Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Min mor er netop også blevet bondefanget. Tlf. sælger sagde, at de havde samarbejde med YouSee. Selvom hun fortrød og fik annulleret næsten med de samme. Hun har ALDRIG accepteret noget af det frems... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeres sælgere er fulde af løgn og det er simpelthen så dårlig en oplevelse. Når man ringer til jer om det, der er solgt, svarer i så uforskammet. opsiger abonnementet of lige pludselig kommer der t... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hej. Jeg vil ikke kommentere på noget som helst, for jeg er simpelthen ude af ord for hvor dårlig kundeservice jeg har fået. Jeg har aldrig oplevet en så dårlig kundeservice. Jeg har ringet til jer to... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Opfølgning: DLG har lyttet og reageret fint og hurtigt. Tak for det. Hæver antal stjerner fra 1 til 4. :) Super dårlig kundeservice. Min gamle mors fastnettelefon virker ikke - hvad der tidligere o... Mehr ansehen

1. Internetanbieter
  2. Mobilfunknetzbetreiber

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

DLG Tele blev stiftet i november 2000 og er siden stiftelsen vokset kraftigt. VI er i dag en solid spiller på det danske telemarked for de pris- & kvalitetsbevidste kunder. DLG Teles ambition er at være et lokalt og landsdækkende teleselskab med særlig tilknytning og forankring i landdistrikterne. Vi tror på, at en tæt dialog og et godt lokalkendskab sikrer et godt samarbejde både på kort og langt sigt. Kunderne i DLG Tele er såvel landbrug, mindre erhvervsdrivende samt privatkunder. DLG Tele har siden sin etablering haft et grundlæggende ønske om at tilbyde et fuldt produktsortiment og kan som totalleverandør i dag tilbyde sine mere end 200.000 kunder tjenester indenfor mobil, fastnet, VoIP, bredbånd, TV og mobilt bredbånd. DLG Tele benytter Telias mobilnet, derved sikrer vi en god dækning i hele Danmark. DLG Tele samarbejder med TDC om levering af fastnet, bredbånd og TV. Derved sikres høj sikkerhed for kvalitet. Hjørnestenen er en god, kompetent og tilgængelig kundeservice, lige som der dagligt arbejdes målrettet for at kunne tilbyde vore kunder en høj service, konkurrencedygtige priser, god kvalitet samt korrekt og hurtig levering. Du er altid velkommen til at ringe til kundeservice på 70 23 06 00 – vi glæder os til at hjælpe dig. DLG Tele - Dit lokale teleselskab.

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Kundeservice

Kundeservice skal være bedre og have åben i weekend og helligdage

16. März 2017

Kære Finn

Mange tak for din anmeldelse.

Vi laver en masse forbedringer i vores kundeservice, f.eks. med etablering af teknisk support afdeling, såvel som intern træning og undervisning, så vi gør alt hvad vi kan.

I forhold til udvidede åbningstider, så er dit ønske givet videre. Vi kan dog ikke love noget.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

SKUFFET.

Hurtig og fin hastighed, NÅR DET VIRKER! Vi har op til flere gange daglig ikke haft internetforbindelse, vi har ringet alt for mange gange, sendt mail og vi har fået en sludder for en sladder og der er ikke sket forbedringer, det eneste der ser sikker ud,er at regningen kommer til betaling hver måned. Da vi lavede nyt abonnement, blev vi lovet at det ville være problemfri og havde vi ikke problemer skal jeg ellers love for at vi har fået det. VIL I VIRKELIG VÆRE DET BEKENDT. Vi forventer endnu engang, at problemet bliver løst, hvis i ellers er interesseret i fortsat at have os som kunde.
BENT IVERSEN
TVEDEVEJ 54 8983
GJERLEV

Kære Bent

Mange tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at I har en fin hastighed, men det skal bestemt også være stabilt. Vi kan se, at I har mobilt bredbånd, og I har tidligere været i forbindelse med os ang. ustabiliteten. Vi vil meget gerne undersøge det nærmere for jer. Umiddelbart er der dog ikke noget på masten, så vi skal bede om nogle eksempler på udfaldene. Du må meget gerne sende en mail med tre eksempler til trust@dlg-tele.dk.
Der skal være følgende i eksemplerne:

- Tid og dato for udfald (med min. 5 minutter imellem hvert og alle inden for 36 timer)
- Hvilket udstyr simkortet sidder i
- I må gerne prøve at låse til enten 4G eller 3G og teste om en af delene er bedre
- På en af jeres mobiltelefoner, teste om det samme sker for dem
- Sætte simkortet fra en mobil over i jeres udstyr og teste om det samme er tilfældet med det simkort

Når vi får mailen, vil vi kunne søge på masten efter udfald på de specifikke tidspunkter.

dækning ikke acceptabel

Jeg har intet at udsætte på jeres service, men vi har kun en kasse i dækning her hos os og det er vi ikke tilfredse med.
kunne dette snart blive ok vil der være 5 stjerner

Kære Jonna

Mange tak for din anmeldelse.

Det er super skønt, at du er glad for vores service. Det er også noget, som er meget vigtigt for os, så det er skønt, at det bliver bemærket.
I forhold til dækning, så kan jeg godt se, at der desværre ikke er så god forbindelse på jeres adresse. Der bliver hele tiden arbejdet på masterne rundt omkring; indstilling af de allerede eksisterende, forbedringer o.l. Desværre har vi ikke indsigt i, hvordan det ser ud i jeres område. Men vi krydser i hvert fald fingre for, at det bliver bedre for jer.

Vi er godt tilfreds.
Den dag vi blev enige om købet, var der en ude ved os, og da vi så senere havde brug for at tale med hende igen, da det vi fik ikke helt svarrede til det vi havde aftalt, var det ikke en mulighed.
Problemet blev løst til alles tilfredsstillelse.
Vi var på ferie i Egypten - det er mega dyrt at modtage sms eller opkald.

Kære Ole

Mange tak for din anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at læse, at I er godt tilfredse, samt at vi fik nået en løsning, som var til alles tilfredsstillelse. Det er desværre ikke altid muligt for vores konsulenter at komme ud igen, efter de har været der, men det vigtigste er at få løst situationerne.

- Og du har helt ret. Det er desværre rigtigt dyrt at bruge mobil i Egypten. I Europa er det generelt blevet meget billigere, men rundt omkring i verden er der desværre stadig meget store prisforskelle.

Ret godt tilfreds ;

Er ret godt tilfreds ,Næsten altid forbindelse ;

Kære Lillian

Mange tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at læse, at du er godt tilfreds samt at forbindelsen er god. Du må endelig ikke tøve med at kontakte os, hvis I oplever problemer med forbindelsen, så vil vi hellere end gerne kigge på det.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

dårlig forbindelse

Jeg er meget skuffet over DLG Tele, da mobildækning er meget dårlig,
For at have en god dækning skal jeg /vi faktisk ud på gårdsplads, eller falder signal ud, og det kan jeg ikke bruge til noget .
Da vi valte at flytte over til DLG tele blev vi lovet at vi ville have samme dækning som ved TDC,men det har vi ikke.
Det er også galt med fastnet og bredbånd efter vi er flytte over til DLG.
Jeg har så også opdaget at det er Telia der skal levere signaldækning og ved af erfaring at de ikke kan dække herude,hvor jeg bor .
Så nu overvejer jeg at opsige mit abonnement ved DLG, hvis ikke snart der bliver bedre dækning.

Kære Per

Mange tak for din anmeldelse.

Først og fremmest så er det super ærgerligt at have en dårlig dækning på sin adresse. Det er meget vigtigt, at man har en forbindelse, som der virker. Det lyder meget mærkeligt, at du har fået information om, at vi har samme dækning som TDC. Det har vi desværre ikke, da vi, som du korrekt skriver, bruger Telias netværk.
Telia arbejder hele tiden på forbedring af deres netværk ved at indstille på allerede eksisterende master såvel som sætte nye op. Desværre har vi ikke nogen informationer om dit område, så vi ved desværre ikke, hvornår der evt. sker forbedringer.
I forhold til bredbånd og fastnet, så kan vi se, at der er forbrug på, så noget virker i hvert fald. Såfremt du oplever problemer, så må du meget gerne kontakte os på telefon 7023 0600, så vil vi kunne fejlsøge sammen med dig.

Forvirreret flytning fra Yousee til DLG

Vi har haft nogle forvirrede melding i forbindelse med flytningen.Det har ikke været muligt for os at gennemskue årsagerne.

Vi havde også brug for vejledning om de nye telefoner og måtte fra DLG til Huawei og er endnu ikke helt klar over, hvem vi skal spørge om hvad.

Vi er blevet betjent pæn og høfligt men har en fornemmelse af vores pensionistspørgsmål er ufostålige for jer.

Når vi lærer at bruge telefonerne bliver det forhåbentligt bedre. Vi kunne godt have brugt lidt vejledning i at søge oplysningerne.

Kære Erik

Mange tak for din anmeldelse af vores teleselskab.

Vi beklager meget, at I har haft en forvirrende oplevelse i forbindelse med flytningen over til os. Vi kan dog se, at mobilerne korrekt er kommet over og det ser helt fint ud.
I forhold til telefonerne, så er det heller aldrig nemt, når man skal vænne sig til noget nyt. Vi vil meget gerne hjælpe jer telefonisk med at få styr på dem. Ellers så er der også forskellige workshops, hvor nye brugere kan få vejledning og hjælp.

I må endelig ikke tøve med at kontakte vores kundeservice, hvis I får brug for assistance.

MOBIL ABONOMANG.

VI ER GLAD FOR VORES AFTALE MED DLG ANGÅENDE MOBIL TELEFON.

Kære Poul Erik

Mange tak for jeres anmeldelse.

Hvor er det skønt at læse, at I er glade for jeres aftale på mobiltelefoni hos os. Det håber vi fortsætter i rigtigt lang tid.

jeg er tilfreds

jeg er godt tilfreds hej

Kære John

Mange tak for din tilfredse anmeldelse.

Det er lige sådan det skal være.

Leverering

Mobil telefoner super godt med sms når en får dem til sendt.
Ang bredbånd og fastnet samt tv signaler.
Har stadigvæk kun fået box til at otage og se 2 fjernyn mangler stadigvæk 1 vi betaler for 3.
Og fasttelfon fungerer ikke alls.
Og pakke der skulle være os til sendt er slet ikke kommet hvor er den! Vi har de to bokse gennem den der var hjemme og indstalerede.

Kære Kaj-Willy

Mange tak for din anmeldelse - og velkommen til DLG Tele.

Det er virkelig dejligt at læse, at mobiltelefonien fungerer super godt.

Det er dog godt nok trist, at I ikke har fået den sidste TV boks. Den er bestilt til jer nu og vil komme inden for en uges tid ca. Det er dog den samme pris for flere TV om man har et ekstra TV eller to ekstra TV.

I forhold til jeres fastnet telefon, så må I meget gerne prøve at genstarte jeres hvide Homeboks. Hvis ikke dette virker, så skal vi bede dig om at kontakte vores kundeservice, så vi kan fejlsøge sammen med dig. Du kan ringe på 7023 0600.

gider jer ikke

i snød mig så siger alt op ved jer

Kære Teddy

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er virkelig kede af at læse, at du føler dig snydt. Det er godt nok heller ikke en behagelig følelse - eller situation for den skyld.

Vi vil meget gerne undersøge din sag nærmere, for at se, hvad der er sket, og om vi kan gøre noget for dig. Du må meget gerne sende en mail til os på trust@dlg-tele.dk, så kigger vi nærmere på din sag.

Dårlig dækning

Dårlig dækning i mit område, kan selskabet jo gøre for!

Kære Peder

Mange tak for din anmeldelse.

Det er også meget frustrerende, når der er dårlig dækning i ens område. Når jeg kigger på din adresse, så er dækningen bestemt heller ikke optimal - langt fra desværre.
Der foregår hele tiden forbedringer på master og der bliver lagt planer om at sætte nye op. Desværre har vi ikke nogen bestemt information om dit område på nuværende tidspunkt. Du vil dog sagtens kunne opleve forbedringer med tiden.

Fint

Det er dejligt at alt fungerer

Kære Lis

Mange tak for din fine anmeldelse.

Det er bare dejligt at læse, at alt fungerer. Det er sådan det skal være.

flere tv

det er meget irerterende at vi kun have 2 tv åben .....vil øsnske det problem kan rettes. Ellers godt nok tilfreds vh. Anna Dahl

Kære Anna

Mange tak for din anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at læse, at du er godt tilfreds - selvfølgelig lige udover, at I kun kan have 2 TV tændt.
Vi er lidt begrænsede af den hastighed, som vi kan tilbyde på jeres bredbånd. Denne afhænger af, hvor gode kobberledninger er ud til ens ejendom. Vi ville derfor super gerne kunne tilbyde jer højere hastighed og flere TV end de to, men det kan desværre ikke lade sig gøre.
Alternativt tilbyder vi også parabol TV, hvor man ikke er afhængig af internethastigheden for at få flere TV. Du kan læse mere om vores Parabol løsning her: www.dlg-tele.dk/privat/tv/dlg-tv-parabol/.

Karin DLG Tele

Opstart med DLG Tele

TV og mobiler fungerede fint fra start
Fastnet telefon fungerede ikke i 14 dage sat forkert op fra DLG fra start
manglede et skillefilter i forsendelsen.
Talte med flere forskellige, som kom med forskellige bud på problemet.
Efter 14 dage og et fremsendt skillefilter virker alt tilfredsstillende.

Kære Hans

Mange tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at alt virker tilfredsstillende nu og at I fik skillefilteret.
Vi har lige fået oprettet en Teknisk Support afdeling hos os, så disse kan fanges tidligere fremadrettet. Skillefilteret er normalt standard udstyr i vores forsendelser, så det er meget mærkeligt, at det ikke var tilfældet i jeres tilfældet. Det er skam meldt videre.

Såfremt I får behov for noget, så må I endelig ikke tøve med at kontakte os.

Elendig

dårlig oplevelse med jeres tlf.sælger! jeg heder IKKE JULIE men Freddy Julie bor ikke her,men sjovt nok har i 2 gange hævet på MIN konto,selvom jeg blev lovet 2 mdr gratis på TLF-INTERNET-TV-og der efter en samlet pris på ca.500kr. Jeg har intet hørt fra interner og tv det er ikke smart salgspolitik Da man jo sige abn.op der hvor man er.men en lidt pusig ting,i har sendt en kreditnota til mig i MIT navn hvorfor så kalde mig JULIE ? SÅ nu har i lidt detektiv arbejde,god fornøjelse !

Kære Freddy

Vi beklager at have kaldt dig Julie, men det er af den grund, at der står Julie under dine anmeldelser. Vi vil meget gerne få løst din sag, hvis du vil være venlig at sende et kontakt nr. til os på trust@dlg-tele.dk samt et tidspunkt, hvor det passer ind, så kontakter vi dig, så vi kan finde en løsning sammen.

Kære Julie

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er da virkelig kede af at læse, at det ikke virker for dig. Vi kan dog se, at der har været forbrug på dit nummer, så det kunne tyde på, at noget i hvert fald har virket på et tidspunkt.

Du må meget gerne prøve at slukke og tænde din telefon fuldkommen. Såfremt det ikke hjælper, så skal vi bede dig om at ringe til vores kundeservice på 7023 0600 mellem kl. 8:00 og 16:00 mandag til fredag, så vil vi gerne undersøge det nærmere sammen med dig.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

flytning til dlg skulle jeg nok ikke have gjort.

har ikke leveret det som lovet, og ingen tilbagemelding.

Kære Jørgen

Mange tak for din anmeldelse.

Hvor er vi dog kede af at læse, at du ikke har fået leveret dét, som du er blevet lovet. Vi vil meget gerne kigge nærmere på din sag. Du må meget gerne sende en beskrivelse af situationen på trust@dlg-tele.dk.

På forhånd mange tak.

mening

Kan kun sige at jeg er godt tilfreds - intet at klage over.

Kære Hugo

Mange tak for din tilfredse anmeldelse.

Det er bare så skønt, når der ikke er nogen grund til at klage. Det er helt bestemt dét, som vi stræber efter.

Må det forblive sådan længe.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig betjening og ikke mega lang ventetid på telefonen

Super og god dækning

Kære Steffen

Mange tak for din anmeldelse.

Hvor er det dog skønt at læse, at I er glade for den hurtige betjening. Vi kæmper for at holde ventetiden nede, når man ringer til os, så det er dejligt, at det bliver bemærket.
Det er også virkelig dejligt, at I har god dækning. Det er så vigtigt.

Lidt problem ved skifte

Der var lidt problemer med at få de gamle telefon numre til at fungere ved skiftet til DLG tele

Kære Leif

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Vi er kede af at læse, at I havde lidt problemer med at få jeres gamle numre over til os. Det hele ser dog ud til at fungere, som det skal nu. I må endelig ikke tøve med at kontakte os, hvis I skulle have behov for det.

Vi ser frem til at have jer som kunder i lang tid fremover.

DLG Tele

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr