Dogguardian Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service en echt goede kwaliteit! Sinds de brokken en worst van Dog Guardian heeft onze Flits geen buikpijn meer!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Naast dat het voer van goede kwaliteit is, zonder allerlei toevoegingen waar mijn hond allergisch op reageert, denken ze ook nog echt mee in oplossingen! Zelfs als de fout geheel bij mijzelf ligt. Tot... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede porties, kwaliteit voer en snacks zonder toevoegingen. Makkelijk via site te bestellen. Snelle levering. Erg goede prijs kwaliteitverhouding. De hondentuigjes met bijpassende lijn zijn fantast... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Uitgebreid telefonisch overleg gehad over wat ik wilde bestellen, zeer fijne en uitgebreide reactie met ook tips. Blij met aanschaf van lange lijn en hun zeer goede tuig voor onze herdershond. Bes... Mehr ansehen

1. Zoohandlung

Vom Unternehmen geschrieben

Alleen het beste voor onze beste vrienden...

Hervorragend

6 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Tuigje

Tuigje, een variëteit aan beloningsvoertjes en kluifjes gekocht. Het enige wat ik jammer vond dat op de zakjes met de diverse soorten voertjes e.d. niet stond wat er in zat, dit zou het nabestellen vergemakkelijken. Verder dik tevreden!

17. Februar 2022

Antwort von Dogguardian

Dank u wel voor uw review! U heeft helemaal gelijk dat het onhandig is dat er geen labels op de snacks zitten. Wij zijn momenteel bezig om meer milieuvriendelijker inpakmateriaal te introduceren. Vandaar dat sommige snacks nu in papieren zakken zitten i.p.v. plastic. Ook zijn we bezig met een labelprinter. We waarderen het enorm dat u ons hierop geattendeerd heeft. We gaan er nog meer vaart achter zetten. Groet, Eileen Engel

Fantastische service!

13. Februar 2022

Antwort von Dogguardian

Dank je wel voor je review, Jannie! We waarderen het enorm dat je hier de tijd en moeite voor hebt genomen. En we zijn heel blij dat je onze service als prettig hebt ervaren. Groet, Eileen Engel

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top en super snelle levering en goed…

Top en super snelle levering en goed advies

12. Februar 2022

Antwort von Dogguardian

Dank je wel voor je review, Michel! We waarderen het enorm dat je hier de tijd en moeite voor hebt genomen. En heel fijn te horen dat we je goed konden adviseren. Mocht je nog meer vragen hebben, dan weet je ons te vinden 😊 Groet, Eileen Engel

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel erg behulpzaam en oplossings…

Heel erg behulpzaam en oplossings gericht. Ik kan dit bedrijf iedereen aanraden.

18. Januar 2022

Antwort von Dogguardian

Dank je wel voor je fantastische review, Paul! En tevens bedankt voor de aanbeveling 😊 Groet, Eileen Engel

Fantastisch!🤩

Fantastisch! Onze Australian shepherd van 1,5 jaar loopt in eens makkelijk aan de lijn zonder te trekken. Eerder alles probeert, verschillende tuigjes maar geen werkte. Top product en service!🙂

14. Januar 2022

Antwort von Dogguardian

Dank je wel voor je review, Eva! We waarderen het enorm dat je hier de tijd en moeite voor hebt genomen. En wat fijn dat hij niet meer trekt, meer rust voor hem en voor jullie 😊🐕
Groet, Eileen Engel

Geweldige service!

Al sinds voordat Dog Guardian kattenvoer op de website aanbood hebben ze mijn katten al eten aangeboden. De service is heel persoonlijk en de eigenaar weet waar hij het over heeft. En natuurlijk niet onbelangrijk, de katten zijn dol op het voer!

13. Januar 2022

Antwort von Dogguardian

Dank je wel voor je review, Lindy! We waarderen het enorm dat je hier de tijd en moeite voor hebt genomen. En super fijn dat de meiden gek zijn op het voer 😺
Groet, Eileen Engel

Super service!!

26. Dezember 2021

Antwort von Dogguardian

Dank je wel voor je review, Constance! We waarderen het enorm dat je hier de tijd en moeite voor hebt genomen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering, goed ingepakt en het word hier met smaak gegeten, zeker dat ik nogmaals ga bestellen als het op is!

10. Dezember 2021

Antwort von Dogguardian

Dank je wel voor je review, Wendy! We waarderen het enorm dat je hier de tijd en moeite voor hebt genomen. En wat fijn dat de worstjes in de smaak vallen!
Hier doen we het allemaal voor...blije hond en blije baasjes. Groet, Eileen Engel

Top service

Ik kwam langs om een mooie riem en halsband te kopen, daar werd de tijd voor genomen. Tevens besprak ik mijn zorgen dat mijn puppy zo weinig at op dat moment. Nog in dezelfde avond werd ik teruggebeld dat ik een paar worsten kon ophalen waar geen pup weerstand tegen had, en ze hadden gelijk.

Hun betrokkenheid bij mijn zorgen, en hun kennis is zoveel meer dan dat je logischerwijs kan en mag verwachten. echt top service

8. Dezember 2021

Antwort von Dogguardian

Dank je wel voor je fantastische review, Adalbert! We waarderen het enorm dat je hier de tijd en moeite voor hebt genomen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altijd super adviezen van Joe.

Altijd super adviezen van Joe.
Mijn honden genieten van alles wat dog guardian tebieden heeft!

13. Oktober 2021

Antwort von Dogguardian

Dank je wel voor je review, Barbara! We waarderen het enorm dat je de tijd en moeite hebt genomen. Groet, Eileen

Goede spullen

Goede spullen, goede service, snelkk look e levering! Perfectv

11. Oktober 2021

Antwort von Dogguardian

Dank je wel voor je review, Martien! We waarderen het enorm dat je hier de tijd en moeite voor hebt genomen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel tevreden over hoe klantgericht…

Heel tevreden over hoe klantgericht Dogguardian is. Alle aandacht voor de hond en dan ook z’n baasje nog goed advies geven. 👍

4. Oktober 2021

Antwort von Dogguardian

Dank je wel voor je review, Frank! We waarderen het enorm dat je hier de tijd en moeite voor hebt genomen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Eindelijk een fijn tuigje voor onze hond 🐕

Eindelijk een tuigje dat onze hond met plezier om krijgt! Waarom hebben we dit niet eerder ontdekt? En de lijn vinden we ook super fijn omdat we die eenvoudig korter en langer kunnen maken. Kortom, een top cadeau voor hond en baasje!

3. Oktober 2021

Antwort von Dogguardian

Dank je wel voor je review, Angelique! We waarderen het enorm dat je hier de tijd en moeite voor hebt genomen.

Top service

Top service! Mijn hond is heel blij.

29. September 2021

Antwort von Dogguardian

Dank je wel voor je review, Kristel! We waarderen het enorm dat je hier de tijd en moeite voor hebt genomen.

Antwort von Dogguardian

Dank je wel voor je review, Claudia! We waarderen het enorm dat je hier de tijd en moeite voor hebt genomen.

snelle en goede service

snelle en goede service. Goede producten!

26. Juli 2021

Antwort von Dogguardian

Dank je wel voor je review! We waarderen het enorm dat je hier de tijd en moeite voor hebt genomen.

Heel fijn meegedacht

Heel fijn meegedacht, extra service bij bezorging. De riem is fijn en makkelijk in gebruik.

22. Juli 2021

Hartstikke bedankt voor jouw fantastische review!🙏🏻
Ons motto is simpel: blije en gezonde hond, blije klant! 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altijd snel en goed afgeleverd

Altijd snel en goed afgeleverd.
En fijn voer. De hond vind het heerlijk.

18. Juli 2021

Hartstikke bedankt voor jouw fantastische review!🙏🏻
Ons motto is simpel: blije en gezonde hond, blije klant! 😊

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr