Jeg blev tvunget til at købe en forsikringsdækning til omtrent 2 gange prisen, som jeg skulle betale for billejen. Drivalia brugte den gamle finte med at nægte at anerkende forsikringsordningen på... Mehr ansehen
Vi har generelt været godt tilfredse med vores forløb hos Drivalia. Særligt vil jeg fremhæve den rigtig gode service, vi fik af Karina N i forbindelse med slutopgørelsen. Da vi afleverede bilen, blev... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Leasede en Opel Corsa, som desværre skulle på værksted. Værksted i Stenløse havde den stående i 4 uger uden af lave den, og var efterfølgende ikke til at komme i kontakt med. Niklas fra Drivalia var... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Har haft lejet en C3 hos Drivalia lease og ved aflevering var det ikke muligt at få lov til at være med ved gennemgang. Så der kom lige en ekstra regning for udbedring af en skramme på for... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
NY MOBILITET FOR ALLE. Mobilitets behovet for privatpersoner og virksomheder ændrer sig konstant. Drivalia Lease Danmark tilbyder mobilitetsløsninger, der er mere frie og effektive. Fra privatleasing til korttidsudlejning, fra delebil til abonnements løsninger og fra elektrisk mobilitet til salg af brugte biler, er Drivalia Lease Danmark pioner inden for en ny idé om mobilitet: ubesværet, overskueligt og globalt. Som vi internt i Drivalia Lease Danmark siger: "With Drivalia Lease Danmark the use of the vehicle changes, from one minute to a lifetime."
Park Alle 295, 2605, Brøndby, Dänemark
- salg@drivalia.com
- drivalia.dk
Hat 92 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Nye opdaterede priser på E-3008
Har ventet spændt på nye pris opdateringer, og forventede stærkt at de endda ville sænke priserne, så der blev lidt mere konkurrence imellem bilmærkerne.
Før pris opdateringerne på Peugeot E-3008, kunne du få den til 4345kr om måneden for 15.000km om året (med 15.000kr i udbetaling) rimelig okay priser.
Efter de nye skal du tilgengæld "kun" give 10.000kr i udbetaling, og 10.000km er standard nu, hvilket vil du sige du lige skal smide lidt ekstra penge oveni, som så bliver til 4945kr om måneden.... wow.
Derfor får denne anmeldese simpelhen 1 ud af 5 stjerner. Det er sku dårlig stil :(

Total kastastof
Total kastastof! AKTA ER för att ingå avtal med dom. Jag hämtade min peaguet 5008, 17/4 mailade och ringde flera gånger om att få fakturan skulle komma slutet av maj med betaldatum 1/6.
Kom ingen faktura, lyssna nu första fakturan kom med bataldatum 30/6 på ( april + maj ) 7800:-, ny faktura betaldatum 12/7 4700:-, ny faktura med betaldatum 20/7 4700 och en faktura betaldatum 1/8 4700:- alltså 22000:- på 31 dagar! Trots att jag haft mailkontakt att det inte skulle bli så här. Dom luras, ljuger och snackar osanning !!! Värdelösa!!! Ta hellre en annan bil med annat leasingföretag
Total manglende kompetencer
Ved opkald og spm. bliver man sendt rundt til forskellige afdelinger da næsten ingen ved noget. Det virker meget useriøst og total manglende kompetencer med viden om deres produkter. Højre hånd ved ikke hvad venstre hånd foretager sig. Ren børnehave niveau

Antwort von Drivalia Lease Danmark A/S
Manglende regninger og ingen svar!
Jeg lease en bil tilbage i april måned, modtog dengang ingen opkrævninger efter den første måned.
Hvor jeg herefter skrev en mail, men fik aldrig noget svar jeg ringe derefter ind til dem for at får mine regninger modtager så to opkrævninger med ingen bs info eller konto og reg nr kun betalings info på en udenlandsk konto?!? Ringer derfor endnu engang ind hvor jeg får oplyst et konto og reg Nummer hvor jeg kan overfør penge.
Det gør jeg så og jeg ber medarbejderen jeg snakker med om at sende mig en bekræftelse på mail om at jeg har betalt min regninger.
Endnu engang modtager jeg intet jeg skriver efterfølgende 2 mails mere for at får en bekræftelse stadig intet svar. Jeg får også at vide at næste betaling vil jeg modtage uden problemer og jeg vil også får bs informationer så jeg kan koble det op på min betalingsservice.
Nu er vi nået til næste måned jeg har stadig ingen regning modtaget?!.
Jeg er ærlig talt meget træt at hele tiden at rykke på jer for opkrævninger som i skal har, det kan ikke være rigtig jeg hele tiden skal ringe og skrive for at modtage mine regninger. Do better!!

Antwort von Drivalia Lease Danmark A/S
Hjælp vi vil gerne betale snart
Vi har også leaset en bil siden begyndelsen af maj, og
vi er heller ikke blevet opkrævet betaling (via BS) endnu.
Vi har tidligere skrevet til Drivalia, men har heller ikke fået svar på vores henvendelse.
Vi er mega glade for bilen, men kede af, at vi ikke snart bliver kontakte, så vi kan begynde at betale

Antwort von Drivalia Lease Danmark A/S
Jeg har leaset en Opel Corsa igennem…
Jeg har leaset en Opel Corsa igennem Gomore, hvor finansiering er hos Drivalia. Jeg har heller ikke fået opkrævning, fik dog en besked om at jeg skulle huske at sætte penge til side... så der var penge når der kom en opkrævning fra Drivalia. Jeg fik bilen d. 2/4 og det virker meget uprofessionelt.

Antwort von Drivalia Lease Danmark A/S
Manglende opkrævning for leje og ingen reaktion på henvendelser
Ift anmeldelserne på Trustpilot lader det til, at kommunikation via denne platform følges op.
Vi har privatleaset en Peugeot hos Hesselager med aftale hos Drivalia, men har ikke modtaget data til brug for indbetaling af månedlig rate (maj og juni 2024).
Vi har derfor selv været proaktive og mailet den 21.5.24 til salg og da vi ikke har fået svar igen den 31.5.24 til kundeservice. Pr 8.6.24 fortsat intet feedback. Nærværende til potentielle nye leaseres orientering.

They ignore emails

Ingen tilbagemelding omkring reklamation
D. 26 april henter jeg min helt nye Peugeot 208 hos, leaset gennem Drivalia. Ved afhentning konstaterer jeg en ridse på motorhjelmen cirka 4-5 cm, og 3 pletter, cirka 1-3mm med flyverust øverst på bagklap. Det er hvad der sker og jeg er dialog med Peugeot forhandleren, som vil udbedre
Hvad der tilgengæld ikke er i orden, er at jeg d. 27 april sender en mail omkring ovenstående til Drivalia inkl. billed dokumentation, og beder dem sikre at jeg holdes skadesfri i forhold til ovenstående. Her d. 8 maj, har jeg stadig ikke fået fra dem
Det er simpelthen ikke godt nok, og jeg undrer mig over at Drivalia som en moderne virksomhed, ikke svarer sine kunder
Svar til Drivelia som d. 13 maj skriver de er i tvivl om hvad de som leasingselskab skal gøre:
I kunne starte med at besvare de to mails jeg har sendt til jer for over 14 dage siden. I svarer herinde på Trustpilot, men ikke på de mails man som kunde sender til jer ? Uanset hvor ansvaret ligger, hos Peugeot eller jer, så er mit kundeforhold hos jer

Super service!
Jeg leased min Peugeot 2008 i Februar, og jeg er stadig lige så glad for den som da jeg fik den. Mega søde medarbejdere, der kunne svare på de spørgsmål jeg nu havde og fik mig guided igennem til det der ville opfylde mit behov med bilen. Ganske nemt fra start til kontrakt underskrivning, og jeg har mig nu en bil jeg kan nyde.
Havde ikke så god en oplevelse men må sige at efter jeg kom i kontakt med dem igen har de givet super god service 👍

I skal passe på
I skal passe på! Det er ikke noget man brude, da det SKULLE have været et professionelt firma, men man skal åbenbart finde alle oplysninger selv hvordan man for klaret leasing aftaler. For du får intet at vide, det er jaja her er bilen i får en regning god tur farvel og tak. Vi har fået 3 forskellige ting at vide og 3 forskellige regninger på samme måned, bilen koster 4000 om måneden, bi fik ikke nogle regning de første 2 måneder og så fik vi en regning på 12000… pas på! Spørg hvordan det kommer til at forgå eller find et andet leasing selvskab som jeg helt klart vil anbefale ALLE at gøre.
Flinke mennesker men rø… dårlig service!

Antwort von Drivalia Lease Danmark A/S
Hvor blir opkrævningen af?
Hej. Jeg har haft min leasede bil i over 1 md. Men har endnu ikke set en opkrævning? Har rykket Peugoet flere gange og de oplyser at I er ret langsomme. I får ret meget kritik herinde, så jeg får næsten lyst til at aflevere den igen 😳😳😳

Jeg er i chok
Jeg er i chok
Jeg opsagde min bil og skulle gennem et link blot bestille tid til aflevering. Jeg bestiller en tid og afleverer som aftalt. De kigger ikke bilen igennem foran en, man afleverer den blot. Jeg får derefter en efterregning på 45.000 kr med billeder som dokumenterer små skader hist og pist. Bilen var en Fiat 500 og var leaset fra ny. Jeg fik at vide, at brugsskader ikke tilte med, dog har de alligevel inkluderet hver enkel lille ridse til de vildeste priser. Det er for mig at se ren tyveri.

Antwort von Drivalia Lease Danmark A/S
Alt er gået super fint indtil jeg…
Alt er gået super fint indtil jeg skulle aflevere min bil.
Min kontrakt havde nået 12 måneder i marts, derfor skriver jeg til Drivalia start februar så jeg kan aflevere bilen i marts.
Jeg ender så med at skrive 6-7 mails til Drivalia i februar om jeg gerne vil aflevere min bil og opsige kontrakten. Jeg hører aldrig noget… Prøver at ringe 2 gange hvor den går direkte på telefonsvarer. Får så ENDELIG hul igennem til deres kundeservice på telefonen hvor jeg får svaret “hold da op du har sendt mange mails” rigtig fedt svar at få… jamen hvorfor har i så ikke svaret??? Afleveringen bliver sat i gang og jeg skal til FDM og aflevere. Alt går fint og jeg får den afleveret og får en regning af FDM, UDEN MOMS.
Jeg sender denne til min forskring og får pengene så jeg er klar til at betale, afventer derfor Drivalias slutseddel så jeg kan få det betalt og ud af verdenen.
Endelig får jeg slutseddelen “efter 1 opkald til Drivalia” nu kan jeg se den er MED MOMS, og uden godtgørelse for ikke kørt kilometer (som jeg havde fået at vide jeg ville få).
Ringer derfor til min forsikring som siger til mig at hvis bare jeg betaler får jeg momsen tilbage for regningen inden d. 1 Juli. Da der i øjeblikket er en sag i gang hos SKAT, omkring hvem der skal betale momsen.
Ringer derfor til Drivalia og høre om det er korrekt forstået, kundeservicemedarbejderen, siger til mig “det er bare din forsikring som ikke gider betale momsen, der er ingen sag i gang, du får den i hvertfald ikke af os”
Resten af dagen stod på at snakke med forsikringen og Drivalia til ingen nytte… Jeg er nu der hvor jeg skal have juridisk hjælp for at komme til bunds i dette.
Sidst men ikke mindst, har de sendt mig en regning for min bil for april måned, selv om den har været opsagt i marts. Har fået den i brev form, så de får et opkald når deres kundeservice åbner igen her efter påske.
I bund og grund, hold jer væk…

Bil med fejl
Fik en bil med fejl i klimaanlægget, og den pågældende reservedel var flere måneder om at komme - men fik ikke en ny bil i mellemtiden. Så kørte i en bil uden klimaanlæg i hele leasingperioden og ligegyldigt hvem jeg fik fat i så kunne jeg hverken få penge tilbage eller på anden måde hjælpes. I stedet da jeg valgte at aflevere bilen før tid skulle jeg betale en stort beløb.
Efter kontrakten stoppede bliver jeg stadig trukket penge, selvom jeg har betalt bilen ud. Har stadig ikke fået pengene tilbage, på trods af korrespondance med dem. I det hele taget en øv oplevelse, som har kostet mig dyrt og hvor der meget lidt service er at hente.

Antwort von Drivalia Lease Danmark A/S
Jeg er desværre nødt til at dele min…
Jeg er desværre nødt til at dele min skuffelse med drivalia Efter at have forsøgt gentagne gange at kontakte dem via e-mail angående påståede skader på min bil, har jeg stadig ikke modtaget nogen form for respons.
Min bil blev afleveret i god stand, men efterfølgende blev der fremsat påstande om skader, som jeg mener ikke eksisterede før. Jeg føler mig nu tvunget til at håndtere økonomiske efterkrav, som jeg finder urimelige. Som nu er trukket tilbage
Det er dybt frustrerende at blive ignoreret og derefter stillet over for økonomiske krav uden ordentlig dokumentation eller dialog. Jeg havde forventet bedre kundeservice og behandling af denne situation.
Desværre kan jeg ikke anbefale drivalia baseret på denne oplevelse, da det har været en meget skuffende og bekymrende situation.

Tryg, professionel og hurtig
Jeg har leaset en Peugeot 208 gennem Peugeot i Aarhus, finansieret af Drivalia. Dette er min tredje leasingbil ved tre forskellige selskaber. Jeg får altid min leasingkontrakt læst igennem af FDM (der varetager mine interesser som privatbilist). FDM's juridiske afdeling skrev til mig, at det var en god og tryg aftale, der fulgte deres anbefalinger. Ansøgningsprocessen var den bedste, jeg har prøvet. Det gik hurtigt, var let forståeligt og 100 procent digitalt. Sælgeren hos Peugeot var desuden god til at gennemgå aftalen, inden jeg skrev under, selvom det egentlig ikke var nødvendigt. Alt i alt kan jeg kun give mine bedste anbefalinger til Drivalia.

Super god service
Professionelt
Helt igennem smidig, professionel og troværdig behandling.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.