- Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De bezorger heeft het pakketje gewoon in de brievenbus geforceerd. De brievenbus staat een paar meter voor het huis en is niet bedoeld voor pakketjes, maar zoals de naam al zegt, voor BRIEVEN. De... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

3 katoenen Poloshirts besteld en 3 synthetische Poloshirts gekregen. Maar retourneren moest naar China terwijl ik toch op een nederlandse website besteld had. Het kon blijkbaar niet anders of ik... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Deze site geeft mooiere foto's, dan dat het er in werkelijkheid uit ziet. Ik had tevens mijn product terug gestuurd. Vervolgens maanden niks van gehoord. Krijg ik naar maanden alsnog de rekening gepr... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Whiskey wolf fles besteld maar na het lezen van alle reviews geschrokken en nog diezelfde dag bestelling ingetrokken. Werd direct op gereageerd, de bestelling werd geannuleerd en ik zou het geld retou... Mehr ansehen

Mangelhaft

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Eigenlijk NUL STERREN

Eigenlijk NUL STERREN
Wat een grote ontgoocheling, wat een bedrog, een gigantische scam.
U maakt een filmpje met snoep in een fraaie verpakking.....om dan enkel die kartonnen verpakkingen te versturen en VEEL TE DUUR te verkopen. Geen snoep geleverd EN dan moet je bovendien alles VOLLEDIG ZELF nog in elkaar knutselen. IN UW POST MELDT U DIT NIET DUIDELIJK.
Bovendien een zogezegde "extra cadeau t.w.v.12.50 euro. Dat is een kortingbon bij jullie. NOOIT koop ik nog bij jullie. NOOIT meer.
Bovendien houdt U mij liefst ( bijna) vier weken aan het lijntje voor u levert. Wat een boerenbedrog.
Georganiseerde afzetterij heet dit.
NOOIT MEER BIJ DUBIE kopen, da's mijn boodschap.

16. Dezember 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Waardeloos dhl heeft mijn pakket niet…

Waardeloos dhl heeft mijn pakket niet bezorgd doe zeggen dat ik bij dubie moet zijn en dubie op zn beurt stuurt me terug naar dhl !! Nee hier heb ik nooit meer iets van nodig wat een slechte service....van beide kanten belachelijk!

15. Dezember 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Oplichters die via China goedkope shit…

Oplichters die via China goedkope shit inkopen en dan vervolgens als eerste de verzendperiode steeds aanpassen. Vervolgens krijg je het product binnen en is het volledig iets anders. Ze adverteren met een Philips flosser en leveren een merkloos iets. Als je ze dan mailt voor retourneren reageren ze wel, echter terwijl zij een verkeerd product en valse info verschaffen moet je zelf de verzendkosten van minimaal 10 euro voor je rekening nemen om het weer naar China te retourneren. Ik ga sowieso ook een klacht bij klarna neerleggen. Begrijp niet dat zij met zulke dropshippers samenwerken. Zie nu veel meer van zulke reviews en ook dat er mensen zijn die melding gaan doen van fraude. Wellicht kan je mij via Facebook Clarissa van Geenhuizen een berichtje sturen dan kunnen we samen bundelen.

14. Dezember 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb nog nooit zo een oplichter…

Ik heb nog nooit zo een oplichter meegemaakt. Maar ooit moet het de eerste keer zijn.
Een explosie cadeaubox wordt prachtig voorgesteld in hun reclame. Dit beantwoordt absoluut niet hoe het voorgesteld wordt. Niet kopen , het is pure oplichterij en ik hoop dat vanuit de overheid snel gehandeld wordt naar deze oplichters. Ik heb aangifte gedaan.
Je krijgt gewoon enkele stukken karton zonder uitleg!!! 35,-€ (en liefst zsm bestellen want de klok tikt van de aanbieding)
Als Dubie op deze manier geld wil verdienen, ga dan beter gewoon geld stelen.

13. Dezember 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik bestelde 2 explosie cadeauboxen en…

Ik bestelde 2 explosie cadeauboxen en zou er nog een derde cadeaubox gratis ter waarde van 12,95€ bijkrijgen. Volgens het filmpje was het fantastisch, maar wat kreeg ik 2 pakjes met kartonnen doosjes en deksels voor 34,95€ , geen uitleg wat ik daar verder moest mee doen, niks ,het cadeau van 12,95€ kreeg je pas bij een nieuwe bestelling van 50€ ! Terugsturen kon in de eerste 14 dagen naar….Azië ! Ik kocht toch bij Dubie Nl ? Het is een 100% bedrieglijke site : Dubie(eus) ja ! Hier word ik kwaad van !

11. Dezember 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ik krijg een merkloos artikel terwijl…

ik krijg een merkloos artikel terwijl ik een philips apparaat besteld heb. Nu moet ik verzendkosten betalen om het terug te sturen, lijkt me oplichterij.
Als ik iets anders krijg dan besteld, ga ik niets betalen
E.

5. Dezember 2024

Een waterflosser gekocht voor €37,95

Een waterflosser gekocht voor €37,95. Stond bij Philips waterflosser. Echter is het helemaal geen Philips product en is het van zeer slechte kwaliteit! Pas op!! Dit bedrijf doet dus aan fraude.

Ze komen niet met een passende oplossing, dus ik ga aangifte doen ivm fraude.

4. Dezember 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Helaas niet minder dan 1 ster kunnen…

Helaas niet minder dan 1 ster kunnen geven. Zit al een maaaaand te mailen dat ze mijn bestelling moeten annuleren van 12 oktober (!!!!!!) en aan klarna terugkoppelen gezien ik onjuiste berichtgeving ontvangen heb omtrent de levering bestelling. Zeker 6 x aangegeven dat ze mijn bestelling moeten annuleren, niks van gekomen. Ik krijg het gevoel dat de inhoud van mijn mails niet eens gelezen wordt.

Vandaag WEER gemaild, ben benieuwd of ik daar wel een reactie op kan verwachten. Belachelijk. Ik zal iedereen in mijn omgeving dubie afraden.

Nog nooit zo slecht behandeld.

12. Oktober 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Product komt helemaal niet overeen met…

Product komt helemaal niet overeen met het filmpje. Hele retour procedure om er dan achter te komen dat je naar China moet terugsturen!! Ik dacht bij een Nederlandse site te bestellen… Veel te duur natuurlijk om terug te sturen. Schandalig misleidend wat ze posten

3. Dezember 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr