Dutch Jerky Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Leuk bedrijf, niet zo massaal en die persoonlijke aandacht voor de producten proef je. Is de tweede keer dat ik besteld heb, helaas waren en paar producten uitverkocht waardoor ik andere smaken heb ge... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het product is gewoon goed, brengt me terug naar m'n jeugd in Canada en past goed bij m'n carnivoor manier van eten. Persoonlijke touch met het handgeschreven briefje erbij en de snelle levering maakt... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

23-07-2026 heb ik mijn tweede bestelling gedaan Bij Dutch Jerk, Snel verzonden en het pakket snel binnen. Ook leuk met een handgeschreven brief erbij. De Jerky zelf is van goede kwaliteit, s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lekkere beef jerky, persoonlijk geschreven kaartje erbij. Snel geleverd. 1 zakje was open, gemaild, kreeg snel bericht terug dat ik bij volgende bestelling gratis zakje krijg. Ik zeg helemaal top, kan... Mehr ansehen

Vom Unternehmen geschrieben

Dutch Jerky is een bedrijf dat verse Beef Jerky produceert en verkoopt.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 83 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

187 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

VLEES!

Dit is de 2de keer dat ik bestel en het is weer eens super! Niets op aan te merken dan weer HEERLIJK!!! Het enige minpuntje dat ik heb is dat het weer bijna op is 😭

4. Oktober 2025

Wat een super bedrijf!

Super lekker vlees hebben ze en het is met echt goede aandacht grmaakt!
Wil je meer bestellen qwa inhoud geen probleem ze kunnen tot aan 250 gram leveren! Ideaal voor de groote eter!

1. Oktober 2025

Dutch Jerky

Dutch Jerky, ik kan niet meer leven zonder jullie top producten! Jullie zijn geen Jerkies maar de lekkerste Jerks zijn van jullie;)
Vooral de Pork Jerkies vind ik super Tasty! De nieuwe site en verpakkingen zijn trouwens Awesome! Ga zo door! En bedankt Dutch Jerky

27. September 2025

Super lekkere beef Jerky

Deze week mijn 2e bestelling ontvangen met nieuwe smaken. Bestelling ging super makkelijk online. Betaling ging ook super makkelijk. De bezorging ging super snel en de nieuwe smaken zijn super lekker. De 3e bestelling gaat zeker komen.

22. September 2025

Dit is mijn eerste keer

Dit is mijn eerste keer! Super snelle bezorging en super super lekker. 5 sterren makkelijk zelfs een handgeschreven bedankje! Wat jullie geven krijgen jullie terug

7. September 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Great site

Great site, good ordering process.

The jerky however is dry to the point it's almost inedible. Not an ounce of fat, just dry stringy meat. It's a style of jerky that is very shelf stable but not very fun to eat.

8. August 2025
Dutch Jerky-Logo

Antwort von Dutch Jerky

Hi! Thanks for the review. We've just launced a new webshop with 17 new flavors, of which most are very soft. Please send me an email with your order number and, if you still have them, the batch numbers of the too dry meat. Sounds like this was a production mistake, which we'd love to compensatie. Let me know! - Max

Lekkerste beef jerky!

Ik heb al meerdere keren bij Dutch jerky besteld, en mijn vader ook. Het is echt verslavend lekker! Wat je krijgt voor de prijs is ook geweldig. De beef jerky is wel wat harder dan bij de supermarkt maar ik persoonlijk vind dat ook veel lekkerder. Ik heb mijn nieuwe bestelling ook ontvangen met hersluitbare zakjes, wat ik veel fijner vind als de normale plastic zakjes. De worsten zijn ook super lekker. En je krijgt bij elke bestelling een hand geschreven briefje wat ik ook ontzettend leuk en persoonlijk vind. Het is echt een 10/10 en zeker het proberen waard!

1. August 2025

Top jerkey

Fantastishe jerkey vooral vergeleken met wat er tot nu toe in de supermarkt te vinden is. Prijs kwaliteit zeker waard.

9. Mai 2025

Aanrader!

Als je dit nog niet kent?!? Echt een aanrader! Verzenden zou iets sneller mogen, maar alles wordt goedgemaakt als je bestelling er is. Zo lekker en met zorg verpakt! Inclusief een persoonlijke boodschap. Ik ben helemaal fan!

7. Mai 2025

Top kwaliteit

Zeer snel geleverd.
Zeer lekker smaak!
Ik heb tig aantal beefjerky's geprobeerd de afgelopen jaren en deze is veruit de beste met weinig/amper suiker en enorm veel proteïnes.
Absolute smaakbom!

19. April 2025

Kwaliteit vlees

Mooie grote stukken vlees. Geen kleine slippertjes zoals meestal in de supermarkten ligt.
Lekkere smaken! Aanrader

31. März 2025

Eeste echte jerky

Eeste echte jerky die er is lekker van smaak en niet van dat bewerkt voedsel wat je uit de winkel is.
Je moet het leren eten dan is er niks aan de hand love is

29. März 2025

Goede Klantenservice

bij het bezorgen een verkeerd adres ingevoerd, na een mailtje naar de klantenservice was het gelijk opgelost en kwam me pakje een paar dagen later door de bus. smaken waren ook erg goed, zal zeker nog een keer bestellen!

25. März 2025

Smaakvolle snack

Proberen is een soort hobby van mij, soms pakt het niet zo goed uit maar deze keer wel.
Je kan bij deze Jerky merken dat dit met passie wordt gemaakt, deze jongens vinden het duidelijk belangrijk een goed product neer te zetten.
Het is smaakvol met een goede rooksmaak en goede textuur. Houwen zo!!

21. März 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

The Jerky boys

Net als de mens en dier is niets perfect ,maar deze maple en hickory jerky komt in de buurt .
Snelle levering en service.
Bij de versie van Teriyaki kon ik dat er kwa smaak niet echt uithalen.( Verbetering?
Die maple versie is ook in vergelijking iets wat malser en minder droog door de suikers denk ik.
En hij is practisch e nummer vrij( helemaal?)

13. März 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

This jerky is the real deal

Okay, so I am a jerky fanatic. I've been eating jerky my entire life and it's one of the things I really missed after moving to Europe from the US. It's a comfort food for me and has become the same for my eldest son.

I have ordered from many places over the years and sampled every variety I could get my hands on, trying to find a jerky that reminded me of my home favorite (Oberto from the Pacific Northwest). I've had some good ones, but none that made me want to reorder... until I found Dutch Jerky. The cut is larger than you usually find, but it's delicious, so why not have a bigger piece?

My favorite is the Maple & Hickory. Surprisingly, it doesn't taste at all like the one I was trying to replace, but, and I feel guilty saying this, I like it better.

I sure hope this internet review on the World Wide Web isn't public or gets back to Oberto, but if it does, I would humbly ask that they get the recipe so that I can enjoy it when I'm home visiting the folks.

3. März 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr