DoldAdress.se Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Strul med autogiro, svårt att få tag på kundtjänst dessutom som inte har telefon nummer. Autogiro ej dragits, vilket är väldigt konstigt eftersom pengar fanns på kontot, medgivande är giltigt och... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Allt funkar från sekund 1 till idag jag verkar ha försvunnit helt som jag önskat och som det va förr 80 tals känsla man hittar inte varandra genom titta på nummerplåt på bilen typ Det ska vara lit... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag har varit med från början och då var jag lite tveksam. Med tiden har de utvecklats och det mesta är så enkelt som ett knapptryck. Om du inte vara helt synlig vad du heter, var du bor, vad du tjäna... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag är väldigt nöjd med Dold Adress. De känns pålitliga och professionella, och när mina uppgifter har dykt upp i dataläckor har jag fått information snabbt så att jag kunnat agera direkt. Det ger mig... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Städtisches Dezernat für öffentliche Sicherheit und Ordnung

Vom Unternehmen geschrieben

DoldAdress.se hjälper dig att dölja och skydda din privata information från exponering online.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Alle Bewertungen

68 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

10/10 tjänst med trevlig och kunnig…

10/10 tjänst med trevlig och kunnig kundtjänst som svarar inom några timmar! Kunde inte vara mer nöjd gällande bemötande och tjänsten i stort. Tack!

31. Mai 2024

Antwort von DoldAdress.se

Stort tack till dig Linnea! :)

Kundtjänsten är guld

Kundtjänsten är guld! Jag skrev in fel e-mail i registreringen men fick grym hjälp av er suveräna kundtjänst så att jag kunde återställa mina uppgifter. Kundtjänsten var mycket tydlig och gav mig tydliga instruktioner!

24. Mai 2024

Hej Tuva,

Tusentack. Det värmer i hjärtat då vi prioriterar vår support. Tack för du tog dig tiden att lämna en recension.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Allt var prisvärt eftersom det…

Allt var prisvärt eftersom det fungerade precis som det ska! Fanns inget och klaga på.

12. Mai 2024

Hej Emma,

Tack så mycket för de fina orden, det betyder mycket för oss. Tack för att du blev kund och för att du tog dig tiden att lämna en recension!

Allt gott,

Vilseledande tjänst.

Vilseledande tjänst.

Du betalar för en tjänst för att få information om hur du själv ska maila och höra av dig till olika sidor för att ta bort dina uppgifter. Saker som du kan googla fram själv.

Dessutom så får man inte bort sig själv från Tex Ratsit. Med andra ord är tjänsten helt onödig för du kommer aldrig kunna bli helt dold på nätet

10. April 2024

Antwort von DoldAdress.se

Att bli dold från upplysnings-sajter är ett komplement till våra nyckeltjänster: Avindexering, Adresslarm och Övervakning.

Att bli dold från upplysnings-sajter är ett komplement till dessa tjänster och döljer endast dina upggifter i sökresultat från de öppna söken på svenska sökmotorer. Dessutom övervakar vi när dina uppgifter återpubliceras och varnar dig direkt när detta sker.

Vi försöker göra det så tydligt som möjligt för dig som användare av vår tjänst vad som exakt ingår och vad som inte ingår i våra tjänster. Vår förhoppning är att du tagit del av den informationen innan du blir kund.

Vill du komma i kontakt med vår support är du alltid välkommen att göra det genom vår hemsida!

Önskar dig en superfin dag! 🌟
Teamet på Doldadress

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag har försökt att få bort skadlig…

Jag har försökt att få bort skadlig information från mitt namn som inte försvunnit på flera månader nu, är extremt besviken över tjänsten då jag inte heller får svar från företaget trots upprepade mail, har rekommenderat flera kunder i början men valt nu istället att varna för företaget då jag betalat men inte fått vad jag betalar för!

22. Mai 2024

Antwort von DoldAdress.se

Först och främst vill jag tacka för att du är kund hos oss, det betyder mycket. Tack också för din feedback, vi kommer ta till oss den.

Jag testade precis söka på ditt namn och kommer bara fram till länkar i din partners namn om jag också söker på din adress.

Det finns bara en länk som jag kunde hitta som kommer upp om dig och det är en Merinfo länk. Anledningen att der varit fördröjning att få bort den länken (skickade ett mail med skärmdump) är för att det inte finns någon information om dig eller din adress i metadatan (länkbeskrivingen) och då tenderar det att ta längre tid. Men vi kan försäkra dig att även sista länken kommer att försvinna.

Tack återigen för din feedback och ha en riktigt fin kväll,

Väldigt nöjd

Tjänsten fungerar väldigt bra och rekommenderas verkligen!

20. Mai 2024

Antwort von DoldAdress.se

Stort tack för de fina orden :) Det gläder oss verkligen att höra!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tjänsten fungerar inte så bra som man…

Tjänsten fungerar inte så bra som man trodde ifrån början, jag tänkte att nu blir jag dold precis över allt och får bort skadliga länkar med mitt namn. Men nej, bara ett fåtal sidor man blir borttagen ifrån och detta jobb får man då göra själv! Mr koll försvinner man inte ifrån och man måste upprepa samma process var 30e dag, vilket är ett stort irritationsmoment, så folk kan alltså se min adress i 24 timmar varje månad på Mr koll trotts betalning emot det! Eran länk avindexering fungerar inte heller. Jag ångrar mitt köp och kan dessvärre inte rekommendera denna tjänst.

16. Mai 2024

Hej Niklas,

Tack för att du har tagit dig tid att dela din feedback. Vi är verkligen ledsna att höra att du inte är nöjd med vår tjänst och vi uppskattar att du har uppmärksammat dessa problem för oss.

Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra tjänster och din feedback är ovärderlig för oss i detta arbete. Vi förstår din frustration över att bli återpublicerad regelbundet på MrKoll. Detta är en av motivationen till vår övervakningstjänst, så när man blir återpublicerad (vilket man blir lite då och då) så ska man direkt kunna ta bort sig igen utan att det gå flera dagar/veckor/månader innan man märker själv. Att manuellt kolla dagligen är också tidskrävande. Tar man bort sig direkt ligger man bara uppe någon minut. Men jag ser till att din feedback tas upp internt.

När det gäller avindexering av länkar gör vi vårt bästa och i vissa fall finns länkar som inte kan tas bort (se https://docs.doldadress.se/vanliga-fragor/google-avindexering) men vi ska jobba på att tydliggöra detta.

Vi skulle gärna vilja hjälpa dig vidare och se om det finns något mer vi kan göra för att förbättra din upplevelse. Vänligen kontakta vår kundsupport direkt så att vi kan undersöka ditt ärende närmare och hitta en lösning som fungerar för dig.

Tack igen för din feedback och för att du har valt vår tjänst.

Vi önskar dig en fantatsisk dag.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Fungerar dåligt

Fungerar dåligt. Verkar som att era "checkar" bara körs när man väl loggar in. Jag blev synlig i Mrkoll för över en månad sedan men fick inget mejl. När jag väl loggar in på er hemsida så körs "checken" och jag får ett mejl att jag blivit synlig på Mrkoll. Vad är syftet med tjänsten om jag måste logga in regelbundet?

20. April 2024

Hej Daniel,

Tack så mycket för din feedback; vi tar den till oss.

Vår övervakning är kontinuerlig och körs regelbundet, inte bara i samband med inloggning. Detta gör att våra användare kan få notifieringar om de blir återpublicerade på personupplysningssajter utan att behöva logga in.

Tveka inte på att höra av dig om du har vidare funderingar.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ett väldigt oseriöst företag som vill…

Ett väldigt oseriöst företag som vill åt dina pengar men att göra dig dold på sidor är bara en stor bluff vi har granskat företaget & provat tjänsterna som inte fungerar 100% ut men dom utlovar att uppgifter om dig blir dolda vilket dom inte blir mer en till 80% så vill varna för att använda doldadress.se även andra företag avråder från att bli kund i doldadress.se

Hej Benjamin,

Tack så mycket för din återkoppling. Vi värdesätter din recension och vill försäkra dig om att vi tar dina synpunkter på allvar.

Vi har vidtagit åtgärder för att tillgodose dina önskemål. I din specifika situation har vi bekräftat att du är dold på alla plattformar, och vi har även tagit bort alla länkar som är kopplade till ditt namn "Benjamin Nordström". Du kan själv enkelt verifiera detta genom att söka på ditt namn via Google, vilket också vår supportmedarbetare nämnde.

Vi har sett till att du inte är synlig på någon personupplysningssajt och att inga länkar som är associerade med ditt namn syns i Googles sökresultat.

Tack igen för din feedback.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Köpte den här tjänsten för mer än 2…

Köpte den här tjänsten för mer än 2 månader sen. Såg fram emot att inte synas lika mycket på internet. Fast det har gått över 2 månader och jag är forfarande med i ratsit, mrkoll, eniro ja i princip överallt. Det här måste vara en scam

20. April 2024

Hej Mirre,

Tack så mycket för din recension.

Det är beklagligt att höra att din upplevelse inte var till belåtenhet. Vi strävar alltid efter att våra kunder ska vara nöjda.

Normalt sett tar det bara några dagar för länkar att försvinna, och vi garanterar alltid att det ska ske inom sex veckor. Om du kontaktar vår support via Mina Sidor eller via e-post på kontakt@doldadress.se kommer vi att prioritera ditt ärende direkt.

Vi beklagar än en gång för den otillfredsställande upplevelsen och hoppas kunna lösa eventuella problem så snart som möjligt.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jättedåligt Sega på att göra det dold…

Jättedåligt Sega på att göra det dold tar flera veckor säger 1 vecka

Hej Kalle,

Tack så mycket för din recension. Vi uppskattar verkligen din feedback och vill försäkra dig om att vi tar den på stort allvar.

Vi kan tyvärr inte hitta någon med ditt för eller efternamn i vår kunddatabas så vi kan inte följa upp på ett eventuellt supportärende.

Vi förstår din frustration och vi vill att processen att bli dold ska vara så smidig som möjligt för dig.

Vi undersöker möjligheten att göra informationen om den genomsnittliga tiden det tar att bli dold på Google mer framträdande. Just nu finns detta tillgänligt på flera platser på vår webbplats och användarportal, inkl. här: https://docs.doldadress.se/vanliga-fragor/google-avindexering

Tack igen för att du delade dina tankar med oss. Vi strävar alltid efter att förbättra våra tjänster och din feedback hjälper oss att göra just det.

Vi önskar dig en glad Påsk,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Både jag och frugan min använder…

Både jag och frugan min använder tjänsten, fungerar kanon! Tog ett år till oss båda och kommer fortsätta vara kund längre en så kan jag säga.

28. März 2024

Hej Rolf,

Det värmer att du och frugan haft nytta av tjänsten.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Enda tjänsten som faktiskt fungerar bra

Jag har varit intresserad av att dölja länkar osv länge. Jag har inte hittat en enda lösning som faktiskt fungerar. Testade en amerikans motsvarighet men gick bara att köpa ett år för 2 tusen spänn (!). Här är det 10 gånger billigare och du får hur många länkar du vill borttagna från Google.

Jag skulle föreslå att de bli tydligare vilkar länkar som "tas bort automatiskt vid registrering" så man inte behöver skicka in dem för borttagning, men fortfarande värt vartenda öre!! tack tack tack

Hej Johan!

Stort tack för att du är kund hos oss och för dina vänliga ord! Vi är verkligen glada att du är nöjd med vår tjänst.

Ha en fantastisk dag

/Gänget på DoldAdress

Mycket bra!

Jag har länge tänkt att en sån här tjänsten skulle behövas, sen hittade jag den på Facebook och signade upp mig. På en vecka var jag dold och det känns sååå skönt, hade först problem att logga in men fick snabb hjälp från supporten, kan varmt rekommendera denna tjänsten.

3. März 2024

Hej Anita,

Tack så mycket. Dina fina ord betyder mycket.

Ha en fantastisk dag,

Trovärdig och effektiv

Hur mycket jag än försöker går det bara att ge 5 stjärnor. Dold adress är lösningen som löser samhällets problem. Mycket bra och effektiv support.

27. Februar 2024

Hej Simon,

Stort tack för att du tog dig tiden att lämna en recension, det betyder mycket.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag var lite skeptisk först men efter…

Jag var lite skeptisk först men efter ett par veckor var de första länkar om mig borta på google!

Hej Linnea,

Stort tack för de fina orden, och tack för att du ville bli kund, det betyder mycket.

Ha en fantastisk dag,

Teamet på DoldAdress

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr