heb onlangs bekers laten bedrukken bij dit drukbedrijf uit Amsterdam en ben ontzettend tevreden. Het contact verliep soepel, de bestelling was snel klaar en de kwaliteit van de bedrukking op de bekers... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Eerste order ging goed, maar mijn tweede order totaal niet. Drukbedrijf werkt met een geautomatiseerd systeem waardoor het leek alsof ons product onderweg was voor bezorging. Na navraag bleek dat... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
More expensive than other Dutch print companies. Printing appears to be done offsite and therefore takes much longer than other Dutch print companies. Delivery date missed by two days. Mailbox packagi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Besteld een buitenposter, zoals meerdere keren eerder, wederom een bijzonder mooie poster, 😊 Echter zaten de bevestigings ringen niet op de voorgedrukte posities, wat enorm jammer was en de pos... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
De scherpste tarieven voor topkwaliteit Doordat we grote volumes drukken en printen in onze drukkerij in Amsterdam, kunnen we je zeer scherpe prijzen bieden - zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen.´Eerlijke´ prijzen noemen we dat. Daarom vind je ook geen verborgen kosten in onze tarieven. Geen administratiekosten. Geen verzendkosten. De prijs die je ziet, is de prijs die je betaalt.
Snel of nog sneller?
Morgen drukwerk nodig? Dan regelen we dat – als je het vandaag vóór 12.00 uur bestelt. Maar als je iets meer tijd hebt, kunnen we ook uitwijken naar onze drukpersen in Duitsland en België. Voor iedere opdracht kiezen we de best optie voor jouw drukwerk. Je krijgt dus altijd de beste kwaliteit – bij zowel een Budget-, een Standaard- en een spoedlevering.
Alles kan
Offset drukwerk of liever digitaal? In een standaard formaat voor je briefpapier of op afwijkend formaat voor een opvallende reclamecampagne? We komen er altijd uit. Wij hebben zelf slechts één wens: dat we op het milieu mogen letten door jouw opdracht op FSC gekeurd papier te drukken (dat heeft geen invloed op de prijs of de kwaliteit, wél op ons klimaat). Bestel het SampleBook voor alle papiersoorten en afwerking en maak kennis met ons drukwerk.
Niet goed komt altijd goed!
Wij maken ons oprecht druk over jouw drukwerk. Maar niemand is perfect. Zelfs wij zijn niet onfeilbaar. In die ene héél kleine kans dat er toch iets fout gaat, doen we niet moeilijk. Dan komen we met een gepaste oplossing. Beloofd.
Spaklerweg 75A, 1114AE, Amsterdam, Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 78 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Onze bestelling was uiteindelijk snel binnen.
Echter is (zoals al vele melden) het uploaden van bestanden een drama.
Maak dit eens eenvoudiger voor leken.
Het drukwerk zelf is prima en goede kwaliteit.

Antwort von Drukbedrijf.
Eerste bestelling bij drukbedrijf. ging niet zonder slag of stoot. Maar wel netjes en correct opgelost door Chiel. 2500 flyers voor een scherpe prijs. Na jaren bij een concurrerend bedrijf te hebben besteld was ik toe aan een drukker met scherpere tarieven en snellere levertijden. Uiteindelijk kwam ik uit bij Drukbedrijf. Redelijk simpel om een bestelling te plaatsen. Bij het uploaden van mijn bestanden ging het echter mis, daar mijn bestanden waarschijnlijk iets te groot waren. Na meerdere malen contact te hebben gehad is het uiteindelijk goed gekomen en waren daar mijn prachtige flyers in mum van tijd geleverd.

Antwort von Drukbedrijf.
Een eens maar nooit meer ervaring. Bestelling met spoed geplaats en hiervoor betaald. Zou op tijd worden geleverd, nog op donderdag nagebeld omdat het product in het weekend nodig was, zou goed komen. Vrijdag geen trackingcode, weer contact en blijkt nog in productie te zijn in Duitsland nota bene. Zelfde dag verzonden en dus 4 dagen te laat ontvangen. Weer contact en er zou een credit worden gemaakt van de kosten voor spoedlevering en een paar procent extra. Na een week niets gehoord en vervolgens 3 mails gezonden. (Op de site staat groot dat men de mail altijd binnen 2 uur beantwoord) dit moet 150 uur zijn want na een week eindelijk een antwoord. Credit inmiddels ontvangen maar goede les voor de toekomst. Nooit meer bestellen bij een zaak die de waarheid niet spreekt en zeer slecht bereikbaar is voor klachten. Update: Na een week telefonisch contact met "mijn" contact persoon die het verhaal heeft aangehoord, van goede wil leek en van verbetering sprak en me een leuke korting op een eventueel volgende bestelling aanbood die dan zeker goed zou gaan zodat ik het vertrouwen terug zou krijgen, zou per mail worden bevestigd. Helaas nu 9 dagen verder en geen enkele mail ontvangen laat staan een korting. Ook 2 dagen geleden nog per mail eens gevraagd waar de beloofde korting en bevestigingsmail bleef en ook hier geen enkele reactie op gehad. Ik stel geen prijs meer op enig contact en laat die korting ook maar lekker zitten, ik ben klaar met dit bedrijf. Als je geen afspraken nakomt, niet reageert op je mail en onjuistheden tegen de klanten verkondigd dan is het wat mij betreft einde oefening.

Communicatie ...afgesproken deadline ..zeer zeer slecht

Antwort von Drukbedrijf.
Fantastische banieren! Goed van kleur, precies op de maat die ik gevraagd had.
Het opnemen van de bestelling liep wat stroef. Deels doordat ik geen standaard product wilde. De site om de bestellen, belalen en dan bestanden te uploaden is niet erg gebruiksvriendelijk. Meer uileg in vervolgstappen lost dit denk wel op.

Antwort von Drukbedrijf.
snelle levering, goede prijs, goed verpakt, goede kwaliteit!

Antwort von Drukbedrijf.
Ben goed geholpen en de producten zijn geworden zoals ik voor ogen had! Heb meerdere keren besteld en kom zeker weer in de toekomst terug!

Antwort von Drukbedrijf.
Zeer tevreden met de samenwerking en het resultaat. De cocktailprikkers zijn zeer net afgewerkt en van goede kwaliteit.
We hadden een probleem met DPD, daarbij hielpen ze ons goed en hielden ze ons constant op de hoogte.

Antwort von Drukbedrijf.
Prima service en uitstekend resultaat! Wel proefdruk vragen want een telefoonnummer was fout overgenomen en zo konden we dat gelukkig corrigeren.
Had wel een klein excuusje afgekund, maar niet gekregen ;)

Antwort von Drukbedrijf.
schoon product , mooi afgewerkt en snel levering .
jullie zijn goed bezig !!
ik zal zeker nog bestellen .

Antwort von Drukbedrijf.
Goed en deskundig advies. Goede prijs/ kwaliteit en hele snelle service!!

Antwort von Drukbedrijf.
Heel fijne en snelle levering en goede kwaliteit! Ben heel tevreden over Drukbedrijf.

Antwort von Drukbedrijf.
Wij werken regelmatig samen met Drukbedrijf en ik heb tot nu toe altijd hele prettige ervaringen! Wat mij betreft is Drukbedrijf dan ook een grote aanrader om mee samen te werken.

Antwort von Drukbedrijf.
Ongelofelijk snel geleverd en prachtige kwaliteit. Meteen geholpen met mijn vraag in de mail, dus erg tevreden!

Antwort von Drukbedrijf.
Het product is van goede kwaliteit. Helaas kwam het wel een dag later aan dan er bij order gecommuniceerd was, maar dat kan een keer gebeuren als het wat drukker is. De mensen bij de service hebben mij vriendelijk te woord gestaan.

Antwort von Drukbedrijf.
Ik was zo blij verrast met de service van Drukbedrijf. Ik bleek een onhandig bestand te hebben aangeleverd maar ik werd zo goed geholpen. Ze belden zelf en er werd keurig uitgelegd wat ze voor me konden doen. Het uiteindelijke resultaat was geweldig en tegen een heel redelijk tarief.

Antwort von Drukbedrijf.
We hebben 104 T-shirts en 124 Hoodies gekocht en laten drukken. Men heeft ons zeer goed en met veel geduld geholpen, daar wij niet goed wisten hoe we alles moesten aandragen.
We zijn er super blij mee en we hebben ze bijna allemaal binnen en week verkocht!!

Antwort von Drukbedrijf.
Erg meedenkend bedrijf die snel reageert op je vragen en je persoonlijk te woord staat.
60 shirts laten bedrukken die binnen een week weer terug waren bij ons op kantoor.

Antwort von Drukbedrijf.
Ik dien namens mijn opdrachtgever de Culturele Stelling van Amsterdam een klacht in over 2 niet uitgevoerde en niet op tijd afgeleverde opdrachten. Hierdoor konden wij een onderdeel van het evenement niet uitvoeren en is er reputatie schade ontstaan.
Het betreft: 1 stijgerframe voor een groot doek en een bedrukt steigerdoek (2x). Wij organiseerden een evenement op zaterdag 25 mei 2024 door het centrum van Amsterdam. Dit bedrijf heeft de 2 opdrachten niet afgeleverd waardoor 2 onderdelen van het evenement niet konden plaatsvinden en hebben wij een schade opgelopen van 780 euro aan arbeidsloon en veel immateriële schade.
Wij voelen ons schandalig behandeld. Ook via de telefoon wij kregen wij het idee dat ze alleen zichzelf aan het goedpraten waren en totaal nauwelijks of niet realistisch hebben gezocht naar oplossingen. Terwijl wij al meer dan een week daarvoor de opdracht hebben gegeven en het geen spoedopdracht was.
Een opdracht is terugbetaald. De andere 2 grote prints op mesh doek tot nu toe niet.
Wij hebben het idee dat Drukbedrijf geen echt bedrijf is maar een professioneel uitziende website met een telefoon. Op de Spaklerweg is er namelijk geen productie.
Ik vroeg of ik de bestelling dan niet zelf kon ophalen maar dat was niet mogelijk want daarvoor moest ik naar een andere stad waar sowieso de helft van de bestelling maar beschikbaar was. Dit alles terwijl zij al 2 dagen te laat waren en het evenement diezelfde dag opgebouwd moest worden.
En ze hadden hier geen koerier voor dat moest ik dan zelf betalen.

Antwort von Drukbedrijf.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.