Discovery Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Dat mensen zich aan reclame ergeren dan doe je dat jezelf aan. Gewoon terugkijken en de reclames doorspoelen. Waar ik me aan erger is de programma's zie alleen nog maar gold rush zal eens kijken of er... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Unbelievable, buy discovery plus as a fan you get dutch commentaries shoved down your throat. Stop with the Dutch commentary, this is just super bad. Who muffs Joe Rogan when he comments af... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Als die Nederlandse commentatoren nou eens gewoon bij bellator de boel blijven verkloten word het een stuk leuker van! Wat de fack doet die Nesim daar eigelijk ga verslag geven bij potje korfbal ofzo!... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De app werkt verschrikkelijk slecht. Moet hem steeds opnieuw installeren om fatsoenlijk te functioneren, anders loopt hij gelijk vast. Verder heb ik discovery+ genomen om UFC te kijken, in de origin... Mehr ansehen

Ungenügend

Alle Bewertungen

4 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Seizoenen die te lang op zich laten…

Seizoenen die te lang op zich laten wachten. Seizoenen die er halverwege mee ophouden en dan stuur je een bericht waarom. Daar kunnen ze geen antwoord op geven.... Met vpn kun je ook niet kijken.

14. Oktober 2022

Onbetrouwbare streaming

Discovery Plus laat niet alle seizoenen en afleveringen zien. Er zijn Amerikaanse series die ik al lang volg, waarvan ik weet dat er al lang nieuwe seizoenen zijn uitgekomen, maar die helemaal niet vernieuwd lijken te worden op mijn Nederlandse Discovery account. Bij een van mijn favoriete series is Discovery zelfs gestopt met het beschikbaar maken van afleveringen midden in het seizoen. Raak ik hiervan in de war en google ik of de serie soms is gestopt, dan lees ik dat ze in Amerika wel gewoon beschikbaar zijn. Ik vind het een onbetrouwbare streamingdienst.

1. November 2022

Bagger

Kan een of twee maand niet inloggen. Zogenaamd omdat ik mijn wachtwoord vergeten ben. (Kan niet, want ik kies altijd voor opslaan. Veranderen werkt ook niet. Bagger dus.

9. Oktober 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer slecht blijft stoppen en laden.

Blijft helaas constant stoppen en opnieuw laden en net liep hij compleet vast echt belachelijk ik denk dat de server capaciteit veel te laag is mijn internet verbinding is super alleen Discovery plus heeft dit gewoon irritant om zo te kijken !

4. September 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Elke maand betalen maar niet elke week nieuwe afleveringen

Elke maand betalen voor een app waar ze niet elke week nieuwe afleveringen toevoegen. Soms stoppen ze helemaal met een serie. Zonder enige uitleg waarom? Afleveringen van series die soms 2 weken op zich laat wachten. Omdat ze nog niet de "rechten" hebben om dit uit te zenden. Maar er staat wel onder elke serie bijvoorbeeld: "elke woensdag, nieuwe afleveringen"

1. September 2022

Superslecht!

Het is dat wij het account delen maar anders had ik allang opgezegd! Wij volgen een aantal series en elke week wordt content niet online geplaatst. 3 van de 4 series worden niet of nauwelijks geüpdatet. We kijken nu zelfs een aflevering van een serie op TLC die nu 1 aflevering voor loopt op Discovery plus! Slecht tot zeer slecht. Op klachten krijg je altijd hetzelfde stomme standaard antwoord. Misschien moeten ze daar een agenda kopen en daarin schrijven wanneer iets online moet komen. Die content is allang gemaakt dus waarom is het in godsnaam zo moeilijk om dit op tijd online te plaatsen. Echt de allerslechtste streamingdienst ever!

29. August 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Laatste aflevering van 90days Fiance…

Laatste aflevering van 90days Fiance Pillow talk staat er niet op en alleen Seizoen 7 & 9 aanwezig voor de rest niet echt bijzonders, voor de rest weinig aanbod en veel reality shows van weinig kwaliteit of niveau

29. August 2022

Diefstal

Diefstal. Pure diefstal. Omdat Discovery+ het Amerikaanse golf heeft gekaapt uiteindelijk toch een abonnement genomen. Nou, ik kan op mijn telefoon kijken hoor. Maar geen enkele streamingservice werkt om het ook op de tv te kijken. Wat een amateuristisch bagger. Heeft mij een paar euro gekost als leergeld. Mensen, blijf hier bij weg!

26. August 2022

Discovery + !!

Discovery + !!! Het UFC commentaar en de presentatoren zijn echt super slecht ze weten niet eens waar ze over praten en ze staan voor een lelijke greenscreen. Lijkt mij dat de UFC zich niet zo onprofessioneel wil laten overkomen!

22. August 2022

Als-je-blieft, kap met NL commentators UFC

Als-je-blieft, kap met die treurige Nederlandse commentators na elke UFC fight. Het geluid loopt NOOIT lekker en iedereen wilt louter de Engelse commentators horen. Voor iedereen, alsjeblieft Discovery+ en Eurosport. Verwijder de Nederlandse commentators OF geef de optie om ze volledig te verwijderen.

Listen

Listen , I'm gonna write in English, just as I like my UFC TO BE !! Sometimes it's on English language (as it's supposed to be!) And it still switches to Dutch??! Come on man. Nobody really cares about marloes and stephan and whoever that dude is. Stop this and listen to the people. And why does the app always freeze? We in 2022 now...yall can do better . Otherwise it's done, cancel the whole f%#$$ contract . Good luck

Nederlands UFC commentaar amateuristisch

UFC 278 opnieuw ontzettend slecht Nederlands commentaar. Ze brabbelen aan het eind van het gevecht door het professionele Amerikaanse commentaar heen wat meteen de sfeer verpest. Ook was er een moment dat de dame iets riep terwijl ze niet wist dat ze live waren. Stelletje amateurs.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nederlands commentaar UFC is…

Nederlands commentaar UFC is tenenkrommend slecht. Hoe bestaat het dat dit is goedgekeurd, vrijwel zeker door iemand met 0 intresse in mma. Prima dat Marloes ervaring heeft maar dat mens is gewoon slaapverwekkend. Meer Bisping, meer Rogan, minder natte doeken.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Blijft vastlopen en laden …

Ik heb inmiddels al zeker 1 jaar Discovery kijk niet alleen 1 progamma. Dit vastlopen irriteert zo dat ik dit progamma dan maar niet meer kijk. Zonde van het geld. Loopt ongeveer elke 5 minuten vast.

14. August 2022

Kan het nog slechter?

Wauw, gewoon direct na het gevecht bij de 1e fightreplay al switchen naar de NL commentatoren. Dit is wel echt bizar slecht en respectloos man. Laat op z'n minst eerst even alles afspelen voordat je de kijker helemaal uit zijn element haalt. Na de uitslag heb je genoeg tijd om nog even na te bespreken. Bij een voetbal uitzending ga je toch ook niet na elk doelpunt direct switchen naar de studio om te bespreken wat er zoal gebeurd is, en vervolgens weer verder gaan met de wedstrijd??!! Mensen willen de "hele" UFC beleving meemaken en niet constant dat Nederlandse slap geouwehoer er tussendoor. Echt heel erg hinderlijk.

31. Juli 2022

Bijzonder slechte kwaliteit

Enorm slechte kwaliteit van de UFC uitzendingen.
- Nederlands commentaar is slecht, laat gewoon het Engelse commentaar horen of geef kijkers zelf de keuze
- Geluid van NL’se commentaar en Engelse commentaar wordt vaak door elkaar heen afgespeeld, heel irritant
- Geluid valt vaak helemaal weg
- Verbinding met tv wordt vaak zomaar verbroken
- Functies in de app zijn slecht

Een enorm slechte en frustrerende kijkervaring. Verminderd het kijkplezier enorm. Ik hoop dat een andere partij de UFC rechten snel overneemt.

23. Juli 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dit is nu al sinds het begin dat UFC…

Dit is nu al sinds het begin dat UFC bij dit domme Discovery - zit. Gewoon soms geen engels commentaar tijdens UFC interviews en gevechten. Moeilijk he om Engels commentaar aan te zetten.

Je zou zeggen met een naam als Discovery dat ze wel oplossing zouden kunnen ontdekken. Maar nee hoor. Na enkele maanden blijft dezelfde drama terugkomen.
Ik ga jullie een heel simpele oplossing geven. Een engels en een nederlands kanaal. Moeilijk he om zo een oplossing te verzinnen.
Mijn goede wat heb ik een spijt dat ik direct een jaar abonnement heb gekocht. Zodra dit jaar voorbij is, rustig naar UFC Fightpass. Gewoon alleen engels commentaar, zoals het hoort.

Fijne avond!

23. Juli 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr