De broodplanken waren snel klaar en van uitstekende kwaliteit. Vooraf kreeg ik een ontwerp ter goedkeuring toegestuurd en er werden extra vragen gesteld om ervoor te zorgen dat alles helemaal naar w... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Wij wilden een borrelplank bestellen met al onze namen erop voor een vertrekkende collega. Maar levertijd was helaas na de datum van de vertrekkende collega. Met één telefoontje kon er toch wat gereg... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super snel contact, goede communicatie, faire prijs. Op 2 momenten zelfs een proef per mail gekregen ter beoordeling en heel ruim binnen de tijd geleverd, kortom TOP! Prachtige borrelplanken met tekst... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Handgemaakt houtwerk & hebbedingen, een webshop vol unieke ontwerpen en écht originele cadeaus!
Gors 27, 4741TA, Hoeven, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Goed contact, prachtig gemaakt en super leuk om als cadeau te geven!
All meerdere keren iets besteld, ik ben fan!

Antwort von Dirk&Timmer
Super mooi gemaakt echt heeel blij mee.1 klein minpuntje is al het piepschuim eromheen slecht voor het milieu maar misschien hebben jullie het wel hergebruikt.
We zijn er verder echt heel blij mee en echt waar voor z’n geld Ook heel leuk het kaartje erbij Kan je zien wie het gemaakt hebben Top veel succes met jullie bedrijf
Groetjes Maud stolwijk

Antwort von Dirk&Timmer
Vriendelijk personeel, goede service en op tijd geleverd. Daarbij is het product zeer mooi uitgevoerd en van goede kwaliteit, duidelijk met zorg gemaakt.

Antwort von Dirk&Timmer
De skyline die ik besteld heb, is net zo mooi als op de foto. Op de website wordt direct duidelijk gecommuniceerd dat er een lange levertijd op zit. Prima, want zo wist ik direct waar ik aan toe was! Het product is persoonlijk afgegeven, omdat ik vlakbij woon. Erg leuk om dan meteen te zien wie het gemaakt heeft.

Antwort von Dirk&Timmer
Er werd snel gereageerd op mijn vragen en levertijd was geen probleem. Skyline was schot in de roos.

Antwort von Dirk&Timmer
Jullie zijn toppers, bestelling persoonlijk langs gebracht, door de haast waren jullie iets vergeten te graveren wat we makkelijk met een kaart erbij op konden lossen,maar dat vonden jullie zo vervelend dat we de kosten gedeeld hebben, jullie zien mijn zeker nog eens terug.
Ga zo door

Antwort von Dirk&Timmer
Goede communicatie over eigen wensen voor een borrelplank om kado te doen. Snelle reactie en levering. Eindresultaat is top

Antwort von Dirk&Timmer
Snel antwoord op vragen. Goed geholpen met het ontwerp. Product is erg mooi.
Hele goede en snelle service en ze denken goed met je mee. Unieke designs die goed in de smaak vallen. Die mannen hebben echt een passie voor het werken met hout. Echt een aanrader!

Prima service:
- snelle reacties op mail
- voorbeeld vd afdruk sturen
- snelle herdruk mét aangegeven wensen

Antwort von Dirk&Timmer
Creatief en meedenkend bedrijf. Snelle en goede levering van prachtig met de handgemaakt product. Heel fijn contact.

Antwort von Dirk&Timmer
We hadden een skyline van Hoeven besteld maar waren niet tevreden over het resultaat. Na contact gehad te hebben is het prima en super snel geregeld. Helemaal naar onze wens. Wij zijn zeer tevreden!!!

Antwort von Dirk&Timmer
Snelle service en super mooi product ontvangen! Heel tevreden, bedankt!

Antwort von Dirk&Timmer
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.