ben al jaaaaren klant en altijd via mail ,bellen of o.d heel prettig geholpen bij wat dan ook. blijf zelf ook wel altijd correct en vriendelijk tegen hun medewerkers . vind de recensies van de mens... Mehr ansehen
Al jaren een basisverzekering. De manier van werken, geen reclame, geen kortingen, spreekt me aan. De vorige directeur verdiende met nevenfunctie beleggen zoveeel geld en dat hield hij niet voor zi... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Zonder inlichten geen vergoeding pillen.
Bloeddrukpillen wilde apotheek jaren geleden al niet geven. Dus zelf voorschieten en declareren. Per 1-1-2026 worden mijn Bloeddrukpillen helemaal niet meer vergoed. DSW wijst mijn declaratie af zonder reden. Verteld eind 2025 dit niet aan mij dus heb ook geen alternative kunnen overwegen. Geld, winst centraal. Mens niet meer. Als ik ziek wordt levert ze dat meer geld op. Winwin voor DSW.
DSW Boycotts Israeli company. I Boycott DSW. Customerunfriendly.
I had had insurance with them for several years, because they were ranked as having good customerservice. For that I paid a premium. Today I called and the lady was " itchy" not only that she was very very unhelpful. I guess she thinks everyone not living in de Randstad is dumb, something that many from there think. My problem was pills. Specifically geberic pills made by TEVA. DSW is boycotting TEVA because its a Israeli company. I guess DSW would have boycotted a UK company in WW2 as well because they bombed nazi germany. Anyway. They replaced my pills with an inferior brand. The pills are less effective and also are hard to get out of teh strip especially when you have rheumatitis. Its impossible. Scissors wont work eithe ror a hammer. If I want the original back I have to pay for it now out of pocket. Very very customer unfriendly esp for old people with reuma hands.
Niet eens 1 ster waard
Niet eens 1 ster waard. Mijn ervaring met deze organisatie kan ik helaas alleen maar typeren als diep teleurstellend en frustrerend. Ondanks herhaalde pogingen om tot een constructieve oplossing te komen voor een openstaande betalingsachterstand, stuitte ik steeds op een muur van bureaucratische rigiditeit en protocollair denken. Elke interactie werd gekenmerkt door repetitieve standaardantwoorden, waarbij expliciet werd geweigerd enige vorm van maatwerk of redelijke afweging te overwegen.
Het gebrek aan bereidheid om inhoudelijk mee te denken, gecombineerd met de mechanische herhaling van “het is niet mogelijk”, illustreert een alarmerend tekort aan klantgerichte problematiekoplossing. Het lijkt erop dat de organisatie niet bereid is af te wijken van een star beleid, zelfs niet wanneer er sprake is van een duidelijke intentie tot afwikkeling van de verplichtingen.
Hoewel de medewerkers op een beleefde manier te werk gingen en hun beperkte bevoegdheden niet overschreden, weegt dit geenszins op tegen het structurele gebrek aan flexibiliteit en oplossingsgerichtheid. Voor een entiteit die geacht wordt professioneel en klantvriendelijk te opereren, is dit een bijzonder schrijnend tekortschieten.
Het is voor mij volstrekt onbegrijpelijk dat, zelfs na expliciete verzoeken om escalatie naar een leidinggevende of een klachtenafdeling, er geen enkel perspectief op een werkbare oplossing werd geboden. Kortom: de organisatie lijkt meer gericht op het handhaven van interne protocollen dan op het daadwerkelijk faciliteren van een redelijke en praktische uitkomst voor haar klanten.
Dsw helemaal prima
Nooit gedoe.
Goede betalingsvoorwaarden.
Later betalen komt ook nog goed. Dank dat er nog fatsoenlijke bedrijven bestaan.
Valse en misleidende 'organisatie'.
Verstrekken valse en misleidende informatie. Blijken of doen of ze dit niet begrijpen en weten er hierdoor al jaren voor te zorgen dat je niet kunt overstappen. blijken administratie en financiën niet op orde te hebben en schuiven dit af naar verzekeraar en gebruiken dit om je 'te binden'. Je krijgt zorg opgelegd die je niet nodig hebt en dus onnodig (ernstige) gezondheidsklachten en problemen.
Bloodsuckers
Switched to dsw from fbto to save costs on blood sucking monthly healthcare payments,or so i thought. Read carefully all the fine print on dental healthcare and what's covered otherwise you'll pay the full cost, whilst these blood suckers receive monthly payments for services not rendered due to said small print. You can't escape paying these merchants their pound of flesh.
DSW is een van de kt verzekering.eind…
DSW is een van de kt verzekering.eind 2026 ben ik hier weg.o.a fisio wordt niet betaald,moeten hellaas zelf betalen
Slecht
Slecht. DSW verbreekt het contract met onze fysiotherapeut in de laatste maanden van het jaar, waardoor er geen vergoedingen meer plaats vinden. Wij moeten dus zelf de laatste 2 maanden de kosten betalen, danwel elders behandelingen voortzetten. Dit is in mijn beleving wel het allerslechtste dat je kan doen. Het vertrouwen is ernstig geschaad. Ze hebben bij DSW wellicht niet in de gaten, dat ze hun eigen voortgang in gevaar brengen.
DSW tien sterren
DSW is een bereikbaar, vriendelijke, overzichtelijke zorgverzekeraar die bij mij past.
Ook hun aanvullende verzekering is er een die voor het grootste deel voldoet aan wat ik nodig heb.
De app is gemakkelijk, staat fouten van mijn kant toe en rekent me er niet op af.
Ik heb x op x de ervaring dat DSW ook telefonisch hun klanten snel, goed en zeer behulpzaam te woord staat met kennis van zaken.
Dit -2025- is het eerste jaar dat ik klant van DSW was, ook mijn fysio was er gelukkiger mee dan VGZ bijvoorbeeld die veel minder vergoeden (hou je daar als patiënt rekening mee ? Niet alle zorgverzekeraars hebben dezelfde afspraken met jouw behandelaar )
Ik besloot zonder omkijken ook in 2026 gebruik te blijven maken van het gemak, het vertrouwen en de rust die deze verzekeraar me boodt.
Medicijn baarmoederkanker.
Op maandag 26 mei 2025 ging ik samen met mijn vrouw naar het Ommelander Ziekenhuis te Scheemda.
Mijn vrouw leed aan zware bloedingen. De apotheker van het ziekenhuis kon de noodzakelijke medicatie niet verstrekken en verwees naar een aanwijzing van de bevoegde minister aan de Inspectie voor de Gezondheidszorg. (IGJ). Deze dienst dient handhavend op tegen o.a. DSW Zorgverzekering.
Nog dezelfde dag konden de medicijnen worden opgehaald bij een duitse apotheek net over de grens.
De medicijnen werden afgerekend; kosten €511,03.
Op 26 mei 2025 maakte DSW slechts €185,81 over op de rekening. IGJ dient op te treden tegen DSW Zorgverzekering omdat vergelijkbare medicijnen naar Nederland moesten worden gehaald door de doodzieke patient omdat er een tekort is in Nederland.
Geschrokken van de klantenservice
Er was een aanbieding om via euroclix je zorgverzekering af te sluiten. Nu de 31e is de aanbieding weg. Dus gebeld met de klantenservice en ben nog nooit zo onbeschoft te woord gestaan eigenlijk. Geen zin kon ik uitspreken of het werd al afgebrand, het leek haar weinig te interesseren allemaal. Kreeg een mooi verhaal met dat al het geld naar de zorg gaat en geen reklame of acties. Oke, maar waarom zijn ze dan nt zonduur of duurder dan zorgverzekeringen die het wel kunnen? Het verhaal is leuk ,maar laat dat dan ook blijken uit je prijs. Zeer onbetrouwbaar gesprek, mijn overstap nog maar niet naar dsw gemaakt.
WAARDELOOS!!!
WAARDELOOS!!!! zoveel spijt van. Onwijs hoge zorgkosten dit jaar en ze vergoeden bijna niks terwijl andere zorgverzekeraars dat wel doen. NIET DOEN!!!
ben al jaaaaren klant en altijd via…
blijf zelf ook wel altijd correct en vriendelijk tegen hun medewerkers .
vind de recensies van de mensen die hier zo vreselijk ontevreden zijn volstrekt onbegrijpelijk.
ligt wellicht aan hun of niet zo goed begrijpen van de regels en mogelijkheden mbt hun verzekering danwel aan een gebrek aan communicatievaardigheden.
Discriminatie door DSW Zorgverzekering
De laatste tijden doet DSW veel aan discriminatie. Een Nederlandse bekende die bij een ongecontracteerde thuiszorg zit en zorg krijgt, dient een declaratie in en heeft het binnen 2 dagen binnen op z’n rekening. Terwijl ik als allochtoon 30 dagen moet wachten. Nou heb ik geswitcht van thuiszorgorganisatie en nu weer raak. 30 dagen.
Een perfecte zorgverzekering
Een perfecte zorgverzekering! Goed bekend staand bij zorgverleners, een snelle afhandeling van declaraties. Een klantenservice, vriendelijk en adequaat.
Het drama wat ze klanten'service' noemen.
Als het goed gaat, gaat het goed. Maar als iets niet goed gaat, dan kom je erachter dat het geen fijne, begripvolle zorgverzekering is.
Ik kreeg een rekening niet gedeclareerd. Reden van afwijzing was onduidelijk. Dus bellen. De telefoon wordt redelijk snel beantwoord, maar... eerst doorverbonden met een medewerker die buiten loopt tijdens zijn lunchpauze, niets kan doen en moet je dus opnieuw bellen. Dan een medewerker die na lang wachten komt met het antwoord: "De vergoeding valt niet onder uw verzekering" joh... maar waarom dan niet? Weer in de wacht, krijg ik ineens een andere medewerker aan de telefoon. Weer hetzelfde verhaal doen. Uitiendelijk 30 minuten bezig geweest voor een simpel antwoord op mijn vraag. De reden van afwijzing kon ik zo niet echt genoegen mee nemen omdat dit niet duidelijk in de voorwaarden werd genoemd. Klacht ingediend, ook over de chaos bij de klantenservice. Krijg ik een (ik denk) AI gegenereerd antwoord terug. Een gekopieerde tekst zonder duideijk antwoord op mijn klacht. Alsof het van een robot komt. Wordt totaal niet serieus genomen, geen excuses, geen begrip (eerder een gebrek daaraan) wordt verder niet naar gekeken, niets mee gedaan. Ze staan ook echt niet open voor verbetering.
Nu is het wel bekend dat een (zorg)verzekering vooral zakelijk te werk gaat, valt over kleine zinnetjes en niet meet met een menselijk maat. Maar toch viel mij dit tegen. Ook als je ziet wat voor tekst er staat als je een klacht indient. Alsof ze je serieus gaan nemen en heel begripvol zijn.
Ik had beter niets kunnen doen, had ik een beter gevoel aan overgehouden dan de frustratie die ik nu heb omdat ik totaal niet gehoord wordt.
Ik schrijf deze review dan ook zodat je weet dat je er niets van moet verwachten. Kan het alleen maar meevallen.
Dus bel ze niet, je schiet er niets mee op, zonde van je tijd. Hetzelfde geldt voor het indienen van een klacht/suggestie.
Bespaar jezelf de moeite en de frustratie.
Het is een verzekering. Het draait om geld, niet om mensen.
Al jaren klant
Al jaren een basisverzekering. De manier van werken, geen reclame, geen kortingen, spreekt me aan. De vorige directeur verdiende met nevenfunctie beleggen zoveeel geld en dat hield hij niet voor zichzelf.
Prima afdeling die fraudes opspoort. Helaas is de overheid daar spelbreker.
Kortom een verzekeraar die er is voor iedereen. Ik heb geen aanvullende verzekeringen en dat is met name, omdat mondhygieniste en orthomoleculair te weinig vergoeden. Ik ga drie keer per jaar naar de mondhygieniste.
Uit de basisverzekering wordt goed vergoed. Je kunt bellen en krijgt goede info. Menselijkheid. Ik hou er van.
Uitstekende zorgverzekering
De eerste zorgverzekering waarbij dit jaar alles vlekkeloos is verlopen in tegenstelling tot het gedoe en onduidelijkheid en de onbereikbaarheid van andere zorgverzekeringen. DSW is goed bereikbaar en de service is TOP. Voor een paar tientjes meer blijf ik graag bij DSW verzekerd.
Waardeloze klantenservice
Klantenservice is onvriendelijk, brutaal en onprofessioneel.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.