Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb 23 Jan 2026 een 200 W Quad RGBW COD spot opgestuurd voor herstelling onder garantie. Nadien verschillende malen gebeld. Wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Nu 15/05/2026 ter plaatse gew... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

5 sterren. Ik heb ongeveer 2 maanden geleden een mobiele speaker gekocht waar ik zeker tevreden mee ben Ibiza sound hybrid12 vhf bt . Een aanrader voor velen . Nu is mijn afstandsbediening defect... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij geven zelfs een 10+ Product was wat vertraagt en toen werden we netjes daarover gebeld. Product kwam binnen maar had een Engelse stekker. Dus wij een mailtje gestuurd en werden binnen een uurtje... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Mooie service ! Had via de website een artikel besteld en betaald, maar wegens omstandigheden was het artikel niet meer in voorraad. Werd hiervan binnen de 24u zowel telefonisch als per mail op de hoo... Mehr ansehen

1. Elektronik & Technologie

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Bestel jouw dj-gear, speakers, verlichting en PA systemen snel een eenvoudig bij DJ Stunter. Gratis verzending vanaf €50,- en voor 23:59 besteld, morgen in huis!

3.3

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede service en contact met de klantenservice

Karaoke set besteld en super snel ontvangen. Set bleek iets groter dan verwacht. In het telefonisch contact met Martijn goed en snel geholpen bij het retourneren. Bij het kiezen van een ander product zeer goed geadviseerd. Men heeft kennis van zaken. Binnen een paar dagen het vervangende product ontvangen. Top service!! Aanrader dus.

27. Mai 2021

Martijn je ben top

Vandaag contact gehad over een tal van producten .
Ik wist niet welke karaoke set het beste bij mij paste en vandaar dat ik om advies had gevraagd.
Martijn hielp mij ontzettend netjes en nam alle tijd om mij alles uit te leggen.
Ik ben namelijk een leek in deze appratuur. Hij bood zocht uit wat het beste bij mijn vraag paste .

Aangezien ik best aarzelend ben met dit soort grote aankopen heb ik Martijn 3 x gebeld .
Ondanks dat ik meerdere vragen had, bleef Martin vriendelijk en netjes …en hij heeft mij geholpen om een keuze te maken .
Heb nu een mooie set besteld

26. Mai 2021

Opgelost

Na een lang traject lost Djstunter de zaak coulant op: Er is inmiddels een nieuw, duurder en sterker, apparaat onderweg.

20. Mai 2021

Vreselijk *** bedrijf!

Echt een *** bedrijf. NOOIT BESTELLEN HIER. Zoals eerder vermeld worden de positieve reacties door eigen personeel geschreven.

OPLICHTERS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

14. Mai 2021

Slechtste klantenservice ooit!

Slechtste klantenservice ooit!

Dit is veruit het slechtste bedrijf waar ik ooit iets heb besteld. Afspraken worden niet nagekomen en het duurt weken voordat ik reacties krijg omtrent een defect binnen het garantietermijn. Vervolgens werd het defect niet serieus genomen en kreeg ik de vraag of ik aan het materiaal gelikt heb. Je doet er goed aan even bij de Bax-shop of Thomann te gaan kijken voor een goede service!!! Bespaar jezelf een hoop ellende en bestel niet bij dit bedrijf!

8. Mai 2021

Waardeloze klantenservice!!

We hebben een set badkamerboxen besteld en bij het installeren bleek de adapter defect te zijn.
We mochten alles retourzenden, maar kregen de originele adapter weer terug.
Ondertussen heb ik ze 4x gemaild en nog geen enkele reactie gekregen.

2. Mai 2021

Na ‘n paar maanden gebruiken

Na ‘n paar maanden gebruiken, snoertje van mijn microfoon stuk. Een mailtje gestuurd. Ze reageren heel snel en vriendelijk. Ze hebben meteen een nieuwe microfoon opgestuurd. Service!!! Thanks

26. April 2021

Waardeloze klantenservice!

Bij klachten is bedrijf lastig te bereiken. Wordt van kastje naar de muur gestuurd. Afspraken worden niet nagekomen, mails worden niet of traag beantwoord. Bij een defect binnen het garantietermijn worden onderzoekskosten berekend en je moet zelf voor de verzendkosten opdraaien. Reparatie duurt maanden waardoor je die tijd niet over je product kun beschikken. In de tussentijd werd ik niet of nauwelijks op de hoogte gehouden door Djstunter en moest ik continue zelf achter de stand van zaken aanbellen. Product werd ook gewoon weer defect teruggestuurd, maar ik moest wel eerst nog even wat kosten overmaken om het product terug te krijgen. Denk even twee keer na voordat je bij dit bedrijf besteld.

25. April 2021

Hele goede service

Hele goede service ! Hebben mij een hele goede coulance regeling gegeven !

Leveringen gaan ook heel snel!
Telefonisch advies was ook goed

11. März 2021

Garantie service

Na ruim 1/2 jr een oplaadpunt aan box kapot, opgestuurd ivm garantie. Binnen 5 werkdagen al weer retour. Netjes verpakt en geen gedoe.

10. März 2021

Top service!!

Ik heb een speaker met draadloze microfoon besteld. Deze bleek niet leverbaar, ik werd hier de volgende dag gelijk netjes over gebeld en kreeg een alternatief aangeboden. Een nog betere en duurdere speaker met wel 2 microfoons voor dezelfde prijs. Eenmaal binnen bleek 1 van de 2 microfoons het niet te doen. Contact opgenomen, en binnen 1 dag hebben ze een nieuwe opgestuurd!

Kortom super service en snelle afhandeling!
Ik ga hier zeker nog een keer bestellen als ik iets nodig heb!

10. März 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede en vriendelijke service, prettige webwinkel

We zijn zeer goed en vriendelijke geholpen. We hadden een partybox besteld. Helaas was de door ons uitgekozen partybox tijdelijk niet te leveren. Daarop zijn we benaderd door DJstunter. Het was voor hun moeilijk om mij te pakken te krijgen. Ze hebben meerdere malen gebeld en gemaild, uiteindelijk hebben ze te pakken gekregen. En hebben ze goed geholpen met het uitzoeken van een vergelijkbare alternatief. Nadat we een vergelijkbare partybox hadden uitgezocht. Is deze dezelfde dag verstuurd. En de dag erop hadden we deze al in huis.
We hebben de services als erg prettig ervaren. Ze denken erg goed mee. En we zijn erg blij met de snelle levering. Voor ons een aanrader.

3. März 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dit is echt een heel slecht bedrijf…

Dit is echt een heel slecht bedrijf .Denk eerst goed na voor je hier wat besteld. Betaal beter een paar tientjes meer om een hoop gezeik te voorkomen De positieve reviews worden inderdaad door eigen personeel geschreven. Weet ik uit betrouwbare bronnen. De levering datums kloppen niet hebben veel niet op voorraad en proberen je dan wat anders aan te smeren wat vaak van slechter kwaliteit is. Met zo van ik kom je tegemoet want het alternatief is duurder( prijzen worden dan tijdelijk verhoogt zodat je denkt zo dat is een goeie deal.
Trap er niet in.of probeer het zelf een keer en kom er zelf achter. En lees goed de andere recenties voor je besteld. IK HIER NOOIT MEER. Oplichters

16. Februar 2021

Luidsprekerhoorn besteld

Door omstandigheden (Brexit) duurde de bestelling wat langer, maar DJ Stunter gaf elke medewerking om het op te lossen en ik bleek zelfs de verkeerde besteld te hebben. Ze hebben de bestelling omgezet en degene die ik nodig had was 5 euro duurder. Daar werd niet over gepraat ik kreeg hem voor dezelfde prijs

14. Februar 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr