Dirk&Timmer Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De broodplanken waren snel klaar en van uitstekende kwaliteit. Vooraf kreeg ik een ontwerp ter goedkeuring toegestuurd en er werden extra vragen gesteld om ervoor te zorgen dat alles helemaal naar w... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij wilden een borrelplank bestellen met al onze namen erop voor een vertrekkende collega. Maar levertijd was helaas na de datum van de vertrekkende collega. Met één telefoontje kon er toch wat gereg... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super snel contact, goede communicatie, faire prijs. Op 2 momenten zelfs een proef per mail gekregen ter beoordeling en heel ruim binnen de tijd geleverd, kortom TOP! Prachtige borrelplanken met tekst... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jullie zijn toppers, bestelling persoonlijk langs gebracht, door de haast waren jullie iets vergeten te graveren wat we makkelijk met een kaart erbij op konden lossen,maar dat vonden jullie zo verve... Mehr ansehen

1. Geschenkeladen
  2. Laserschneidservice
  3. Hochzeitssouvenirladen
  4. Holzarbeiter

Vom Unternehmen geschrieben

Handgemaakt houtwerk & hebbedingen, een webshop vol unieke ontwerpen en écht originele cadeaus!

Hervorragend

Alle Bewertungen

13 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prachtig product, supervriendelijk en snelle service

Gepersonaliseerde borrelplank besteld.
Prachtig product van goede kwaliteit.
Veel contact gehad met Tim en Dirk, super vriendelijk en reageren snel. Product werd snel geleverd.
Een echte aanrader!!

30. Juni 2023

Antwort von Dirk&Timmer

Dank je wel voor de leuke opdracht en de complimentjes!!!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dit bedrijf is echt een aanrader. Fijn om van te voren contact te hebben via Whatsapp!
Alles duidelijk en netjes. Ook optijd binnen en goed verpakt. Wij zijn tevreden!

30. Juni 2023

Antwort von Dirk&Timmer

Super bedankt voor je review, we hopen dat de juffen er blij mee zijn!😃

Snelle service

Snelle service en super netjes cadeau! Heel erg blij mee!

27. Juni 2023

Antwort von Dirk&Timmer

Hartelijk dank voor jullie bestelling en leuke review!

Top service

Top service, top product, kortom helemaal super!!

23. Juni 2023

Antwort von Dirk&Timmer

Dank je wel voor jullie leuke opdracht, we hopen dat de borrelplank in de smaak valt!:)

Prachtig resultaat

Prachtig resultaat, nu al zin om het cadeau te gaan geven…

20. Juni 2023

Antwort von Dirk&Timmer

Dank je wel voor je review, we hopen dat de juf er blij mee is!!😃

Snelle communicatie

Snelle communicatie, netjes verzonden en heel blij met de mooie gravure op de borrelplank!

20. Juni 2023

Antwort von Dirk&Timmer

Dank je wel voor de review en veel plezier met het geven!😃

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Levertijd klopte en tussendoor…

Levertijd klopte en tussendoor duidelijke e-mails van de status van de bestelling! Ontzettend mooie borrelplanken geworden

14. Juni 2023

Antwort von Dirk&Timmer

Super bedankt voor je review, we vinden het inderdaad altijd erg belangrijk om die belofte na te komen😃

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle reactie en levering.

Snelle reactie en levering.
Aantal keer aanpassingen doorgevoerd zonder problemen.

6. Juni 2023

Antwort von Dirk&Timmer

Dank je wel voor de review en weer een leuke opdracht! En omdat wij begrijpen dat het niet altijd in één keer raak kan zijn, is een proefontwerp incl. 2 aanpassingen altijd inbegrepen wanneer dat nodig is😃

Top bedrijf!

Fijn persoonlijk contact en heel mooi eindproduct! Zeker voor herhaling vatbaar!

31. Mai 2023

Antwort von Dirk&Timmer

Dank je wel! We hopen dat het cadeau in de smaak valt!😃

Dezelfde dag nog ophalen

Op het laatste moment pas gezien dat dit een leuk kadootje zou zijn en binnen een paar uur kon ik het ophalen. Netjes ingepakt en afgewerkt. Goede communicatie. Aanrader.

3. Juni 2023

Antwort von Dirk&Timmer

Dank je wel voor de review, en fijn dat we zo lastminute konden helpen:)!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ontzettend snelle reactie en meedenken…

Ontzettend snelle reactie en meedenken in het proces. Eigen initiatief getoond wat betreft het ontwerp, echt super! Een enorme aanrader voor iedereen!

1. Juni 2023

Antwort von Dirk&Timmer

Hartstikke bedankt voor dit mooie compliment!!!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

super bedrijf levert goed werk

Geweldig bedrijf, denkt goed mee. De gravering was supermooi en de kwaliteit van de plank ook. Hele snelle levering en keurig verplakt. Kortom wij zijn tevreden!!!!

23. Mai 2023

Antwort von Dirk&Timmer

Heel fijn dat we hebben kunnen meedenken! Graag gedaan uiteraard, dank je wel voor de review!

Te gek!

In één woord, fantastisch!
Waarom?
Prettige website, diverse mogelijkheden, super kwaliteit, proefdruk (je weet hoe je item eruit ziet van te voren). Super vriendelijk en snel met reageren.

24. Mai 2023

Antwort von Dirk&Timmer

Super bedankt voor de review en natuurlijk de creatieve bestelling Marloes, het blijft voor ons een groot plezier als mensen zelf met creatieve ideeën komen😃

Skyline Zevenbergen

Had niet gezien dat ik een code kon gebruiken voor korting,kreeg de volgende dag een mail dat hun dat alsnog zouden doen en het geld zou terug gestort worden,super dat ze dat hadden gedaan dat zie je niet vaak.Voor de rest was het snel binnen en was netjes ingepakt.Had er 2 besteld en zijn er heel blij mee.

4. April 2023

Antwort von Dirk&Timmer

Heel graag gedaan hoor, we zouden dat zelf ook wel zo netjes vinden 😊 Heel veel plezier met de skylines!

Mooi product

Mooi product, niet duur en goede communicatie! Heel blij mee

17. März 2023

Antwort von Dirk&Timmer

Dank je wel voor de review en de leuke opdracht! We hopen dat het cadeau in de smaak valt:)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dirk&Timmer is hout met passie!

Dirk&Timmer is hout met passie!! Nadat ik de bestelling had geplaatst had ik heel snel een proefdruk in de mail. Met een paar woorden was duidelijk hoe ik het wilde hebben en de proefdruk was gelijk prima. Het uiteindelijk product (een gepersonaliseerde tapasplank) was snel in huis.

16. März 2023

Hoi Daniëlle,
Super bedankt voor de review en de leuke opdracht, we hopen dat jullie veel BORrelplezier gaan hebben:)

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr