Drivalia Lease Danmark A/S Bewertungen 130

TrustScore 2.5 von 5

2.3

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg blev tvunget til at købe en forsikringsdækning til omtrent 2 gange prisen, som jeg skulle betale for billejen. Drivalia brugte den gamle finte med at nægte at anerkende forsikringsordningen på... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vi har generelt været godt tilfredse med vores forløb hos Drivalia. Særligt vil jeg fremhæve den rigtig gode service, vi fik af Karina N i forbindelse med slutopgørelsen. Da vi afleverede bilen, blev... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Leasede en Opel Corsa, som desværre skulle på værksted. Værksted i Stenløse havde den stående i 4 uger uden af lave den, og var efterfølgende ikke til at komme i kontakt med. Niklas fra Drivalia var... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har haft lejet en C3 hos Drivalia lease og ved aflevering var det ikke muligt at få lov til at være med ved gennemgang. Så der kom lige en ekstra regning for udbedring af en skramme på for... Mehr ansehen

1. Kfz-Leasingservice
  2. Autofinanzierung und -kreditunternehmen
  3. Mietwagenanbieter

Vom Unternehmen geschrieben

NY MOBILITET FOR ALLE. Mobilitets behovet for privatpersoner og virksomheder ændrer sig konstant. Drivalia Lease Danmark tilbyder mobilitetsløsninger, der er mere frie og effektive. Fra privatleasing til korttidsudlejning, fra delebil til abonnements løsninger og fra elektrisk mobilitet til salg af brugte biler, er Drivalia Lease Danmark pioner inden for en ny idé om mobilitet: ubesværet, overskueligt og globalt. Som vi internt i Drivalia Lease Danmark siger: "With Drivalia Lease Danmark the use of the vehicle changes, from one minute to a lifetime."

2.3

1 Stern

Hat 92 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Overpris for skader

Leverede en leaset Opel Crossland tilbage med ridsede 16” fælge. Dette tager de 6000 kr for. Det må være de dyreste Opelfælge der nogensinde er solgt. Derudover er der taget overpriser for meget små og næsten ikke-eksisterende skader.
Derved er bilen som blev leaset til ca 35k for et år pludselig 1/3 dyrere.
Det lader til at være her Drivalia tjener deres penge.
En skuffelse da resten af oplevelsen ellers var ganske fin

2. April 2025

Hej Peter J

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at omkostningerne for skaderne i forbindelse med tilbageleveringen af din leasingbil ikke levede op til dine forventninger. Vi er dog meget glade for at høre, at du ellers har været tilfreds med dit forløb som kunde hos os.

Det er vigtigt at nævne, at bilerne efter aflevering bliver gennemgået af en uvildig tredjepart. Prisen på eventuelle skader og mangler på bilen bliver beregnet ud fra autoriseret værkstedspriser. Drivalia fastsætter således ikke disse priser.

Vi kan se, at du allerede har henvendt dig til os, og vi vil meget gerne fortsætte dialogen, så vi kan få undersøgt din sag.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kan absolut ikke anbefale dette leasing selskab.

Kan absolut ikke anbefale dette selskabet, hold jer langt væk.

22. Februar 2025

Hej Hans

Tak for din feedback.

Vi har forsøgt at kontakte dig telefonisk dog uden held. Vi vil meget gerne i dialog med dig om din oplevelse, så du må du meget gerne kontakte os på 82822424.

Vi ser frem til at høre fra dig og ønsker dig en god dag.

Hold jer langt væk!

Hold jer langt væk!!
Kan absolut ikke anbefale dette korrupte firma. Jeg har leaset biler i en del år, og stoler på aftaler. Men dette firma bryder alle regler, tager overpris, og er meget opfindsomme med gebyrer.
Pludselig kan man ikke se sin kontrak, og skal betale, for at få den tilsendt.
Nægter at betale for under kørte km(4000km)
Kundeservice er meget afstumpet og uprofessionelt!!!
Mangel på service(eller hvad man kan kalde det) skal man lede længe efter.

3. März 2025

Hej Anne

Tak for din feedback.

Vi har nogle gange forsøgt at kontakte dig telefonisk dog uden held. Vi vil meget gerne i dialog med dig, så vi tillader os at forsøge at kontakte dig igen. Alternativt må du meget gerne kontakte os på 82822424.

Vi ser frem til at gå i dialog med dig og vi ønsker dig en god dag.

Ikke særligt velorganiserede

I de sidste 10 år har vi leaset biler fra forskellige selskaber, og det her har været den største rodebutik vi har leaset fra indtil nu.

En ting er at deres tilbagebetaling for underkørte kilometer ligger på en fjerdedel af normen (Det vidste vi da vi skrev under), men:

1) Vores kontrakt forsvandt fra underskriftsrummet
2) De sendte en slutopgørelse hvor der ikke var modregnet underkørte kilometer. Jeg skulle rykke før jeg fik en korrekt opgørelse
3) De blev ved med at opkræve ydelse efter leasingperioden var ophørt og bilen tilbageleveret

Jeg tror på det bedste i mennesker, så de ovenstående problemer er jeg nødt til at tro var sjusk.

Jeg er ked af at måtte sige det, men i fremtiden vil vi gå uden om bilmærker der har Drivalia som partner.

28. Februar 2025

Hej Leif

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre at din afslutning som kunde hos os ikke har været tilfredsstillende. Vi tager din anmeldelse alvorligt og arbejder på at optimere disse områder.

Med hensyn til adgangen til din kontrakt kan vi oplyse, at den kun er mulig at downloade i 14 dage fra man underskriver den. Dette er i tråd med GDPR-lovginingen.

Vi vil meget gerne i dialog med dig omkring din oplevelse. Du må derfor meget gerne kontakte os på 82824242.

Vi sætter pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse og vi ser frem til at høre fra dig.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det firma som firmaet bruger i…

Det firma som firmaet bruger i forbindelse med gennemgang af bilen efter endt leje, er simpelhen uacceptabel.

De lyver og bedrager om skadernes omfang og sætter efter endt slut opgørelse yderligere ting på. Ting som de “pludselig” har opdaget mens bilen har været i deres varetægt i mere end 20 dage. Måske en skade som de i virkeligheden selv har været årsag til efter bilen er endt i deres vedtægt.

Hold jer væk!

Hej Thomas

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at afleveringen af din bil ikke gik, som du havde som havde forventet.

Vi vil gerne understrege, at vores samarbejdspartner der gennemgår bilerne efter endt leasing følger alle branchestandarter og kriterier for at sikre en retfærdig vurdering af bilens stand.

Vi vil meget gerne i kontakt med dig omkring din sag, så vi kan få en uddybende snak om din oplevelse. Du må meget gerne kontakte os på 82824242.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

I kan få bedre service eller pris andre steder )

Jeg har i de seneste tre måneder haft problemer med min bils luftaffjedring, hvilket har medført kraftige rystelser og blokerede funktioner. Jeg kontaktede Drivalia for at klage over problemet. Jeg betaler 7000 kr. om måneden for leasingaftalen og bad om kompensation, da en tilsvarende bil udlejes til kun 2800 kr.

Efter flere opkald endte jeg hos en af deres kundeservicemedarbejder, som desværre ikke kendte til, hvad bilens affjedring indebærer, eller hvad en "ønskenummerplade" betyder i Danmark. Jeg måtte gentage min nummerplade fire gange og forklare betydningen af både "ønskenummerplade" og luftaffjedring. Til sidst meddelte hun, at hun ikke kunne love mig noget.

Samtidig skal nævnes, at leverandøren har oplyst, at der endnu ikke er en leveringstid for den nye affjedring.

Derfor vil jeg gerne advare andre: Hold jer væk fra dette firma.

3. März 2025

Hej Amin

Tak for din feedback. Vi er ærgerlige over, at din kundeoplevelse hos os ikke har mødt dine forventninger. Vi forstår din frustration over de udfordringer du har med din leasingbil.

Det er dog vigtigt for os at understrege, at krav om kompensation omkring reparation af leasingbilen skal rettes direkte til leverandøren. Dette fremgår også af vores kontrakter.

Drivalia er et leasingselskab og har ikke noget med den bil-tekniske del at gøre. Det kan derfor ikke forventes at vores kundeserviceafdeling har kendskab til bil-tekniske begreber. Vi henviser til, at man tager fat i et værksted eller en forhandler med tekniske spørgsmål.

Vi vil meget gerne i kontakt med dig så vi kan få en snak om din oplevelse. Du må derfor meget gerne kontakte os på 82822424.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi har tilbage leveret en 208 efter et…

Vi har tilbage leveret en 208 efter et års leasing. Det var umuligt at får kontrakten lavet om. Fra 10000 km til 15000 km det hjalp da mdr. Ydelse steg helt forståeligt men at i så lægger 1500 kr oven i det var for meget. Selv om alt var lagt via budget konto fik i ikke jeres penge. Der gik 6 mdr. Så da jeg ville indbetale dem kunne dette ikke lade sig gøre. I forslog at overfører pengene via en privat konto. Vanveddig amatør artig måde at drive virksomhed på. Så jeres tyveri af mine penge ved tilbage leveringen. Jeg orker ikke mere.

Hej Carl

Tak for din anmeldelse. Vi er meget ærgerlige over at høre, at din leasingoplevelse ikke gik som du havde forventet.

Vi vil meget gerne i kontakt med dig, så vi kan tage en uddybende snak om din oplevelse. Du må derfor meget gerne kontakte os på 82822424.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Kan se at Drivalia har fået en del…

Kan se at Drivalia har fået en del meget dårlige anmeldelser, hvilket gjorde mig virkelig nervøs da jeg skulle aflevere min leasingbil i går. Jeg kan dog helt ærligt sige at jeg ingen problemer har haft med dem. Hurtigt svar på telefonen, hurtig slutopgørelse (dagen efter), fin service ved aflevering. Eneste minus er at man ikke kan få adgang til sin kontrakt nogen steder, ej heller logge på det link, jeg fik dengang jeg skulle skrive under. Jeg har ikke forsøgt at få adgang til den på anden måde, så kan ikke sige hvordan service ville være i det tilfælde.
Jeg er alt i alt fint tilfreds her efter endt leasingperiode.

25. Februar 2025

Hej Johanne

Tusind tak for din anmeldelse og de fire stjerner - det sætter vi stor pris på.

Vi arbejder hårdt på at gøre vores afleveringsproces så smidig som muligt, så det gør os stolte, at du vil dele din positive oplevelse.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Drivalia Lease et fantastisk sted at…

Drivalia Lease et fantastisk sted at lease sin bil et velrenommeret firma med et kæmpe forretnings talent der yder den maximale kunde service med stort kunde service med stort nærvær ordenlighed empati tid til at tale med alle deres kunder aldrig problemer når man kontakter dem de tager det som en opgave og ikke et problem jeg kan varmt anbefale fremragende forretning i alt fremtid og man må ikke glemme at holde en god tone og tale pænt, da alle mennesker vil tiltales begge veje, med disse ord fra mig det blive 5-stjerner fra mig. Pensioneret Maskinmester CLAUS BECH PETERSEN

Hej Claus

Tusind tak for din anmeldelse og de fem stjerner. Vi er meget glade for at høre, at du har haft en fantastisk oplevelse som kunde hos Drivalia.

At være nærværende, imødekommende og løsningsorienteret i vores dialog med vores kunder er kernen i vores tilgang til kundeservice, så din feedback betyder meget for os.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Hold jer væk!

Jeg kan desværre kun tilslutte mig det alle andre skriver...hold jer langt væk!
Kundeservice er stort set ikke eksisterende. Jeg har afleveret en bil efter endt leasing, og der går 2½ måned før der kommer en opgørelse, der for det det første er helt absurd, og for det andet fejlbehæftet. Deres ågerlignende priser kan de forsvare ved at henvise til kontrakten, men at få kreditteret 2 fejlagtig opkrævne gebyrer er helt på månen. Hver gang man skriver, går der mellem 1 og 2 uger før de svarer, og jeg bliver sendt fra Herodes til Pilatus, og det hele ender med jeg får krediteret det jeg bad om i den første henvendelse for 4 uger siden.
Travlhed? Ok man sagtens have travlt, men SÅ travlt er der vist ingen der har......
Edit: 20/2
Drivalias kommentar til min anmeldelse er jo næsten bare copy/paste fra alle de andre dårlige de har fået, så den er der jo ingen grund til kommentere - det taler for sig selv.
Dog vil jeg lige præcisere hvad jeg mener med min påstand om ågerlignende priser.
Der blev af deres samarbejdspartner konstateret 14 ridser på bilen. Ingen af dem var nogen jeg havde bemærket før aflevering, men i det rette lys med de stærke briller er det sikkert korrekt. De vælger at opgøre det pr. ridse og prisen for udbedring ender på 22.992,19 kr. hvilket jeg opfatter som absurd, især set i lyset af hvad en fuld lakering af bilen koster. Det er muligt det er sådan det er beskrevet i betinglelserne, men hvor er den sunde fornuft?
Hvis jeg havde fået muligheden for at selv at udbedre, er min påstand de fleste kunne poleres væk - men det giver jo ingen penge i Drivalias kasse.
De vil gerne i dialog skriver de - hvorfor ville de ikke det de 3 gange jeg allerede har ringet, og i forbindelse med det betydelige antal emails jeg har sendt? Hvis i - Drivalia - vil i dialog, har i både mit nummer og min mail - det er ikke et dæknavn jeg skriver under - så jeg venter bare.......

18. Februar 2025

Hej Niels

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at processen omkring aflevering af din bil ikke var tilfredsstillende. Vi forstår din frustration og tager din anmeldelse alvorligt.

Vi bestræber os altid på at yde en god og hurtig kundeservice. Vi oplever dog i øjeblikket ekstraordinær travlhed, der desværre påvirker vores svartid. Vi har stort fokus på dette og arbejder hårdt på at reducere ventetiden.

Det er meget vigtigt for os at være transparente og tydelige i vores kommunikation med vores kunder. Alle vores gebyrer fremgår således tydeligt på vores kontrakter, så vores kunder er velinformerede omkring dette fra start.

Vi vil desuden gøre opmærksom på, at bilerne efter aflevering bliver gennemgået af en uvildig tredjepart. Prisen på eventuelle skader og mangler på bilen bliver beregnet ud fra autoriseret værkstedspriser. Drivalia fastsætter således ikke disse priser.

Vi vil meget gerne i dialog med dig, så vi kan få en snak omkring din oplevelse. Du må derfor gerne kontakte os på 82822424.

Vi beklager de gener din oplevelse har medført og sætter pris på at du har taget dig tid til at fortælle os om din oplevelse.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kundeservice + regnskab er ét stort rod !

Virksomheden har rod i regnskaberne, jeg har skrevet frem og tilbage med dem i 2 måneder vedrørende en restance, hvor jeg bliver truet med inkasso etc. Kunderservice halter også, da jeg har måtte rykke for svar utallige gange og en forklaring på hvordan jeg pludselig kan have en restance. Efter 2 måneder frem og tilbage opdager de så at der er restance på 2 biler og ikke kun den ene de har rykket for, fordi de ikke har opkrævet korrekt, kun halvdelen for den ene bil etc - rent ud sagt en kæmpe rodebutik, og meget irriterende når man ellers bare melder regninger til BS og regner med alt er i orden. Efter denne proces har jeg også svært ved at stole på virksomheden og deres regnskaber må jeg indrømme, hvad ligger der ellers og venter på mig af restancer ?

12. Februar 2025

Hej Steffen

Tak for din feedback. Vi beklager og er kede af at høre, at du har haft udfordringer med dine opkrævninger. Det er bestemt noget vi tager alvorligt.

Vi sætter stor pris på din feedback, som vi vil bruge til at optimere vores processer.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pas på… mange skjulte gebyrer og ingen…

Pas på… mange skjulte gebyrer og ingen service. Brudte aftaler. De bøjer alle steder de kan så prisen bliver højere end du forventer. Nogen gange faktura på kontonumre i stedet for ocr linjer. Rettede dato osv. Det sender alle de fare signaler der er.
jeg leaser altid men første gang med drivalia OG sidste. Wauv man føler sig fuppet.

23. Januar 2025

Hej JN

Tak for din feedback. Vi er kede af, at høre, at du ikke følte dig tilstrækkeligt informeret omkring vores priser og gebyrer.

Vi bestræber os altid på at være transparente i vores kommunikation med vores kunder. Alle vores priser og gebyrer fremgår således tydeligt af vores kontrakter.

Vi vil meget gerne i dialog med dig. Det har desværre ikke været muligt for os at finde nogle informationer på dig. Du må derfor meget gerne kontakte os på 82822424.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold jer lang væk fra dette firma

Hold jer lang væk fra dette firma! De kender absolut intet til kundeservice. Hvis du endelig når igennem på telefonen er undskyldningen altid at de har meget travlt og derfor ikke kan besvare og hjælpe.
Jeg har nu ringet 6 gange siden september og stadigvæk kan de ikke finde ud af det rigtige beløb på den faktura de sender, hvis de da sender en faktura. Det firma har ikke styr på noget som helst og deres medarbejdere er meget nedladende og har ikke respekt for deres kunder!

31. Januar 2025

Hej Tim

Tak for din feedback. Vi forstår din frustration over din oplevelse og tager den meget alvorligt.

Vi har været i dialog med dig og det er lykkedes os at finde en god løsning på din sag.

Såfremt du skulle have spørgsmål til løsningen eller andet skal du være velkommen til at kontakte os på 8282424 eller på kundeservice@drivalia.com.

Vi sætter stor pris på din feedback, som vi helt sikkert vil bruge i optimeringen af vores processer.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Magen til dårlig håndtering/service skal man lede længe efter..

Min kone og jeg stod til en familieforøgelse og valgte derfor en leasing aftale ved Karvil Odense, herunder drivalia, for at afprøve vores behov.

I starten syntes al godt. Så kom problemerne.

Efter nogle måneder og bilen skulle have sit første syn (helt ny bil ved modtagelse), meldte bilen motorfejl og reparation med det samme, samt kørte i nødprogram.

Vi kontaktede Karvil, som var stedet der havde mekaniker tilknyttet og får da at vide de ikke længere er autoriseret mekaniker for vores bilmærke. De referere derfor til nærmeste værksted, som er enten Århus eller Sjælland.

Ved indgåelse af aftalen, var det tydeligt at denne bil skulle laves på fyn/Odense, hvorfor leasingen overhovedet blev tegnet.

Efter længere korrespondance og kørsel frem og tilbage til karvil Odense, ender de med at sige de ikke kan lave bilen. Vi får fat i Drivalia, da de aldrig har oplyst en ophævelse af dette mærkeværksted til os som lejer.

Min kone snakker med Tobias fra Drivalia, som så ender med at få det kørt igennem efter en uge, at de skulle lave den. Den melder åbenbart motorfejl, når den skal til service og skal have skiftet olie, ved hvert 10.000 kørt km.. I EN SPRIT NY BIL.

Vi får den retur og al synes igen ok.

10.000 km. senere og dette sker igen.
Denne gang, kan ingenting lade sig gøre.

Ingen vil stå til ansvar og vi ender med selv at måtte stå for aftaler, igen kører frem og tilbage og blive lovet opkald med løsninger. De kommer bare aldrig. Vi skal 9/10 gange selv kontakte Drivalia/Tobias, for at få noget sat i værk.

Den ender med at skulle bukseres til århus for at få denne lavet. Her bliver lovet en god løsning m. leje/lånebil. DE GLEMMER BARE LIGE AT NÆVNE AT DENNE SKAL AFHENTES I ÅRHUS, DAGEN EFTER AT VORES BIL ER BUKSERET VÆK. Det bliver lidt svært.

Jeg fører atter engang(efter utallige) en samtale med Tobias, hvor vi mundtligt bliver enige om en terminering af leasingaftalen, da jeg ærligt ikke gider at bruge mere tid på at ringe frem og tilbage, ingen svar få og sætte 2-3 timer af om dagen i 1 uge, for at få noget løst.

Telefonisk vil tobias imødekomme mit krav på termineringen af aftale, beholde bil og yde kompensation for de 5000 kr. vi netop har betalt i gebyr for ekstra km. før hændelse nr. 2 med samme problem. Den skulle bare lige 100% godkendes af de højere magter.

Efter 1,5 døgns ventetid, får jeg da mail med svar om, at de ikke har registreret nogle problemer med bilen før, den skulle bare have skiftet olie nu og de kan derfor ikke imødekomme kravet om terminering, samt hvor de skal levere bilen tilbage.

Aldrig i mit liv, som både driftchef, selvstændig eller lønmodtager har jeg oplevet så ringe en håndtering af problemer i firmaer med en serviceydelse.

Jeg anmoder om at få kontakt til en højere op i virksomheden, evt. en chef, som kan forklarer mig, hvordan deres system ikke har registreret problemerne.. de har vel noget bogføring, som skal stemme overens med service og betalinger?

Ingen respons igen og min kone er nu højgravid og vi er uden bil.

17. Januar 2025

Hej Mads

Tak for din feedback. Det er en frustrerende situation du har været ude for, hvilket er noget vi har taget meget alvorligt.

Vi har efter anmeldelsen flere gange været i dialog med dig om at finde en løsning på din sag. Vi fandt efterfølgende i fællesskab en god løsning, som du desværre ikke har ønsket at imødekomme.

Koster 400 kr at få sin egen kontrakt

Jeg leasede en Peugeot 208 gennem Drivalia og leasingperioden gik sådan set fint.

Efter jeg havde afleveret bilen, gik jeg dog 1,5 måned uden at have modtaget en rapport for afleveringen af bilen. Først da jeg ringer til Drivalia, gjorde de eller andet som gjorde at jeg fik rapporten inden for et par timer. I kontrakten står der at de kommer med en rapport inden for 5 hverdage..

Da jeg ønskede at se min kontrakt i forhold til betingelserne for afleveringer, fortæller rådgiveren i telefonen at DET KOSTER 400 KR at få tilsendt sin kontrakt!!! Det er simpelthen noget svineri og tvivler på at det overhoved er lovligt at tilbageholde en kontrakt mod en gebyr..

Normalt har jeg været græsk katolsk, hvad angår leasingselskaber. Det var dog første og sidste gang jeg leaser af Drivalia

13. Januar 2025

Hej Jakob

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at din kundeoplevelse hos os ikke har været tilfredsstillende.

Det er med stor beklagelse, at vi i øjeblikket oplever ekstraordinær travlhed i forhold til fremsendelse af slutopgørelser. Vi arbejder hårdt på at reducere ventetiden.

Vi vil meget gerne i dialog med dig omkring kontraktgebyret. Du må derfor meget gerne kontakte os på 82822424 eller på kundeservice@drivalia.com.

Med venlige hilsen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold jer væk fra dette firma

Hold jer væk fra dette firma. Det lease biler uden kontrakt og opkræve det beløb som de selv synes. Altså et beløb som ikke er oplyst ved indgåelse af kontrakt. Svarer ikke på mails og ringer ej tilbage. Hovedet stukket i busken og nu truer de med inkasso og hjemtage bilen.

7. Januar 2025

Hej

Tak for din feedback. Vi er kede af, at din oplevelse som kunde hos os ikke lever op til dine forventninger. Vi tager din anmeldelse meget alvorligt.

Vi beklager, hvis der er opstået en misforståelse i dit tilfælde. Vi vil derfor meget gerne i dialog med dig, så vi kan få afklaret og finde en løsning på din situation. Du må meget gerne kontakte os på tlf. 82822424 eller på kundeservice@drivalia.com.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Problematisk. Ord mod ord.

Mage til svineri har jeg sjældent været ude for. Jeg har angiveligt lavet en ridse i én fælg - hvilket tilsyneladende kommer koster mig over 3.000 kroner. Der var INGEN ridse da jeg afleverede bilen. Jeg ville ikke anbefale drivalia til min værste fjende.

Hvis du alligevel vælger Drivalia, skal du insistere på at være til stede under det check - eller som det mindste have taget billeder af hver eneste lille stykke af bilen.

Vær også opmærksom på, at din slutopgørelse - hvis du afleverer bilen før tid - forventes betalt med få dages varsel og med hele slutsum. Jeg var ikke informeret om, at den månedlige ydelse blev ændret bare fordi jeg afleverede bilen tidligere end planlagt.

21. Dezember 2024

Hej Sarah

Tak for din feedback. Vi er kede af, at gennemgangen ved aflevering af din leasingbil ikke levede op til dine forventninger.

Det er vigtigt for os, at vores kunder er informeret om og indforstået med hvordan vores afleveringsproces fungerer.

Vi vil meget gerne i dialog med dig omkring din slutopgørelse, så vi sammen kan se på din sag. Du må derfor meget gerne kontakte os på 82 82 24 24 eller på kundeservice@drivalia.com.

Vi sætter pris på din feedback og ser frem til at høre fra dig

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold jer for Guds skyld væk!

Utrolig lang historie kort. Modtog en ny bil med fejl i radioen. Den siger en høj lyd hver 3. Sekund også selvom radioen er slukket. Maibom Aalborg har forsøgt a 8 omgange at reparere fejlen uden held. Vi får stillet en utrolig dårlig lånebil til rådighed hver gang men skal fortsat betale fuld ydelse for leasingaftalen. Ingen hjælp fra Drivalia og de bryder deres egen kontrakt. I kontrakten står det man får kompensation hvis man skal undvære bilen i over 3 dage og at man er berettiget til at opsige aftalen hvis en fejl ikke kan udbedres. Dette overholder de ikke. Deres kundeservice er utrolig mangelfuld og de giver Maibom skylden. Maibom siger de ikke kan gøre noget og at det er drivalia som skal kompensere. De giver dermed hinanden skylden. Der er noget der ikke hænger sammen i det her spil. Den her form for leasing må skulle længere op i systemet. Det kan ikke være lovligt det her.
Så hold jer langt væk hvis I bare hører navnet Drivalia.

4. Dezember 2024

Tak for din feedback.
Vi er kede af at høre, at forløbet omkring reparationen af den defekte radio ikke har været tilfredsstillende. Det er meget vigtigt for os, at vores kunder oplever en god service, når der opstår uforudsete udfordringer under leasingperioden.

Vi vil naturligvis gerne være behjælpelige med at finde en løsning.

Vi beklager de gener, dette har medført og vi sætter stor pris på at du har gjort os opmærksomme på din oplevelse. Vi ser frem til at høre fra dig.

HOLD JER FRA DEM!!

Kunne vi give 0 stjerner havde vi gjort det!!! Bilen vi har haft leaset igennem selskabet var desværre ude for et uheld, hvor den blev totalskadet. Selvom vi fra dag 1 har forsøgt at være oplysende og opsøgende, har leasingselskabet ikke taget hånd om noget som helst. De vender ikke tilbage på nogle henvendelser og her flere måneder efter opkræver de fortsat leasing ydelsen!!! Dette til trods for, at (i) bilen er afmeldt hos skat, (ii) forsikringsselskab og leasingselskab er enige om og har indgået aftale om udmåling af erstatningsopgøre, (iii) leasingselskab har sendt registreringsattest til taksator mm. DET ER GROTESK at tro man stadig må opkræve en forbruger efter dette, men heldigvis kan man jo selv bede banken om at afvise betalingerne… Mega useriøs virksomhed, hvis kundeservice kun er til at grine af. De er lige til en omgang i Operation X eller Kontant manegen.

29. November 2024

Tak for din feedback.
Vi er kede af at høre, at din oplevelse som kunde hos os ikke har levet op til dine forventninger. Manglende information og ukorrekt opkrævning er noget vi tager meget alvorligt.

Vi oplever i øjeblikket ekstraordinær travlhed og vi kan derfor have længere svartider.

Vi kan oplyse dig om at der er kommet en løsning på din problemstilling. Vi vil dog stadig gerne i dialog med dig for at høre mere om din oplevelse. Du må derfor meget gerne kontakte os på kundeservice@drivalia.com eller på 82822424.

Rekommenderar inte Drivalia

Leasar en Opel via Drivalia sedan i maj. Fortfarande funkar inte autogiro utan de skickar i stället ett ”ursäktsmail” varje månad och säger att jag ska betala via överföring. Lång svarstid när man mailar också. Kan du välja ett annat bolag så gör det!

25. November 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr