoeld een beetje uit het oog verloren.

Nu hebben ze een feedback initiatief opgezet, gekoppeld aan hun nieuwe smaken, om beter te kunnen inschatten en beter te kunnen reageren op de klanten.

Verder werd mij ook gegarandeerd dat wanneer de Originals & natuur smaken uitverkocht waren ik altijd even een seintje mocht geven en ook dat er hard gewerkt wordt aan capaciteit en ontwikkeling.

Alleszins, met hun inzet en openheid hebben ze me overtuigd om een update te geven aan deze review en de score aan te passen.

Ik blijf alvast klant. Bedankt!

8. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering en top kwaliteit

Snelle levering, dinsdagavond besteld en vrijdag binnen. Voor de tweede keer besteld,2 van de favorieten van de vorige tasting combo (helaas had ik Maple & Hickory nog niet geprobeerd anders waren het er 3 geweest) en een nieuwe combo besteld. Goed verpakt, goeie smaak en nu weer bijhouden welke de volgende keer te bestellen. Ga zo door mannen!

30. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastische jerky en geweldige service

Geweldig product: heerlijk vlees in grote stukken en zonder twijfel de beste jerky die er is. De service is minstens zo goed, met duidelijke passie en oprechte aandacht voor de klant. Ik heb al meerdere bestellingen geplaatst en ben zeker van plan dit te blijven doen. Een absolute aanrader!

5. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Beste Jerky die ik tot nu toe in Nederland heb kunnen krijgen

Eerste keer zelf besteld nadat mijn vriendin al een proefpakket had besteld en ondertussen meerdere keren al. Mijn vriendin is uit de VS en we zijn het er samen over eens dat dit echt goede beef Jerky is na meerdere merken te hebben geprobeerd.

Ik had de Original, Garlic Teriyake en de Sweet Pepper besteld.

Daarbij had ik niet opgelet met bestellen en had een Pork Teriyaki Jerky besteld en dacht shit niet goed opgelet.
Waarschijnlijk is dit door het goede aanbod gebeurd.

Ik had er achter aan gemailed en werd vriendelijk beantwoord en het werd meteen gecorrigeerd.

Goede service en top product dus aardig tevreden en de handgeschreven kaart in de zending geeft wel de personal touch weer dat het met liefde gemaakt word en dat proef je ook duidelijk.

Tot de volgende bestelling

3. Februar 2026

Jerky is echt top!

Jerky is echt top. Hele grote stukken vlees, smaakvol, goed droog maar toch nog een gezonde bite.
Maple bacon is ongelooflijk lekker maar wel echt heel vettig, niet handig om uit de hand te eten vind ik, had het wat droger verwacht. Bedrijf met het hart op de juiste plaats, geen massaproductie, je merkt dat het met liefde gemaakt wordt.

2. Februar 2026

Beste Jerky ever.

De Jerky is echt van super kwaliteit. Heb nu al een aantal x besteld en het is steeds dezelfde kwaliteit. Wat ik ook super vind is bij elke bestelling krijg je een geschreven bedankje. Dat soort kleine dingetjes zoe je tegenwoordig niet meer maar geeft het ook een persoonlijk tintje. Echt super! Bestel alleen nog maar jerky bij jullie vandaan.

29. Januar 2026

Echt kwaliteit jerky

Het begint bij de website. Duidelijje uitleg, bestelling is eenvoudig te plaatsen en te betalen. Vervolgens snelle levering. En dan het belangrijkste, het product zelf. Ik ben echt een beef jerky fan, geen kenner of expert, maar gewoon een liefhebber. Wat Dutch Jerky maakt is echt mooie kwaliteit, mooi stuk jerky en goed van smaak.

25. Januar 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr