Djøf Bewertungen 195

TrustScore 4.5 von 5

4.3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Today I had the most wonderful conversation with Amanda. She was very assertive and answered all my doubts. I felt very comfortable during the conversation, as if I was speaking to a trusted friend ab... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god oplevelse med Djøfs kundeservice. Amanda var hjælpsom og gav mig præcis den hjælp jeg søgte - og mere til - på en venlig og professionel måde. Stor respekt for den måde, medlemmernes spørg... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter mange års medlemsskab meldte jeg mig ud da jeg ikke følte et behov for at være medlem. Ironisk nok skulle jeg bruge deres hjælp én måned senere i forbindelse med en fusionering og nye kontraktli... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Tjek kontingentprisen! Jeg har været medlem af DJØF i 19 år og har i den tid været ansat i både det offentlige og private. I perioder har jeg været ledig. Der er en lavere kontingentpris for ledige.... Mehr ansehen

1. Gewerkschaft

Vom Unternehmen geschrieben

Djøf er akademikernes og ledernes fagforening. Vi er fagligt fællesskab for over 100.000 medlemmer i det private og offentlige – og studerende ved de merkantile og samfundsvidenskabelige uddannelser. Vi driver faglig udvikling og inspiration, 1:1 rådgivning og karrieresparring – og debat om de svære dagsordener og fremtidens arbejdsmarked. Vi bygger netværk og relationer mellem fagligt ligesindede. Vi arbejder for at sikre ordentlige løn- og arbejdsvilkår. Og vi bakker dig op – også juridisk, hvis du får behov for det. Når du lykkes – lykkes vi.

4.3

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Deres medarbejdere svarer ubehøvlet

Deres medarbejdere svarer ubehøvlet og kan ikke fremsende faktura til en med opgørelse pr. mail eller igennem egen platform.

De har sågar opkrævet mig for fagforening selvom jeg har været hos Det Faglige Hus i samme periode og stadig er det. Jeg vil virkelig ikke anbefale Djøf på nogle måder.

28. Februar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Helt igennem dårlig oplevelse med Djøfs rådgivning

Jeg havde henvendt mig til Djøf for at få noget rådgiving omkring mine ansættelsesforhold. Jeg blev mødt med en meget uhøflig medarbejder, som talte meget nedsættende til mig. Først var hun sur over at jeg havde sendt dem en mail (hvilket jeg var blevet opfordret til af Djøf per telefon dagen inden). Som kunde forventede jeg at få noget saglig rådgivning og vejledning til hvordan sagen skulle håndteres. Men det var bestemt ikke det jeg oplevede. Medarbejderen ydede ingen støtte og egentlig var jeg bare overladt til mig selv. Jeg vil bestemt sige at denne behandling er under al kritik.

1. März 2024

Udmelding af Djøf

Har pr. 1.11.2023 ringet og meldt mig ud. Er pr. 01.02.2024 blevet opkrævet for yderlig et kvartal. Djøf påstår at de ikke kan se en registrering af udmeldelsen. Kan se her på trustpilot, at det ikke er første gang at det er sket.

1. Februar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Spar dig selv og dine penge!

Spar dig selv og dine penge!
Djøf vælger at trække medlemskontingent på 972 kr på trods af, min beskæftigelsesstatus ikke har ændret sig. De hævder at have varslet 3 gange på mail, dog har jeg selv kun modtaget én mail, som jeg på daværende tidspunkt reagerer på (4 måneder forinden).
Når jeg pr. 1/2 forsøger at få ændret fakturaen til tidligere pris eller ophævet den og mit medlemskab, kan de ikke være til hjælp. Jeg bliver desuden mødt med attitude og en medarbejder, der har ingen intention om at være til hjælp.
Jeg står tilbage med en regning på et medlemskab til og med 1. april, der er til absolut intet formål idet jeg selv er ledig.

Jeg anbefaler virkelig at holde næsen fra Djøf, der siges at være til for medlemmerne, men hverken kan gøre fra og til, når der efterspørges hjælp!!

1. Februar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vær opmærksom på at Djøf kan ændre dit…

Vær opmærksom på at Djøf kan ændre dit medlemskab og trække et højere medlemsgebyr ved kun at varsle det på din mail - hvis din mailadresse så er forkert (hvis du har ændret den og ikke husket at ændre den hos djøf) Du får IKKE besked via post eller sms. Jeg opdagede det heldigvis og har meldt mig ud - det er over grænsen for ringe vilkår og dårlig kundeservice!

2. Februar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Anbefaler at holde sig fra Djøf

Anbefaler at holde sig fra Djøf! Jeg blev medlem da jeg startede på studie og ville melde mig ud da jeg skulle betale for et nyt kvartal d. 1/11. Jeg ringede ind og blev oplyst om at jeg skulle betale indtil 1/2 alligevel. Det accepterede jeg og er nu ved at blive hævet for endnu et kvartal. Jeg ringer ind for at blive meldt ud igen og nu kan jeg først blive meldt ud efter april. Åbenbart har de ikke min først udmelding i systemet og “kan ikke gøre noget”. Djøf lever tydeligvis på at holde kunder mod deres vilje og gøre det så kompliceret så muligt at melde sig ud. Hold jer væk!

29. Januar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tør ikke at tage kampen op - falsk tryghed

Er kandidat i folkesundhedsvidenskab - en uddannelse de har godkendt for at blive medlem. Dog har de ikke det store kendskab til sundhedsområdet og det er begrænset hvad jeg har kunne få af kvalificeret hjælp. Derudover kunne de ikke hjælpe da jeg havde brug for hjælp til samtaler ifm. sygemelding forårsaget af dårlig ledelse og dårlig psykologisk tryghed forårsaget af leder. Fx havde leder havde kontaktet mig på privatmail i ferien, men det måtte jeg klare selv da de ikke deltager i møder fordi de opfatter det som konfliktoptrappende. Spild af penge og falsk tryghed.

15. Februar 2023

Unprofessional and nationalistic…

Unprofessional attitude towards members.
Ruled by employers and submissive union reps who aim to please employers. Be warned.

8. Dezember 2023

Antwort von Djøf

We are very sorry to hear that you had a bad experience with us.
It is certainly not the standard we strive to deliver.
We greatly appreciate your feedback and take it into account to improve our service.
You are welcome to contact us directly by email kvalitet@djoef.dk,
if you have any additional comments or concerns

Kind regards
Djøf - Nadia

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Deltag ikke i Djøf studie arrangementer…

Deltag ikke i Djøf studie arrangementer hvis du ikke vil ringes op flere år efter. Jeg er blevet ringet op flere gange for at få mig til at melde mig ind og har sagt nej flere gange, men de bliver ved med at ringe, selvom jeg efterhånden ikke er studerende mere.

26. September 2023

Kære Victoria

Tak for din anmeldelse, og for at dele din oplevelse med os.
Jeg kan hjælpe dig med at afmelde dig fra disse kald. Kan du sende en mail med dit telefonnummer? Du skriver bare til kvalitet@djoef.dk. Jeg sidder klar til at hjælpe dig.

Manglende opfyldelse af forsikringsaftale

Jeg kan ikke anbefale forsikring eller medlemsskab hos DJØF.

Jeg har været medlem af DJØF studerende omkring et år, og tegnet en studieforsikring hos dem, som omfatter en indbosforsikring og ulykkeforsikring for mit vedkommende.

Det fremgår klart af forsikringsaftalen, at der i indbosforsikringen indgår en retshjælpsforsikring.

Jeg er havnet i en situation, hvor jeg skulle være tilflyttet et lejemål. Udlejer ophæver vores lejekontrakt. Jeg mener, at denne ophævelse er uberettiget, og søger i gennem en advokat at få dækket advokat salær og omkostninger ved domstolene af min retshjælpforskring, hvor det fremgår af policen, at den dækker op til 130.000 kr. Jeg har tegnet forsikringen netop fordi jeg er studerende, og ikke selv kan betale den slags penge, som en retssag, ulykke eller et tyveri koster.

Jeg har fået afslag på, at forsikringen vil dække salær og sagsomkostninger, som kun skal betales hvis jeg taber sagen ved domstolene. Ellers betaler staten.

DJØF's begrundelse for afslaget er, at jeg har forsøgt, at løse retstvisten på en anden måde udenom domstolene. Dette er korrekt. Jeg har forsøgt at løse tvisten ved at foreslå, at udlejer stiller et lignende lejemål til min rådighed. Dette vil udlejer ikke imødekomme, hvorfor der fortsat foreligger en retstvist, som jeg vil indbringe for domstolene. Men denne tvist vil DJØF ikke anerkende. Det stillede mig i en situation, hvor jeg i en periode var hjemløs uden midler til selv at indbringe sagen for domstolene. (Jeg har nu fundet et sted).

Når man læser det jeg skriver kan det jo lyde som om DJØF er helt væk, og at det jeg skriver næsten ikke kan være sandt. Jeg forbeholder mig også retten til at ændre min anmeldelse, såfremt det viser sig, at der er tale om en medarbejderfejl, idet det er en enkelt medarbejder der har behandlet min sag. Den enkeltes fejl skal selvfølgelig ikke repræsenterer DJØF, og jeg klager til dem. Jeg forbeholder mig således den mulighed, at de retter op på fejlen, og skal have en bedre bedømmelse af min oplevelse end 1 stjerne.

Jeg klager således over medarbejderens afgørelse, og hvis jeg får medhold, og DJØF alligevel vil dække omkostningerne gennem retshjælsforsikringen kan jeg godt give DJØF 3 måske 4 stjerner. Men de kan uanset hvad ikke få 5, fordi deres svartider og behandlingstider er alt for lange (de er ca. 3 måneder om at svare). Min advokat har søgt retshjælpsdækning, og det tog DJØF 3 måneder at svare. Min advokat har også gjort indsigelse mod DJØF's afgørelse, og DJØF har endnu ikke svaret. Ignorerer de min indsigelse?

Mvh Anton.

1. August 2023

Kære Anton

Tak for din henvendelse, og for at dele din oplevelse med os.
Jeg henviser til svaret på din henvendelse på Djøf forsikrings trustpilot.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ønsker ikke at hjælpe deres medlemmer med lønspørgsmål

Jeg står i den situation at jeg har skiftet job, hvorfor jeg skulle have nogle feriepenge tilgode på mit gamle arbejde, som skal indbetales til feriekonto + noget ferietillæg.
Jeg er i tvivl om, hvorvidt jeg har fået de penge jeg har ret til, og har derfor efterspurgt hjælp til en beregning af dette hos Djøf.
På trods af, at det er et lønspørgsmål/konflikt, har Djøf ingen interesse i at hjælpe deres medlemmer, og herunder mig.
Jeg blev bedt om selv at løse mine problemer, fordi de ikke kunne regne det ud, da de ikke havde de nødvendige oplysninger. Dog vil de ikke oplyse mig, hvilke oplysninger som de mangler.
Yderligere fik jeg også indirekte ad vide, at de jo havde andre opgaver, som var vigtigere at løse en min forespørgsel, hvorfor jeg selv måtte løse mit problem.
Det er åbenbart hvad man betaler næsten 4000kr for om året… altså ingen hjælp.

Dog var Rebecca rigtig flink, da jeg ringede ang. muligheden for at melde mig ud, når nu i ikke ønsker at hjælpe mig.

30. Juni 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skulle lige til at melde mig ud

Jeg skulle lige til at melde mig ud, da jeg tvivlede på om jeg overhovedet ville få brugt medlemskabet. Jeg fik fat på Amanda fra medlemsafdelingen, som gav mig en af de skarpeste behandlinger længe. Først nævnte, anbefalede, og igangsatte hun de fordele som var relevante for mig så jeg nu får mest ud af mit medlemskab, derefter optimerede hun mine forsikringer igennem DJØF efter mit behov, og sidst fik hun også italesat nogle af de bekymringer jeg havde. Helt specifikt 5/5 stjerner til Amanda. Virkelig stærk service.

25. Januar 2023

DJØF er en arbejdsgiverfagforening

DJØF er grundlæggende på arbejdsgivernes side. Hovedformålet med deres i øvrigt ikke særligt dygtige eller engagerede juridiske rådgivning er at gøre det så lidt risikabelt og så let som muligt for de chefer, som DJØF også organiserer, at udøve deres ledelsesret, dvs. komme af med medarbejdere, de ikke bryder sig om. Ingen kampvilje på medlemmernes vegne. Et fint lille redskab for arbejdsgiverne. Loyalt medlem gennem cirka 25 år, men har just meldt mig ud, fordi DJØF ikke ville hjælpe mig. Jeg vil direkte advare mod at melde sig ind. Spar kontingentet og hyr en privat advokat i stedet. Karriererådgivning kan man selv opsøge.

14. November 2022

Kære Tobias

Tak for din henvendelse, og for at dele din oplevelse med os.

Jeg er ked af, at du har haft denne oplevelse. Jeg vil rigtig gerne kigge nærmere på sagen. Hvis du sender en mail til: kvalitet@djoef.dk, med dit medlemsnummer og din oplevelse, så kontakter jeg dig.

Nej tak til mere Djøf

Jeg var medlem af Djøf i flere år, men det er en topstyret- og uroskabende organisation.

Er du privatansat kan du ikke bruge Djøf. Djøf går primært hårdt til de offentlige arbejdsgivere, hvor de med aggressiv fremfærd forhandler løn og vilkår. De private virksomheder bliver ikke udfordret, da de oftest er de store private spillere (advokathusene især), der skal sponsorere reklamerne i det trykte Djøf-blad.

Jeg har oplevet, at anbefalingen fra Djøf eller Djøf-repræsentanterne i de offentlige virksomheder er at udvise en bagstræberisk opførsel over for nærmeste leder og/eller HR ift. alle nye tiltag. Man ender som modarbejder i stedet for medarbejder, hvilket ikke er konstruktivt på noget niveau.

31. Januar 2022

Kære Jonas

Tak for din henvendelse, og for at dele din oplevelse med os.

Jeg er ked af, at du har denne oplevelse. Jeg vil rigtig gerne kigge nærmere på sagen. Hvis du sender en mail til: kvalitet@djoef.dk, med dit medlemsnummer og din oplevelse, så kontakter jeg dig.

ALDRIG brug Djøf som fagforening

Der er mange fordele ved at være medlem hos Djøf som studerende, da man kan være med til interessante arrangementer og bl.a. få et gavekort til Saxo.com, når man melder sig ind.

Men hvis man skal bruge hjælp fra en fagforening, vil jeg på ingen måde anbefale Djøf. Jeg opsøgte Djøf for, at de kunne hjælpe mig med at få udbetalt min manglende løn fra min tidligere arbejdsgiver, men da arbejdsgiveren ikke svarede dem på deres henvendelser, valgte de at stoppe sagen. Jeg har aldrig set mage til en ligeså uprofessionel fagforening, som de er, og det tænker jeg helt klart også min tidligere arbejdsgiver synes, når deres henvendelser viste sig, at være tomme trusler. Dem, som er ansat til at hjælpe i studenterrådgivningen, er unge, søde og forstående. Man finder dog hurtigt ud af, at deres forståelse er lig med at blive ‘talt efter munden’ og at deres rådgivning og hjælp er indbefattet af uvidenhed. Konsulenternes ordforråd består af: “øh” og “det ved jeg ikke”, hvilket nærmest lyder som en pladespiller, der er gået i hak, så tit, de siger det. Deres vejledning skaber kun forvirring og fører til misinformation for arbejdsgiver (som man anlægger sag imod) og dem, som opsøger Djøfs hjælp.

Så hvis du har brug for juridisk hjælp, så spar dig selv for ovenstående og find en anden fagforening.

14. Dezember 2022

Kære Marina

Tak for din henvendelse og for at dele din oplevelse med os.
Jeg er meget ked af, at du har haft denne oplevelse.

Studenterrådgivningen rådgiver årligt 10.000 studerende om karriere, løn og ansættelsesvilkår med høj tilfredshed. Du er meget velkommen til, at kontakte chefen for studenterrådgivningen, Lotte Jepsen på loj@djoef.dk, med dit medlemsnummer og din oplevelse.

Fantastisk service!

Snakkede med Amanda Bonde. Utrolig sød og hjælpsom selvom det endda handlede om udmeldelse. Fik opsagt mit abonnement med tilbagevirkende kraft efter en gratis prøveperiode som var udløbet. Helt vildt god service eftersom det var min egen skyld, at jeg ikke havde lavet udmelding inden udløb af prøveperioden.
Man kunne fornemme den gode energi gennem røret og det handlede hele tiden om hvad der var det mest optimale for mig, i min situation. Kæmpe thumbs up herfra!

9. November 2022

Kære Claes

Tak for din henvendelse, og mange tak for at dele din positive oplevelse med os.
Vi er utrolig glade for, at du har haft en god oplevelse, og du vælger at dele den med os. Beskeden er hermed givet videre til Amanda. Hvis du får brug for andet, skal du være velkommen til at kontakte os igen.

Dårlig behandling

Det kunne være, at i lige skulle gøre folk opmærksom på, at når de afmelder deres forsikring men ikke melder sig ud af fagforeningen stadigvæk betaler 924kr. i kvartalet.

Jeg troede at jeg havde meldt mig ud via et opkald til jeres medlemsservice, men får så at vide i dag, at jeg stadigvæk er medlem af fagforeningen og skal betale 924kr. d. 1/11. Flot arbejde. Super måde at behandle sine kunder på, der måske ikke er de stærkeste økonomisk og nok heller ikke har den store viden om fagforening etc. Tak for intet. Glad for at jeg ikke er medlem mere.

- Jonas

26. Oktober 2022

Kære Jonas

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde en dårlig oplevelse med Djøf, men snakkede med Katja, som hjalp og gav super service!!

24. Oktober 2022

Kære Cecilie

Tak for din henvendelse, og for at dele din oplevelse med os.

Jeg er glad for, at vi kunne løse det, trods en misforståelse. Hvis du har brug for andet, så sig endelig til. Vi sidder klar til, at hjælpe.

Rigtig god dag.

Pinligt ringe

Hvis i vil have en uprofessionel fagforening, så vælg djøf! Kun dårlige oplevelser gang på gang. Kan læse at mange herinde har dårlige oplevelser med Mette, og den liste vil jeg også gerne skrives på. Måden hun behandler medlemmer på, er uacceptabelt. Hold jer fra den fagforening!

11. Oktober 2022

Kære Patrick

Tak for din henvendelse og for at dele din oplevelse med os.
Jeg er meget ked af, at du har haft denne oplevelse.

Jeg vil rigtig gerne kigge nærmere på sagen, så hvis du har mulighed for at sende en mail på: kvalitet@djoef.dk, beskrive episoden, så kan vi gå videre med dine oplysninger.

Forfærdelig kundeservice

Forfærdelig kundeservice, snyder sine kunder, og svindler og hiver penge ud af studerende for ingenting. ALDRIG MELD JER IND!!

11. Oktober 2022

Kære Oliver

Tak for din henvendelse og for at dele din oplevelse med os.
Jeg er meget ked af, at du har haft denne oplevelse. Det er selvfølgelig ikke sådan vores standard er.

Christina - Djøf

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr