DoldAdress.se Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Strul med autogiro, svårt att få tag på kundtjänst dessutom som inte har telefon nummer. Autogiro ej dragits, vilket är väldigt konstigt eftersom pengar fanns på kontot, medgivande är giltigt och... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Allt funkar från sekund 1 till idag jag verkar ha försvunnit helt som jag önskat och som det va förr 80 tals känsla man hittar inte varandra genom titta på nummerplåt på bilen typ Det ska vara lit... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag har varit med från början och då var jag lite tveksam. Med tiden har de utvecklats och det mesta är så enkelt som ett knapptryck. Om du inte vara helt synlig vad du heter, var du bor, vad du tjäna... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag är väldigt nöjd med Dold Adress. De känns pålitliga och professionella, och när mina uppgifter har dykt upp i dataläckor har jag fått information snabbt så att jag kunnat agera direkt. Det ger mig... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Städtisches Dezernat für öffentliche Sicherheit und Ordnung

Vom Unternehmen geschrieben

DoldAdress.se hjälper dig att dölja och skydda din privata information från exponering online.

Akzeptabel

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Alle Bewertungen

68 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ok hjälp, men inte magisk direkt

+ Hemsidan har en steglista med klickbara länkar (till ratsit,hitta.se mm.) som hjälper dig att själv dölja din adress från dessa sajter.
+ Snabb och smidig checklista
+ Tiläggstjänster som ta bort ditt namn från indexering, sajter (kostar extra)
+ påminnelse när du måste gå in och ta bort dig från en sajt

- Det är inte automatiskt, utan du måste själv gå igenom stegen.
- Detta går egentligen att genomföra helt gratis utan DoldAdress.se med lite research.
- Det sker inte direkt utan kan ta 1 vecka (sajter) till ett år innan du försvinner helt (från rubriker på Google tex.)

1. November 2024

Hej Andreas,

Stort tack för din recension och för att du tog dig tid att dela dina tankar!

Du beskriver vår tjänst på ett bra sätt. Det som är automatiserat är själva borttagningen från Google, vilket vi hanterar åt våra kunder. Vi skickar också regelbundna varningar om dina uppgifter skulle bli synliga igen på informationssajter, vilket tyvärr kan hända med jämna mellanrum.

Informations- och upplysningssajter ändrar ofta sina rutiner för borttagning av uppgifter, vilket kan göra processen tidskrävande och komplicerad. Därför håller vi oss ständigt uppdaterade och anpassar våra metoder dagligen, så att du som kund slipper göra det själv.

Tack igen för din recension! Vi uppskattar din feedback och önskar dig en riktigt fin dag.

Inloggnings problem

Går inte att logga in på deras sida sen säkert 1 månad tillbaka. Skrev Mail till dem för ca 2 veckor sen och fick då svar att de hade tillfälliga problem med sidan. Men nu börjar jag tröttna på detta.

1. November 2024

Hej Bo,

Tack för att du tog dig tiden att skriva en recension!

Det stämmer att vi för ca en vecka sedan gjorde uppdateringar som temporärt resulterade i att vissa kunder upplevde svårigheter med att logga in, vilket vi ber om ursäkt för. Men det rättade til sig snabbt och har du fortfarande problem så kontakta oss direkt så hjälper vi dig.

Ha en fin helg,

Känner mig lurad

Betalar varje månad sedan 6 månader sen ändå syns mina uppgifter på nätet plus ni har inget tillgång telefonnummer man bara skickar massa meddelande via Mail stället o ändå ingen som svarar iallafall jag känner mig lurad o därför tänker jag avsluta abonnemangen stället kasta pengar onödigt. Rekommenderar absolut inte detta bluff företag …

31. Oktober 2024

Hej Fahmi,

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension. Vi kan bekräfta att alla länkar om dig har tagits bort från Google, och vi har inte missat att svara på några supportärenden.

Vi beklagar verkligen om du upplevt något annat. Om det finns specifika länkar som inte blivit borttagna, är du alltid välkommen att kontakta oss direkt på vår supportmejl – vi svarar alltid inom 24 timmar. Vi erbjuder för närvarande endast e-postsupport för att kunna hålla nere kostnaderna för våra kunder.

Vi hoppas att du återigen vill bli kund hos oss och ser fram emot att hjälpa dig!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Men kastar pengar bara betalade för 6…

Men kastar pengar bara betalade för 6 månader för dold personuppgifter men när någon söker eller loggar in med bank id men ser Altin ändå och inte bara de det syns all uppgifter jag tycker det är inte rätt om ni kan inte dolda personuppgifter eller kan inte dolda så ni behöver inte ta pengar från folk betalar men för ingenting rakt i såpan 👐

17. September 2024

Hej Kahalat!

Jag har försökt att leta upp ditt ärende i vår inkorg för att hjälpa dig med ditt ärende på snabbast sätt, men jag kan inte hitta någonting. Du får jättegärna skicka ett mejl till kontakt@doldadress.se - så hjälper vi dig ASAP!

/Teamet på Doldadress

Kan varmt rekommendera Doldadress

Kan varmt rekommendera Doldadress. Och deras kundservice, wow vilket otroligt jobb dom gör.

1. Oktober 2024

Hej Emmie!

Stort tack för din recension, vi är glada att ha dig med oss!

Trevlig kväll!

Teamet på Doldadress!

Mycket hjälpsam

Jättebra tjänst, prisvärd och effektiv. Det var väldigt lätt att registrera sig och jag har inte längre mina personliga uppgifter åtkomliga för allmänheten, känns mycket bra! Support Hanna svarar snabbt och jätte trevlig mvh

27. September 2024

Värdelös skräp tjänst..

Värdelös skräp tjänst..! Syns överallt iallafall nästan ett år efter köpt tjänst. Spara pengarna för här blir de ingen förnyelse!

8. September 2024

Hej Casper,

Vi kan inte hitta någon kund som varit registrerad i ditt namn eller som kontaktat vår Support.

Vänligen kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig direkt. Du når oss på denna mejladress: kontakt@doldadress.se.

Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Ha en fin dag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tack för den snabba hjälpen att komma…

Tack för den snabba hjälpen att komma igång (support och Hanna) efter lite tekniskt strul. Fått Mail 3 gånger om återpublicering, räddat mig. Alla länkar inskickade är borta 👍👍👏

24. Juli 2024

Antwort von DoldAdress.se

Tack för att du tog dig tid att skriva en recension om oss och för de fina orden. Det är verkligen roligt att höra att du uppskattar vår tjänst.

Ha en fin dag!

Gänget på Doldadress

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ni kan göra allt själva gratis

Ni kan göra allt själva gratis. Ni behöver inte detta företag.

Gå in på Polisförbundet och följ deras gratis guide angående minska din synlighet på internet.

5. August 2024

Antwort von DoldAdress.se

Jag tror att du har missuppfattat våra tjänster. Vi erbjuder mycket mer än hjälp med att bli borttagen från nummerupplysningssajter. Läs om vad vi gör här: https://www.doldadress.se/hur-det-fungerar :)

Om du har några specifika frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss direkt. Du når vår kundtjänst här: kontakt@doldadress.se. Vi är här för att hjälpa dig.

Ha en fortsatt fin dag!

Teamet på Doldadress

Jättebra tjänst

3. August 2024

Hej Moa,

Stort tack för att du tog dig tiden att skriva en recension. Det värmer oss att höra att du är nöjd :)

Ha det bra,

Det är helt meningslöst

Det är helt meningslöst; det skyddar bara mot sju olika webbplatser. Man kan manuellt besöka de olika sidorna, som till exempel MrKoll.se, och dölja eller be om att få uppgifter borttagna.

2. August 2024

Hej Maria,

Jag tror att du har missuppfattat våra tjänster. Vi erbjuder mycket mer än hjälp med att bli borttagen från personupplysningssajter. Läs om vad vi gör här: www.doldadress.se :)

Om du har några specifika frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss direkt. Vi är här för att hjälpa dig.

Allt gott,

Jag är betalande kund

Jag är betalande kund, men de har inte levererat vad de lovar. Mina uppgifter är inte skyddade på nätet. De kunde ta bort mig från några ställen, men inte alla och nu har jag väntat i 9 månader.
När jag försöker komma i kontakt med dem går det inte, varför har ni inte ett telefonnummer på er hemsida där man kan komma i kontakt med er? De har ett mailformulär på sin hemsida som jag har försökt kontakta dem på, men jag får inte någon hjälp där eller svar från dem.
Jag har en stalker efter mig och det är viktigt att mina uppgifter förblir hemliga, men ni har INTE kunnat leverera vad ni lovat, utan uttnyttjat min situation då jag betalat er för en tjänst som jag inte fått ut något ifrån. Rekommenderar INTE denna tjänst, håll er borta från detta företag då det är scam.

29. Juli 2024

Hej Mikaela,

Stort tack för din recension.

Vi har inte funnits i 9 månader och kunde inte hitta dig som kund i vårt register. Vår support svarar alltid inom två arbetsdagar, oftast mycket tidigare.

Vi har ingen telefonsupport för att kunna hålla nere kostnaderna för våra kunder. Därför erbjuder vi endast support via e-post och svarar alltid snabbt. Om du har varit kund under ett annat namn och kontaktar oss, kommer du, precis som alla andra, få hjälp direkt :)

Ha det fint,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kan forrfarande hitta min info.

Kan forrfarande hitta min info.

16. Juli 2024

Hej Markus,

Det är viktigt att notera att det kan ta upp till en vecka att dölja sin information på upplysningar och ungefär två veckor för att länkar ska bli borttagna från Google. Det kan även i vissa fall ta upp till två månader, men det är ovanligt.

Om du har mer länkar som du vill ta bort- utöver det vi redan tagit bort åt dig, så kan du skicka in dem genom "Mina Sidor".

Vi beklagar din upplevelse och uppmuntrar dig att kontakta oss om du behöver hjälp med att ta bort mer information.

Önskar dig en fortsatt fin dag och trevlig helg!

⭐ Teamet på Doldadress.se

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag har tecknat den och ser fram emot…

Jag har tecknat den och ser fram emot den nu. Väldigt konstigt att man är så här oskyddad i ett demokratiskt land som Sverige. Hur sjukt är inte det att personnummer till och med ligger därute för vemsomhelst att utnyttja tillsammans med adress, bil och allt annat känsliga uppgifter?. Många människor råkar illa ut pga detta och har till och med mist livet pga detta. Väldigt sjukt system där man har inte något att säga till. Glad att en sådan här tjänst finns. Blev nästan chockad när jag såg alla mina uppgifter på ratsit.(värst av allt personnummer)

14. Juli 2024

Antwort von DoldAdress.se

Stort tack för din recension, och tack för de fina orden!

Ha en fantastisk dag.
Allt gott,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fullständigt meningslöst - inte värt pengarna

Betalade för "Uppgiftsskydd" i 3 månader och följde alla stegen under "kom igång". På deras första sida står det att man efter 5 dagar ska kunna se i realtid vilka sidor man är dold/synlig på, men efter två veckor har jag fortfarande inte fått någon uppdatering.

Kundtjänsten är trevlig med ohjälpsam och säger bara att jag ska fortsätta att vänta eller svarar inte på mina mail.

Mer värt att bara googla och göra allt själv

8. Juli 2024

Hej Karin!

Stort tack för din recension, det betyder mycket för oss.

Vi beklagar verkligen din upplevelse.

Att det varit fördröjning på realtidsdatan kan bero på att vissa obligatoriska steg inte slutförts. Vi kan hjälpa dig kontrollera detta. Skulle du kunna maila till supporten på kontakt@doldadress.se så kan vi lokalisera ditt konto och hjälpa dig vidare?

Vi uppskattar din feedback och hoppas höra från dig snarast möjligt.

Ha en fin dag,

Kundservice svarar inte.

Kundservice svarar inte.

Uppfyller inte det som lovar.

Du betalar för att få en copy/paste mall som du ska följa.
Du kommer behöva göra allt jobb själv.

Fråga chatgpt istället så får du det gjort gratis istället.

13. Juni 2024

Tack för din feedback.

Vi har noterat att du var i kontakt med vår support för en vecka sedan. Jag kommer att skicka ett separat mejl till dig för att vi kan reda ut eventuella frågetecken.

Vår tjänst är utformad för att avindexera din information på nätet, vilket innebär att vi tar bort länkar som visar din privata information. Ytterligare information om vår avindexering finner du här https://www.doldadress.se/vanliga-fragor?tab=1. Mer konkret information om hur tjänsten fungerar, finner du här https://www.doldadress.se/hur-det-fungerar.

Som ett komplement till avindexeringen rekommenderar vi dig att du också avregistrerar dig från nummerupplysnings sajterna som anges på mina sidor. Detta steg kräver din medverkan eftersom det kräver BankID-signering. Vi gör det enklare genom att tillhandahålla uppdaterade instruktioner och notifieringar när dina uppgifter återpubliceras på exempelvis Ratsit, så att du slipper hålla koll själv.

Vi hoppas att vi kan förbättra din upplevelse och ser fram emot att lösa detta för dig.

Trevlig helg!

Teamet på DoldAdress!

Nöjd kund här!

Jag är mycket nöjd Tack, Doldadress, för att ni är så bra!

5. Juni 2024

Antwort von DoldAdress.se

Vad kul att höra att du är nöjd, det betyder mycket för oss! Önskar dig en fin söndag! :)

Riktigt bra

Tycker faktiskt att värdet som doldadress ger är riktigt bra. Dessutom mycket hjälpsamma!

5. Juni 2024

Antwort von DoldAdress.se

Stort tack för de fina orden Clara, och tack för att du blev kund!

Ha en fantastisk dag,

Får det man betalar för

Verkar som att många som ger reviews här inte läst på eller gjort sig införstådda på vad som doldadress.se faktiskt erbjuder. Jag tycker man får det man betalar för. Men klart att det finns saker att bygga ut på. Fick personligen massa saker borttagna som jag själv försökt ta bort under en längre tid. Jag rekommenderar doldadress.se.

4. Juni 2024

Hej Johan,

Det värmer oss att höra att du är nöjd. Tack för att du är kund! :)

Vi önskar dig en fin dag,

Helt värdelös

Helt värdelös
Detta att skicka mail eller manuellt hos varje sök tjänst anmäla borttagning av uppgifter jag har tidigare själv har ordnat men fortfarande på Google fanns uppgifter men man man kunde inte vidare läsa något men jag har betalat i hopp om att allt skall raderas känner mig grundlurad p.g.a saknad av tydlig information
Ej rekommenderas
Man kan göra allt själv
Imorgon lämnar jag blankett hos skattemyndigheten och ansöker om skyddade uppgifter

3. Juni 2024

Hej Isak,

Tack för att du delar med dig av dina synpunkter till oss.

Att bli dold från nummerupplysningssajter ser vi som ett komplement till google avindexering och vårt adresslarm. När du döljt dig från sajterna övervakar vi dina uppgifter. Vårt mål är att erbjuda en användarvänlig tjänst som hjälper våra kunder att skydda sin integritet online.

Vi försöker göra vår tjänst så tydlig som möjligt på vår hemsida.
Hur tjänsterna funkar mer konkret, där vi detaljerar vad vi gör och vad vi inte gör finns på vår hemsida under "hur det funkar": https://www.doldadress.se/hur-det-fungerar

Sen finns det ytterligare info under "Vanliga frågor" här: https://www.doldadress.se/vanliga-fragor

Såklart går det alltid också bra att höra av dig till oss på: kontakt@doldadress.se. Vi finns här för att hjälpa till! :)

Ser att du varit i kontakt med vår support där du fått återbetalning för att tillgodose din önskan när tjänsten inte motsvarade dina förväntningar.

Önskar dig en fin onsdag,

Teamet på doldadress.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr