Ik heb 23 Jan 2026 een 200 W Quad RGBW COD spot opgestuurd voor herstelling onder garantie. Nadien verschillende malen gebeld. Wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Nu 15/05/2026 ter plaatse gew... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
5 sterren. Ik heb ongeveer 2 maanden geleden een mobiele speaker gekocht waar ik zeker tevreden mee ben Ibiza sound hybrid12 vhf bt . Een aanrader voor velen . Nu is mijn afstandsbediening defect... Mehr ansehen
Wij geven zelfs een 10+ Product was wat vertraagt en toen werden we netjes daarover gebeld. Product kwam binnen maar had een Engelse stekker. Dus wij een mailtje gestuurd en werden binnen een uurtje... Mehr ansehen
Mooie service ! Had via de website een artikel besteld en betaald, maar wegens omstandigheden was het artikel niet meer in voorraad. Werd hiervan binnen de 24u zowel telefonisch als per mail op de hoo... Mehr ansehen
Bestel jouw dj-gear, speakers, verlichting en PA systemen snel een eenvoudig bij DJ Stunter. Gratis verzending vanaf 50,- en voor 23:59 besteld, morgen in huis!
Niederlande
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Zeer slechte service, wel heel toevallig dat elke keer als er iemand een negatieve review plaatst er gelijk een 5 sterren review volgt. Ligt er dik bovenop. Communicatie zeer slecht, inmiddels 6 weken wachten op ons geld. Niet te bereiken via de telefoon, emails worden niet beantwoord. We moeten 2x verzendkosten betalen. Na eindeloos bellen, iemand aan de lijn gekregen, niet heel vriendelijk en deelt ons mede dat wij nog een paar euro service kosten moeten betalen. Waardeloze service. Nooit weer!!!!

Antwort von Djstunter
DJ stunter levert fantastische service! Heel kundig en vooral heel vriendelijk. Ze gaan echt door waar anderen stoppen met hun service. Merci!
Service desk niet te bereiken via telefoon
Service desk via mail geschreven geen reactie
Retouren via rma formulier. duurd langer dan 1,5 dag voordat ze reageren

Antwort von Djstunter
De extra microfoon had een kabelbreuk. Er werd dezelfde dag nog een nieuwe microfoon en kabel toegestuurd, top service
Product besteld met de melding voor 23:59 besteld volgende dag geleverd. Na een paar dagen maar geïnformeerd of mijn bestelling goed is doorgekomen. Kreeg de (enige mail die ze wel verstuurd hebben) melding dat ze helaas mis grepen en dat de bestelling onderweg is van uit de leverancier en daarna verzonden zou worden. Na een paar dagen niks te hebben vernomen per email aangegeven de bestelling te willen annuleren. Meteen ook gebeld (21min in de wacht) om te informeren of ik er van uit kan gaan dat de bestelling geannuleerd wordt. Op mijn mail na 3 werkdagen nog geen reactie ontvangen. Het product staat op de website nog steeds als volgende werkdag geleverd. Plaats geen loze beloften op je website! Dit heeft niks te maken met de drukte bij de bezorgdiensten.

Antwort von Djstunter
Djstunter heeft geweldige service en komt snel met een oplossing. Erg snelle levering en ook nog is een erg goede prijskwaliteit. Ik raad iedereen aan om hier hun spullen te gaan kopen!
In februari 2020 een box besteld, deze was niet meer op voorraad dus hebben ze een andere toegestuurd.
Hierover heb ik telefonisch contact gehad om te vragen of de box net zo goed was ze gaven aan van wel en hebben er een draadloze microfoon bij gedaan als compensatie en een kleine korting zodat ik de box zou behouden.
Leuk zou je denken echter is het geluid niet te vergelijken,in de zomer kwam er geen bass meer uit aangegeven hierop kon ik de box ter reparatie aanbieden en is deze gerepareerd.
Nu ben ik al vanaf november bezig omdat de box niet meer oplaad en het geluid wederom niet is wat het moet zijn kan ik hem weer opsturen ter reparatie aangegeven dat ik dan weer verzendkosten moet betalen a 6,95(2e keer)
Hierover zou ik nog bericht terug ontvangen om te kijken naar een andere oplossing het liefst wil ik de hele aankoop ontbinden we zijn nu in januari en tot op heden geen reactie meer.
Nadat ik de review had geschreven is er contact met me opgenomen het een en ander is uitgelegd en ze hebben nu een passende oplossing geboden!!!

Antwort von Djstunter
Product, karaoke set, wel betaald en een maand na bestelling nog steeds niet geleverd. Aantal keer gebeld en elke keer wordt levering beloofd.

Antwort von Djstunter
Vriendelijk ,attent , correct, gewoon zoals het hoort.
Fijn om dit mee te maken in deze Corona tijden .
Zeer Slecht! Je kan ze gewoon niet bereiken.

Antwort von Djstunter
DJStunter houd zich niet aan de wet, en daarom ik raad gedupeerde aan om hen te melden bij het ACM, ConsuWijzer. Ook heb ik persoonlijk ervaren dat DJStunter negatieve reviews verwijderd.
DJStunter heeft onrechtmatig in de algemene voorwaarden verstopt dat je geen herroepingsrecht hebt op bepaalde producten. Mocht DJStunter uw retour weigeren omdat er bij het product software is meegeleverd dan kunt u refereren naar:
- Burgerlijk Wetboek Boek 6, Artikel 230p g
Hier staat in:
- De consument heeft geen recht van ontbinding bij:
g. De levering van digitale inhoud die niet op een materiële drager is geleverd, voor zover de nakoming is begonnen met uitdrukkelijke voorafgaande toestemming van de consument en de consument heeft verklaard dat hij daarmee afstand doet van zijn recht van ontbinding.
Voor andere producten kunt u het Burgerlijk Wetboek Boek 6, Artikel 230p verder uitlezen. Ook zou u het artikel "Wettelijke uitzonderingen herroepingsrecht / bedenktijd" van Webwinkelkeur kunnen lezen.
Ik heb eind september bij DJStunter een Focusrite 2i2 Studio Bundle besteld (order #2114312-1-1). 'Gelukkig' kwam ik, voordat ik het pakket ontvangen had, erachter dat ik het verkeerde product heb besteld. Dan zou je denken dat het retourneren van je bestelling geen enkel probleem moet zijn, fout!
DJStunter heeft mijn herroepingsrecht ter alle tijden geweigerd, hen wijzen op de Nederlandse wet mocht niet baten.
Na talloze discussies heb ik DJStunter vermeld dat ik het product hoe dan ook, op eigen kosten, zal terugsturen. Zij hebben hiermee ingestemd, en zouden het product bekijken.
Wanneer mijn zending bij DJStunter geleverd was, heb ik een mail verstuurd om te vragen of alles in goede orde is ontvangen. Hier heb ik een week lang geen antwoord op mogen ontvangen. Ik heb toen mijn uiterste best moeten doen om uiteindelijk toch nog een antwoord te krijgen.
Eindelijk kreeg ik antwoord. DJStunter verteld mij niks te hebben ontvangen! Ik heb dit teruggekoppeld naar PostNL, waarop PostNL een onderzoek heeft gestart. PostNL heeft DJStunter tweemaal een brief verstuurd met de vraag binnen twee weken te antwoorden, hier is DJStunter niet op in gegaan. PostNL heeft uit het onderzoek geconcludeerd dat DJStunter het pakket correct in ontvangst heeft genomen. Ik heb dit teruggekoppeld naar DJStunter, maar DJStunter wist blijkbaar weer eens van niets.
Vandaag kwam ik een opmerkelijke review tegen van drie weken geleden:
Een meneer heeft een losse Focusrite 2i2 aangeschaft bij DJStunter, maar hij heeft de gebundelde studio versie ontvangen, deze zat ook nog eens niet in de originele verpakking. Het is dan ook hoogstwaarschijnlijk dat deze meneer mijn geretourneerde bestelling heeft ontvangen, en dit terwijl DJStunter nog steeds geen geld heeft gerestitueerd.
Dus let op, dit komt regelmatig voor bij DJStunter.
Een defect product ontvangen. 1 mailtje en een telefoontje en ik krijg direct een nieuw product toegestuurd. Heel fijn dat het direct opgelost wordt 👍🏻
Fijne winkel met vriendelijk en kundig personeel. Service is meer dan fantastisch
Perfecte klantenservice! Door een achteraf verkeerde aankoop, in overleg met Djstunter tot een hele nette oplossing gekomen. Hier kunnen andere shops nog een voorbeeld aan nemen! Dus echt aan te raden, snelle reacties, vriendelijk en oplossingsgericht!
Had een idance microfoon besteld. Toen ik het binnen kreeg was het niet compleet. Dus ik had een mailtje gestuurd en kreeg meteen reactie. Kort erna werd ik opgebeld om te laten weten dat ze meteen een nieuwe opsturen. De volgende dag werd het bij mij thuis bezorgd! Top service, dankjulliewel
Erg slechte service. Ten eerste een paar dagen later geleverd dan beloofd, maar daar werd netjes over gebeld.
Artikel voldeed niet dus wou hem ruilen. Bleek niet te kunnen ivm software die erbij geleverd wordt. Daar ga je dus mee akkoord bij aankoop. Op mail werd erg traag en kort gereageerd dus besloten te bellen. Ze zeiden het te willen oplossen, maar komen er niet op terug. Mail wordt ook niet meer op gereageerd, erg irritant.
1 x Dj Stunter = nooit meer Dj Stunter.

Antwort von Djstunter
De microfoon van de Idance deed het niet. Hierover is contact geweest met DJStunter en we krijgen een nieuwe microfoon toegestuurd. Keurige terugkoppeling per telefoon. Netjes afgehandeld.
Mijn advies is om hier niets te bestellen! Ik heb een box van 150,00 besteld en betaald. Na ontvangst van de box was ik niet tevreden over de kwaliteit en heb de box teruggestuurd. DJ Stunter geeft aan de box niet ontvangen te hebben, terwijl Post nl aangeeft het wel afgeleverd te hebben. Helaas wordt mijn € 150,00 niet terugbetaald! Let op, dit gebeurt hier bovengemiddeld vaak!

Antwort von Djstunter
Was een oplader verloren van een wat oudere box, deze was niet meer verkrijgbaar.. djstunter heeft vervolgens zelf een adapter samengesteld die ik kon bestellen, ideaal!
Bestelling volgende dag keurig in huis. Nadat de adapter miste contact gezocht en de mail werd snel beantwoord en adapter snel na gestuurd. Alles op tijd in huis voor de verjaardag van mijn dochter.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.