Drukbedrijf. Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

heb onlangs bekers laten bedrukken bij dit drukbedrijf uit Amsterdam en ben ontzettend tevreden. Het contact verliep soepel, de bestelling was snel klaar en de kwaliteit van de bedrukking op de bekers... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Eerste order ging goed, maar mijn tweede order totaal niet. Drukbedrijf werkt met een geautomatiseerd systeem waardoor het leek alsof ons product onderweg was voor bezorging. Na navraag bleek dat... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

More expensive than other Dutch print companies. Printing appears to be done offsite and therefore takes much longer than other Dutch print companies. Delivery date missed by two days. Mailbox packagi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Besteld een buitenposter, zoals meerdere keren eerder, wederom een bijzonder mooie poster, 😊 Echter zaten de bevestigings ringen niet op de voorgedrukte posities, wat enorm jammer was en de pos... Mehr ansehen

1. Druck- und Schildergeschäft
  2. Geschäft für bedruckte Kleidung

Über Drukbedrijf.

Vom Unternehmen geschrieben

Natuurlijk wil je een scherpe prijs voor je drukwerk. Maar het moet er óók kwalitatief uitzien. En snel geleverd worden. Precies daarom ben je bij Drukbedrijf. aan het juiste adres. Of je nu een particulier, vereniging, klein of groot bedrijf bent - bij ons bestel je gemakkelijk en snel al je drukwerk tegen een scherpe prijs. Gegarandeerd!

De scherpste tarieven voor topkwaliteit Doordat we grote volumes drukken en printen in onze drukkerij in Amsterdam, kunnen we je zeer scherpe prijzen bieden - zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen.´Eerlijke´ prijzen noemen we dat. Daarom vind je ook geen verborgen kosten in onze tarieven. Geen administratiekosten. Geen verzendkosten. De prijs die je ziet, is de prijs die je betaalt.

Snel of nog sneller?
Morgen drukwerk nodig? Dan regelen we dat – als je het vandaag vóór 12.00 uur bestelt. Maar als je iets meer tijd hebt, kunnen we ook uitwijken naar onze drukpersen in Duitsland en België. Voor iedere opdracht kiezen we de best optie voor jouw drukwerk. Je krijgt dus altijd de beste kwaliteit – bij zowel een Budget-, een Standaard- en een spoedlevering.

Alles kan
Offset drukwerk of liever digitaal? In een standaard formaat voor je briefpapier of op afwijkend formaat voor een opvallende reclamecampagne? We komen er altijd uit. Wij hebben zelf slechts één wens: dat we op het milieu mogen letten door jouw opdracht op FSC gekeurd papier te drukken (dat heeft geen invloed op de prijs of de kwaliteit, wél op ons klimaat). Bestel het SampleBook voor alle papiersoorten en afwerking en maak kennis met ons drukwerk.

Niet goed komt altijd goed!
Wij maken ons oprecht druk over jouw drukwerk. Maar niemand is perfect. Zelfs wij zijn niet onfeilbaar. In die ene héél kleine kans dat er toch iets fout gaat, doen we niet moeilijk. Dan komen we met een gepaste oplossing. Beloofd.

Akzeptabel

Alle Bewertungen

55 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Great quality at competitive prices

I have been working with Drukbedrijf for our printing needs for 4 years now and I have never been disappointed. Banners, flyers, Tshirts, posters, stickers… Great quality, competitive prices and quick deliveries. Customer service is also very good.

17. Oktober 2025

Dear Elena,

Thank you very much for your review, we really appreciate it! Nice to hear that you are satisfied with all your orders at Drukbedrijf. in the past 4 years :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We bestellen met kantoor al jaren naar…

We bestellen met kantoor al jaren naar volle tevredenheid bij Drukbedrijf. Snelle communicatie en prima kwaliteit visitekaartjes.

13. Oktober 2025

Beste Esther,

Ontzettend bedankt voor de 5 sterren. Super om te horen dat jullie al jaren tevreden klant zijn bij Drukbedrijf.! Daar doen we het voor :)

Netjes gedrukt, conform verwachtingen

Netjes gedrukt, precies op tijd en het bestelproces was handig.

10. Oktober 2025

Hi Paul,

Goed om te lezen dat je tevreden bent met jouw bestelling bij Durkbedrijf.! Bedankt voor de mooie review.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Eigen accountmanager voor bedrijfsopdrachten. De kwaliteit van het gedrukt boekje was erg mooi.

29. August 2025

Antwort von Drukbedrijf.

Bedankt voor jouw review!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Tevreden

Na het aanleveren van de bestanden voor buttons nam het bedrijf contact op om af te stemmen of de preview overeen kwam met wat ik wilde. Pas toen ik tevreden was, gingen de buttons in productie. De buttons zagen eruit zoals verwacht. Uiteindelijk heb ik er meer gekregen dan besteld maar niet alle buttons waren even netjes om de rand gevouwen.

26. September 2025

Hi,

Bedankt voor je mooie review. Goed om te horen dat je tevreden bent met jouw bestelling bij Drukbedrijf.!

Geweldige service

Geweldige service voor grote en kleinere bestellingen.

Altijd op tijd en goede kwaliteit

4. September 2025

Antwort von Drukbedrijf.

Bedankt voor je positieve review, hier doen we het voor!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I had a positive experience printing a…

I had a positive experience printing a large banner (2m) and stickers on a roll. Joey was pleasant and helpful to work with. Thank you Joey :) I appreciated being able to talk to someone on the phone when I had questions. Delivery was fast and even 1 day earlier than I expected. I will be ordering more items!

1. September 2025

Hello Aura,

Thanks for your kind words. We really appreciate it. Nice to hear that you are happy with our service, delivery time and quality!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering tegen concurrerende prijs

Snelle levering, product is nog mooier dan verwacht en dat tegen een zeer concurrerende prijs. Echt een goede ervaring!

28. August 2025

Hoi Marc,

Wat fijn dat jouw bestelling nog beter is dan verwacht! Dit horen wij graag. Bedankt voor de 5 sterren :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een dikke pluim voor Mandy en het hele…

Een dikke pluim voor Mandy en het hele team van Drukbedrijf! Er was een kleine miscommunicatie, maar dit is meer dan netjes en snel opgelost. De communicatie en correspondentie waren super, altijd duidelijk en vriendelijk. Echt een aanrader voor iedereen die betrouwbaar en kwalitatief drukwerk nodig heeft.

29. August 2025

Antwort von Drukbedrijf.

Wat een mooie woorden. Wij zijn ontzettend blij om te horen dat je zo tevreden bent met de communicatie met Drukbedrijf.!

Aanrader

Meerdere keren besteld hier. Goede artikelen en levering zoals vermeld.

20. August 2025

Beste Jon,

Ontzettend bedankt voor je positieve review! Goed om te horen dat je altijd tevreden bent met Drukbedrijf.!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Geen communicatie - levering veel te laat

Wij hebben in April een bestelling gedaan via een contact persoon. In het begin was het contact goed en snel maar helaas niet voor lang. Na betaling een tijdje niks gehoord(rond de 3 weken) waarna wij contact zochten en vroegen om een status. We kregen te horen dat de bestelling nog niet eens in productie was gegaan.

Wij hebben zelf telkens contact moeten op zoeken, meerdere mails en telefoontjes. En kregen elke keer een excuus wat er mis ging maar werden nooit op de hoogte gesteld vanuit het bedrijf zelf. We kregen een vergoeding voor dit hele gedoe(niet ontvangen).

Wij hebben een week geleden na veeeeel gedoe eindelijk onze bestelling gekregen. Na het openen zagen we direct dat de kwaliteit niet was zoals afgesproken(we gaven akkoord op een sample die wij hebben gekocht) en er zaten producten bij met druk fouten en beschadigingen.

Nogmaals contact gezocht hier over, waarbij volgens het bedrijf de ‘oplossing’ was om alles terug te sturen en dan een vergoeding te krijgen. Wij hebben uitgelegd dat we door al deze vertraging verlies hebben gelopen en we gerekend hebben op deze levering (vanwege een event aankomende week). Dus het geen optie is voor ons.
De reactie laat (weer eens) op zich wachten.

22. Juli 2025

Hoi Stephanie,

Jammer om te horen dat het zo gelopen is, dit is niet de bedoeling. De vergoeding is onderweg, dit kan enkele dagen duren. Excuses voor het ongemak.

Boven verwachting mooie wandframes

Ik heb eerder al mooie wandframes laten maken, maar deze keer voor het eerst gekozen voor een houten frame en dat pakte verrassend mooi uit. Het is veel mooier en degelijker dan staat afgebeeld op de site: breed en massief van bijzonder stevige kwaliteit.

Ook het bedrukte textieldoek ziet er weer top uit. Uiteraard is het wel van belang dat het basisontwerp van voldoende kwaliteit en resolutie is; dus daar blijf je zelf verantwoordelijk voor.

17. Juli 2025

Hi Marc,

Bedankt voor jouw positieve review! Fijn dat je weer tevreden bent met jouw bestelling!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Incomplete levering niet hersteld.

Incomplete levering niet hersteld.

Levering was incompleet en ondanks dat er meermaals is gevraagd om alsnog met spoed na te leveren worden de toezeggingen keer op keer niet nagekomen.

Waardeloos.

20. Juni 2025

Hoi Alain,

Jammer dat jouw bestelling niet goed gelopen is. Je bent een bekende klant van ons en we nemen dit serieus. We zijn in gesprek met onze logistieke partner om uit te zoeken wat er precies mis is gegaan.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Drukwerk verhalenbundel "Wiskunde spannend? Zeker wel!"

Sinds maart 2025 laat ik regelmatig softcover boekjes drukken bij Drukbedrijf. Het betreft exemplaren van mijn verhalenbundel "Wiskunde spannend? Zeker wel!".
Ik ben heel tevreden over het drukwerk op Roman-papier, de afwerking van de fullcolor cover en de klantenservice.

27. Juni 2025

Antwort von Drukbedrijf.

We waarderen je terugkerende vertrouwen. Dank voor je mooie woorden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle service, snel en prettig contact!

Al een aantal keer stickerframes besteld. Altijd een snelle levering en snel contact indien nodig! Heel prettig!

23. Juni 2025

Antwort von Drukbedrijf.

Fijn om te horen dat je steeds weer tevreden bent.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Track and trace

Om de een of andere bijzondere reden sturen ze geen track and trace code zodat je de bestelling kan volgen. De summiere info in je account klopt eigenlijk nooit dus is het altijd weer een verrassing wanneer je bestelling bezorgd wordt

20. Juni 2025

Antwort von Drukbedrijf.

We begrijpen dat dit onduidelijk kan zijn. We kijken naar een betere oplossing.

Fijn en betrouwbaar bedrijf

Doe vaker bestellen bij dit bedrijf, peesdoek en frame, en altijd keurig geleverd en goede service.
Lekker no nonsense mentaliteit.

4. Juni 2025

Antwort von Drukbedrijf.

Thanks voor jouw review, super dat je vaker bestelt bij Drukbedrijf en altijd tevreden bent. Dat horen wij graag!

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr