Discovery Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Dat mensen zich aan reclame ergeren dan doe je dat jezelf aan. Gewoon terugkijken en de reclames doorspoelen. Waar ik me aan erger is de programma's zie alleen nog maar gold rush zal eens kijken of er... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Unbelievable, buy discovery plus as a fan you get dutch commentaries shoved down your throat. Stop with the Dutch commentary, this is just super bad. Who muffs Joe Rogan when he comments af... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Als die Nederlandse commentatoren nou eens gewoon bij bellator de boel blijven verkloten word het een stuk leuker van! Wat de fack doet die Nesim daar eigelijk ga verslag geven bij potje korfbal ofzo!... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De app werkt verschrikkelijk slecht. Moet hem steeds opnieuw installeren om fatsoenlijk te functioneren, anders loopt hij gelijk vast. Verder heb ik discovery+ genomen om UFC te kijken, in de origin... Mehr ansehen

Ungenügend

Alle Bewertungen

4 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Geef ons de UFC terug.

Waarom blijven ze maar volhouden met Nederlands commentaar door de Engelse uitzendingen bij UFC gevechten?
Ze geven specifiek de optie tot Engels commentaar en dan komt er alsnog Nederlands commentaar tussendoor waardoor je de octagon interviews niet meer kunt volgens. Die studio blijft ook maar in beeld komen, niets ten nadele van de Nederlandse presentatoren maar ik heb er niet om gevraagd en ik zit er niet op te wachten. Ik wil het gevecht zien, niet de Nederlandse studio. Please Discovery, doe nou eens iets met alle feedback die jullie krijgen.

20. August 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Echt bizar hoe slecht de productie…

Echt bizar hoe slecht de productie en/of de app van discovery+ werkt. Speciaal aangeschaft voor UFC maar ervaar veelal problemen wanneer ik het wil kijken. Nu weer met UFC291 is er geen geluid bij alle beelden in de aanloop naar de wedstrijden?! Alleen het commentaar is hoorbaar. Absoluut geen aanrader. Hoop dat de rechten snel ergens anders onder komen.

30. Juli 2023

Stop met Nederlandse commentatoren op UFC

Ik zit nu UFC te kijken en het is weer niet mogelijk om de uitzending met UFC’s eigen commentatoren te volgen. Zelfs wanneer je Engels commentaar aanvinkt, wordt er tussendoor de hele tijd teruggeschakeld naar de Nederlandse commentatoren die het elke keer weer voor elkaar krijgen om binnen no time alle spanning en energie uit het moment te laten verdwijnen. Eindelijk een event op een gangbaar tijdstip maar het is oprecht niet leuk om te kijken zo. Niemand zit hierop te wachten, laat die mensen thuis en zend gewoon altijd de originele uitzending met origineel commentaar uit zoals bij een hoop ufc events op Discovery tegenwoordig al wel kan.

22. Juli 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Waarom is er altijd geen Engels commentaar

Waarom is er altijd geen Engels commentaar te horen, maar wel de Nederlandse...als dit niet gefixt wordt dan stop ik liever mijn abonnement, want naar de Nederlandse (amateurs) commentatoren luisteren, dat kan ik echt niet, heb het geprobeerd, maar die gast weet echt niet waar hij over praat.

9. Juli 2023

Verschrikkelijk. Get your shit together Discovery

Verschrikkelijk.. ik kijk al hele week uit naar ufc290 en de stream werkt niet! Prelims niet kunnen kijken. Laatste partij van Robbie Lawler gemist, dankjewel Discovery. Nu begint de main event en de stream werkt nog steeds niet.. dit is pure oplichterij. Ik heb Discovery alleen voor UFC genomen. Voor sauce dus.

9. Juli 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een nieuw dieptepunt voor discovery

Een nieuw dieptepunt voor discovery.
De volledige ufc stream in het Engels duurt 2 uur laatste 2 gevechten,weg verdwenen.
Dus je moet echt naar de nederlandsche stream gaan en daar 2 uur doorspoelen voor verder te kijken. Slapen jullie daar ????
En ik hoop maar dat ik nu niet ook nog naar het totaal overbodige Nederlandse …… commentaar moet luisteren.
Hele kijk ervaring weer een keer naar de k….!!!!
Bedankt

2. Juli 2023

Waardeloos

Enige reden dat ik Discovery plus heb is vanwege de UFC uitzendrechten. De manier hoe ze UFC uitzenden is waardeloos.

Gevechten die worden overgeslagen. Streams die midden in een gevecht beginnen. Nederlands en Engels commentaar door elkaar. Ik kijk altijd in het Engels, maar wordt soms toch gedwongen om naar het tenenkrommend Nederlands commentaar te luisteren.

Al met al erg jammer. Al meermaals contact gezocht met Discovery plus. Er wordt weliswaar snel gereageerd, maar met de reacties kun je niks.

2. Juli 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fijne programma’s / docu’s

Kijk hier regelmatig naar, fijne programma’s waar ik graag naar kijk. Zoals “Wheeler Dealers” / “Mighty Truckers” / “How it’s Made”. En de maandprijs is ook prima!

14. Juni 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Alweer geen live commentaar!!! AAAAAHHH

Zit nu voor de zoveelste keer live wielrennen te kijken op de tv (reclame)versie van Eurosport omdat er bij de Discovery versie geen live commentaar te horen is....again...
Daar betaal je dan voor....

UFC kijken gaat beter, ik zet het commentaar altijd op engels, alleen is het jammer dat er altijd wordt teruggeschakeld naar de nederlandse studio als het gevecht is beëindigd. Interessant commentaar van de amerikaanse verslaggevers wordt dan weggedrukt voor slaapverwekkend en ongeïnspireerd gemompel van Struve en Yvel. Gelukkig is er nog altijd Marloes; kennis van zaken, welbespraakt en enthousiast en altijd gekleed in grappige clownspakken.

23. Mai 2023

Nooit abonnement afsluiten!

Ooit een abonnement afgesloten, opzeggen lukt echter niet. Al klantenservice meermaals benaderd, het zou via de Apple store moeten. Echter heb ik nooit een Apple gehad. Andere manier van opzeggen 'kan niet' ondertussen trekken ze al meer dan een jaar mijn geld.
HELP!!!

13. Mai 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Graag Nederlands studio commentaar uit…

Graag Nederlands studio commentaar uit de losse partijen laten! Of geef ons de keuze om het studio commentaar weg te laten. Elke keer irriteer ik me eraan en moet ik het geluid uitzetten. Het is zeer onprettig voor de ufc fan.

25. April 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik vraag me af of ze de referenties op…

Ik vraag me af of ze de referenties op deze site überhaupt lezen. Dat zegt toch wel meer als genoeg. Ik deel dezelfde mening al het meerendeel op deze site. Erg amateuristisch en slecht commentaar. Op de verkeerde momenten over gaan naar de studio. Als er nog octagon interview plaats gaat vinden schakelen ze vaker al over. Ze halen de hele sfeer uit de events. Ik ben ook voorstander van Amerikaans commentaar.

23. April 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat dieptriest toch elke keer weer

Wat dieptriest toch elke keer weer. Geluiden door elkaar, geen geluid, bagger commentaar, presentator die de namen niet eens goed uitspreekt… gewoon kansloos en totaal niet waar de UFC fan op staat te wachten. Gewoon lekker Engelstalig laten!!! Met alle respect voor wat Marloes en Stefan hebben bereikt in de vechtsport, maar dit is zo amateuristisch…

23. April 2023

Engels moet Engels blijven

Even serieus, letterlijk niemand wilt jullie horen lulllen in het Nederlands terwijl we joe rogan en dc als commentators hebben in het engels.

Ik heb de audio in het Engels staan maar alsnog krijg ik deze flapdrollen tussen door in het Nederlands lulllen.

9. April 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik kijk UFC al van UFC 1 en volg alles…

Ik kijk UFC al van UFC 1 en volg alles maar het commentaar op Eurosport/Discovery + is zo slecht en hebben zo’n verkeerde timing .
Bij de terugblikken gaan ze terug naar de studio!
Laat het commentaar gewoon door de UFC doen want dit is ZO SLECHT.
Daar betaal ik niet voor

11. Februar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

24-01-2023(4783415) Meerdere keren aangegeven dat…

(4783415) Meerdere keren aangegeven dat mijn betaling is voldaan en aangetoond.

Keer op keer 3,4 weken geen toegang tot mijn diensten,wederom

Vervolgens ja je hebt betaald,maar we geven geen restitutie over die 3,4 weken

Ruim een maand later weer geen toegang tot mijn account,maar wel betaald

17. Dezember 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nederlandse commentaar te triest voor woorden.

Nederlandse commentaar is diep, diep triest. Er word niks nuttigs gezegd, zo ongelooflijk slecht en amateuristisch! Iedereen die ik spreek denkt er zo over, zorg nou alsjeblieft dat je gwn het Engelse commentaar kunt volgen want dit kost je zo veel betalende klanten.

21. Januar 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr