Min mor er netop også blevet bondefanget. Tlf. sælger sagde, at de havde samarbejde med YouSee. Selvom hun fortrød og fik annulleret næsten med de samme. Hun har ALDRIG accepteret noget af det frems... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeres sælgere er fulde af løgn og det er simpelthen så dårlig en oplevelse. Når man ringer til jer om det, der er solgt, svarer i så uforskammet. opsiger abonnementet of lige pludselig kommer der t... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hej. Jeg vil ikke kommentere på noget som helst, for jeg er simpelthen ude af ord for hvor dårlig kundeservice jeg har fået. Jeg har aldrig oplevet en så dårlig kundeservice. Jeg har ringet til jer to... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Opfølgning: DLG har lyttet og reageret fint og hurtigt. Tak for det. Hæver antal stjerner fra 1 til 4. :) Super dårlig kundeservice. Min gamle mors fastnettelefon virker ikke - hvad der tidligere o... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
DLG Tele blev stiftet i november 2000 og er siden stiftelsen vokset kraftigt. VI er i dag en solid spiller på det danske telemarked for de pris- & kvalitetsbevidste kunder. DLG Teles ambition er at være et lokalt og landsdækkende teleselskab med særlig tilknytning og forankring i landdistrikterne. Vi tror på, at en tæt dialog og et godt lokalkendskab sikrer et godt samarbejde både på kort og langt sigt. Kunderne i DLG Tele er såvel landbrug, mindre erhvervsdrivende samt privatkunder. DLG Tele har siden sin etablering haft et grundlæggende ønske om at tilbyde et fuldt produktsortiment og kan som totalleverandør i dag tilbyde sine mere end 200.000 kunder tjenester indenfor mobil, fastnet, VoIP, bredbånd, TV og mobilt bredbånd. DLG Tele benytter Telias mobilnet, derved sikrer vi en god dækning i hele Danmark. DLG Tele samarbejder med TDC om levering af fastnet, bredbånd og TV. Derved sikres høj sikkerhed for kvalitet. Hjørnestenen er en god, kompetent og tilgængelig kundeservice, lige som der dagligt arbejdes målrettet for at kunne tilbyde vore kunder en høj service, konkurrencedygtige priser, god kvalitet samt korrekt og hurtig levering. Du er altid velkommen til at ringe til kundeservice på 70 23 06 00 – vi glæder os til at hjælpe dig. DLG Tele - Dit lokale teleselskab.
Holmbladsgade 139, 2300, København S
Kundeservice skal være bedre og have åben i weekend og helligdage

Antwort von DLG Tele
Hurtig og fin hastighed, NÅR DET VIRKER! Vi har op til flere gange daglig ikke haft internetforbindelse, vi har ringet alt for mange gange, sendt mail og vi har fået en sludder for en sladder og der er ikke sket forbedringer, det eneste der ser sikker ud,er at regningen kommer til betaling hver måned. Da vi lavede nyt abonnement, blev vi lovet at det ville være problemfri og havde vi ikke problemer skal jeg ellers love for at vi har fået det. VIL I VIRKELIG VÆRE DET BEKENDT. Vi forventer endnu engang, at problemet bliver løst, hvis i ellers er interesseret i fortsat at have os som kunde.
BENT IVERSEN
TVEDEVEJ 54 8983
GJERLEV

Antwort von DLG Tele
Jeg har intet at udsætte på jeres service, men vi har kun en kasse i dækning her hos os og det er vi ikke tilfredse med.
kunne dette snart blive ok vil der være 5 stjerner

Vi er godt tilfreds.
Den dag vi blev enige om købet, var der en ude ved os, og da vi så senere havde brug for at tale med hende igen, da det vi fik ikke helt svarrede til det vi havde aftalt, var det ikke en mulighed.
Problemet blev løst til alles tilfredsstillelse.
Vi var på ferie i Egypten - det er mega dyrt at modtage sms eller opkald.

Er ret godt tilfreds ,Næsten altid forbindelse ;

Antwort von DLG Tele
Jeg er meget skuffet over DLG Tele, da mobildækning er meget dårlig,
For at have en god dækning skal jeg /vi faktisk ud på gårdsplads, eller falder signal ud, og det kan jeg ikke bruge til noget .
Da vi valte at flytte over til DLG tele blev vi lovet at vi ville have samme dækning som ved TDC,men det har vi ikke.
Det er også galt med fastnet og bredbånd efter vi er flytte over til DLG.
Jeg har så også opdaget at det er Telia der skal levere signaldækning og ved af erfaring at de ikke kan dække herude,hvor jeg bor .
Så nu overvejer jeg at opsige mit abonnement ved DLG, hvis ikke snart der bliver bedre dækning.

Antwort von DLG Tele
Vi har haft nogle forvirrede melding i forbindelse med flytningen.Det har ikke været muligt for os at gennemskue årsagerne.
Vi havde også brug for vejledning om de nye telefoner og måtte fra DLG til Huawei og er endnu ikke helt klar over, hvem vi skal spørge om hvad.
Vi er blevet betjent pæn og høfligt men har en fornemmelse af vores pensionistspørgsmål er ufostålige for jer.
Når vi lærer at bruge telefonerne bliver det forhåbentligt bedre. Vi kunne godt have brugt lidt vejledning i at søge oplysningerne.

Antwort von DLG Tele
VI ER GLAD FOR VORES AFTALE MED DLG ANGÅENDE MOBIL TELEFON.

Antwort von DLG Tele
Mobil telefoner super godt med sms når en får dem til sendt.
Ang bredbånd og fastnet samt tv signaler.
Har stadigvæk kun fået box til at otage og se 2 fjernyn mangler stadigvæk 1 vi betaler for 3.
Og fasttelfon fungerer ikke alls.
Og pakke der skulle være os til sendt er slet ikke kommet hvor er den! Vi har de to bokse gennem den der var hjemme og indstalerede.

Antwort von DLG Tele
Dårlig dækning i mit område, kan selskabet jo gøre for!

Antwort von DLG Tele
det er meget irerterende at vi kun have 2 tv åben .....vil øsnske det problem kan rettes. Ellers godt nok tilfreds vh. Anna Dahl

Antwort von DLG Tele
TV og mobiler fungerede fint fra start
Fastnet telefon fungerede ikke i 14 dage sat forkert op fra DLG fra start
manglede et skillefilter i forsendelsen.
Talte med flere forskellige, som kom med forskellige bud på problemet.
Efter 14 dage og et fremsendt skillefilter virker alt tilfredsstillende.

Antwort von DLG Tele
dårlig oplevelse med jeres tlf.sælger! jeg heder IKKE JULIE men Freddy Julie bor ikke her,men sjovt nok har i 2 gange hævet på MIN konto,selvom jeg blev lovet 2 mdr gratis på TLF-INTERNET-TV-og der efter en samlet pris på ca.500kr. Jeg har intet hørt fra interner og tv det er ikke smart salgspolitik Da man jo sige abn.op der hvor man er.men en lidt pusig ting,i har sendt en kreditnota til mig i MIT navn hvorfor så kalde mig JULIE ? SÅ nu har i lidt detektiv arbejde,god fornøjelse !

Antwort von DLG Tele
har ikke leveret det som lovet, og ingen tilbagemelding.

Antwort von DLG Tele
Kan kun sige at jeg er godt tilfreds - intet at klage over.

Super og god dækning

Antwort von DLG Tele
Der var lidt problemer med at få de gamle telefon numre til at fungere ved skiftet til DLG tele

Antwort von DLG Tele
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.