Sleutel wilde niet meer uit het slot. De slotenmaker is een zeer vriendelijke man die mij zeer snel te hulp schoot. Goede communicatie, snelle en goede service, en goed advies. Zeker aan te raden voor... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Het probleem met het sluitwerk (binnenwerk) en de deurkrukken die eruit voelen is goed opgelost. Deur sluit nu weer goed. Alles snel en volgens afspraak geregeld. Ben zeer tevreden
Vom Unternehmen geschrieben
Slotenmaker GD is een professioneel en betrouwbaar slotenmakersbedrijf dat klaarstaat voor zowel particulieren als bedrijven. Wij zijn gespecialiseerd in het openen, repareren en vervangen van sloten en bieden snelle hulp bij spoedgevallen, zoals buitensluitingen en schade na inbraak. Bij Slotenmaker GD staan veiligheid, vakmanschap en transparantie centraal. Wij werken met hoogwaardige materialen en moderne technieken om ervoor te zorgen dat uw woning of bedrijfspand goed beveiligd is. Klanten kunnen rekenen op duidelijke afspraken, eerlijke prijzen en een nette afwerking. Dankzij onze snelle service en klantgerichte aanpak zijn wij vaak direct beschikbaar en streven wij ernaar om elk probleem zo snel en zorgvuldig mogelijk op te lossen. Uw veiligheid en tevredenheid zijn onze hoogste prioriteit.
Galvanistraat 6-1, 6716 AE , Ede, Niederlande
- 0850605157
- Info@slotenmaker-gd.nl
- www.slotenmaker-gd.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Top ervaring!🔑
Top ervaring!🔑
Supersnelle actie en perfect geholpen!
Heel erg fijn, want je staat echt even raar te kijken op zo’n moment, zeker als er een groep met 30 kinderen op je wacht😉🧡
UITSTEKENDE SERVICE
UITSTEKENDE SERVICE! De slotenmaker kwam precies op tijd en was binnen no time klaar. Hij werkte snel, professioneel en wist direct wat er moest gebeuren.
Wat ik vooral enorm waardeer, is zijn eerlijkheid. Hij ontdekte dat een eerdere slotenmaker veel te veel geld had gevraagd voor de werkzaamheden. Dankzij zijn inzet en transparantie hebben we het teveel betaalde bedrag teruggekregen. Dat zie je tegenwoordig helaas niet vaak meer.
Hij heeft mijn vriendin ontzettend goed geholpen, nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen en dacht echt met ons mee. Betrouwbaar, deskundig en klantvriendelijk. Ik raad hem dan ook aan iedereen aan die op zoek is naar een eerlijke en professionele slotenmaker! Bedankt voor de geweldige service!
Goede communicatie en vakkundige snelle…
Goede communicatie en vakkundige snelle reparatie
Goede, kundige slotenmaker
Goede ervaring met dit bedrijf. Ik werk bij een makelaarskantoor, waar nog wel eens wat cilinders gewisseld moeten worden en dan is goed en snel contact altijd prettig, dit was dan ook hier het geval. De jongens op locatie waren vriendelijk en kundig. Zeker voor herhaling vatbaar!
Liep een beetje chaotisch maar tevreden met resultaat
Het monteren van nieuwe cilinders duurde een stuk langer dan gepland en ging best chaotisch. Maar dit kwam voor een deel door autopech en Rayen heeft gezorgd dat het werk uiteindelijk goed werd afgerond.
Paniek snel niet meer nodig
Een dag voor onze verhuizing draaide het slot door en kwamen we niet meer binnen. Paniek! Na bellen stond er in no time een allervriendelijkste meneer voor de deur die het probleem in een handomdraai oploste. Hijzelf was heerlijk geruststellend, het werk netjes en de prijs alleszins redelijk. Aanrader! Ik zou hem onmiddellijk opnieuw bellen.
Aardige meneer en dacht met mij mee qua…
Aardige meneer en dacht met mij mee qua kosten en kwam met de beste oplossing.
Ik kan dit bedrijf echt aanbevelen!
Ik kan dit bedrijf echt aanbevelen. We kregen netjes vooraf een prijsopgave. Ze kwamen snel langs we kregen een belletje over de precieze aankomst tijd. Fijn zodat je niet de hele middag thuis hoeft te blijven. Keurig werk gedaan!
Snel en goed
Te vaak sleutels verloren, slot laten vervangen. Goed advies, snel en goed geregeld
Goed geholpen toen ik de sleutel binnen…
Goed geholpen toen ik de sleutel binnen had laten liggen en daardoor mn huis niet meer in kon. Helaas moest hij het hele slot vervangen, maar wel zo gepiept!
Wij raden deze slotenmaker zeker aan!
Wij raden deze slotenmaker zeker aan. Hij kwam binnen de afgesproken tijd, was vakbekwaam, wist het probleem op te lossen en was erg vriendelijk!
Beleefde jongeman
Beleefde jongeman! Was er binnen de kortste keren. Prijs en kwaliteit was ook echt goed!
Snel en kundig!
Afgelopen vrijdag de deur dicht getrokken met de sleutel nog op tafel. We zijn snel te hulp geschoten door dit bedrijf en netjes op de hoogte gehouden mbt de verwachte aankomsttijd.
Toen hij eenmaal voor de deur stond had hij deze in 10 seconden voor ons open gemaakt zonder schade. Aan het eind van de dag heeft hij ons een factuur gestuurd. Nette en betrouwbare ervaring.
Wij zijn snel en vakkundig geholpen
Wij zijn snel en vakkundig geholpen.
Waarderen dit enorm en raden hem zeker bij andere aan!
Betrouwbare slotenmaker
Nadat ik mijn achterdeur niet meer kon gebruiken, op zoek naar een spoedherstel, daarbij wil je een betrouwbare slotenmaker. Gevonden in Ryan. Komt afspraken na en vooraf duidelijke prijsopgaaf. Voor mij blijft hij in mijn contacten staan voor de toekomst.
Snelle service vriendelijke man 💪
Snelle service
Snelle service, vriendelijke medewerker die snel en vakkundig heeft geholpen.
Slot draaide door
Slot functioneerde niet meer goed. Nieuw slot in laten zetten en het werkt weer naar behoren. Blij mee!
Goede ervaring gehad met slotenmaker…
Goede ervaring gehad met slotenmaker GD. Mijn meerpuntsluiting was stuk. Hij kwam gelijk ter plekken vervangen. Aanrader.
Kwaliteit
Na gebeld te hebben
Snel ter plaatse
Gelijk door wat het probleem was en dat Snel vakkundig opgelost
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.